XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
sajnálom 😞
ha kell kontakt, ahol nem b.sznak és nem melegítenek (gányolnak)
hanem újragolyóznak
sikíts pü-ben 😊

Just do it :)

Muttley
Ace Combat 7 (Assault Horizon) teszt - ala Muttley 😊

+ igen szép grafika
+ földközeli részletkidolgozás
+ testközeli intenzív dogfight élmény (újítás)
+ repülõgép választék
+ pillanatnyilag konzolon No. 1 repülõs játék
+ filmszerû, gyönyörû, több kameraállásos replay
+ a replay korlátlanul menthetõ
+ javított speedfeeling

- langyos story vonal
- no freeflight
- helikopter irányítás gázos
- a földközeli speedfeeling továbbra sem élethû

Nézzük idõrendben. Ace Combat 5 elõzõ gen., majd Ace Combat 6 Fires of Liberation 2007. A repülés rajongóinak leesett az álla. Már-már fotorealisztikus graf és a jól megszokott játékmenet. A fejlesztõk rájöttek, h egy repülõs játék alaphelyzetben nem lehet mainstream, ezért taktikát változtattak. Az AC7 kellõs közepén a Namco Bandai vezére gondolt egyet és sutba dobták az összes addigi munkáját és elhalasztották a kiadást. Igen, kitalálható. Ezt is utolérte a CoD-osítás. Nem is tagadják. Testközeli élménnyé akarták tenni a légiharc élményét. Mindjárt mondom, mit jelent ez.

Sorban:
Full arcade a játék. Szerencsére annyira nem mint egy Hawx 1-2, de azért érezni bõven.
A grafika mindig is erõssége volt az Ace C sorozatnak. Most sincs ez másként, de most nincs akkora állejtés, mint az 5. rész után a 6.-nál.
Sokat javult a pixelhalmaz földközeli terepkidolgozás, de még mindig távol van a részletgazdagságtól.
A játékban a legnagyobb újdonság (egyben CoD feeling) a "close-range assault" amikor is az üldözött repülõgépet egy bizonyos távolságon belül LB+RB benyomásával testközelbe hozhatjuk és lõheted golyóval, rakétával, sõt akár le is köpheted 😊 annyira közel van, minek utána a "megsebzett" repülõgép elkezd "vérzés szerûen" sérülni, majd végül frankó látványelemek kíséretében felrobban és lezuhan. A tube-on van róla egy csomó video. Sztem frankó lett ez a rész, csak kár, h nem annyira élethû.
Repülõgép-választék: a népszerûek benne vannak, és nyomhatjuk akár B-2-vel is (egyik repcsis gammában sem szerepelt még), viszont az SR-71 pl. kimaradt
Repülésélmény: 2 féle beállítás van - az egyik az original (Ace C régi motorosok ezt választják) és van a debil-beállítás, amivel sem orsót, sem bukófordulót, semmit nem tudsz csinálni.
A Replay tényleg olyan, mint egy hollywoodi film.
Nagyobb magasságokon zsír a gyorsulás feeling, viszont földközelben ugyanez még mindig lassú (egy sok éves Lock-On agyonveri ebben a tekintetben)
Van egy durván idegesítõ HÜLYE-GYEREKESÍTÉS: ha csak nem izomból zuhanórepülésben célzod meg a földet, bármilyen lezuhanáskor, visszapattansz a földrõl és csak sérülsz!!! pffff... :/
És a végére, amit még kiemelnék: a helikopter irányítás gááz. A 'missile evade' meg egyenesen röhejes - gyakorlatilag a heli csinál egy oldal bukfencet. Minden, csak nem valósághû. Megszokható, de akkoris gáz. Halkan jegyezném meg, h a tavaly ilyenkor debütáló Apache: Air Assault 1) ehhez képest full-szimulátor 2) a földközeli graf sokkal-sokkal (!) részletesebb 3) jóval kisebb tárhely kell neki.
A helikoptert picit így elkapkodták, de szerencsére a repülõgép része azért rendben van.
Lehet oldalra tekinteni, viszont közelebb kerültünk a mûszerfalhoz.

Összességében: 8.0 pont

Elõrelépés az AC6-hoz képest, de lehetett volna egy "kb. SZIM" mode is.
A vadászgépek szerelmeseinek ajánlott mû.

gduck
2006-os FAT, nemtom lesz-e belõle valami 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TDC Geronimo
"While 360 gamers were busy over-hyping and bragging about familiar games like Halo and Gears, they let a strikingly original game like ALAN WAKE drown in the bargain bins! It's a shame because it is easily one of the best games I've bought this generation"

szó trú!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
Slim vagy FAT gép lett 3ledes?

Srácok tervezem a Skyrim megvételét de nem játszottam a Oblivional köze van egymáshoz a történet vagy vmi??
gduck
Jelentkeztem én is, de pont most 3ledes a gépem XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TDC Geronimo
Nem láttam

DarkSector
Skype?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
RB meg LBvel lehet a felsõ menüket váltani így már jóval egyszerûbb a kezelése. Végre normálisabb lett a game library is. Újra elérhetõ az összes játékhoz kijött cucc a játék adatlapjáról, mint régen. Youtubet meg a tvs cuccokat nem látom, ellentétben reklámot már igen... <#wilting>

DarkSector
"látszik hogy ez már kinect irányításra van kitalálva,"

Ezt negatívumnak élem meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
wow fasza lett tényleg. Kicsit furcsa meg látszik hogy ez már kinect irányításra van kitalálva, de nem rossz

Nekem tetszik 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Ja olvasom neten hogy sokan szedik. Meglesem én is.

Nekem mostjön le éppen, Major Nelson tweetelte, hogy mindenkinek most lesz.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Mr Manson
nekem még semmi

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

szega96
Hát majd decemberben ac-t kérek(EPIC FUCK YEAH STORY// GAME OF THE WORLD //APPLE OF EDEN //SUBJECT XBOX360 VÁÁÁ NEMBÍROM XD) februárban meg jöhet a vita 😄

Renjike
hát azért egy eléggé kis felbontású , látványban is biztosan nem szebb kézi mütyürkén vagy TV elõttkényelmesen tolnád? 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szega96
Arra is lesz AC 😄😄😄

Renjike
érzem h elfogod ..... Vita mi az AC sorozathoz képest? ugyan már 😄D

szega96
Nekem most PS vitára van félretéve aztán nem akarom elkölteni, de nehéz mert nagy a csábítás 😄

Renjike
én spóroltam rá háááát iszonyatosan hatalmas lesz Welcome to Constantinople Ezio , The Crossroads of the world!!!! 😄DDD GEICJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

szega96
Majd szülinapra kérem, nagyon várós 😄 "FUCK YEAH best game in this fuckin nigga universe" 😄

Renjike
14 ért veszek gyûjtõit pcre "FUCK YEAH best game in this fuckin nigga universe"

szega96
ÁÁÁÁÁ Úgy elõrendelném az AC-t de nincs kedvem kidobni most 12Ropit <#szomoru1>

Renjike
nem halhat meg mert az Embers címû animációs filmben taglalják az utolsó éveit amikor már nem tagja a testvériségének 😄

DarkSector
Ja ja forró vízbe egy mg cián és kiiratod magad. 😊

DarkSector
Spoiler szaga van nem? 😊

TDC Geronimo
AUTO-RENEW CAN BE TURNED OFF!!! BEST UPDATE EVER

TDC Geronimo
xbox.com megváltozott. Olyasmi lett, mint az új dash lesz. Pletykálják azt is, hogy akik benne vannak a previewbe azok ma vagy holnap már tölthetik. Kíváncsi leszek.

Marci0115
királyság, fel se kelek az ágyból egész hétvégén, ennek örömére megyek rárántok a kobrára , aztán ha leér kiírom, bazz ha holnap nem lenne pénz osztás gyakszán akkor be se mennék azt játszanék ezerrel

TDC Geronimo
Hát remélem nem ilyesmi vége lesz. Bár eziot úgyse látjuk már elvileg úgyhogy akár meg is halhat...NOT

Totti5
Ezio meghal a végén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Én leszedhetem de véleményt max a terjedelmérõl tudnék utána írni. 😛

TDC Geronimo
FUUUUUUUUUU

5 nap még 😞 Mindegy, ha valaki leszedi innen véleményeket kérek spoiler mentesen. Graf milyen, frame milyen, irányítás változott-e stb stb

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki ma jól fog szórakozni:

Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX

DarkSector
Reméljük a játékban is ilyen kidolgozottságú lesz Alan...😛

TDC Geronimo

Csontkovacs74
Bakker fel akartam nézni az Xbox 360 fórumra. Hát nem a ps3 lapra dobott be a szemét böngészõm.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Renjike
nem nagy cucc szerintem . persze szépnek szép meg cutsence sokkal szebb mint az ingame . de a karakterek animációja , mozgása nekem nagyon elrontja a dolgot pont a sivatagos részben videóba nagyon bénán mozog nem emberi 😄D

TDC Geronimo
Kurvaélet annyit beszélünk róla alig várom elkezdjem megint kampányt, de TVt már akkor is megvárom vele 😄

Macccy
Ismerem, lattam, nem kell, mondom ... De holnap majd ha lesz idom atporgetem. Most mennem kell. Tovabbi jot ...!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Kattints a linkre, ott vannak ingame képek is 😊

Macccy
De jatek kozben nem igy nez ki ... csak a rendezett cutscene -ek alatt.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
😄

DarkSector
ja bocs télleg te még nem játszottál vele...😄

TDC Geronimo
Itt a topikja rakat képpel. Lehet szemezgetni aki érdekel...

Tinman
Na így már tudom...

A GeoW 2. része óta kb. 40 játékot toltam végig, de lehet, hogy többet... a 3x végigtolt és imádott Vanquish-ben sem tudom megmondani a csaj nevét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
áh ez semmi. 😄

Macccy
Ne spoilerezzetek le a fekakat, mer nem fogok meglepodni a Marcsakon! 😊

Vegig kell majd jatsszam. Kene tenyleg valami Trilogy kiadas ...