XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Szerintem nem éppen erre gondolt 😄

DarkSector
Megvenni és live-on letölteni a HDD-re...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali mindenkinek?
ha most venék xbob-ot akkor mit kéne csinálni hogy vigye a játékokat amik a netem vannak?
cassoneitaly
<#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Renjike
ezzel az alan wakel úgy érzem meg lesz az elsõ arcade játékom 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
települ az alan wake úgy érzem most bedobom a zene lemezt is 😄 megnézem mi van rajta ..... videók biztos 😄DD xD

Japep

Hello.
Az F1 2011-ben végre van osztott képernyõ, ennek nagyon örülök. Látom, hogy lehet versenyeket is nyomni és szezont is - ez utóbbinak még jobban örülök.
De úgy veszem észre, hogy nem lehet idõmérõzni? :S Szóval nincs versenyhétvége, csak bedob rögtön a rajtrácsra?

Köszi elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DarkSector
Jah igen azt elfelejtettem hogy a profilt csak akkor másolgasd ha offline..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Recoverelni kell a profilt lájvról, megvolt???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én annó ugyanezt csináltam, és simán mûködött minden. Nem tudom mi lehet nálad a baj. Sztem hívd fel a supportot.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
szerezzetek BF 3 limitedet PCre és megvettetek kilóra 😄DD

Muttley
Tudja-e vki, h
saved game
+
profile adatokat hogyan mentsem FAT géprõl Slimre?

a pendrive-ot az X360 megformázta, majd rámentettem az profil és mentett játék adatokat, viszont
a Slim mindegyiket Corrupted file-ként ismeri fel és naná, h nem olvassa

mi a teendõ, hogy megjelenjen a Slim-en minden átmentett adat normálisan?

Just do it :)

DarkSector
zsír!

Ránéztem, teljesen verrsenyképesnek tûnnek. <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Árak is jók? 😊

Sziasztok minden ami konzol és játék az itt megtalálható nézzetek be a www.gamersroom.hu -ra.

Lopás SKYRIM módra elég kemény😊)))))
plsss ne kinozzz 😊

Ez most szerencsére nem olyan sima, szar papír, mint amilyen az Oblivionhoz volt, hanem keményített, szövetes tapintású 😊

baromijol néz ki!

ááááh ne mutagassatok mar skyrimet, nmetujdatok milyen rossz h nincs meg itt egyeseknek 😄

szega96
Lopás SKYRIM módra

tesó07
Dead Island-et keresek eladót! Ha vkinek van írjon pü-t.

RMCF

Renjike
best buy

DarkSector
Halo ricsi 10fontér: Halo Reach

DarkSector

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halo.Combat.Evolved.Anniversary.XBOX360-COMPLEX

DarkSector
Vilagvege ...😄

Meg még ez is , csak kimaradt.

az jó
konzolokszervize

- a játék
- soundtrack
- 4 "képeslap"
- poszter
- nyaklánc

honnan rendelted? a poszteren kívül mi a többi??
jobb lesz ha ideadod 😊 😛 😄DDDDD

11 890 Ft-ért ennyi jóságot kaptam 😊

Macccy
Hehe ... Az Auto-Renewal OFF opcio eddig is ott volt az XBOX.COM -on 😊 Sas-Sam 😛 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
So fckn true ... bassza is meg aki lehuzta anelkul, hogy kiprobalta volna egyaltalan (mert voltak sokan ilyenek, akik sirtak mer miert xbox only) >(

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Muttley
képes voltál EZÉRT addig fennmaradni? 😄
és akkor most mi lesz 11:11 h-kor? 😉

Just do it :)

Mr Manson
Ami nekem van téma azok mennek ....

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

*sok betût elírtam ezekbe a hszekbe ugylatom* pfff,

Treyarchos COD-ok sztorija viszont jobban összerakott, legalább is jobban érzeni, részeltek stb - RÁADÁSUL szerintem jobban hihetõbb is, mint pl az MW, csak ennyi a vicc adologban, mw szotri: kicsit ultrabroáfos háboru a vilagon dolog, de egyébként ugy jo :d

multiba majd jobban belemerülök, tettszik, prögös, 1-2 orat toltam, viszont Black Opsba a grafika vilagosabb, mas a stilusa graba picit, itt az van mint MW2-nél, hogy nagyon kell figyelni, hogy észrevedd az ellent, mert jobban FOTÓRÍL minden + plusz hangulatilag mintha a BLACK OPS multit jobban éreztem volna, MIKOR ELKZEDTEM, azért is fogott meg sok év utan ujra a cod multi

reguralon is haltam hébe hóba, mert volt hogy robbant vmi mellettem, vagy csak egyszerüen olyan szituaciba kerültem, de jol lehetett haladni

btw Soap (Ghost/Woods szintü favorit terén), Price (ö is), Yuri(fasza volt) + az új amcsi szereplõ is egész jovolt összeségében

*bocs, reguralon
spec ops is nagyon ásznak tünik, gyorsan le is csaptam a mile high jacket, meg a lögyakorlatosat veteránon

ismerös irja, elsõre letolta a mile hight veterán - hát nem is nehéz, viszont én ugyvoltam vele, hogy atomjo idöt akarok futni, nem is lett olyan rossz, leaderboard 1. 48.3 másodperc, nem lehet vészes

vagy 40x szerintem nekifutottam de gyorsan ment, jó öreg mile high club feelingje megvan, nehézsége nem, mivel berobban a repülö és az nagy elöny + fegyverek + sok idõd van rá, vmi 1 perc körül toltam le
de már szinte mindent pontot tudtam, tudtam hogy kell menni, hol jönnek, mennyien stb. de igyis idöztem azert, jol kell hasznalni a flashbangeket és lehet szaladni mint az allat 😊

most kiprobalom survivalt, aztan még egy kis multi is lehet... jóak!!

DarkSector
Az a 7 óra is korrekt.

Mondjuk azt látom ebben a részben nem sajnálták a golyót meg a vért, mert full akció az egész játék, 18tonna olmot kilõttek már pedig csak az elsõ 2 Act-ot csináltam meg, meg annyi vér folyt hogy már vicces lassan. 😊

mw3 végigvéve, közel 7 óra volt recruit, pontosan megnem mondom mar, annyira azért nem rövid, ettöl hosszabb se kell szvsz
jó volt, a végére összeállt a kép, ki ki, sok uj szereplö stb. jo kis cucc volt szvsz

az széép, nem semmi - de ne is emlegessétek, mert még egyelöre nem lesz meg :@@@

DarkSector
11.11.11 1:11

DarkSector
Szép napunk van:

11.11.11

...nekedis mind1? 😛

TDC Geronimo
Remélem ez az új AC is lesz 20+ óra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gduck
Köszi, de már jó kezekben van 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TDC Geronimo
Ja és a premium témáknak is lehet búcsút mondani. Kérem vissza a pontjaimat kedves MS.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
<#rinya>