XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
UC3 "gagyi" karakterei. Így néz ki ingame is? Igen, itt van elõttem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tinman
Van egy-két gond Totti...

Te belinkeltél egy fejlesztõi videót, amin azt látjuk, hogy az Alan Wake PC-n(!), hogyan fut el a fejlesztõi környezetben.

A másik gond pedig, hogy az Alan Wake 540p-s, itt meg egy 720p-s videót láthatunk, amin tényleg jól is néz ki a cucc, kár, hogy a végeredményben sok rece és fice volt, meg szekercés textúrák.
Szerencsére volt annyira jó a játék, hogy így is egy kiba. jó játéknak tartom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Na spojlerezzük le!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Na látod ez igen nagy gond, hogy nem tudod ki õ...

DarkSector
Annak a niggonak a feleséége...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor bizony még a legjobban tetszõ második rész alatt is bealudtál, mert elég gyakran szó volt róla 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Mind a 3 részt becsülettel végigtoltam...

Halvány fingom sincs róla, hogy pl. ki az a Maria. Ezt a legkomolyabban mondom.

"3. részt milliók várták a történet miatt, hogy mi lesz"

A Barátok Közt 5 vagy 6000. résznél tart nem tudom... majdnem 2 millión nézik csak idehaza, és állítólag lengyelek/románok is tolják már... ettõl még egy kalap szar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Persze biztos jó a fizika, de mûanyagszerûnek hatnak a karakterek...most arra gondolok mikor te mész a csávóval és lövöldözöl...elég sután néz ki.

De nemgond ahány játékos annyi féle izlés. 😛

Peace

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Pedig a stroy viszi. Az összes karakter beírodott a videójátékok történelemkönyvébe. Kinek nem ugrik be Márkusz, Dom, Maria, Cole stb... kiejtése után hogy mirõl, kikrõl van szó? a 3. részt milliók várták a történet miatt, hogy mi lesz.

DarkSector
Nem ismerem pontossan, de GOW és Uncharted közül kapásból rávágom hogy a God Of War, meg lehet nézni a 2 játékban a karaktereket...
Uncsiban a single vagy mulltit nézem egykutya karaktereket nézve...nekem elég gyérnek tünik.

Totti5
Egy picit suta sajna, de inkább csak videókon böki az ember szemét, ha játszi vele akkor nem foglalkozik már ezzel.

Tinman
A sztori olyan messze van az AW-tõl, mint ide az Androméda-köd. AW sztoriban genyó erõs, sokkal erõsebb, mint az UC.

"Mennyire marad meg? Mennyire filmszeru?"

Nem tehetek róla, de én az 1. részbõl szinte már semmi sztori elemre nem emlékszem, csak rémképeim vannak, a 2. részbõl kicsit több maradt meg, a 3. részbõl az 1 hónapja végigjátszott volta miatt sok, de minek? Nem a sztori viszi azt a játékot, hanem a multi õrjöngés.

Filmszerûségrõl én a 2. rész esetében beszélnék leginkább, a 3. rész nekem kevés volt, szinte minden szempontból.

Totti5
Néha érdemes elolvasni teknó elemzést 1-1 AAA játékról ( digital foundry ). Haloban is olyan megvalósítáok vannak hogy ihaly... persze sok esetben ott sem jut tovább valaki azon hogy nem 720p.

TDC Geronimo
UC3ba gagyi animációk?! U MAD?! 1-2 glitchtõl eltekintve, ami az új animációs rendszer miatt van FRENETIKUS. Karakter mozgására minden baszom fizika hat. Mikor a felborult vagy mozgó hajón mész, a sivatagban stb. Fenomenális. 2. chapterbe lassított felvételbe gyalogoltam és gyönyörködtem benne. Az nekem ne mondjon véleményt UCrõl aki nem tolta õket elejétõl a végéig. Youtube videó meg a pöcsöm... Vége felé is olyanok a textúrák meg a geometria hogy sírva tudtam volna fakadni legszívesebben.

DarkSector
Minden játéknak van hátránya és elõnye...kivéve a wow-ot! <#vigyor5>

DarkSector
Az most akart lenni, csak lemaradt az M betû....áááá 😊

Totti5
Alan Wake máig olyan teknót mutat ami egyedi. Igen kellett manipulálni a felbontással és a textúrákkal a stabil 30 frém érdekében. Azt sem szabad elfelejteni hogy a Remedy egy kis csapat, nagyságban nem hasonlítható az Uncharted fejlesztõihez. Amíg más játék nem mutat minimum ilyet mint amit az AW tett addig akármilyen textúrák fordulnak elõ benne, a generáció egyik ékköve.

Macccy
Nem OST, ne kavarj be maan' ... OST is fontos, de most Story. Ha valaminek van tortenete rendesen megirva, sok jo parbeszeddel, sok cselekmennyel es erzelemmel es raadasul az egesz nagy kep tart is valahova (gondolom lenyomjak a Saska cigokat) akkor az jo. Ha csak veres fureszeles akkor annyira nem jo.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Hát én ps4-re gyûjtök. 😊

DarkSector
ost minõségrõl beszéltek vagy játékmenet, mert szerintem külön kéne választani...

Macccy
Vettel pe'es3 -at? 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hat azert annyira csak nem lehet narkolepsz, amennyire olvastam Old Spice szagu feka eksun vegig az is 😊 Kicsit sok fu volt abban a cigiben, na, valld be!
A FO sztori az mennyire moving? Mennyire marad meg? Mennyire filmszeru? ... Teszem azt er annyit a tortenet alapja, mint egy Alan Wake -e vagy mint eeegy ... Uncharted -e?

DarkSector
Hádehogynem komoly, a uncsarted nekem alap hogy csak 2. lehet ps3-on...😊

Macccy
ne sokkolj, nem gondolta komolyan azt az agyba-fobe dolgot, annyira azert nem jobb egyik se ... 😊

Tinman
A 2. rész a GeoW-ból szvsz a legjobb... ha nem vagy multi rajongó, azért 1x végigtolást megérnek, de a 3. részbe csalódtam, végigalvás szindróma volt.

DarkSector
Szerintem fasza, ha szereted a stílust.

Macccy
Tenyleg annyira nagyon jok amugy a Gears Of War trilogia reszei? Marmint ne vagjatok nyakon, tudom, hogy az ilyesmi XBOX -on alapnak szamit (nyugi a HALO -kat nagyon nagy orommel vittem vegig) de valoban a kiraly latvany mellett a story is annyira jo? Mert akkor megerne ez a Trilogia is egy megvasarlast lassan szamomra ...

Lesz belole GOW: The Trilogy box vagy valami ?? ...

Tinman
"de programozói szemmel nem az."

Talán az egyetlen gárda, akik assembly mélységig tolják ennyire komolyan.

Tinman
+1 és teljes sokkban fetrengek.

DarkSector
Nemaz egy buta low minõségû vidinél még oké, de mikor fasza videókról van szó, akkor max 1-2 pixel eltérés van de attól még egy matt textúra nem fog fényleni az élõ minõségnél...
Most itt nem arról beszéltem hogy a videók "picibbet" homályosabbak hanem textúrák szempontjából.
És ezt lehet igenis látni egy fasza vidiben.

Macccy
Arrol nem is beszelve, hogy hacsak nincs a kolleganak otthon valodi HD-ben vagy afolott dolgozo sci-fi tv-je es ps4-e, eloben nezegetve az ilyesmi meg elszomoritobb is tud lenni. Az apro pixeles erre kitalalt monitoron 720p -ben felvett videot nezve csak szebb lehet minden, ahogy a BF3 is az volt.

Renjike
kinek mi jön be . U3 ról néztem videót , a karakter mozgása me gminden olyan béna szerintem :S már bocs nekem nem jön be . meg 60 FPS el futó videón olyan túl volt pörgetve az egész . furcsa volt de egyáltalán nem jött be . pl megy a csávó meg akar halni nem ivott semmit találkozuk 10 rosszfiúval ugrik mászik lõ üt fut rug semmi baja . hát fura volt 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
erre aa játékra a 100 at elhiszem . MÁSRA NEM!!!!

Skryim

"Az elsõ pontszámok:
Gamespy 100
Eurogamer 100
Joystiq 100
Destructoid 100
Guardian 100
Kotaku 100
Game Informer 95
IGN 95
CVG 95
PC Gamer 94
Gamespot 90
Videogamer 90
EDGE 90"

Forrás

DarkSector
Ezt nem vágom mire irod....
Egy fasza minõségû videóban full ugyanazt lehet látni mintha te játszanál, ezt elhiheted, bármennyire is jó ürügy terelésnek. 😊

GoW technikailag sokkal több az U-tõ...😄

BF3 sem roszabb egy 1080p-s videóban mint élõben mikor játszok...szóval.

DarkSector
Mindegy ki mit mond akkor se fogok valótlant állítani a God of War MINÕSÉGBEN szarrá veri az Uncsártedeket, az más dolog hogy a helyszínek jobbak az Uncsartedben...

TDC Geronimo
Multi gameplay és megint a youtube...nincs mit mondanom ezek után.

DarkSector
Mindenben van trükk, csalás mikor játszanak az érzékeiddel.
Ezzel nincs baj ha a játékos játék közben nem veszi észre.

Amógy nyomtam sokszor a BF3-t pc-n maxon tesztelgettem hogy jobb hogy nem, és elég elszomorító, mikor nem elsõ bárányka szemekkel nézi az ember hogy ami közel van az oké de a távolban annyira CSÚNYA homályos minden.

Szóval az a játék is max a sok effectnek köszönhetõen szép, de ha megállok és kicsit pontosabban körbenézelõdök elhányom magam sok helyen.

Panaszkodnak sok helyen a fák kidolgozottságára, most a BF3-ban ránézni se merne senki...
Nem azért hogy ocsároljam, csak ez ékes példa rá hogy egy amúgy szépnek titulált játékban is mennyi trükk van.
Direkt nem konzolról irtam, nehogy az legyen hogy az csúnyább és csak ott szar.

De asszem küldtem már nemrég képeket is errõl.

Renjike
nekem alap nem tetszik 60 FPS el futó videót néztem róla hát az ebmer mozgása néha fura volt nem tudom mi benne a 10/10 ....

Macccy
Ne nagyon mondj ilyeneket, mert Geronimo meg szemuveget rakat a programozoi szemedre! 😛

GearsOfWar -ban nem valos termeszeti helyszinek vannak? Multkor a tvben egy falu brazilok lakta resze kisertetiesen ugy nezett ki, mint a megszallt es szetlott saskas varosok meg omladozo barrikadok 😄

Macccy
Uncharted 3 -bol meseltem Mr. Geronimo -nak az iment. Van lathato kulonbseg, meg akkor is ha ugyesen probaltak leplezni. That's how it works, no miracles .. ahogy a muvelt orosz mondja!

Igen, GearsOfWar -ban is ugyanigy csinaltak a dolgokat, ami szinten nem baj, de akkoris teny, hogy trukk. Imadom ezeket is, de ha oda tudok menni a tavoli messzesegbe megnezni, megfogni azt a targyat, azt csipazom a legjobban, akkor is, ha az action-scene -re eso filmszeru hatas kevesbe utos is es ha az az ara, hogy az osszkep kevesbe ragyog!

Nem 'anisotropic filtering'-et hanem LOD (LevelOfDetail) -ot akartal szerintem mondani, nem?

Ami pedig ALAN WAKE -et illeti, amint te is mondtad, volt ott a texturak es nehany objektum tekinteteben valoban elmaradottsag, nehol eleg komoly egyszerusites, DE ha figyelembe veszed, hogy ez egy korai PC/X360 engine eredetileg es hogy meg igy is kepes volt egy lenyugozo latvanyvilagot letrehozni a fenyek es a muveszek munkajanak hala ... mindezt raadasul (ha igaz) 2-3 GB koruli nyers meretben ... En azt mondom az ilyenre, hogy wow! ...

fuuu de kezdem utalni ezt a nemet laptopot!

DarkSector
"Uncharted annyiban csalóka hogy az ember a valós terészeti helyszínek ( erdõ, dzsungel, hegyek, barlang, sivatag, vizek stb... ) a szemnek kellemesebb látványt adnak és mint bármi más."

Pontossan

Minap néztem a multi gameplay-t a karaktereket mutogatták, elég kidolgozatlanok, a táj szépségei miatt tûnik szépnke, de programozói szemmel nem az.

GoW3 nekem szebb.

Tinman
Alan Wake-ben irtó ronda textúrákkal is találkozhattál benne, meg baltával faragott kerekekkel, ívekkel stb.

AW legnagyobb durrása a fény/árnyék effektekben volt, már ami a látványt illeti, mert egyéb téren közel kifogástalan cucc.

Witcher 2-bõl természetesen a PC-s a superior verzió, konzolon meg sem nézem majd, de kívánom nektek, hogy jó port legyen belõle.

UC-ben a 2. részben nekem pont a dzsungel volt kiábrándító (Chapter-3), a város, a hegyi kis falu és szinte az összes többi helyszín viszont elképesztõ RÉSZLETESSÉGGEL volt kidolgozva, maximálisan film élményt adott.

"Aztan sok tagasnak tuno helyszin van ugy megcsinalva, hogy a tavoli dolgokat jotekony DepthOfField effekt homalyositja el "

Valóban így igaz... és a GeoW 3-ban is pontosan ezt csinálták. Hiába a magas poligonszámnak súlyos ára van, öreg ez a gen. már, kicsi a video memória is többek között, ezért nem lehet nagyon a magasabb anizót erõltetni, pedig KÉNE.

Viszont, UC3-ban tényleg nincs különbség az átvezetõk és a gameplay között, de komolyan! UC2 kapcsán ebben igazad van, ott valóban más lehetett a poligonszám cut scene-n belül.

robotnyk
ha konzolokszervizénél változik az ár elõrendelés idejéhez képest, akkor melyik összeget kell fizetni, nincs valakinek tapasztalata? még 14nél rendeltem el az AC:Revelations LE-t, most már 16nál tartanak, annyit nem adok érte...
Macccy
Haaat ha nem lattad, akkor nem DarkSectornak kell itt szemuveg ... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komolyan, lehetseges, hogy egy atmenetes reszrol beszelsz amikor elobb valt reszletesseget az engine, NEM jatszottam vele, de lattam mozgasban egy havernal es mivel kivancsi voltam a latvany es tech reszere, ezert megkertem, hogy nyomjon egy new gamet es elkezdtem figyelni ("Hmm, lassuk hat hogyan oldottak meg ennel, hisz szamtalan jatek bebizonyitotta, hogy semmivel sem jobb a PS3 se ..." -mondtam). Es azt lattam, mindjart az elejen, hogy csupa film effekt, csupa blur es focus, nagyon szep Indy kalandfilmeket idezo talalas, bemennek a biliard terembe, meghiusul a tranzakcio es akkor atvalt eksunbe ... es mivel en minden jatekban szeretek nezelodni, ezert igyekeztem arra kerni, hogy probalja a scriptelt rosszarcu Ireket kerulni amig lehet, hadd lassam milyen a berendezes es mar hatarozottan nem azok a texturak voltak a kepen, mint par perccel elotte! Jott az a batar faszi, bekuldte a fohost a klotyoba ... klotyo texturakat csinalni nem tul halas feladat, ki is figyelt itt is nehany darabos reszlet, raadasul eppen a fali egysegen, amibe egy nem-cinematic atvezetessel beletorte emberunket a kelta golem. Na azt jobban el is rejthettek volna ... Szoval van azert kulonbseg. De meg mindig MONDOM: nagyon nagyon szep is hatarozottan vegig akarom vinni mindet, majd kolcsonkerem talan. Lehet akkor elfogultabba valok es eladom a lelkem egy darabjat a SONY -nak is, de most csak ezert meg nem akarom 😊

TDC Geronimo
Az a durva, hogy UC3ba nem látod a cutscene és a játékmenet közt az átmenetet és sokszor arra lettem figyelmes, hogy hoppá ezt már nekem kéne irányítani 😉

TDC Geronimo
Továbbá fos volt az fps is és recehegy.

Macccy
Enslaved -et direkt nem irtam, a polished latvanyra koncentraltam ...

Alan Wake bar az egyik legszebb szamomra, de szinten direkt nem irtam, a nagyon elhuzodott keszites miatti nehol gyengebb textura es mozgas miatt. De a feny-arnyek szamitas es a post effektek az Top notch!

Castlevania-t nem ismerem tul jol, de pl ez eszembe juttatta, hogy ha valami szep, technikailag is igazan szep nem csak ugyesen, akkor az olyasmi mint a Witcher2, ami hamarosan beduborog ha jol tudom?!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uncharted nem ott csal, hogy egzotikus a helyszinvalasztas (bar valoban konnyu azzal is lenyugozni a jatekost, ha nem latja minden nap az ablakon kinezve a dzsumbit). Az Uncharted - ha mar szoba hoztuk leirom - ott csal, hogy a filmes atvezetok alatt egyertelmuen lathatoan magasabb poligonszamot hasznal es reszletesebb texturakat is. Aztan a jelenet vegen megkapod az iranyitast es bar meg mindig nagyon nagyon szep, de mar nem az, amikkel a legtobbet demozzak a bemutatok alatt. Aztan jopofa a karaktermozgas fazisok hasznalata is, elsore lenyugozott engem, de aztan sok helyen az is betriggerelt ott, ahol nem kene (fal fogas, futas atmenet, stb). Kicsit mint a Hitman -ben kifejlesztett tomegben lokdosos mozgas fazis (ebben amugy nekem a GTAIV fele euphoria megoldas tetszett eddig legjobban). Aztan sok tagasnak tuno helyszin van ugy megcsinalva, hogy a tavoli dolgokat jotekony DepthOfField effekt homalyositja el es GT5-hoz hasonlo nagyon egyszeru modellek, kifeszitett panorama vaszon zarja le a latoteret. Na de nem leszolni akarom, csak azt mondom, hogy telis tele van az is helyenkent low-res texturakkal, sporolassal es a masik oldalon pedig termeszetesen rengeteg muveszi munkaval, reszletes karakter modellekkel.
Mindentol eltekintve meg mindig kene ... persze

Mindenkinek vannak kedvencei, és amihez érzelmileg kötõdik. Nekem is örök kedvencem amíg élek az Under A Killing Moon, így ilyen tekintetben annál nincs jobb kalandjáték a világon. Minden ellenkezõ állítást meg tudok cáfolni. <#idiota>