XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk regular végijátszás alapon ráfogni, hogy rövid, az kicsit vicces. Úgy persze, hogy rövid, mert kb halhatatlan vagy. Mint egy speedrun, olyan így sztem.
Veteranon 7-9 óra, ami meg sztem bõven elég egy ilyen játéknak.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Jó lett az értékelésed, Ipon-on is ezt dobta a gép, az is szuper teszt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
mivel? mond , nem haragszom rá 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jah, és Jeremy Soule remek munkájáról se feledkezzünk meg, remekül segíti a beleélést fülbemászó dallamaival 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Eszméletlen jó lett a Skyrim, már benne van jó pár órám, a fõszállal alig foglalkoztam, a mellékquesteket csinálgatom meg kalandozgatok. Gyönyörû a táj, a hegyek, az idõjárás is remek, sok apróságra figyeltek. Tetszenek az újdonságok: bányászat (végre van értelme, hogy valami bánya), fegyverkészítés/javítás, átvariált potion-készítés, harcrendszer sokkal jobb lett.
Eddig RPG of the year. Nekem legalábbis. 😊

Eladó Játékok - Gamecardok - Xbox Feltöltõk, Pontok (Wow, Eve stb.)
Árak és információk :
www.facebook.com/KeysCodes

ezzel vitatkoznék...de biztos nem fogok...

DarkSector
jah 1 psps rész, jah de a sima normal ps-es MGS 1 az nincs sajnos...

remélem hamar jön a remake.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
"8bites MSX gepes mg 1 es ketto"

fix'd

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
benne van az mgs sons of liberty es a sneak eater. psp rol csak a peace walker or pace walker van benne.
A sneak eaterben benne van a 8bites MSX gepes mgs 1 es ketto. NES szintu grafika.
Muttley
elvileg mûködhet úgy, h haver fat gépére ideiglenesen feltesszük a kérdéses profilt,
felküldjük live-ra (neki van Live elõfizetése)
és onnan befrissül úgy, h az én gépemen (Slim) is fel fogja ismerni?

és mi a helyzet játékmentésekkel, amit ugyanígy 'corrupted file'-ként ír ki?
meg lehet azt is oldani vhogy?

#111618 és 620: thx 😊

Just do it :)

Renjike
ez lemaradt : 8.5 pont me a multi még mindig 1 laggos szar.

Renjike
MW 3at végigvittem . Regularon (ha ez a normál már nem emlékszem) négy és fél óra volt . Én hatalmasan pozitívat csalódtam a játékban , nekem a Black Ops és az MW2 egy kalap szart nem ért , de ez 😊) le a kalappal TETSZETT! a Fegyvereken kicsit módosítottak , nagyszerû hangulatot teremtettek 😊

+új hangefektek
+/- nem rombolható környezet , de azért szépen megoldották hogy ide oda csapódik a rakéta 😄
+1 misszió kivételével mindet nagyon élveztem , Fõleg a DELTA force küldetéseket . Nagyon hangulatosak , itt teljesen új környezetet teremtettek .
+a végén a halálok.
+3. világháború Katonaság , Felkelõ nép VS Oroszok .
+tankos jelenet

- ocsmány grafika részleteiben . a karakterek nagyszerûen vannak kidolgozva . a fegyverek is de ezen kívül (N)
- rövid
- Spoiler lehet : az elnökmentõs misszióban hol a faszban van Frost a Deltából? mert a Truck , sandman és még valaki meghal de Frost ott sincs.

Moby
Persze, hogy meg lehet oldani, ez nem kérdés.
Az a kérdés, hogy valaki rácuppanik-é a témára, és fog-é gyártani ilyen szemüvegeket (gyártói támogatás nem köll, a tévének aztán rohadt mindegy mit tartalmaz a két kép SBS-nél vagy TAB-nál).
Mondjuk jól semmiképp nem fog kinézni, lévén hogy ez esetben már tényleg csak minden második sort fogsz látni, ráadásul mindig ugyanazokat a sorokat.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Az jó.Csak kell karácsonyra 3d tv!De passzívba ezt miért nem lehet megoldani?Hisz ott is van lehetõség a szemüvegbe csak az 1ik sort megjeleníteni értem ezt úgy,hogy csak 1 féle polárszûrõ van a szemüvegbe!És mivel itt a szemüveg lényegesen olcsóbb mint az aktívnál simán lenne rá kereslet
Moby
passzív3d jóak.
Az aktívnak 1 elõnye lesz, ami elvileg a kõv dashupdate-el már jön: nem csak 3d-re jó, hanem full screen multiplayerre. Nem jobb és bal szemnek vetít, hanem egyszer az egyik player szemüvegének, aztán a másikénak. Szétválasztott teljes képernyõs tartalom.

TDC Geronimo
Ja azért mondtam, hogy ott gyakorlatilag nincs crosstalk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
"de amugy az MGS 3 ban bennevan az eredi MSX es mgs1 es 2 is."

mi van benne a miben? 😊

a HD pakkban nem a 2-3 és a psp-s részek vannak?

CSOCSO
aki az MGS rol szeretett volna hallani:

A port teljesen profi. semmi baja nincs a texturaknak, nem hianyzik semmi, nem villodzik semmi. Nem fagy le, minden a helyen van. Persze latszik rajta, hogy nem egy mai jatek, de max az atvezetoknel lehet latni a kozeli kamera allasokon.

Nem tudom, hogy az eu verzioban mi lesz mas de amugy az MGS 3 ban bennevan az eredi MSX es mgs1 es 2 is.
Moby
Konkrétan egy 6500-as Samun próbáltad 😊
Azóta a leden is sokat tudtam javítani a crosstalkon egyszerûen a fényerõ növelésével, de a plazmicseket mindig szivesebben fogom használni 3d-re, meg úgy egyáltalán is.

Harlekin
valami led smart samu 6 v.5 ös széria.Pontosat nem tudok!
Ha Te cinemán akkor gondolom LG 3d ott annyira nem is lesz mivel azok passzívak!
TDC Geronimo
milyen fajta 3Dn nézted? Én cineman és nem találkoztam szellemképpel egyáltalán.

Harlekin
10 bõl kicserélik a dvd olvasót!15 bõl megoldják a hdd rõl való játék futtatást.Neten keres rá 1000 meg 1 helyet fogsz találni ez itt a 1002.-ik ahol nem tudnak ill "nem" lehet ezekben a dolgokban segíteni.
Harlekin
3d már rég nem a "papírszemüvegrõl" szól fõleg nem a tv nél! Se az aktív se a passzív nál!
Harlekin
gearst néztem én is leden okádék a kontrasztos részek szellemképesek(Cross talk)namost plasmán semmi de semmi ilyen nincs!
Harlekin
Kisérleti stádium ide vagy oda!Beszarás jó... Mobynál volt alkalmam kipróbálni 2 fajta 3d tv-t,mert a burzsujnak 2 van<#nevetes1>1 led meg 1 plasma.A plasma 3d be meg úgy mindenbe veri a ledet.Aktív samsungokról van szó!Most nyomja az assasint és aztmondta hihetetlenül szép.Ma kipróbálta a halot is és arra is azt mondta hogy nagyon jó!A batmanra viszont azt mondja okádék nagyon el van baszva a 3d része a hányinger kerülgeti miközbe játszik.<#nevetes1>
Totti5
Kb akkor kezd majd érdekelni, mondom majd 5 év múlva jó lesz már talán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nekem egy bajom van a 3d-vel...drága..

Pedig jó lenne, ha nem papírszemüveges cucc lenne.
Macccy
Baromság, én se vagyok érte oda, ellenben le is sz*rom 😊 Nem hiányzik egyáltalán na. Akinek 3D kell, hogy beleélhesse magát egy játékba - vagy amelyik játéknak 3D kell, hogy beleélhetõ legyen - azt nagyon tudom sajnálni ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

robotnyk
remélem addigra kihal a francba. <#zavart1>
Totti5
3D kísérleti stádiumban van... majd a köv generáció vége fele jó lesz az nekem, talán addigra minimálisan kiforr.

TDC Geronimo
Meglestem gearst 3Dbe. Mélység érzet fasza nagyon de a low res miatt elég gáz😞 új batmanre lennék kiváncsi mert ott 720p marad 3Dbe is. Új ACbe meg nem tudom milyen fajta lesz

Mivel én szeptemberben vettem a gépet "csak" a FM3UE volt a legjobb beszerezhetõ verzió. Nekem nagyon bejön a grafika a játékmenet, szeretném végigjátszani. Nagyon nehéz elképzelni, hogy egy ilyen színvonalú játékhoz még sokat lehetne hozzáadni a jelenlegi gépen. Mennyivel sikerült ez a negyedik részben?
Köszi a részletes leírást!
Lehet, hogy megkockáztatom a megvételét amennyiben továbbra sem sikerül a hatodik részt megszerezni...
Csontkovacs74
Itt próbálj meg cimborákat keresni.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Macccy
Abszolúte nekemis az lesz az elsõ tuti LIVE játékom! Örömmel látom itt amúgy, hogy a nekem oly kedves Alan Wake másoknak is mennyire tetszett/tetszik. Pedig múltkor kölcsön adtam és megkértem a srácot, hogy mondjon véleményt ... Hát számomra kicsit lesúlytó volt, bár más stílust kedvelünk ... de már azt hittem én néztem valamit egy éve cukormázon át 😊

(ahh, de jó újra Hu billentyûzeten gépelni) 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

nagyon sokan játszák, de sztem itt nem talalsz sok olyan magyart sg-n, aki liveon tolja, gamer365-n jobbak az eselyeid

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, adott egy olvasófej hibás fehér xbox 360, gondolom nem mai darab! Ahogy tudtam szétszedtem és megnéztem mibõl élünk, feltûnt hogy sata csatlakozó van magán a dvd meghajtón, és egy egyedi csatlakozó van még rajta gondolom a tálca kitolás stb.. miatt!
Érdekelne hogyan tudnám azt megoldani hogy külsõ hdd-rõl futtassam a játékokat, mert ahogy nézem ezekhez már dupla rétegû lemez kéne és kb. semmi ráfordítással már életre tudnám kelteni elméletileg!
Lehetõség szerint beleépíteném a gépbe a hdd-t, de ha meglehet oldani azt hogy a hátsó USB csatlakozóról olvason be fájlokat nekem az is jólenne, csak nem lenne gyors saja...

Lenne erre megoldás vagy hagyjam a francba? 😊

Battlefield 3-al játszik valaki? Aki igen az írjon, multizhatnánk...

Totti5
Forza 3at hagyd ki, teljesen felesleges most már azzal foglalkozni. A 4 tartalmaz mindent ami a 3ba volt, ráadásul jobban, szebben + új dolgokat.

DarkSector
Alan Wake...+ a 2 dlc

szega96
Flashelni kell a boxot, de az már nem ebbe a topikba tartozik.

szega96
Valamint a Gold tagság segítségével tudsz Multiplayerezni,Partyzni a haverokkal,Hamarabb hozzájutsz 1-2 demóhoz/játékhoz

szega96
Konzolok szervíze:
Xbox 360 Slim 250 GB Holiday csomag - Crysis 2, Forza 3 és 3 hónap Gold elõfizetés 59,990 Ft-(ez sztem eléggé megéri)

Ahhoz, hogy tudj xboxon letölteni játékokat, meg kell adni a bankkártya adatokat VAGY microsoft pontokat kell venni amit levásárolhatsz lásd itt

Konzolvilág: XFPS(egér+bill) 15.900 Ft-Nemtudom, lehet van máshol olcsóbban is de majd kisegítenek ebben az esetben a többiek

kakaoskalacs
Üdv , nos kérdés

GtaIV mellé melyik passzol inkább? Alan Wake , Dante's Inferno ,Halo :Reach, Forza 3(be kell potolni 4.rész elött),vagy RDR, GeoW,Ace C. 6?
esetleg valami Rpg is lehet azokat nem ismerem nagyon.

Remélem valaki tud ajanlami valami tuti párost : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

értem és menyi az ilyen komplet!letöltöt játékal együtt szoval menyen a letöltöt játék is
szega96
Lehet hozzá venni kegészítõt, aminek segítségével tudsz egér+bill kombót alkalmazni

bocs nem ismerem az x-box-ot ha most vennék menyiért és egér bilentyüvel is lehetne nyomni?