XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veteranon 7-9 óra, ami meg sztem bõven elég egy ilyen játéknak.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Eddig RPG of the year. Nekem legalábbis. 😊
Árak és információk :
www.facebook.com/KeysCodes
remélem hamar jön a remake.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sneak eaterben benne van a 8bites MSX gepes mgs 1 es ketto. NES szintu grafika.
felküldjük live-ra (neki van Live elõfizetése)
és onnan befrissül úgy, h az én gépemen (Slim) is fel fogja ismerni?
és mi a helyzet játékmentésekkel, amit ugyanígy 'corrupted file'-ként ír ki?
meg lehet azt is oldani vhogy?
#111618 és 620: thx 😊
Just do it :)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
+új hangefektek
+/- nem rombolható környezet , de azért szépen megoldották hogy ide oda csapódik a rakéta 😄
+1 misszió kivételével mindet nagyon élveztem , Fõleg a DELTA force küldetéseket . Nagyon hangulatosak , itt teljesen új környezetet teremtettek .
+a végén a halálok.
+3. világháború Katonaság , Felkelõ nép VS Oroszok .
+tankos jelenet
- ocsmány grafika részleteiben . a karakterek nagyszerûen vannak kidolgozva . a fegyverek is de ezen kívül (N)
- rövid
- Spoiler lehet : az elnökmentõs misszióban hol a faszban van Frost a Deltából? mert a Truck , sandman és még valaki meghal de Frost ott sincs.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Az a kérdés, hogy valaki rácuppanik-é a témára, és fog-é gyártani ilyen szemüvegeket (gyártói támogatás nem köll, a tévének aztán rohadt mindegy mit tartalmaz a két kép SBS-nél vagy TAB-nál).
Mondjuk jól semmiképp nem fog kinézni, lévén hogy ez esetben már tényleg csak minden második sort fogsz látni, ráadásul mindig ugyanazokat a sorokat.
Adversus solem ne loquitor
Az aktívnak 1 elõnye lesz, ami elvileg a kõv dashupdate-el már jön: nem csak 3d-re jó, hanem full screen multiplayerre. Nem jobb és bal szemnek vetít, hanem egyszer az egyik player szemüvegének, aztán a másikénak. Szétválasztott teljes képernyõs tartalom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mi van benne a miben? 😊
a HD pakkban nem a 2-3 és a psp-s részek vannak?
A port teljesen profi. semmi baja nincs a texturaknak, nem hianyzik semmi, nem villodzik semmi. Nem fagy le, minden a helyen van. Persze latszik rajta, hogy nem egy mai jatek, de max az atvezetoknel lehet latni a kozeli kamera allasokon.
Nem tudom, hogy az eu verzioban mi lesz mas de amugy az MGS 3 ban bennevan az eredi MSX es mgs1 es 2 is.
Azóta a leden is sokat tudtam javítani a crosstalkon egyszerûen a fényerõ növelésével, de a plazmicseket mindig szivesebben fogom használni 3d-re, meg úgy egyáltalán is.
Ha Te cinemán akkor gondolom LG 3d ott annyira nem is lesz mivel azok passzívak!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lehet, hogy megkockáztatom a megvételét amennyiben továbbra sem sikerül a hatodik részt megszerezni...
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
(ahh, de jó újra Hu billentyûzeten gépelni) 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lenne egy kis problémám, adott egy olvasófej hibás fehér xbox 360, gondolom nem mai darab! Ahogy tudtam szétszedtem és megnéztem mibõl élünk, feltûnt hogy sata csatlakozó van magán a dvd meghajtón, és egy egyedi csatlakozó van még rajta gondolom a tálca kitolás stb.. miatt!
Érdekelne hogyan tudnám azt megoldani hogy külsõ hdd-rõl futtassam a játékokat, mert ahogy nézem ezekhez már dupla rétegû lemez kéne és kb. semmi ráfordítással már életre tudnám kelteni elméletileg!
Lehetõség szerint beleépíteném a gépbe a hdd-t, de ha meglehet oldani azt hogy a hátsó USB csatlakozóról olvason be fájlokat nekem az is jólenne, csak nem lenne gyors saja...
Lenne erre megoldás vagy hagyjam a francba? 😊
Xbox 360 Slim 250 GB Holiday csomag - Crysis 2, Forza 3 és 3 hónap Gold elõfizetés 59,990 Ft-(ez sztem eléggé megéri)
Ahhoz, hogy tudj xboxon letölteni játékokat, meg kell adni a bankkártya adatokat VAGY microsoft pontokat kell venni amit levásárolhatsz lásd itt
Konzolvilág: XFPS(egér+bill) 15.900 Ft-Nemtudom, lehet van máshol olcsóbban is de majd kisegítenek ebben az esetben a többiek
GtaIV mellé melyik passzol inkább? Alan Wake , Dante's Inferno ,Halo :Reach, Forza 3(be kell potolni 4.rész elött),vagy RDR, GeoW,Ace C. 6?
esetleg valami Rpg is lehet azokat nem ismerem nagyon.
Remélem valaki tud ajanlami valami tuti párost : D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.