XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect.
Deus Ex.
Rage.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a nagyon várt Fallout 3 se kötött le túl sok ideig, a sztori felénél vagy már az elõtt abbahagytam.
Öreg vagyok biztos ... csak az lehet ... 😊
Én amúgy szívesen vennék egy olyan TPS RPG -t, ami LotR világban játszódik!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Az szép.
Csak hogy ez a NINCS ELLENFELE, max annak akit ez leköt.
A harcrendszer maradt olyan béna amilyen volt is.
Normális animációkat csinálhattak volna, ha nem is akarnak feltétlen trendik lenni.
Nálam mondjuk 2011 végén a biztosítékot kicsapja ha egy karakter el van hanyagolva, vagy egy fegyver FPS-ben.
Vagy egy verda egy autos játékban. Mert jóesetben órákon keresztül látom az adott dolgot a képernyõn, míg a háttér meg az ellenség változik.
Ezért sem vonzó annyira a dolog. (persze ez a karakter meg harcrendszer bénasága csak nekem tûnik nagy hibának, lehet mást nem érdekel)
"A 2006 márciusában megjelenõ Oblivion volt az Xbox360 egyik zászlóshajója, míg a Skyrim ugyanezen konzol (és úgy általában a jelenlegi konzolgeneráció) alkonyára lett idõzítve. Öt év pedig még barátok közt is sok idõ, az élmények tompulnak, stílusok, trendek, sõt akár teljesen új brandek születnek – mindez viszont láthatóan hidegen hagyja a sorozatot fejlesztõ Bethesdat, nem próbálnak a többiek után menni, nem áldozzák fel a szabadságot a látvány vagy a történet oltárán. Nem, mindezek helyett õk megcsinálják újra, ötödször, amihez nagyon értenek: felépítenek egy élõ, lélegzõ világot, majd belecsöppentik a tisztelt játékost, hogy szabadon garázdálkodjon benne."
Gamer 365
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amúgy azt sem értem miért folyton ezt a régiidõk-ös stílust nyomják, már rég csinálhattak volna valami modern cuccot.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Meg a játékidõ 75%-a a cuccok felszedésével meg kiválasztásával meg eladásával ját.
1. Egy cég a játék árait nehogy már a magyar fizetéshez igazítsa! Arról nem tehetnek, hogy itt milyen fizetések vannak!
2. Nem kell hetente 3 új játékkal játszani! Én sokat játszok és ez kb. évi 4-5 játékot jelent. Azt meg én is ki tudom gazdálkodni, pedig nettó 80-at keresek 😛
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SkyRim:
X360-on nincs ellenfele
ha szereted a dinamikus, sárkányos, tartalmas, hosszú játékidejû, de nem a klasszikus "mindig megáll a sztori" rpg-ket
akkor nagyon ajánlott vétel - FPS-ben és TPS-ben is játszható
Just do it :)
felületes, szûklátókörû szemlélõdés, te minden ellenvéleményt lehülyeségezõ vg 😄
néhány gondolatébresztõ dolog:
- a soha vissza nem térõ alkalom, kib.szott jó ajánlat jól publikált marketing ereje
- kp. vs áruhitel arány
- ma már "szégyen" akinek nincs mobilteloja, internete és lassan-lassan HD TV-je
- "Loreal, mert megérdemled" feeling
- "a szomszédnak nincs, nekem van és õ így megrohadhat" tipikus magyar gondolkodás
- TV vs. játékok ár/értékaránya összevetve - parallel - a 2000-es évek elején Playstation, XClassic, "mindent chippelünk, meee az király" kondicionált gondolkodásmód
- az ott lévõ embermennyiség vs. teljes Mo-i játékosok száma
- játékoknak nincs presztizse "mee letõõõtöm netrûûû oszt jóóó van" - egy HD TV-t nem tuccccccc letûûûteni a netrûûûû 😉
Just do it :)
Sajnos Október 20.-án elhunyt az életemben a hozzám legközelebb álló személy. Remélem kicsit az Xbox is segít majd a gondolataim elterelésében.
Az elsõ kérdésemet már fel is tenném.
Érdemes Diginet-et választani box alá?
Illetve a másik. Jobban szeretem hallani a véleményeket a játékosok szájából, semmint a szakíróktól.
Érdemes beruháznom a Skyrimre? Morrowind tetszett, Obli már nem igazán.
Elõre is köszi a válaszokat.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ezt azért kérdeztem mert van 4 hibás pendrive-om, aszem hogy elpasszoltam volna õket. 😊

"Enemy Front - CryEngine 3-mal a második világháborúba
A Black dizájnere és a City Interactive közös erõvel repít vissza bennünket a nyugati frontra.
Stuart Black neve egészen a közelmúltban megjelent Bodycount bemutatkozásáig jól csengett mind szakmai berkekben, mint az FPS-ek rajongóinak körében, hiszen az úriemberhez kapcsolódik az elõzõ konzolgeneráció egyik legjobban sikerült lövöldéje, a Black.
Miután a Codemasters döntéshozói szembesültek a Bodycount 50 körüli kritikai átlagával és siralmas eladásaival, egyszeriben forró lett a talaj Mr. Black lába alatt, aki sebtiben maga mögött hagyta az Egyesült Királyságot, és Lengyelország felé vette útját, ahol tárt karokkal várta a legnagyobb jóindulattal is csak közepesnek mondható játékairól híres, ám ennek ellenére jó eladásokat produkáló City Interactive.
Black itt egy hiánypótló alkotás, egészen pontosan egy második világháborús FPS felett kapta meg a kontrollt. Érdekes, hogy néhány éve még túltelített volt a piac, ma már nagyítóval kell keresni az emberiség történetének legnagyobb fegyveres konfliktusába helyezett FPS-eket.
Az Enemy Front valamikor jövõre lát majd napvilágot PC, PS3 és X360 platformokon. Meghajtásáról a CryEngine 3 gondoskodik, aminek eredményérõl magatok is meggyõzõdhettek az elsõ képeket szemügyre véve. Azonnal fel fog tûnni, hogy a híres Farkasodú mélyén rejlõ Enigma gépezet felkutatására irányuló akció során egymásra kísértetiesen hasonlító német katonákkal találkozhatunk. A cél a Harmadik Birodalom csodafegyverének megsemmisítése.
A fejlesztõk dinamikus és változatos küldetéseket ígérnek, amelyek ellenséges vonalak mögött játszódnak, tehát rajtaütésre, szabotázsakcióra, felderítésre, kémkedésre érdemes számítanunk."
Csak azon nem tudok játszani.
Fasza, nekem csak az MKV-t nem viszi. Meg feliratot.
Feliratot égesd rá a Xilisoft vagy Bigasoft videó konverterrel például.
Én úgy emlékszem az "eredeti" jóval könnyebb volt normál nehézségen, viszont ettõl murvára élveztem az egészet 😊
Adversus solem ne loquitor
Moby próbáld már ki hogy megy-e!
Azt próbáltam,hogy csináltam 1 teljesen szûz profilt csak ott meg ugye nincs mappa amibe berakjam amit be kell!szal...
Pedig a megoldás ettõl áll a legtávolabb 😄
A valódi megoldás az, amit sajnos a készítõk jórésze már meglépett volna, ám a kiadók soha nem fogják: a tartalom és az ár konszolidációja, és a védelem elhagyása. A védelem nem más, mint egy kihívás, a tömeges használata már más téma, de van ennek egészen komoly pszichológiája, tehát ismerjük. Sajnos minden szereplõ pontosan tisztában van avval az agyrém helyzettel, hogy regionális felosztásban az árak egyenes arányban növekednek a tartalom és a szolgáltatások csökkenésével. A tartalmak terén tapasztalni gyógyulást, persze irtó lassan, de ez még önmagában nem old meg semmit.
A hosszútávú megoldás a szolgáltatás alapú szórakoztatás lehetne, és talán lesz is.
Adversus solem ne loquitor
1 First format it in your xbox (if you have not already done it)
2 Put it in your pc
3 Download Horizon (search google for horizon+xbox360)
4 Download latest update from here http://www.xbuc.net/
5 Drag the update you just downloaded into Horizon and it will copy too usb drive
6. in your xbox go to system settings => Memory => Hard drive. Press "Y" for Device Options and then last Clear System Cache
7. Start the game, it will ask you to download the lastest update. Accept it and now it is working online again
8. Every time you restart the game (meaning shut down the xbox or just go to the dashboard you have to repeat step 6
probáld már ki, kiváncsi vagyok. így mennie kellene
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…