XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit is látunk? Ap 2.5 0080 defeated? Sztem kamu.
Harlekin
upsz a jó

Harlekin
Fasza!

Ezt meg csak úgy érdekesség képpen!!<#kacsint>

LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
DarkSector
Max Payne 3 technológiák videója, MAGYAR felirattal!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha vki tud Skyrimet 10-11körül bontatlanba, az szoljon

Macccy
OFF

- Olcsóbbak nem lennének, mert már most se VÉSZESEN drágák, a kettõ nem is függ össze, mert fordítva a warez sem drágítja csak egyszerûen több lesz a kibaszás!
- A játékkészítõket leszarod, õk pedig látván a leszarást, leszarnak téged és másokat is miattad, mert ha nincs pénz, Te sem szeretsz dolgozni, ugye? Lehet, hogy õk vannak a vásárlókért, de ha nagy százalékáért nem látnak semmi ellentételezést, akkor joggal lépnek fel ellene!
- Büszke vagy, mert már a második hosszúra eresztett kommentben adsz hangot a leszarásodnak és bizonygatod, hogy ez nem lopás!
- Mai napig készül PC-re game (néhány) csak valamiért nagy százalékuk után mindíg sírás-rívás megy, hogy konzolport, nyeeehhee ... Vagy azokra komolyan azt hitted, hogy azért vannak, mert a 90-es évek óta mindenki elfelejtett programozni?
- PS2 -re ma is jön ki játék, ha jól tudom, hisz értékesítik magát a konzolt is. Terméktámogatás. XBOX -ra azért nincs játék, mert annak a gyártása is elhalt az nVidia balhé után ... de ez már történelem, nem warez ...

De amúgy abban egyetértünk, hogy én is kíváncsi leszek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Amúgy meg szerinted,ha minden warezos 1szerre jó utra térne,és ugyan azokat amiket eddig vagy legalább a felét megvenné!Olcsóbbak lennének a játékok????Nemvalószínû!!!Neadj isten magasabb színvonaluak???Kétlem!!!
Mert a több bevételt inkább fordítanák arra,hogy nagyobb reklámot csináljanak a szarjaiknak,vagy esetleg ellehetetlenítsék a konkurenciát!Hisz most is ez a tendencia,mitõl változna ez meg!!!
És pontosan ezekért a dolgokért le se szarom a játékkészítõket,lehet tolvajnak nézni,de ettõl még 1 petákot se vennék el a szomszédomtól meg senkitõl se,ha lehetõségem lenne rá!Azt viszont végképp nem vágom,hogy mibõl szûröd le,hogy én büszke vagyok a warezra szimplán közömbös,most is csak azokat sajnálom akiket OK NÉLKÜL kényszerítettek hátrányba!Nem tudom hogy PC-n hova vezethetõ vissza a warez hatása,de a mai napig is készül pc re game.Ellenben ez nem mondható el az elõzõ generációs konzolokra.Kíváncsi leszek 4 év múlva mennyi xbox 360,ps3 game fog készülni ha kijönnek az új Generációs konzolok<#kacsint>
Macccy
Ez már csak logisztikai kérdés ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Csak hasonló ... szintén GTAIV EfLC, 8G pqi pendrive-ról játszottam és néha (2-3 eset volt talán) elõfordult, hogy kifutottam a cache-bõl és nem tudta betölteni az aszfalt és a környezet részletes textúráit a homályos alapra (amit akkor látsz, ha messzirõl, vagy magasról repkedve nézel le). Ilyenkor futott még fél percig az engine, aztán Disk Unreadable vagymi errorral kivágott. Sajnos a GTA IV engine-nek és kiegészítõjének volt ilyen betegsége, csak a PC jobban tolerálta. Ennyi. Ja és HDD -vel azóta nem próbáltam ...
Lehet van vinyó amin jobb, mint másikon?

Harlekin
Ja és Szlováktól veszem a lemezt nem Romántól!<#nevetes1>
Harlekin
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
kakaoskalacs
Csodás élmény felinstalláltam gta Iv: EFLC , és kb a textura betoltés valami siralmas popup hegyek nem tolti be a házakat utakat stb.

Utannajártam és akiknek 20gb-s HDD-juk van (mind nekem (Slim gép) azoknak rendszerint szarul megy a játék , azt irták megoldásnak töröljem a Cache-t és vagy formázzam a HDD-t utanna mukodni fog..

Valakinek volt iylen problmaja még?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Macccy
Ok, sorrry csak ... Elvonásim van <#wow3>

<#eljen><#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
dec 10 még mindig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Guys! Volt valami Alan Wake: Night Springs -rõl mióta nem voltam itthon (elmúlt egy hét) Azon a pár másodperces VGA vagymi, moteles reklámon kívül semmi?

OFF
@vg: annyi igaza azért van, hogy nyugatabbra jobb a bér:árak arány, játékok esetében is! de amint írtam is a példát, nem a 10-12 ezres árból, hanem a szintén legális 4-6 ezres pár héttel (hónappal) késõbbi árból kéne kiindulni ...

"ára nincs arányban az itthoni átlagfizetésekkel"

Unalmas, demagóg hülyeség. Nézd meg az indexen a 17-edikei Aréna Saturn nyitásánál készült videót, több százan(!) álltak reggel 8-kor a 80e forintos LCD tv-ért. A videó közben nézd milyen arcok állnak ott. Mondjuk figyeld, mikor az alkoholista egyetemisták cipelnek ki egyszerre 3-4 tv-t... esetleg nézd a fogatlan nõt, vagy azt, akinek a 6 éves tv már szar... van az embereknek pénzük, ne félj.

Itt a videó
Macccy
Veled sem az a baj, hogy ügyeskedsz, hanem hogy mindezt úgy csinálod, hogy közben nem szorulsz rá! Háromdé tévét veszel merazjóó, közben meg nem fizetsz a játékok készítõinek szart se, csak a lopott lemezekért a románnak ... És mindeközben még büszke is vagy rá! Legalább maradtál volna csendben ...

Közismert (még akkor is ha nem egyértelmû és sokan nem hiszik) a PCs példából, hogy hova vezet a warez. Attól mert kiröhögöd a Microsoftot még nem leszel menõbb egy piti kelet-európai tolvajnál ... Ha pedig reklámozod is, akkor ezek a bannolási hullámok csak sûrûbbek lesznek - hála természetesen Nektek. Szóval psssszzt, ne rontsd el az itteni becsületes fórumozók kedvét ... És NO WAREZ

Ui: Ja és nem, nekem sincs a bõröm alatt zsé, mert akkor a klotyómban is négydé tévék lógnának és szarás közben helikoptereznék! 😊 Csupán én 3-4 video review és az itteni jófej közösség véleménye alapján szelektálom mit veszek meg és miért fizetek 4-5(!) vagy 10 ezer forintokat.

Harlekin
Na akkor ezt az Én szemszögembõl így látom.Nem az anyagi helyzetem miatt warezolok,mert megtehetném,hogy megvegyem a játékokat max a nagyon szarokkal nem játszanék.Szimplán azért teszem,mert MEGTEHETEM,mert semmi,de semmi visszatartó hatása sincs annak amit tesznek ellene!És akkor azokról kicsi pici nüanszokról még nem is beszélve amiket pluszba lenyomnak a torkunkon,de lényegtelen ezeket itt taglalni!
Harlekin
Még mindig nem érted nekem a warez miatt nincs okom ezen aggódni Én tisztába vagyok a lehetõségekkel!Ézért figyel itt 1 másik box a szekrénybe.Nem köcsögözöm MS-t csak kiröhögöm.Te így látod,hogy majd kárpótólva lesznek és ezzel részûkrõl a fáklyás menet!Aki viszont most ott ül és van esetleg ez az 1 nyomorult gamája na az rohadtul nem így gondolja!<#nevetes1>
Muttley
#112050-re ment 😊

Just do it :)

Totti5
Mondjuk a sok baszakodás meg dash csere helyett indkább ( ami úgy sem ér semmit ), dolgozzanak a következõ xboxon és valami olyan védelmen amit nem lehet körbeszopatni. Most ez az 1-2 év ami még ebbõl hátra van, teljesen felesleges herce hurca.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
warte, bitte 😊
én nem bántom a warezosokat, mert mindenki pénzbõl él és úgy boldogul, ahogy tud
és valóban, a 13 ezres játékok (amik 1-2 héttel a jatekaim.hu -n 8-9 ért megvehetõk) ára nincs arányban az itthoni átlagfizetésekkel
DE
és még1X: DE
nem ellened szól és nem 110 játékod ellen, de
nálam 51 játéknak volt nyoma az elõzõ kexboxon és 36 hónapot húzott nálam a gép
az 51-bõl jó néhányat szégyellek, h valaha is bekapcsoltam (annyira sz.rok voltak)
110 játék számomra azt jelenti, kipróbáltál minden sz.rt 😊
persze, a te dolgod 😊
a mostani Slim-hez van 26 aktív játékom, mind nagy kedvenc
majd mindegyik 7-800G-vel (volt a FAT-en)
a baj ott van (ill. nem az én bajom)
ha az egyszeri csávó warezol ÉS live-ra akar menni
majd mikor kap egy ban-t, akkor meg megy a rinya
vki még krisztus elõtt írta itt a fórumon, h tart otthon 2 gépet
az egyik: több száz játék warez
a másik: origi gyári live-os
concl.: flash géppel orosz rulett a live
és ha mégis megtette, és cumizott, akkor utána csendben kell maradni és hõbörögni maximum a otthon a tükörben
de, ahogy mondtam is, nem neked szól
csak úgy általában 😊

Totti5
Szó nincs bannolásról, mert odáig az MS már évek óta nem jut el...

Harlekin
loál
Bogyi007
Birom hogy még ilyenkor is tik vagytok a büszkék meg a májerek.
Nomeg az Ms a k*c**g hogy ezt merte tenni, de ne aggódj aki most ártatlanul lett flagelve esetleg bannolva az vissza lesz hozva s lehet kap kárpótlást is Ms pont vagy némi live elérés formájában aki meg svarcolt az meg bannolva marad.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Harlekin
Erre leginkább senki se tudja a választ mint ahogy MS se,mert ha tudná akkor ez az egész be se következet volna!<#nevetes1>
Ezekre a kérdésekre én nemtom a válaszokat...
Harlekin
A másik része meg ez,hogy pont ez miatt van szar helyzetbe mivel NEM minden eredeti ment a levesbe.Mi alapján fog szûrni???Mivel minden box DAE.bin sajátos egyedi mibõl fogja tudni,hogy ez most mókolt vagy sem??
Harlekin
Ez mind szép és jó 1 játék!
Nincs 1 napja,hogy befrissültek a gépek és nem mind1ik!Tehát akkor ez mint a háborúba a megengedhetõ %os veszteségként kezeli majd MS!
Harlekin
Nem a gyorsaságon van a lényeg,bár kétlem,hogy ezt annyira egyszerüen meg fogják oldani.A részletekbe inkább nem megyek bele.Hanem azon,hogy ez megint az ms féle tessék lássék warez probléma megoldás lenne.Teszek ellene na de milyen áron azok is mennek akik semmit se csináltak.Ti mindig csak az érem 1ik oldalát nézitek,hogy na a warezosok most jól megkapták(a mit is a semmit),holott a warezosok nagy többsége pont szarik ezekre a dolgokra.<#kacsint>Az értelmesebb része meg csak röhög rajta,mert tisztába van ezekkel a dolgokal.
És most akkor jöjjön 1 kis varezos bunkóság!Mint irtam már 1 szer ugy is 2 éves a boxom és játszottam a 2 év alatt 110 játékkal mindösszesen 110x130 ft 14300!!!Tiszta szégyen,hogy inkább nem vettem meg 0. napon az MW3 at ennyiér JAAAA és liven voltam végig minden 1 es napon mint ahogy most is.<#nevetes1>Semmi,de semmi veszteni valója nincs annak a warezosnak aki livezik.5-6 játék árán megsporolt pénzen vesz uj boxo!Ennyi lehet fikázni,hogy warezos köcsög,meg el lehet merengeni azon,hogy ms ismét miért így csinálta amit csinált.<#nevetes1>
Igazad is lenne, ha valóban az összes eredeti játéknál fellépne a probléma. Mivel egy játéknál lépett fel a dolog, az sem nagy mértékben, így természetesen nincs igazad.
Totti5
Eddig sem tudták megoldani, most meg rátettek még egy lapáttal tegnap... nem tudják kiszûrni az origi és írott játékokat, ezért tiltotta le és flagelte be az origi játékosokat is az MS 😊 most vagy bannol össze vissza vakták, vagy hagyja a fenébe az egészet... az utóbbi lesz.

Muttley
a gyári gépesek problémáját úgyis gyorsan megoldják
a warezos pedig megérdemli
mi a f.sznak megy mókolt géppel live-ra?

Harlekin
Na lassan xbox 360 is hasonló felszereltségû lesz mint a wii :-S
Harlekin
Elhiszem,de jelen pillanatba 5 azaz 5 játék nem megy warezba!A jelenleg fellelhetõ cirka1400 ból!Ebbõl az 5 bõl 1 van amihez effektíve jó ha van live a multy miatt(mw3)Namost max mitõrténik bannt kap a box a warezosok nagy része ismét nem megy livére és elviszi a boxát Jtagesre megcsináltatni.Ergó ms bukja a live goldtagságot ezektõl a csúnya warezosoktól!És mivel az OFFLINE warezzal amióta világ a világ semmit nem tud kezdeni így...!Viszont aki az elmult idõszakba vett tegyük fel 1 mw 3 as bundot és nem megy!Érdekesség képpen,hogy néz ki az xbox.com support mw3 forum!
mw3
Na ez a nagyobb baj és sírásra adó ok!
Bogyi007
Azon az oldalon nem ilyen személyek vannak többségben elhiheted....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Harlekin
Lófasz ez nem sírás.Szimplán a szokásos adok kapok!A sírás azoktól jön akiknek szûz boxuk van és eredeti mw3.És ugyan így nem megy,na azoknál érthetõ a sírás.<#kacsint>
Bogyi007

Harlekin
Miért meghalt valakid?<#nevetes1>
Bogyi007
Megy a sírás-rívás

Harlekin
<#nevetes1>
Harlekin
Így,hogy ennyi eredeti is ment a lecsóba semmi sincs kizárva.
Totti5
Már feltették MSnek az 1milliós kérdést... eddig nagy kussban vannak.

FAIL

Totti5
Valami hiba van az adásban😊

Azt várhatod. <#nevetes1>
Harlekin
A másik része a dolognak,hogy simán megoldható lenne most jelen pillanatba is a visszaállításnak hasonló módon,mint régen a bannolásba kiütött hdd installálásnak.Csak rohadtul nem éri meg a szarakodást ez a pár játék.Na megyek elmélyedek a múltbafeledt gamákba!<#nevetes1>
Hangolódom a télre az Amped 3al
Harlekin
Pont ezért várok a kidobással,mert jelen helyzetbe más megoldásuk nem lesz mintsem vissza helyezni a régi dae.bint.
Muttley
de jó, h nincs Live-om