XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt meg csak úgy érdekesség képpen!!<#kacsint>#kacsint>
LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- Olcsóbbak nem lennének, mert már most se VÉSZESEN drágák, a kettõ nem is függ össze, mert fordítva a warez sem drágítja csak egyszerûen több lesz a kibaszás!
- A játékkészítõket leszarod, õk pedig látván a leszarást, leszarnak téged és másokat is miattad, mert ha nincs pénz, Te sem szeretsz dolgozni, ugye? Lehet, hogy õk vannak a vásárlókért, de ha nagy százalékáért nem látnak semmi ellentételezést, akkor joggal lépnek fel ellene!
- Büszke vagy, mert már a második hosszúra eresztett kommentben adsz hangot a leszarásodnak és bizonygatod, hogy ez nem lopás!
- Mai napig készül PC-re game (néhány) csak valamiért nagy százalékuk után mindíg sírás-rívás megy, hogy konzolport, nyeeehhee ... Vagy azokra komolyan azt hitted, hogy azért vannak, mert a 90-es évek óta mindenki elfelejtett programozni?
- PS2 -re ma is jön ki játék, ha jól tudom, hisz értékesítik magát a konzolt is. Terméktámogatás. XBOX -ra azért nincs játék, mert annak a gyártása is elhalt az nVidia balhé után ... de ez már történelem, nem warez ...
De amúgy abban egyetértünk, hogy én is kíváncsi leszek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mert a több bevételt inkább fordítanák arra,hogy nagyobb reklámot csináljanak a szarjaiknak,vagy esetleg ellehetetlenítsék a konkurenciát!Hisz most is ez a tendencia,mitõl változna ez meg!!!
És pontosan ezekért a dolgokért le se szarom a játékkészítõket,lehet tolvajnak nézni,de ettõl még 1 petákot se vennék el a szomszédomtól meg senkitõl se,ha lehetõségem lenne rá!Azt viszont végképp nem vágom,hogy mibõl szûröd le,hogy én büszke vagyok a warezra szimplán közömbös,most is csak azokat sajnálom akiket OK NÉLKÜL kényszerítettek hátrányba!Nem tudom hogy PC-n hova vezethetõ vissza a warez hatása,de a mai napig is készül pc re game.Ellenben ez nem mondható el az elõzõ generációs konzolokra.Kíváncsi leszek 4 év múlva mennyi xbox 360,ps3 game fog készülni ha kijönnek az új Generációs konzolok<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lehet van vinyó amin jobb, mint másikon?
Utannajártam és akiknek 20gb-s HDD-juk van (mind nekem (Slim gép) azoknak rendszerint szarul megy a játék , azt irták megoldásnak töröljem a Cache-t és vagy formázzam a HDD-t utanna mukodni fog..
Valakinek volt iylen problmaja még?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
OFF
@vg: annyi igaza azért van, hogy nyugatabbra jobb a bér:árak arány, játékok esetében is! de amint írtam is a példát, nem a 10-12 ezres árból, hanem a szintén legális 4-6 ezres pár héttel (hónappal) késõbbi árból kéne kiindulni ...
Unalmas, demagóg hülyeség. Nézd meg az indexen a 17-edikei Aréna Saturn nyitásánál készült videót, több százan(!) álltak reggel 8-kor a 80e forintos LCD tv-ért. A videó közben nézd milyen arcok állnak ott. Mondjuk figyeld, mikor az alkoholista egyetemisták cipelnek ki egyszerre 3-4 tv-t... esetleg nézd a fogatlan nõt, vagy azt, akinek a 6 éves tv már szar... van az embereknek pénzük, ne félj.
Itt a videó
Közismert (még akkor is ha nem egyértelmû és sokan nem hiszik) a PCs példából, hogy hova vezet a warez. Attól mert kiröhögöd a Microsoftot még nem leszel menõbb egy piti kelet-európai tolvajnál ... Ha pedig reklámozod is, akkor ezek a bannolási hullámok csak sûrûbbek lesznek - hála természetesen Nektek. Szóval psssszzt, ne rontsd el az itteni becsületes fórumozók kedvét ... És NO WAREZ
Ui: Ja és nem, nekem sincs a bõröm alatt zsé, mert akkor a klotyómban is négydé tévék lógnának és szarás közben helikoptereznék! 😊 Csupán én 3-4 video review és az itteni jófej közösség véleménye alapján szelektálom mit veszek meg és miért fizetek 4-5(!) vagy 10 ezer forintokat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én nem bántom a warezosokat, mert mindenki pénzbõl él és úgy boldogul, ahogy tud
és valóban, a 13 ezres játékok (amik 1-2 héttel a jatekaim.hu -n 8-9 ért megvehetõk) ára nincs arányban az itthoni átlagfizetésekkel
DE
és még1X: DE
nem ellened szól és nem 110 játékod ellen, de
nálam 51 játéknak volt nyoma az elõzõ kexboxon és 36 hónapot húzott nálam a gép
az 51-bõl jó néhányat szégyellek, h valaha is bekapcsoltam (annyira sz.rok voltak)
110 játék számomra azt jelenti, kipróbáltál minden sz.rt 😊
persze, a te dolgod 😊
a mostani Slim-hez van 26 aktív játékom, mind nagy kedvenc
majd mindegyik 7-800G-vel (volt a FAT-en)
a baj ott van (ill. nem az én bajom)
ha az egyszeri csávó warezol ÉS live-ra akar menni
majd mikor kap egy ban-t, akkor meg megy a rinya
vki még krisztus elõtt írta itt a fórumon, h tart otthon 2 gépet
az egyik: több száz játék warez
a másik: origi gyári live-os
concl.: flash géppel orosz rulett a live
és ha mégis megtette, és cumizott, akkor utána csendben kell maradni és hõbörögni maximum a otthon a tükörben
de, ahogy mondtam is, nem neked szól
csak úgy általában 😊
Just do it :)
Nomeg az Ms a k*c**g hogy ezt merte tenni, de ne aggódj aki most ártatlanul lett flagelve esetleg bannolva az vissza lesz hozva s lehet kap kárpótlást is Ms pont vagy némi live elérés formájában aki meg svarcolt az meg bannolva marad.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nincs 1 napja,hogy befrissültek a gépek és nem mind1ik!Tehát akkor ez mint a háborúba a megengedhetõ %os veszteségként kezeli majd MS!
És most akkor jöjjön 1 kis varezos bunkóság!Mint irtam már 1 szer ugy is 2 éves a boxom és játszottam a 2 év alatt 110 játékkal mindösszesen 110x130 ft 14300!!!Tiszta szégyen,hogy inkább nem vettem meg 0. napon az MW3 at ennyiér JAAAA és liven voltam végig minden 1 es napon mint ahogy most is.<#nevetes1>#nevetes1>Semmi,de semmi veszteni valója nincs annak a warezosnak aki livezik.5-6 játék árán megsporolt pénzen vesz uj boxo!Ennyi lehet fikázni,hogy warezos köcsög,meg el lehet merengeni azon,hogy ms ismét miért így csinálta amit csinált.<#nevetes1>#nevetes1>
a warezos pedig megérdemli
mi a f.sznak megy mókolt géppel live-ra?
Just do it :)
mw3
Na ez a nagyobb baj és sírásra adó ok!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Hangolódom a télre az Amped 3al