XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Semmi, szerintem full ugyanaz, mind2 eredeti ha microsoft, meg ha x360 logok vannak rajta.

Csak gondolom valamelyiket újabban gyártották és váltottak logo-t.

De nekem pl fehérbe van Microsoft logo-val és eredeti. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy a vicc az hogy utángyártottal nem találkoztam még. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Oké, de itt is az alább linkelt két képen láthatót árulják (fehér XBOX360 feliratú és fekete Microsoft feliratú), mindkettõ eredeti (hiavatlos driverrel támogatott) tartozék? Illetve van bármi különbség a kettõ közt?

DarkSector
Sok helyen van.

pl itt 5000ft KonzolGame

Kérdés!
Akarok venni egy eredeti Xbox 360 kontorller receivert PC-hez, sajnos csak utángyártott van és az egy nagy szar, csak a baj van vele.
Az lenne a kérdésem, hogy látok a receiver borításán Microsoft feliratú receivert is meg Xbox360 feliratút is, valaki azt mondja az eredeti az egyik, valaki azt, hogy a másik az eredeti. Mindenképp eredeti receibver kéne a PC-hez, hogy a legkevesebb szopás legyen a játékok alatt, az utángyártottal most is sokat szívok (szétkapcsolások, felismerési gondok).

Köszi

DarkSector
jaja.

Muttley
nemcsak szted 😊

Just do it :)

CSOCSO
vegyel egy WD TV-t.... lejatszik divx et mkv-t tudja az ekezetes betuket stb. Alig nagyobb mint egy telo es tud MINDENT!
Mr Manson
Szerintem decembernel elöbb nem. Amugy jo pofa, nekem tetszik nagyon ,,,

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Kirol NEM a Te posztodhoz akartam ezt a hszt!
A Te kérdésedre a válasz,kitudja...Elõreláthatólag MS szokásos majd 1szer valamikor valahogy!
Harlekin
Na és akkor így korán reggel,hogy szép legyen a nap!
Figyelem nagyon WAREZ,tehát senki,de senki ne olvassa,csak,ha nagyon,de ismétlem nagyon érintett a témába!Ne olvasd küzdj a késztetés ellen!A WAREZ ROSSZ!!!
lt3.0
<#nevetes1>
Harlekin
Lószar a pontozás semmit nem ér!Saját szubjektív véleményekbõl tevõdik össze az éppen aktuális ingerek hatására!
Be kell tenni a játékot ki kell próbálni,ha tetszik játszol vele ha nem kidobod!
Puding próbája az evés!Nem a videó nézegetés,meg az értékelések összehasonlítása!<#kacsint>
kirol
Az új dash az mikor jön?

lol, jo az iranyitas HP-ben, plane meg joyal, nem értem mi a gondod vele

Seth: termeszetesen nemcsak a te velemenyed:d

DarkSector
Én magamra figyelek. 😊

Totti5
Júzer szkór semmit nem ér, mert hiába tetszik 50 embernek, ha 20 nyomorék 0 pontal lerontja teljesen. 0 pontos játék nincs! 0 pontos kritika van => sosem próbálta, csak ugye nem ez látszik pl a CODnál, ahol a sok nyomorék rátolta a 0át.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
metacricit egy kritikákat összesítõ oldal . ha kiritikából akarsz itélni onnan itélj ne máshonnan.... User score-t is figyelni kell .... csak az azért kevésbé.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Irányítás nekem komoly gondot tud okozni játékélményben, és a Hot Pursuit ebben kurvaszar. Ezért írtam le.

Seth
Szerintem a HP keresztbe lenyeli a Run-t, de az is ugye saját vélemény

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Pont ezzel akartam jönni. 😊
Pedig a %-ok úgy lennének szerintem, hogy:

az Undercover átlag alatti: 40%
Hot Pursuit 70-75% (irányítás miatt fõként)
és a RUN 85% (+2-3% az Aventador miatt)

Totti5
+ érdekesség hogy a EA megveszi a médiát érdekes mód a az egyik legnagyobb frencsájzuknál nem mûküdik, csak akkor amikor minõségi résszel állnak elõ, tehát jó példa arra hogy nem fizetik le a médiát a CODnál sem. Egyszerûen jó ennyi.

( 1-2 lapot neg lehet bundázni, volt is rá példa, de nem 60at )

Totti5
NFS Undercover nem kapott még 9 pontot sem... 64%on áll a metacriticen.

Érdekesség hogy a The Run is hasonló 66%...

Mind a kettõ Black Box gyártmány.

Tavalyi Citeron féle Hot Pursuit 88% és kapott pár 10/10et is.

DarkSector
Felsõ 5 értékelés is túloz...

Seth

DarkSector
Hát vót egy trailer oszt röpködtek a pontok hogy 4/5 5/5 9/10 és 10/10.

Keresem youtube-on de most hirtelen nem találom, az Undercover a legszarabb NFS majdnem a legszarabb autos játék is, ami legrosszabb értékelések szerint is a neten 8.5 pontos.
Hát kb ennyit ér az értékelés és játék összefüggés.

DarkSector
Most ezzel mi a tökömet kezdjek? 😊

Seth
Hol? Vmi senkiháta mögötti újságban? Várj kitalálom, a Nõk lapjában 😄

Renjike

DarkSector
NFS Undercover is kapott 10/10-et meg 5/5-öt...

Renjike
nincs párja mert eléggé egyedi , és nem is probálkoznak vele mert bukás lenne .... tény ami tény a skyrim 9.5 - 10 pontos játék .

Muttley
azért nem ment át, mert a beidézett rész egy Saturn (= MM) üzenet, szlogen - amit sem te, sem én nem érzünk magunkénak - annál inkább viszont az odaérkezett tömeg 😊
#112116: ahogy mondod, ízlés dolga. 😊 a Red Dead Redemption is a tömegek szerint egy full-full játék, nekem mégsem jön be 😊

Just do it :)

robotnyk
DarkSector
Ez pocskondiázás?

Nem hallotál még engem játékot szidni.
Csak azt mondtam hogy ez a "nincs párja" csa viszonyítás kérdése.

Renjike
iceakost ajánlja mindenki 😊

köszönöm!
Renjike
igen gold kártya kell .

Üdv mindenkinek!

Kezdõ xbox360 használó vagyok, ezért a megértéseteket kérem ha fárasztó leszek.
Multiplayer-rel akarok játszani és nem tudom mi szükséges hozzá.
Live-on fent vagyok csak nem enged játszani.
Gold kártya kell?

Elõre is köszönöm a válaszokat.
darksector legyszives fejezd be a Skyrim pocskondizálását (vagy hogy kell mondani), mert bullshit amiket összehordassz 😊

DarkSector
Akkor pont belenyultam.

Bil Ur Sag
Köszönöm szépen, és a tanácsokat is. Beszerzem.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Renjike
ha a játékot az elejétõl láttad , akkor a bevezetés utáni elsõ 2 óra unalmas mint a retek . aztán indul csak be a játék igazán 😊))

Macccy
Najó azért maradnék az X360 képességeinél, mint mondtam öregszem! <#vigyor> Azok a régi játékok ma már egy intelligensebb vécé tartályon is elfutnak, nekem köll' azért bele némi shader meg jó sok vacak, jóféle izo-3D -ben, fentrõl megvalósítani azt a szeméttelepet ami a Fallout1-2 világa volt ... ahhh be szép is volt, mikor kurvázni jártam a vakarózós negyedbe, ahol patkányok futkoztak ki a hullámlemez féltetõs házakból ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Rage egy sima FPS... annyira RPG mit a Bioshock.

Dead Island SANDBOX FPS... annyira RPG mint a Far Cry 2.

Téma lezárva.

DarkSector
Én a régi FF-kat sírom vissza (FF 7-8) még esetleg Star Ocean sorozat vagy Chrono Cross, nem volt normális fizika, se látvány mégis jobban lekötött mint ez a sok mai szar.

Macccy
Ooooké okééé, hát te játszottál vele, én biztos nem és nem is akarok 😄

De szóval nekem nem akar valaki csinálni egy izometrikus3D oldschool nézetes Fallout -ot valami szépúj engine -el? Megvenném!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
lol

Rage olyan fos volt hogy az egyetlen játékom amit megvettem de nem toltam végig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Miben is más a Dead Island?
Fele annyi kacat van benne?

DarkSector
KB annyira rpg mint a Skyrm.

Macccy
A Dead Island az egy rpg ?? <#wow2> Nem arra gondolt, hogy van e benne RPG gránátvetõ ! 😄

Seth
Ja hogy te ezeket nevezed rpg-nek.Rage, Dead Island?? Nincs több kérdésem