XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RAGE demo:

http://www.fileserve.com/file/hubz5WW
http://www.fileserve.com/file/QDwVBwD
http://www.fileserve.com/file/qtVRNAw
http://www.fileserve.com/file/Q6bKjdm
http://www.fileserve.com/file/TDPH3qw

password:
baneado2010@pericopalote87

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Najó. AC:R vége... Mennek ezek picsába 😄

Felét megint azt se tudom wtf van. Mindenesetre szép volt <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Na kipróbáltam a Rage demo-t, sokkal másabb érzetet kelt mint amit pc-n probáltam.

Igaz warez volt és valszeg nem futott maxon. De durván néz ki a demoban a helyszín hogy ilyen eléggé 3d-s hatása van...és hálisten nem látni recéket (ez a rajzos mivoltának köszönhetõ).

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Alig haladtam valamit, felfedezek, gyüjtögetek, kisebb melléküldiket csinálok, de már lassan 8 órám van benne. Most kaptam meg a bombakészítést, azzal hülyülök😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
5. sequencetõl úgy begyorsul a történet, hogy alig lehet abbahagyni. Tegnap is csak azért kellett abbahagynom, mert meló volt 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Amúgy nagyon tetszik. Nem gondoltam hogy megint rákattanok, fõleg hogy a Brotherhoodba szinte mindent megcsináltam, de nehéz letenni... a hiányosságai ugyan azok mint ami eddig is a bajom volt ( cover, gugolás hiány, ez a fajta harc ), de a hangulata, látványa, atmoszférája az még mindig ütõs. Ezio meg még kedvencebb karakter lett ezzel a komolyabb külsõvel és badass tapasztalattal😊

Seth
Nekem egy Tolvaj Ferenc-em volt, ráadásul õ volt a legelsõ akit megkaptam

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Pangás.

Érdekesség hogy az AC-ban magyar nevek vannak. Pl az egyik assasinom Dacsa Erzsébet 😊

+ pont a fejlesztõknek

Mr Manson
Na itt meg mi történt?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sziasztok.
Iceakos-t továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek:
Live kodok
DarkSector

Macccy
szerintem is tuti ... bar tovabbra is azthiszem, hogy programkent a BF3 frostbite nem a legjobban osszerakott engine, de a fagyas szerintem inkabb amiatt van, a dash miatt ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
szerintem minden féle képpen közrejátszik.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
Beta 2x ... aztén a full most már 3-4x ... nem értem mi van. Az uj dash tenné?

Ha jól emlékszem, nekem egyetlen játék fagyott le, az pedig a Singularity volt a Battlefield 3 nem. Éppen lõttem mint egy idióta, amikor úgy maradt a kép. Nézem, na mi van lesz... úgy két percig bámultam a képernyõt mire rájöttem, hogy ez nem a játék része. <#idiota>
teddymac
Nálam eddig csak akkor fordult elõ ha repülõbe ültem 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Mr Manson
Multinál volt már 4 olyan fagyásom hogy beszarás ...

Muttley
fagy is és sz.r is
játszd ki és gyorsan add el

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem olyan volt, h az utsó pályánál PONT EGY MENTÉSI PONTNÁL gondolta úgy, h õ most lefagy és amikor betöltöttem volna újra, kiírta h sérült saved game, emiatt kezdhettem az egész fost elölrõl. akkor 3 pályánként csináltam duplikált mentéseket és izibe eladtam, mikor még sokan BF3-ra rejszoltak 😊

Just do it :)

Mr Manson
Battlefield 3 szokott , vagy fagyott már valakinek XBOXon?

gduck
Kinectes "szemüveggel" van valakinek tapasztalata? Jobban lát tõle a Kinect?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Nagyon igényes az OST, már a fõcím epic😊

DarkSector

Muttley
ne bonyolítsd

ha hangorkánt akarsz: Behringer MS40
5.1 optikai kábelen a Slimed (ha az van) + Behringer = hangátvitel
HDMi kábel továbbra is maradhat = képátvitel
az MS40 beépített erõsítõvel rendelkezik, ami bõven túl van méretezve
Küldesz hozzá (hangszórón fejhallgató kimenet) egy SkullCandy SkullCrashert
felküldöd a sub basst maxra, volume 50%-ra
besz.rsz olyat szól 😄
Ha minõségibb fülesre vágysz: Sennheiser HD-215
letépi a fejedet 😊

jahh

Muttley
kell hozzá az angol kb középszinten
ha a játékban található könyveket is akarod olvasni
viszont annyira nem durva, mint a FallOut 3 😊

még nemtudok pontos választ adni, de szerintem igencsak jó ha van, mert ugy a kurvajó 😊)) - viszont itt sg-n van topikja, ami szinte mindig az elsõ helyen van, szóval, oda érdemes ellátogatnod ha érdekel, én és Funnyheady is mar ott vagyunk egy ideje 😊

Mr Manson
Mennyire kell hozzá perfect angol?

gduck
Egy ILYENRE van szükséged, sajna már megemelték az árát, én még feleennyiért vettem.

ITT OLCSÓBB!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

köszönöm, okés 😊

Nah, majd felmegyek, azt dumálunk, grat hozzá 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

yo 'sup

mrmilan
Szia!

Nekem is hasonló problémám volt a Boxból kisajtolható hangokkal kapcsolatosan. Mivel nekemi is HDMI-vel van összekötve a LED Tv-m a géppel, ezért gondot okozott a házimozirendszerrel való összekötés (hang átvitele xbox-ból az erõsítõre!). Szétszedtem egy rég vásárolt nem eredeti VGA kábelt, mégpedig úgy, hogy a vastag végét (ami nem fér be a HDMI fölé) csavarhúzóval szétbarmoltam. Hozzáteszem nem volt egyszerû. Miután sikerült szétpattintanom, a vastagabb felét kidobtam. Levágtam a VGA-s részt a kábelrõl, majd szigetelõszalaggal lefedtem. És ezután már volt hely arra, hogy a HDMI fölé befért a VGA kábel csatlakozása. Nyilván ezután lett, egy a boxból csak hangot továnbbító kábelem a HDMI mellé. Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült, de ez az én tapasztalatom. Üdv.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

ez hülye😊 15k ?? wtff - multkor erdekelt volna, h mikor kerül fel, de igy ez most vicces egy picikét😊

Macccy
Pff Ezt csak en erzem ugy, hogy az Xbox szegyene? Alapvetoen pozitivan csalodtam ebben a kis feher dobozban az elmult masfel evben, de ezt a ciganykodast nem szeretem.

Az 5.1 a masik fele, hogy mindenkeppen egy optikai bemenetes erolkodot kell kozbeiktatni ... Minek?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
RDR nekem jó volt ennyiért, igaz ingyen volt. 😛

Macccy
Ennyire semmi se jo ... maximum talan egy Alan Wake +NS ujrakiadasert adnek ennyit 😊

Vagy jolenne mar egy GearsofWar Pack ... valami GOTY osszes nemtommi csomag ...

DarkSector
Igen írni is akartam hogy durva hogy miképpen képzelnek ekkora árat versenyképesnek, mikor egy digitális olcsóbb.

És most nem a külföldi meg suttyomrendelésekrõl beszélek hanem a legdrágább szoftverboltban is 12-13ezer ÚJONNAN egy x360 játék max, nemhogy digitálissan tok meg vonó nélkül...OMG...Ennyire nem jó játék az MK. 😊

zaki
Mortal Kombat 15k? <#idiota>

DarkSector

DarkSector
Hangot 2 féle képpen lehet, ha a monitoron van fejhallgató vagy hangszóró, akkor onnan, mert a HDMI közvetít hangot is.

Ha nem, akkor az X360-ba kell egy ilyen csatlakozó a HDMI fölé:
(itt csak a piros-fehér csatlakozókkal kiszedhetsz hangot)
HD VGA kábel

Ha az RCA nem elég és fülest akarsz használni, akkor a fehér-piros RCA-ra vegyél egy ilyet:

RCA-Jack adapter + egy RCA fordítót (ezt az RCA-RCA toldót egyesével is lehet kapni!!!)

sziasztok.

Van 1 kis problémám!
Adott 1 xbox 360 arcad gép. Ami rá van kötve egy monitorra (monitoron nincsen hang, mert nem lehetséges). A gép és a monitor HDMI és DVI csatlakozoval van összekötve! Kérdésem az lenne milyen fülest ajánlatok és azt h tudnám rácsatlakoztatni? Mivel a HDMI kábel mellé nem tudom bedugni azt a VALAMIT! Ami a hangot is adná! Nem tudom ez igy mennyire érthetõ :S

Vagy lehet olyan fülest venni ami usbn keresztül adja a hangot?

Macccy
Na eztet majd en is meg rivjuuvolom mer erdekel. Egy eros notebook-on mar kiprobaltam, de hiaba volt combos, valoban latszott benne a texture pop-in. Talan majd a hosies FatBox-omon nem fog ... muhahahhaha

Vegulis akkor (aki jatszott vele, attol kerdem leginkabb) jo volt ez a Rage single?

DarkSector
süti
meglesem milyen ha idõbe uppol egy játék. 😊

Totti5

DarkSector
Hát így is tartalmaz, csak az a baj hogy immel-ámmal.
De nem lenne baj ha full magyar lenne. 😊

A december 6-án megjelenõ új dash már magyar nyelvet is tartalmazni fog?
DarkSector
ÁÁÁ
Kerestem hogy hol lesz 180 pontos akció, de hát kellett nekem annó a Robocop Suit...😄
Kár hogy nem lehet alkudni LIVE-on. 😊
180pontért megvenném a Bejeweled Blitz Live-ot, vagy feliratni a számlámra, és legközelebb levonnák a pontjaimból. 😊

Totti5
The Baconing - 600
Bejweled 2 - 200
Bejeweled Blitz Live - 200
Fancy Pants Adventures - 400
Flotilla - 200
Happy Tree Friends - 400
Magic 2012 - 400
Outrun - 400
Phantasy Star 2 - 200
Sega Soccer Slam - 600
Stacking -600
Super Meat Boy - 400
Weapon of Choice - 200

Assassin's Creed Brotherhood: The Da Vinci Disappearence - 400
Homefront Fire Sale Map Pack - 120
Homefront The Rock Map Pack - 200
L4D2: The Passing - 270
Pinball FX 2 Classic Pack
Pinball FX 2 Core - 400
Pinball FX 2 Marvel Pack - 400

DarkSector
De nem is vagyunk 2-edmagunk 😛

Macccy
Azt hiszem nem vagyok egyedul azzal, hogy ALAN WAKE NIGHT SPRINGS -et akaaaroooooook soo baad ! 😊