XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A baj hogy nem érted. mit jelent az a kifejezés ha klonnak neveznek valamit. 😊
Kár hasonlitgatnod egy noname cucchoz a DS-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze ez egyértelmû, a Quantum Theory sem azért GeoW klón mert AAA+ játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
szerintem átjön a hangulat csak a szörnyek nagyon gagyik a dead space ben meg a "horror" az ami egyedivé teszi meg hogy nincs szarfos hud.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Bil Ur Sag
Sziasztok!

Párom meg szeretne lepni karácsonyra egy játékkal. Baseball rajongó lévén én az MLB 2K11-et kértem tõle. Vagyis kértem volna, mert nem látom hogy lehetne-e kapni hazánkban. Létezhet olyan hogy egy játéknak nincsen itthoni forgalmazója? Elõre is köszönöm a válaszokat.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Totti5
Lehet akármilyen klón, de a Dead Space sem attól sikeres mert horror, hanem a történet, helyszínek, karakterek és mert AAA... az alábbi játék a szokásos fogjuk rá korrekt grafika és B kategória képviselõje. Semmi hangulat nem jön át belõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Akkor az sem klón amiben vannak hasonló dolgok, ezt ki is dönti el?

Renjike
szerintem nem minden játék klón amiben vannak hasnoló dolgok .....

DarkSector
Inkább DS klon mint RE.

Renjike
- nem mondanám dead space klónnak
- eléggé gagyik a szörnyek
- hangulat , látvány , para (jeles )
- közelharc 😊) (ez sajna DS ben nincs 😞()

DarkSector
Jah sejtettem hogy sokan rákattannak, még ha nem is x360 játék sokatokat érdekelheti...😄

Jónak tûnik, lehet megnézem én is.
DarkSector
Most tötike, horrorbuziként nem tehetem meg hogy kihagyom. 😊

zaki
A jelent az persze egy barokkos túlzás, csak lehet magyarítani, ahogy még pár játékot is ezen kívûl.

zaki
KELL! <#worship>

zaki
az csak warezba jelent meg magyarul, hivatalosan nem.

DarkSector
OFF:

Jujj mit találtam PC-n, Dead Space klónnak tûnhet...nem? 😛

DarkSector
Mint játékos hõbölgök.

De mint Ubisoft egy nagy játékfeljlesztõ, aminek lewarezolják a játékait, IGEN is van oka erre hivatkoznia, még ha átlátszó is és IGEN megteheti hogy leszarja, mert nem tudnak mit tenni.
Fogják magukat kihõbölgik, és megveszik duzzogva a többi Ubisoft címet.

Valamint ez csak azért probléma mert elõtte meg volt említve hogy lehet pc-re is lesz.

Vajon ha eredetileg only cím lenne akkor is sírnának vagy akkor szar konzoljáték lenne? Tippelj! 😛

DarkSector
Ezek tudnak valamit...😄

"Modern Warfare 3 - a japánok is zabálják

Viszonylag ritka, hogy egy adott mûfaj minden piacon sikeres, de a Modern Warfare 3 még az FPS-ek iránt közönyös Japánban is tarolt.
Azt már korábban is tudtuk, hogy az Activision piacra dobta minden idõk legsikeresebb játékát (nem csak játékát, gyakorlatilag mindent lenyomtak), de az még így is meglepõ, hogy az alapvetõen más érdeklõdésû gamerek lakta Japánban is hatalmas siker lett a Call of Duty: Modern Warfare 3.

November 14-én dobta piacra Japánban a Square Enix az MW3-at, egy hét alatt 180 ezer darabot adtak el PlayStation 3-ra, 30 ezret pedig Xbox 360-ra, ezzel 210 ezerre sikerült feltornászni az eladást hét nap alatt. Mindezt egy olyan országban, ahol csöcsös, neglizsében ugráló, buzogányos manga lányok nélkül semmi sem lehet siker. A Modern Warfare 3 jobban fogyott, mint a PlayStation 3 exkluzív Ni No Kuni címû RPG (az csak 67 ezres eladást produkált, durván csak a harmadát), ez pedig odaát nagy szó.

Örökké lehet vitázni a játékok minõségérõl, a futószalagon gyártott FPS-ekrõl, az egyre rövidülõ és butuló játékmenetrõl, a játékosok lehúzásáról, de a helyzet az, hogy a közönség választ. Tessék elmerengeni ezen."

DarkSector
Crackdown 2 KATT

DarkSector
Te sem akarsz idefigyelni, mert tudom mit írsz, mire célzol, de IGEN értem és leszarnák 50ezer embert mert nem, 50ezer emberrõl van szó..... 😛

Szar játékfejlesztõ lennék és szigorú!!! 😛

meg találtam a silent hill homecoming
zaki
szerintem több nincs is.

Totti5
Régebbi NFsek ( Shift, Pro Street és Undercover azt hiszem ) Fifák, Viva Pinata, GeoW 2, Halo Wars, PGR4, Forza 3, Forza 2, Fable 2, Fable 3

Tudtok olyan játékokat mondani, amin van magyar felirat? GOW3, Deadspace, Shift2,Forza4... ésmég?
Harlekin
Te bazz kész vagy!Ki a faszom harcol velük le se szarom,hogy lesz vagy nem lesz ez vagy az a játék!Fogd már fel amit mondok,nem az a rész a dühítõ,hogy nem lesz ez a játék fõleg pc-re,mert csak 100 an vennék meg vagy 1 se.Hanem az,hogy 50000 embernek nem hogy nem csinálnak játékot,mert hát itt nem megcsinálni kellene,hanem át portolni se portolják!Akkor ha ez így van,hogy a limbót csak ennyien vették meg akkor azt minek készítették el!!!???
Szimplán a szám megdöbbentõ kezeld már így!1 "vezetõ" tehet ilyen kijelentést nem bolt 50000 ember!Mikor a nagyobb címek 1-3 milla környékén mennek!<#kacsint>
pangas vanik, mert Skyrimezek, amikor csak tudok:p (best of the best😛)
most is épp, csak megnéztem valamit, meg mondom benezek mar ide is akkor

wááóó, szép😊

DarkSector
Mint warez ember ezekkel harcolnék, de mint origis megértem õket.

Naná hogy ezt talán ha 500-an megvennék, az 50000 az egy álomhatár, esetleg bolti dobozos bejáratott címeknél esetleg, de egy digitális cuccnál ez pc-n leszarás csoportba tartozik...😄
50ezret saccolnak aki megvenné, de inkább ha az 100-et elérné már sokat mondok.

Limbo-t hányan vették meg?

Harlekin
Ja ja ja,hála istennek,hogy Te érted és hála istennek,hogy meg is becsülnek érte benneteket!<#nevetes1>
DarkSector
Mondja egy olyan aki warezol. 😛
És én nem értem? 😊 Igenis nem számít 50erez játékos, énis leszarnám. 😊

Harlekin
Te szokás szerint ismét a lényeget nem érted!!!Itt a hozzáállás ami megdöbbentõ,mert mind 1 hogy xbla vagy kutyaszarról van szó!Hanem arról,hogy 50000 ember pénze nekik szimplán nem kell...A borzasztó az,hogy meg is tehetik,mert van ott lóvé!Tehát ennyit a sajnálásukról,hogy szegényeket csõdbe teszi a warez.Hála istennek,hogy nyilatkoznak ilyet és ehez hasonlókat.Így ha 1 kicsit is elgondolkodnék azon,hogy ne warezoljak,biztos újragondolom!Minek fizessek a szarjaikér,ha nekik nem éri meg 50000 embernek gamát portolni.Minimális pénzbõl!!!Na nehogy már az ÉN vásárlási hiányom és 49999 társamé tenné õket csõdbe!
Látod Én meg ezzel a részével nem foglalkozom<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Nem is...max magyarországon...😊
Én se foglalkoznék 50ezer játékossal, mikor egy rétegjátékról van szó.

Harlekin
Mint ahogy nem is vettem szó szerint,ha láttad,de azért a tézis igen csak megállja a helyét.És a borzasztó rész még inkább,hogy a kimondott számukra 50000 vásárló nem vásárló!!!!!<#kacsint>
DarkSector
Nemtudom, de az ellenkezõjét sem tudnám bizonyítani, meg te sem. 😊

Ez a pár nap amit mondott, valszeg egy ""-jeles pár nap akart lenni.
Nem kell Szószerint venni, az 50.000 játékost se, mivel PSN+XBLA játék, ezért lehet még ennyi se fog fogyni sajnos...

DarkSector
OFF:
Van akik ebbõl élnek:
XD

"320.000 forint egy virtuális ûrhajóért - normááális?

Az emberi ostobaság határtalan, tartja az egyre népszerûbb mondás és ez most ismét megerõsítést nyert.

A Dark Orbit (ingyenesen játszható, böngészõs ûrlövölde) idén ünnepelte ötödik születésnapját és ennek alkalmából a fejlesztõk visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a játékosoknak.
Potom 1000 euróért felkínáltak egy egyedi drone-t az ûrhajónkhoz, ami nagy segítség a csatákban. Azt hozzá kell tenni, hogy bárki nem is tudja ezt a drone-t használni, mivel kilenc másikat elõzetesen össze kellett gyûjteni hozzá, szóval elég sok idõt el kellett már hozzá tölteni a játékban.

A négynapos akció során, most kapaszkodjatok meg, eladtak 2000 darabot, ami testvérek között is 2.000.000 euró vagyis 640.000.000 forint. A fejlesztõ szerint 66 millió játékos regisztrált a Dark Orbit-ba (ezekbõl néhány millió az aktív játékos). Nesze neked gazdasági világválság!"

Harlekin
MIÉRT és még mi kell,hozzá?????A reklám kérdem én minek minden platformra """KÜLÖN"""???Minek,ekkora hacacáré ha jó az a dolog???
"Sandboxon" elkészül 1 game ezt portolással 3 hó alatt elkészíti 12 ember platformonként,ha most az általuk emlitett idõt vesszûk.Kérdem Én akkor hova megy el ennyi pénz 1 játék fejlesztésére?!?Ha szinte mindig 1 kitaposott úton haladnak adott a motor adott minden a textúrák és sorolhatnám napestig.Most példa gyanált itt az AC!!!Semmi,de semmi nem változott benne érdemben!És akkor ehez jönnek ezek a szösszenetek,hogy 50000 vásárló erõ nem ér semmit.Jah,hogy akkor az van hogy vesznek gyártanak 1 darab szart 1000-ér és milliókért csinálnak neki cukormázt és reklámot!Fordítva kicsit jobb lenne,mármint a vásárlóknak.De a warez teszi tönkre a játékpiacot!LOOOOOOL
DarkSector
OFF: Játékosok vs EA = 1-0

""Meghátrált az EA - Mégis jár az ingyen Battlefield 1943

Nem mindenkinek persze, csakis azoknak, akik újonnan vették meg a Battlefield 3-at PlayStation 3-ra.
Néhány héttel ezelõtt komoly felháborodást váltott ki a játékosok körében, hogy az Electronic Arts ígéretével ellentétben korai hozzáférést adott volna a Battlefield 3 DLC-khez az ajándék Battlefield 1943 helyett. Igen, arról a játékról van szó, ami végül mégse jelent meg PC-re.

Hogy mégis mi vette rá az EA-t arra, hogy meggondolja magát? Naná, hogy egy hatalmas per, amibõl nem igazán tudott volna jól kijönni. Még ha a bíróság a javára is dönt, a presztízsveszteség több kárt okozna, mint amennyit az akcióval megtakarítottak, ezért valaki odafent megnyomta a Reset gombot, és minden visszakerült a kiindulási pozícióba.

Ennek következtében november 26-tól az európai, december 10-tõl az amerikai, december 17-tõl pedig az ázsiai játékosok is letölthetik a Battlefield 1943-at, mégpedig a következõ lépésekhez tartva magukat:

1. - A PlayStation 3-as Battlefield 3 dobozában megtalálható Online Pass aktiválása

2. - A régiónknak megfelelõ idõponttól kezdve az 1943redemption.battlefield.com oldal felkeresése, majd bejelentkezés Origin accountunkkal és jelszavunkkal

3. - Régiónk kiválasztása

4. - Az ezt követõen megkapott Battlefield 1943 voucher beváltása a PlayStation Network store-ban

5. - Battlefield 1943 letöltése""

DarkSector
Felhívnám a figyelmedet hogy most a portolás idejérõl van szó, ez reklám meg kapmpányt nézve pénzben nem írta hogy mennyi lenne, gondolom õk jobban tudják, helyette inkább egy next epizódot kéne legalábbis nekem jó így. 😊

Muttley
én is írtam rá még délelõtt
vmi ilyesmit 😊

Just do it :)

Harlekin
Igen ha van mit portolni!<#nevetes1>
Na de ha 1 Cégnek 12 ember 3 havi munkája semmi!
"Valószínûleg 12 srác 3 hónap alatt átportolná PC-re; nem kerülne sokba, de azért kerülne valamennyibe.
És mivel mindig mindenkor az ÉlÕ MUNKAERÕ a legdrágább!Akkor vajon mennyi lehet amire azt mondják,hogy sok!?<#kacsint>
Harlekin
Õ nyilatkozta,nem én.Mi a szar kell az átportolásoz?Hisz minden megvan készen!Ez kb mint amikor leforgatnak 1 filmet majd szinkront tesznek alá!Mennyi annak a járulékos költsége a szinkron szinészek bérén kívûl még a studió.És itt még ez sincs.Ott ülnek és "PORTOLNAK" loál járulékos költség ????
Harlekin
Errõl jut eszembe AC második részét sírva hagytam abba a gyönyörtõl és hetekig a hatása alatt voltam!Brotherhoodba játszogattam,de már nem kötött le"be se felyeztem"!Tegnap AC R feladat valami lopakodás tököm se tudja hol és miért ,mert eleve teljes káosz az egész játék,a már fogalmuk se volt,hogy mit újításnak ezért ezt a gyopár gránát gyártást és erõltetett használatát bele baszták,haszna semmi,mert ahol kellene ott se ér szart se!Na a lényeg mikor 4. szer futottam neki a küldetésnek és a tetõrõl 4 szer estem le assassinkodás közbe,mert hát ugye minden õr a csuma szélén áll ez még elmegy "béna vagyok"!De az amikor felfigyel rám 1 õr lentrõl és leugrok a tetõrõl bele 1 szénáskocsiba úgy,hogy köztünk van 1 baszott vastag magas fal majd sétál tovább felém és közbe folyamatosan töltõdik a szarja riasztási szintig,és utána ott ugrálnak mint a hülyék,mert hát átjönni nem tudnak,de azért látnak... és jön a desynkronized! loál fos
Kétlem, hogy a általad említett "járulékos költségek" ilyen kevéske lenne.
Totti5
Ha ilyen egyszerû lenne, akkor csak portolásból élne mindenki😄

Harlekin
loál 50000 vásárló nem vásárló!Na számolgassunk csak 12 ember 3 hó alatt átportolná!Legyünk nagyvonalúak keressenek 1 millát havonta fejenként ez 3 hó alatt 36 milla legyenek pluszba járulékos költségek még 30 milla!

Namost csak 40000-en vegyék meg 8000 ér 320 milla -66 milla=254 milla
ááá ez bagatel pénz nyomorba dölnek majd a warez miatt!Szegény játék készítõk!Borzasztó!Pedig õk mit meg nem tesznek a kedves felhasználókér!<#nevetes1>
De nem is ez a legborzasztóbb hanem,hogy itt a kutya elásva 3 hó 1 játék átportolása!Picsa melóval,mint ahogy a tömegével ontott folytatásos teleregények leporolása is szintén zenész(Cod,BF,AC és a többiek)
A következõ 4 napban 4-szeres xp RDR-ben.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector

Totti5
Ameddig nem írnak fizikát alá és nem lesznek jobb hangok, mint a TDU2ben, addig WC papírnak sem lesz használható. Azért remélem a Ferrari kerskedõk szociális élete belekerül, ha már ótós játékról van szó😄

Muttley
Test Drive: Ferrari
megjelenés: 2012. március 30.
topic: ITT

Just do it :)

DarkSector
WOW készülök a malacperselyemmel!!!
Érdekes a magyarázat a PC-s kiadás ellenérveként, bár logikus.

"Ubisoft: Nem érné meg kiadni az I Am Alive-ot PC-re

Aki még reménykedett abban, hogy az I Am Alive PC-re is megjelenik, annak rossz hírünk van.
Stanislas Mettra, a Ubisoft kreatív igazgatója azt mondta, hogy "tisztán és érthetõen hallotta a PC-s játékosok panaszkodását" a platformra történõ hivatalos bejelentés hiánya miatt.

Ezután egy igen érdekes kérdést fogalmazott meg: "Ezek az emberek csak azért hangoskodnak, mert nincs verzió, vagy tényleg játszani akarnak ezzel a játékkal? Ha megcsinálnánk vajon megvennék?" Még ha lenne is rá igény, egy hátráltató tényezõje továbbra is marad, ez pedig nem más, mint a kalózkodás. "Valószínûleg 12 srác 3 hónap alatt átportolná PC-re; nem kerülne sokba, de azért kerülne valamennyibe. Ha csak 50000 ember veszi meg, akkor nem éri meg." Az I Am Alive december folyamán jelenik meg a PlayStation Networkön és az Xbox Live Arcade-en. Néhány új kép is megjelent, ezeket alább láthatjátok."