XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre egy remek példa, hogy úgy két hete költöttem el közel 5000 pontot Mass Effect 2 DLC-re UK accom alól, és érdekes módon megy HU reg alatti accomról is, amin nem is elérhetõek ezek a DLC-k. Én a hatalmas warezpityu...
DarkSector
Nekem lenne egy ötletem.

Annyit engednének hogy a GOLD csak multihoz kelljen nálunk.

Party illetve gold ex 1 hetes tartalmak és akciók legyenek elérhetõek FREE-re is, nekem elég lenne ennyi engedmény!.

Bár a GOD árak nálunk olcsóbbak viszont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Fontos hogy te dönts, attól hogy VG-nek az UK jobb a sok tartalom ami +ban van meg US meg JPN meg fasztudja hol NEM FOGOD TUDNI ITTHONRÓL használni!

A lényeg:

Ha bármilyen külföldi account-ot csinálsz:

- sokkal több tartalom van, de csak annyival jársz jobban hogy 1-2 játékkal több van arcade-ba a régi palettáról és magyaroknak mivel késõbb indult nincs annyi.

- de nem tudod használni se GOD-ot se semmi zene és videó és egyébb extrát. (régiózárassak!)

Magyar account-nál:

- van magyar support, ami sokak szerint hülyeség de ha baj van intézkedni kell szerintem pont hogy a legjobb dolog amit kitaláltak.

- MINDENT meg tudsz venni ami magyar live-on megtalálható, nincs régiózár semmin!

- Példának okáért GOD-on ráadásként sokkal olcsóbbak a cuccok mint külföldi GOD-on ahol persze nem is tudod megvásárolni itthonról.

Ezekután te döntsd el mi a fontossabb.
Külföldi account eddig csak akkor éri meg ha van régi arcade cuccod amit magyarra nem tettek még fel.
DE ERRE IS MEGOLDÁS HA 2 ACCOUNTOD VAN, MAGYAR ACCOUNT LEGYEN A FÕPROFILOD, AZ uk VAGY us MEG MARADJON MEG ARRA HA VALAMI ARCADE VAGY DLC TARTALMAT LÁTSZ, AKKOR MEGVESZED DE A MAGYAR PROFILODDAL JÁTSZOL VELE!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem egyébként itt most nézõpont szerint mindenkinek igaza van.

Zakinak azért, mert sok embert kurvára nem érdekel ez a sok szar, csak játszani akar, meg valljuk be, azért eléggé nehézkesen mûködnek is ezek, gondoljunk csak a facebookra boxon.

Viszont gducknak is igaza van, mert ha márpedig ugyanannyit fizetünk érte, akkor járjon szépen minden, ne csak a megcsonkított verzió. És akkor itt jön képbe Mr Manson szintén jogos követelése, hogy akkor faszán legyen olcsóbb nekünk.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

gduck
Jól számoltam? 5?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

<#nevetes1>
Muttley
VAZZEE!! <#wilting>

Just do it :)

Mr Manson
cikk részben igaz ...
pl itthon nem lesz hangvezérlés.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zaki
index cikk az új dashboardról

zaki
most nincs kedvem leállni flémelni pont egy warezpityuval.

gduck
Hát Ebben is van igazság. Mondjuk én nem régóta vagyok LIVE-on, ráadásul egy hónapja kipurcant a boxom, még gyûjtök az újra 😞

Ez részben igaz, viszont akkor azért jól jön a magyar reg., amikor XY játék 1600MS pont us/uk accal, magyarral meg 960 pötty. <#hamm>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Mr Manson
Igy van! Lenne akkor itthon fele a díj ...

amugy ESPN nagyon kellett volna 😞

gduck
Itt az elv a lényeg.
Van egy elõfizetett szolgáltatásod és csökkentett szolgáltatási szintet kapsz.
Ez azért nem mind1 😄

Pontjaid alapján régóta rajta lehetsz LIVE-on, gondolom nem magyar reggel kezdted 😉 Miért is regisztráltak akkor olyan sokan UK reggel? Hasonló szitu 😄

Most aztán jól megmondtad a panel lakásodban lévõ egyik 8mn-es szobád sarkából a világ egyik legnagyobb multijának, hogy milyen béna is valójában és te vagy az igazi hozzáértõ szaki... vagy esetleg mégis te vagy az a bizonyos propeller.
zaki
tudod, nem kötelezõ...
vagy te orrba-szája nézted volna a MLB.TV, MUZU.Tv-t, meg hozzá hasonló okosságokat, amikrõl még ember nem hallott? 😛
fú de sokról maradunk le.
én hülye csak játékra szoktam használni az xboxot, szóval qrvára nem tud érdekelni, ha a belinkelt okosságok közül semmit nem kapunk meg.
netre, meg facebookra, meg youtubera, stb ott a pc. majd azon nézek filmeket, netezek, xbox meg játékra van, ennyi.

uk, szerintem azzal jobban jársz
us vagy magyar regisztrációt válasszak?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

gduck
Hát van, de minek. Fasza. Inkább ne is lenne. <#falbav>

Mr Manson
pont ez az!

DarkSector
Ránk mi vonatkozik ebbõl?

Mr Manson
ÉLJEN A MAGYAR LIVE!

Today we also announced the following partners and apps are coming soon to Xbox 360:

Dec. 6:
• EPIX. United States
• ESPN on Xbox LIVE (ESPN). United States
• Hulu. Japan
• Hulu Plus. United States
• LOVEFiLM. United Kingdom
• Netflix. Canada, United States
• Premium Play by (MediaSet). Italy
• Sky Go (SkyDE). Austria, Germany
• Telefónica España – Movistar Imagenio. Spain
• TODAY (MSNBC). United States

Later in December:
• 4 on Demand (C4). United Kingdom
• ABC iView (Australian Broadcasting Corp.). Australia
• AlloCiné. France (AlloCiné), Germany (Filmstarts), Spain (Sensacine), United Kingdom (Screenrush)
• Astral Media’s Disney XD (Astral Media). Canada
• blinkbox (Blinkbox). United Kingdom
• Crackle (Sony Pictures). Australia, Canada, United Kingdom, United States
• Dailymotion. Available in 32 countries globally
• Demand 5 (Five). United Kingdom
• DIGI+ (CANAL+). Spain
• GolTV (Mediapro). Spain
• iHeartRadio (Clear Channel). United States
• Mediathek/ZDF (ZDF). Germany
• MSN. Canada, France, Germany, Italy, Mexico, United Kingdom
• MSNBC.com. United States
• MUZU.TV. Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Spain, Sweden, United Kingdom
• ninemsn. Australia
• Real Sports (Maple Leaf Sports). Canada
• Rogers On Demand Online (Rogers Media). Canada
• SBS ON DEMAND. Australia
• TMZ (Warner Bros.). Canada, United States
• TVE (RTVE.es). Spain
• UFC on Xbox LIVE (UFC). Canada, United States
• Verizon FiOS TV. United States
• VEVO. Canada, Ireland, United Kingdom, United States
• Vudu (Wal-Mart). United States
• YouTube. Available in 24 countries globally

Early 2012:
• Antena 3 (Antena 3 de Televisión). Spain
• BBC (BBC). United Kingdom
• CinemaNow (Best Buy). United States
• HBO GO (HBO). United States
• MLB.TV (MLB Advanced Media). Australia, Brazil, Canada, Chile, Columbia, Czech Republic, France, Germany, India, Ireland, Italy, Japan, Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Russia, South Africa, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, United States
• Telenovelas/Sports (Televisa). Brazil, Chile, Colombia, France, Italy, Mexico, Spain, United Kingdom
• Xfinity On Demand (Comcast). United States

zaki
Akárhol veszed meg rajta lesz. Még az angol kiadáson is rajta van.

tudtok olyan oldalt ahol a Gears of War 2-t magyar felirattal lehet megvenni?
TDC Geronimo
6 nap és végre láthatjuk az új AWt. Remélem valamiféle megjelenési dátumot is hozzádobnak és egy normális gameplayt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hmm nemrossz 😊

Moby
Bekapcsolni sincs miért ezt a fost 😊
Jobban elvagyok Burnout 3-al klasszikon 😊

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Na mindjárt kapod,hogy JÓLÉT BT!Pedig abból mennyi eredeti játékot tudtál volna venni!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Gyere már fel livére bazze
Harlekin
Nemrég jöttünk meg a tecsóból...Nagyon látszik,hogy jön a karácsony!Nem túlzás,de minden 5. kosárba ilyen-olyan lcd figyel.A legdurvább,hogy kifelé elmentünk 1 idõs házaspár mellet (60 és a halál között).Akik a gyógyszertár elõtt álltak a kosarukba ott figyelt a 42 colos plasma és bazz azon vitáztak,hogy kinek a gyógyszerét váltsák ki.Gec direkt megálltam mondom ezt megvárom...A döntés a mama gyomorpanaszaira való gyógyszerre esett,mert az már kifogyóba van a papa vérnyomás csökkentõjével szemben!LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Már bánom,hogy nem videóztam le.Na majd megjön a spy watchom elvileg jövõhéten és nem fogják ott a vámon akkor ezeket a apró momentumokat tutira venni fogom!<#nevetes1>
Moby
A 2 tévém a 6 szemüveggel összesen nem volt 350, és a filmeket usb-n játszom le hdd-rõl + xbox.
Ilyen ügyekben nem bemutatóterembe kell menni, ott legfeljebb azt tudod meg mi a létra teteje.

Muttley
körkapcsolás.. izé körvásárlás tegnap karácsonyra 😊
betévedtem a Panaszkodik bóóótba is
ki volt állítva egy 3D TV + szemüveg
épp a Final Fantasy 115ezredik része ment rajta
háát izé... nekem tecccccccc 😊
mostanában jött itt vmelyikõtök a 3D így-úggyal
hát én már nagyon várom, h hard copy-kon így legyen feltüntetve "3D TV required"
most 350 rugó a TV + lejátszó 70
1-2 év és kiforrja magát a technika (már most is elég impresszív) + árak is még lejjebb mennek
1ébként kexboxra van már játék, ami 3D-ben is játszható elvileg?

#112595: ha vesztesz, megb.sz a 220? 😄

Just do it :)

Moby
Kitartás, még néhány hónap, és újraindulnak a gyárak <#ravasz1>

Harlekin
Inkább szerezzél olcsó vinyot,ha a dashupdate után netán kirakják ezeket a boxainkat,hogy végre Jtagezni tudjuk õket!<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
Most is azt teszi!Ott szopat ahol tud.Itt volt az élõ példa!A "sunyi" box frissitésnél,ahol jó pár eredeti boxon nem mentek az eredeti játékok.A warezosoknál meg 10 óra mulva ujra ment minden!Ja ja ja hajrá MS<#nevetes1>
Igy van, ot szopatna az MS ahol tudna, es bizony jol is tenne.
DarkSector
nemtudom.

Harlekin
Kung-fu high inpact nagyon nagyon nagyon nagy!Nem bírtam abbahagyni.Kezdésnek beleugrottam 1 waw memnetbe és csak jöttek csak jöttek az ellenfelek.1 órát bírtam vele játszani,mert totálisan kész lettem,Ömlött rólam a víz és szívhalál küszöbén álltam!<#nevetes1>
hosszusag, tartalom, lehet sejteni mar vmit ?

Harlekin
"esetleg"<#kacsint>Mint minden más!
Moby
"Annyi fog történni hogy nem tilthat a live rendszerbõl "esetleg" az MS az okosított box miatt."
Ettõl még békességgel kitilthat. Attól, hogy valami legális, nekem mint szolgáltatónak nem kell eltûrnöm a saját szolgáltatásom keretei között. Nyilván továbbra is bennemaradna az EULA-ban, van lehetõséges az elállásra (nyomhatsz cancelt) és ennyi. Továbbra sem liveozhatnál módosított géppel, viszont ezután mindezt legálisan nem tehetnéd 😊 (viszont a kötelezõ jótállást és terméktámogatást biztosítani kellene a módosított gépekhez is, persze ez sem ennyire fekete és fehér).

Totti5
XBLA, XBLA, XBLA !!!!!!4444

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Scandisk márka? <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ja aszittem nem neked írtam, de végül rád sikerült nyomni, nembaj ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Paff. Ez tényleg porhintés, cirkuszt a népnek, csak ott nem ingyenvirsli Orbánéktól, hanem electronic entertainment az úr, szóval ilyen nyalókákat dobnak.
A módosítás önmagában eddig se érdekelt lófaszt se. A warez meg warez, ahogy Mr. Harley is mondja. Ennyi. (de továbbra sem szép dolog!!)

DarkSector
' biztos én mindenképpen megveszem 0day-ben max 1200pont lesz, arra már megvan a lóvém.

DarkSector
szerintem GoD lesz 1600 ami nálunk 960 pont.

Ha Arcade akkor megbaszhatjuk akkor legalább 1200

hmmm nocsak... h h még nem promozzak mint az atom akkor, gameplayek vannak ? mennyibefog fájni, gondolom 1200

DarkSector
Jah új dash dec 6 elvileg én nem várom. :Á

Harlekin
Most erre mit mondjak...<#nevetes1>Nagyon nem is érdekel a dolog nekem megfelelt ez is ahogy most ez az egész rendszer müxik izgalmas ez az adok kapok dolog!Már epekedve várom az uj dasht is!<#nevetes1>
DarkSector
Tehát december 14!!!

"Az Ubisoft bejelentette, hogy a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezõ I Am Alive hivatalosan december 14-tõl lesz elérhetõ."