176617
-
#125115 asszem AC nem a te játékod (ezzel a hozzáállással) -
#125114 Amúgy a kurvaszar kategórában most épp ilyet használok, aminek ölég fos képe van, de minden létező csatlakozó van rajta (amiket nem is használok), és hát ez nem az a kategória, ahol egyáltalán komoly elvárások lehetnek. -
#125113 Hát akkor mivel nagyon gáz lenne ha folyton ki-be kéne húzogatni a DVI kábelt így rendelek egy ilyen HD AV kábelt, a PC-hez meg marad a DVI. :D
Mindig csak megy a pénz. :D -
#125112 a sima utángyártott sem az. :D -
#125111 Illetve akkor az eredeti Microsoft HD AV kábel tuti nem lesz szellemképes? -
#125110 Ez jó lenne igaz? -
#125109 Holnap lesz meg. Kalibrálva kértem(+3k).
RCA hosszabbító néven apa-apa kábelt találtam de nekem anya-apa kéne igaz? Mert a HD VGA kábel csatija hegyes akkor olyan kell ami lyukas. -
#125108 Hát nem tudtam állítani, ha a monitoron tologatom a képet, nem tudom a helyére húzni, sem auto pozicionálás semmi...elég durva... -
#125107 Hát jahh burzsuj vagyok, sajnáltam is kicsit rá azt az 53k-t.:)
Mind a kettő rá van kötve. Szoptam is vele nagyon az elején. (ide is írtam) Meg vettem két szar vga kábelt, és mind a kettő szellem képes volt. Egyiket boltból, visszaküldtem, vissza adták a pénzt, másikat használtan, és leszarta a csávó, hogy szellemképes.
Tehát akkor még nincs meg a monitorod, csak holnap lesz meg? -
#125106 Te is burzsuj vagy akkor. :D
Csak PC van rákötve neked vagy box is? Nekem amúgy holnap jön meg de este 11-re érek haza úgyhogy majd csak szombat reggel tudom tesztelni. -
#125105 Nekem is RCA hosszabbítóval van megoldva, de azt szinte bárhol kapni. Bár ha faluban élsz, akkor oké a posta. Nekünk pl. alapból volt itthon:) -
#125104 Nekem is ugyanilyen monitorom van mint neked. Ez a legjobb a maga árában:) -
#125103 Mi az, hogy nem lehet? Hát biztos van olyan a menüben ahol lehet állítani. -
#125102 Jah zsír. Jó hogy ezt nekem nem említették...-.-
Már rég akartam venni.
Valamiért az a baj hogy nekem van egy monitor, amire HD VGA kábellel csatlakozik a box és 1920x1080-ban a kép el van pozicionálva, és nem lehet beállítani...kiábrándító. :) -
#125101 Valamit, HDMI-vel :D
Amúgy nem tudom, nem vagyok nagy monitorbubus. Nekem a megfizethetetlen, meg a kurvaszar kategóriàs monitoraim vannak, de igényem egyikre sincs már. -
#125100 Működnek. HDCP esetén nem, de ez boxnál ugye nincs (ps3-nál van szopó, meg blueraynél főleg) -
#125099 ezeket énis nézegettem de nekem azt mondták hogy ezek nem müködnek!!!!!!!!!! -
#125098 Bocs én azt hittem, hogy 1 kábel ami hdmi-dvi...:P
hangnekem nem kell, mert erősítöm van
-
#125097 Mit ajánlottál volna ilyen 23/24 colosban? -
#125096 Nem tudom elkepzelni milyen monitorrra kotve xboxozni ...
Amondo vagyok sporoljon mindenki egy plazma/lcd tvre en tavaly kuporgattam egy 42"os pana viera-ra azota azon van gep meg box .(pc 5m hdmi kabellel osszekotve)
Jah mellekesen kaptam kolcsonbe asassinscreed2-t hat a jatek jobb mint azelso resz csak eppen nem lehet atlepni egyetlen cutscenet-sem szal igy kb 5/10 eddig jah meg a harcmechanika is nevetseges..... Remelm brotherhood jobb lesz , vagy rogton megveszem a harmadikat ha megjelenik proba szerencse alapon...
-
#125095 Márkát jól választottál, típust nem :) -
#125094 Amúgy gyak. minden szopás a háztartási digital átvitelben, mert konzumerben nem terjedt el az SDI.
Nekem majd 40k volt a hdmi splitter, meg a k. hosszú hdmi kábel, hogy akármelyik tv-n tudjak játszani úgy, hogy ne kelljen odavigyem a gépe(ke)t.
Ehhez képest SDI-nál sima 75 ohmos koaxon 150m-t viszel, bár én vittem már nagyon-minőségi hajszálvékony koaxon 200m-t, 1080i50@-ben. Ráadásul úgy osztod ahogy akarod (mondjuk egyirányú, szal edid nehezen menne át, de ezt most ugorjuk át fejben :D ) -
#125093 Nagyon ajánlják a Dell-t, hogy milyen jó. Kétségkívül jó a képe de HDMI hiánya fáj.
#125091: Nem adom el, mert nekem is kell most majd. Mert mégiscsak jobb, mint az analóg.
LINK
Mondjuk azért megnézem majd mennyire lesz fos a monitor a hozzáadott dsub kábellel PC-n. -
#125092 Azt meg tudnád oldani, de akkor is szopás van, mert csak képed van.
dvi->hdmikábel - hdmiswitcher 1.input
hdmi->hdmikábel - hmdiswitcher 2.input
hdmiswitcher output - hdmi->dvikábel - monitor
Ez 3 kábel, 1 switcher, és még nincs hangod.
Rossz monitort választottál :) -
#125091 HDMI to DVI átalakítóm van.
mennyibe került?
nem adod el? -
#125090 HDMI to DVI átalakítóm van.
De így meg max úgy tudok játszani, hogy kihúzom a PC-t és bedugom a boxot. Aztán játék végén visszadugom. Utálom, hogy a kibaszott szabványok miatt csak szopok mindig. Ha meg vennék Display portos VGA-t meg DP kábelt az se kis pénz.
Egyébként ezen a geci analóg kábelen is nagyon rövid az RCA rész. Arra még megint vehetnék RCA hosszabbítót ami lehet csak pár 100 Ft de boltból vagy 1500 a posta. Szopás az egész.
Gyakorlatilag DVI switch kéne de olyan meg nincs. -
#125089 Igaz, nekem is mindig a fordítottja ugrik be, az a gyakoribb.
Viszont a DVI és a HDMI oda-vissza forgatható, százforintos átalakítókkal, csak a hang nem fog átmenni rajta. -
#125088 Bizony ezt néztem tegnap én is.
De ez Display port to HDMI. Szóval nem a HDMI-t alakítja display portra.
Ez azért lehetséges, mert a DP visszafele kicsit kompatibilis a HDMI-vel.
De HDMI-ből DP-t csak több 10 ezres elektronika képes csinálni.
Szakemberek mondták ezt a PH, két nagy monitorcég emberei. Úgyhogy szopóka van nekem. A faszért nincs egy rohadt HDMI a DP helyett rajta. -
#125087 Ez esetben megúszod még olcsóbban.
A pécé meg maradhat dvi-on.
Amúgy kis túlzással dvi <> hdmi <> displayport képátvitel szempontjából egymásnak megfeleltethetőek. -
#125086 Jó tudni, hogy ilyen is van.
De a monitoron nincs HDMI.
Dell U2312.
Van analóg, Display port meg DVI.
DVI-re megy a PC. Display portra nem tudom kötni.
VGA-m meg HD3870 azon meg csak DVI kimenet van szerintem.
-
#125085 Nem vóna ésszerűbb egy hdmi switchert venni, mint analóg átvitellel szopolni? -
#125084 -
#125083 Használtam részben jobb részben rosszabb mint HDMI. -
#125082 Na fasza akkor lehet veszek egyet, mert monitorra menne DVI-n a PC, és akkor boxra meg jó lenne ez.
Azt megtudod mondani, hogy milyen hosszú az RCA kábel része? -
#125081 Nekem ilyen van, csak én 9000-ért vettem. De ahogy látom ez is microsoftos. Fasza egyébként, támogatja az 1080p-t rendesen. -
#125080 Ilyet használt már valaki?
Vélemény? -
#125079 Hát nem tudom az új slim hol szív, de nekem oldalt szívja, meg max 2 vékony lyukacsos részen, a tetején, de azoknak 1-2 centiméter bőven elég, mivel beszívja a levegőt...hátul a fontos...kb középtájt. -
#125078 A tetején lévő beszívja? Jó tudni. A hátul lyukas az asztal gyárilag úgyhogy ott van vagy 30 cm hely. -
#125077 Hát nekem nem a külsőségekkel van bajom hanem a stílussal. :D -
#125076 Elég a 12 mm is, csak fogalmazzunk úgy hogy minnél több annál jobb.
Mivel hátrafelé fújja a box a meleget nem felfelé.