XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah és ez nem elég? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Van ez így!Ettõl még a warez warez marad!Annyi fog történni hogy nem tilthat a live rendszerbõl "esetleg" az MS az okosított box miatt.De hisz most se teszi szal....
DarkSector
Nemsokára levehetitek a NoWarez táblát. 😊

"A konzolok módosításának legalizálásán dolgozik az EFF

Az Egyesült Államok Szerzõi Jogvédõ Hivatala beadványokat fogad a szerzõi jogokkal foglalkozó törvény, a Digital Millennium Copyright Act (DMCA) módosítására. Az Electronic Frontier Fundation már benyújtotta petícióját a konzolokkal, tábla PC-kkel és egyéb hasonló eszközökkel kapcsolatban: a beadvány lényege, hogy szeretnék lehetõvé tenni, hogy ezeken az eszközökön ne csak a gyártó által készített szoftvereket lehessen legálisan használni. Az EFF-nek egy évvel ezelõtt már volt egy hasonló beadványa, és végül el is érték, hogy az okostelefonok módosítása ne legyen illegális.

"A DMCA feladata a szerzõi jogok védelme lenne, de ehelyett arra is felhasználható, hogy az alkotókat, feltalálókat, vagy a vevõket korlátozzák vagy fenyegessék vele, ill., elvegyék a kedvüket attól, hogy szabadon használják a saját tulajdonukban lévõ eszközöket" - nyilatkozta Corynne McSherry, az EFF egyik vezetõje. Szerinte fontos, hogy a törvény megvédje a mûvészeket és kísérletezõ kedvû embereket.

Ha elfogadnák a beadványt, akkor az átalakított konzolok és egyéb eszközök szerzõi jogokat sértõ használata (pl. játékok feltörésére) továbbra is illegális maradna, de az eszközök átalakítása önmagában már nem lenne törvénybe ütközõ. Jövõ tavasszal kezdõdnek a meghallgatások a Szerzõi Jogvédõ Hivatalnál a beadvánnyal kapcsolatban."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem csini skinnel kell. 😊

Harlekin
Kapsz boltba 1800-ér csak az a "csini" ruha nincs rajta.De hát most ugye szimplán tároló eszközt keresel.Csini ruhával gondolom ez az összeg a háromszorosa lenne,már ha lehetne kapni!<#kacsint>
Ez a belseje!
voltam, meg most is 😊 eleg sokat voltam ma is rajta, frissitettem, de nalam még semmi valtozas

Moby
Ha megnézed a képet, látod, hogy a pöcköket úgy variálták, hogy lefelé mindig kompatibilisek, felfelé soha.
Azaz jasperbe bármi jó, falconokba a 175-ös és a 203-as, zephyrekbe meg csak a 203-as.
Slimbe meg egy ilyennel (amit én is használok) gyakorlatilag bármi:

Adversus solem ne loquitor

Moby
Seth-nek.

Moby
Mondom visszafelé...(ok a 150-es nem jó hozzá, hirtelen a jasperére gondoltam a 175-el).
De hogy lepõdj meg: én a slimemhez is 203-ast használok😊

Menj a youtube-ra, az oldal felülete teljesen megváltozott.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

lol jolvagy? mégis mi ujult volna meg

DaniX14

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Más a csatlakozója, leadott teljesítménye, úgyhogy nem igazán kompatibilisek egymással a különbözõ revíziók tápjai

PSN ID.: Beegabor

Moby
Bármilyet vehetsz (mondjuk slimét ne). Visszafelé kompatibilis.

Muttley
csákó, menõ arc
figyuzzááá,
csacsogd el nekünk oszt, hogy hol kerested te mááá
otthon a pinyóba? vagy a nagyi vájlingja alatt?
kuksizz ide,
Google a haverod 😉

Just do it :)

csuma srácok.lökném a kérdést.honnan szerezhetnék MadCatz VGA HD kábeét XBOX 360-hoz?????pls segítsetek :S mer mindenhol kerestem aztán sehol sincs 😞
kill3r21
nemtudja valaki hol tudok 175Wos tápot venni boxhoz?
DarkSector
Kingmax az nem éppen tesco-s márka. 😊

DarkSector
Ha boltban kapok ilyet külön akkor ez is megteszi. 😊

DarkSector
Zsír.

- tesco gazdaságos 4Gb, 16Gb (azt hiszem Kingmax, ha nem az majd otthonról megírom). Nem biztos, hogy a legolcsóbb, de meleg étkezési utalványért is meg tudtam venni õket (most a 16Gb-os van csak xboxon használatban, a többit a család tagjai használják PC-n)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Totti5
Nekem Forza 3 óta ez van. Milliószor lett formázva, mindenre ezt használom.

Scandisk márka.

Harlekin
Most,hogy ez a penes game indítás van.Ez nagyon bevált!
Mindig megy!
8 GB
DarkSector
Jé megújult a jutyub.

DarkSector
zsir thx.

az ADATA pendrive is jó nekem is olyan van 8GB-os USB 3.0-ás
zaki
Kingmax, Kingston tuti jók.

DarkSector
Nah akkor zsír, eddig 2 márka...😊

Mert neten van 4800ft-os 16gb-os pendrive is asszem csak kitudja mennyire müködik xboxon.

Seth
én elírtam mert nem Kingmax-om van, hanem Kingston 😊

DarkSector
Mert lehet van más márka ami másnak bevált és olcsóbb. 😊

Totti5
Midnight Club LA

szega96
Fake, de jó 😄

szega96

live-ra lehet úgy is regisztrálni, hogy nincs gold tagságod? gold nélkül lehet demókat, avatarokat stb. letölteni?
Totti5
Nyugodj meg PS3on is hasonlóan siker a COD 😊

😄D ez jo szöveg még nem is hallottam 😊
skyrim adja, az teccik:p

zaki
Ha a Kingmax tökéletesen megy, akkor miért kérdezed?

DarkSector
Fasza feirogatom magamnak, mert eredetileg a Verbatim-ot is erre vettem régen de baszakodik a gép vele, még a teszten se megy át rendessen.

Pedig 14mb/s-el irok rá pc-n.
És ott nincs hiba, Box-nál nagy nehezen leformázom ráteszek valamit és lehet következõ bekapcsoláskor már megint üres ilyeneket mûvel a cuccos...😄

Seth
Kingmax 8GB , eddig semmi gond nem volt vele, pedig számtalanszor lett már formázva, pc, 360 közt ingáztatva

DarkSector
Lenne egy fontos kérésem, mindenki aki használ pendrive-ot, a gépéhez.

Írja le legyenszíves nekem hogy milyet használ márka és adatmennyiséget is.
THX

Nekem pl:

1. Kingmax 16GB pendrive tökéletessen megy
2. Verbatim 16GB pendrive néha egyszerûen eltûnnek róla a cuccok és formázatlannak ismeri fel a box.

Ez azért lenne fontos hogy lássam miket érdemes vásárolni erre a célra.

DarkSector
jah osztom a véleményedet csak annyival eltérek töled hogy én mindkettõt 1x vettem elõ a single miatt és kakukk! 😛

Ehhez most csak annyit fûzök hozzá, hogy magasról szarok rá, hogy melyikkel hányan játszanak, az a lényeg, hogy én jól szórakozok. Megvan mindkét játék, egyszer ezt veszem elõ, egyszer azt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Persze ha nem népszerû a BF akkor a szar amcsik jönnek elõ...😊
Oks akkor a töbiek meg azért szarok meg igénytelenek mert BF3-at vesznek ennyit errõl. 😊

TDC Geronimo
Ez mitõl sablonszöveg. Nézz meg statisztikát. Nem véletlen az xbox a lead platform codoknál... EUba az emberek mindig is igényesebbek voltak :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
már vártam mikor másoltok be egy sablonszöveget...😊

TDC Geronimo
xboxon? Ugyan már. Sok gengszterrapper amerikai codozik mind.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Hát ... BF3tól nem ezt vártam ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

LIVE Activity for week of November 21st

Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)

1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Skyrim
4. Battlefield 3
5. FIFA 12
6. Modern Warfare 2
7. Halo: Reach
8. Gears of War 3
9. Madden NFL 12
10. Saints Row: The Third
11. Assassin’s Creed Revelations
12. GTA IV
13. Halo: Combat Evolved Anniversary
14. Forza Motorsport 4
15. Batman: Arkham City
16. NBA 2K12
17. Halo 3
18. FIFA Soccer 11
19. NHL12
20. Call of Duty 4

- én 4Gb-osat vetem de részben megbántam, csomó játékkal nem játszok mert folyton pörgeti a lemezt és sokkal hangosabb mint a PC-m. Mortal Kombatnál ez nem annyira zavaró, de FF13-nál az

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM