176617
-
#125035 ennyiért megéri? vélemény?
itt -
#125034 Black ops is támogatja a 3D-t. -
gyupee #125033 Köszi a gyors választ. Autós esetleg? -
#125032 Csak hülyültem. Amúgy a térdemen támasztottam mindig, úgy kényelmes. -
#125031 5 perc után befájt tőle a kezem :( tartani kell, borzalom.
(és amugy annyira azért nem nyomtál le, ha jól rémlik ;))) ) -
#125030 gears of war 2 vagy a 3.de asszem mind2.mk9 ezek 3d-sek -
gyupee #125029 Hali Olyan játékot keresek ami 3D-s, esetleg támogatja a dual playt is. Tudtok valamit ajánlani? -
#125028 Annyira nem szar. Online azzal nyomtalak le Forza4-ben:)
Igaz már el is adtam:) Szar viszont nem volt. -
#125027 Sziasztok!Erre,valaki valamit tudna válaszolni?:D -
#125026 Én nem is akartam előrendelni,se beszerezni,de amúgy ugyanez a véleményem a demó alapján. -
#125025 Letoltam resi demot. Hát erősen gondolkodom, hogy visszamondom :s
Ekkora retket. Kamera borzalmas, gunplay szintén. Resihez köze sincs és még ronda is. -
#125024 Hm, Halo fanok:
Egy olasz bolt mégis kiad egy Legendary Edition-t úgy néz ki.
katt 1
katt 2
Szép ára van a cuccnak, mondjuk a képen látható hogy 1000db-os példányt csinálnak csak belőle, szóval megkérik az árukat. :) -
#125023 Kérdeztem, hogy miben más?
AKKOR érdekesmód senki nem volt hajlandó válaszolni.
NETEN azt írták csak annyi az eltérés hogy van coop.
Szóval utólag nem kell duzzogni....THX -
#125022 Nem mondtam hogy szebb,jobb lesz.Csak hogy jó lesz szerintem.
Amúgy ebben a RE6 demóban tényleg nem lehet kikerülni a fémdetektoros kaput Leonnal vagy csak én vagyok béna? -
#125021 Újabb gyöngyszem:D
-
#125020 fejvesztve rohangálok fel s alá, h rájöjjek
miben lesz ez szebb, jobb, mint a HP 2010
a kenguru autók és az önfelfújó gumi vicces... :) -
ABTeam2008 #125019 Te ilyen write-only módban nyomod? Vagy hányszor írjam le, hogy nem ugyanaz a 2 demó? ...
És ez csak a Leoné ugye. A másik 2 is más... -
#125018 miért "szar"?:/ -
Akarom :y -
vg #125016 Darksiders 2 Arguls Tomb DLC! Finom!!!!!! -
#125015 az a légkormány egy über hulladék szar :) - de kinect nem kell hozzá.
inkább kontroller, akkormár! -
#125014 Jah néztem ncore-on az JTAG-os...
Amúgy annyi hogy van benne coop, most ezt olvastam neten ez nekem nagyon nem izgató, szóval.
Azt hittem hogy más pályákon kell menni vagy valami.:D -
#125013 Új demó volt az biztos. Teszek még egy próbát majd... -
#125012 Bocs de honnan szedted le, attól függ.
Pendrive-os okosságot nem kell csinálnod.
- leszeded a demo-t.
- pendrive formáz az xbox-ban
- bedug pc-be
- rámásolod mondjuk a horizon nevű progival a fájlokat
- visszadugod a box-ba és játszol
Nemtudom hol lehet a probléma.
De szerintem amit leszedtl demo-t és nem az a régi demo, akkor lehet JTAG-ost szedtél! -
#125011 Faxom kivan. Leszedtem resi 6 demót, megcsináltam az összes létező pendrive-os okosságot, és mindegyiknél azt írja ki hogy corrupted demo...Fuck, várok inkább egy hetet... -
#125010 Majd megszerelem holnapra. :) -
#125009 Takedown volt előzőben is,HPben.
Majd tolhatjuk a multit,állatnak ígérkezik.
Hangok brutálisak egyébként,a motorhangokat nagyon faszán lemodellezik mindig,az Astonos gameplayben irdatlan ahogy üvölt a gép.
Ezek meg jópofa dolgok,hogy megjelenik a barátnál az arckép vigyorogva hogy megdöntötted az idejét és láthatja az önelégült fejed:D
Jó kocsik,éjszaka,nappal,eső,freeroam,zsaruk,gondolom jó soundtrack,változatos útviszonyok.Nem is kell más
Ez a szeptember-október brutál lesz.
-
#125008 Gondoltam szólok, hogy a "." billentyűddel gond van, minden leütésre hármat ismétel. Vegyél másikat, de addig is inkább ne használd. -
#125007 Ja forza horizon, csak nekem azért fizetni is kéne...:D
még a forza 4-et is majd meg kéne vennem...D -
#125006 Fizika és irányításban a HP is nagyon jó volt. NFS erről szól. Száguldás, látvány és persze a fejlesztőket ismerve ez sem lesz sétakocsikázás és egyszerű menet.
Ha szimulátor jellegű vezetési modell kell akkor ott lesz a Forza Horizon. -
#125005 Mond ettől még nem lesz jobb hiszen maga az árkád jelleg a gond...:D
Tudom hogy nem szimulátor, nem is kell annak lenni, de kicsit nekem a Pro Street és Shift-ek inkább nevezhetőbbek korrekt 2011-12-es játéknak, amire nem mondom hogy OMG miez. -
heady #125004 Nekem is bejon, bar a takedownt szoknom kell majd egy NFS-ben, de amugy nagyon tetszik :) -
heady #125003 Mond neked az valamit, hogy árkád? -
#125002 A "nagyon" szót cserélheted erre a szóra -> "jogossan"...:D
Azért fikkantják mert mint Resident Evil a 4. és 5. résztől is causal-abb és akciósabb...de mint akciójáték...szerintem jó lesz, legalábbis a Chris...nekem az tetszett a demoban...persze nem szabad komolyan venni...." pisztolyos zombik" meg ilyenek...inkább egy giccsparádé lett....
Nomeg Jake aki Wesker fia...csak végig majdnemhogy Boss-ok ellen harcol....vagy éppen menekül... -
#125001 Nagyon fikázzák resi 6ot. Most szedem kíváncsi leszek. -
#125000 Nekem is bejön a Most Wanted, és már nagyon várom:)
Most pont egy ehhez kapcsolódó dilemmám van. Várom a Forza Horizon-t is, megvan a Forza 4 is. Hallottam erről a vezeték nélküli kormányról. Mi róla a véleményetek? Kell hozzá KINECT? -
#124999 Én úgy vagyok ezekkel a játékokkal hogy ránézek ahogy suhannak nitro-val a kocsik, meg faltól falig mennek mindenféle valóságot szimuláló fizika nélkül és legszívesebben elvenném a fejlesztőktől az összes felszerelést amin ilyen "fos"-okat csinálnak.
Ez valóban ugyanaz mint a régi, nem csak stílusában, és ez részemről most nem dícséret. -
#124998 Kiváló! -
ABTeam2008 #124997 Teljesen!! Mindhárom kampányból más pályát lehet végigjátszani, mint az előző demóban. :) -
Én baromi jól fogok szórakozni vele már látom,akárcsak a HP-val:)
Azért ez a kerékfelfújás mint A Pusztítóban odabaszott:D