XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ne kavarj. Minden xbox kontroller "xbox wireless"-es(rádiós). Emellett az újak tudnak BT-t IS, hogy ne kelljen xbox wireless vevőt venni a pécéhez. De én azért vennék, és inkább használnám azon, mert az átlag BT dongle-k hatótávja egy fos.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.29. 22:44:31

Adversus solem ne loquitor

kirol
Van egy első generációs Xbox One-om.
Az ehhez kapott kontrollerhez szeretnék USB-s vevőt venni, hogy PC-re is csatlakoztatni tudjam.
Ehhez milyen vevő kell?

Olvastam, hogy a későbbi kontrollerek már BT-osak. Az enyém elvileg nem az.
Ez a vevő jó lenne az enyémhez: http://s.aliexpress.com/ERJnERZb

Nem értem, hogy a vevőegységeknél ezt nem jelzik, azok jók minden one-os kontrollerhez? De minek van ott, hogy a vevőegység BT-os? Hisz ha az BT-os, akkor a kontrollernek is annak kellene lennie, de ha meg az lenne, akkor minek vevőegység, hisz BT van a laptopban.
Szóval nem értem... van többféle kontroller és van hozzájuk különböző vevőegység?

Totti5
Ki fogjuk próbálni, COOPban fun lehet ( Trackmania utánérzés ).

Horizon 3 rendelkezik olyan változatos tartalommal hogy nem vág földhöz. Megkaptuk a havat amire vágytunk, nem is akárhogy... őszintén szólva nem igen tudom mi többet ( merőben mást ) lehetne kihozni még ebből a földrészből. Nyilván lehetne Új Zéland zöld füves, dombos, óceánpartos sziklás hegyes útjai még... de nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 11:25:44

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nagyon adja. Amúgy One-on most a pre order jutányos 12 ezer.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 22:09:38

mrmilan
Agyfasz. Komolyan mondom, ezt nem hiszem el. Ez...izé...mi a pöcsöm? Totti! Mester! Gyerekek... Új Zéland DLC mi? Menjenek a picsába.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Totti5

Igen, akartam írni hogy a mainstream látványosan szarik bele a 60 frémbe, olyan (grafikai) minőségi ugrás fogja meg a népet mint az Uncsi3->4, Ratchet PS3->PS4, ez csak 30-on lehetséges jelenleg (Skorpió talán más tészta lesz).

Első ránézésre (plane jútúbon) nincs nagy difi a H4->5 között. Játszani égés föld, ez adott.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
60 frémmel, az összetetebb pályákkal elég csiszolt volt a Halo 5. Sosem volt ilyen jó lövöldözni még Halokban. ( számomra )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:58:05

orichalcos
Jó lenne, de sajnos semmilyen Halo játék nem jön idén. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

Na akkor ezt a nagy csapat alapú, taktikus, már-már openworld epikséget nem nagyon adta át egyik tréler/rivjú sem, hisztire sem nagyon emlékszem, inkább egy közömbös "meh" volt a reakció. Kivéve a pay2win kártyázós Warzone-t, na azt mindenki imádta.

Továbbra sem kutyázás, csupán ha megnézed az általad írt fícsöröket mind a H3-ban is megvolt már:

- 4 fős koop
- több szintű, több útvonalú pályák

Namost 10 évvel később ugyanezt lobogtatni (mégnégyfősebb coop, mégtöbbszintű pályák), nem csoda hogy nem megy a szekér. Ezzel együtt nem tudom mi a megoldás: teljes paradigm shift (a la Zelda, Doom, Hitman etc.) vagy a meglévő formula péppécsiszolása (a la Uncharted, Forza Horizon, Ratchet).

N+1 Halo game-re a keménymagon kívül nem vágyik senki úgy fest (többiek már rég tolják a Destiny herkát vagy COD/BF lövik egymást).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 12:53:07

Totti5
Halo 5 friss volt, kibővítette a játékterek, taktikákat, csapat alapú volt ( aminek volt hátulütője is, h könnyebb lett ). Igazából a Halo 5 megítélése már megjelenés előtt megvolt. 4 órás ( BULLSHIT! ) árénaharc. Ez terjedt mindenhol, előre el lett könyvelve. Pedig remek volt minden téren. Remélem ezt hozza a 6 is pályadesingben, több szintű pályák és sok féle út. Storyt meg sokan nem vágták, az is el lett mondva előre hogy nem fogd érteni és élvezni. Szóval előítéletek voltak, a szokásos netes hisztivel, de minden túlfújva és 10el megszorozva....

Cortana story előre megy mindig, újra semmit adnak el. Legalább is én nem vettem észre. Elég jól felépített és követhető az idővonal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:20:42

Fura nyilatkozat, szvsz rosszak a következtetések, ahogy írtad ODST/Reach megvolt MC nélkül. Attól nem lesz újra sikeres a brend hogy előadják ugyanazt a MC/Cortana sztorit pepitában.

Kéne valami releváns megújulás, ha belegondolsz a double-jumpon kívül gyak ugyanazt tolják Halo 3 óta gameplay oldalon. Az meg hogy a neonfény narancssárga lila helyett nem vonz tömegeket. Multi scene seholse sincs (komparatíve).

Nem tudom mi a megoldás. Anno nagyon szerettem a sorozatot, de ugyanazokat a köröket futja 10 éve. Ilyen Zelda szintű fullos újragondolás kellene ide is. De nem, kapjuk ugyanazt, ezek szerint a jövőben méginkább. Hurrá.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 10:54:59

Totti5
Második Horizon 3 expanzió.

Nagyon komoly.CoD visszatér!Scorpio bundle pls😊
És nincs benne feka sem😄
Steril 2.VH imádom,akarom!
Totti5
Halo 5's lack of Master Chief was a "huge disappointment", 343 admits

Jó ha ott van, és 4ben 5ben is benne volt a Chief-Cortana esszencia, de nélülük is remekek a Halo játékok, lésd Reach és ODST szereplői.

Jó lenne idén Halo 6.

Totti5
<#wow1>

Totti5

Értelemszerűen multiplatform címet PS4en játszom, erősebb hardver, jobb képességekkel. Exkluzív miatt volt csak a One.

Mint ahogy most a Switch, de ez legalább újdonság. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem tudom de az én gyerekeim tonnaszámra tudnak játszani Xbox One-n is.Ja téged csak az exkluzívok érdekelnek akkor vess magadra.
Nem csak azért veszünk konzolt.Én például azért mert van 2 fiú itthon és sok játék van amit ketten tudnak játszani.1 normális pc-t nem raktam volna össze az árából nem hogy 2-őt meg nincs is annyi hely itthon ennyi számítógép asztalnak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Totti5
Skorpió is ugyan olyan botrányosan gyenge lesz ( ezekszerint a PS4 és a PC is az ). De leglább a Switch amit vettél nem az, hanem a géming mekkája amire gyün a játék tonnaszám.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.25. 19:08:28

Én is eladtam, 50-ért ment el, azonnal bevették, az ára ment a Switch-be.

Majd akkor lesz ismét Xbox-konzolom, ha készül is rá valami játék, mert ez a felhozatal botrányosan gyenge, amit itt leműveltek az elmúlt három évben.

Scorpiora beneveznék, ha bejelentenének launch-ra vagy 3-4 értelmes (új) címet.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5

darkSectorxxx
Na az más. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

elirtam 50 volt..gtaV+destiny vel, bocsanat.. mas ment el annyiert..
hazilag lezer cseres volt. (mar lejart garanciaval ,igy meg megvolt 4k bol)

#170691 vki?
darkSectorxxx
Én is csodálkozom 35k-n nagyon egyedi eset. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

Totti5
- LEGO Star Wars: The Complete Saga (Xbox 360)

- Star Wars: The Force Unleashed II (Xbox 360)

- Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut (Xbox One)

- Lara Croft and the Temple of Osiris (Xbox One)

Totti5
500as S 75-79 ezer újonnan.

35 nagyon egy lestrapált gép ára.

Egy jó állapotú FAT 500-as Xbox Onet kb 50 ezret kostál azért ( van e hozzá + kontroller, kinect, játékok vagy bármi más extra ) azt ki kell találni és belőni az árat. Porhardweren van egy csomó gép árakkal, be lehet lőni....

Nem tudom mennyiért mennek, annyira nem vagyok ráizgulva, ráadásul az enyém még garis is, meg 1 terás, szóval nem a 35k kategória.

tavaly adtam el mar cserelt lezerest,gtav es +1 jatekkal 35 k -ert...

most mennyiert mennek hasznalt - nem garanciasak!?

#170691 vki valasz esetleg!?
Viheted az enyémet 😊

Totti5
Nincs.

Skorpióig vennék egy One-t.
Egy használt alap One és egy új Slim között Frame különbség van játékoknál és hűtésben(zajszint) melyik a jobb/halkabb?
Én pont ezért fontolgatom, hogy eladom a One-t a viharba. 2015 novemberével vettem, 1 TB, 2 év gari, azóta játszottam rajta kb. 4 játékkal: Quantumfos Break, Rise of the TR, Mass Effect 2 és a Dark Souls.

Néhány havonta előveszem, és frissítem a firmware-t rajta, legutóbb most hétvégén, de mindig belátom, semmi értelme ezt tartani a PS4 Pro mellett. Semmi exklu játék nincs, ami miatt megérné a létjogosultságát.

Mielőtt a skorpiót kivágják, lehet el kéne adni, mert akkor mindenki majd azt akar venni, sok lesz a piaocon a One, és megy le majd az ára.

<#nemtudom>

cenobite
Köszi, itt nem is néztem, csak az xbox.com-on. Ott nem látta. Köszi mégegyszer!

gamertag: kenobita

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Hát furcsa 😊

cenobite
Amúgy annyit mondtak, hogy valószínű valami ideiglenes korlátozás lehet. Jó mondom, de ha eltűntek a fotóim/videóim még telefonálok. <#boxer>

cenobite
Láttam már olyan belezős videókat - igaz kifejezetten horror csoportban -, ahol igencsak folytak a belső szervek + 400 hektó vér...
Annyi, hogy a Ryse-ban volt egy kép, amin egy meztelen nő sziluettje volt látható, az lehetett az egyik, mert azt mostanában töltöttem fel és a Feed-en már nem látom. De semmi p*na, semmi csecs. Ennyi erővel DOA képeket sem nagyon lehetne töltögetni, ott is enyhén lengén vannak öltözve, meg röpködnek a dinnye nagyságú dudák.

Amúgy nem tudom hogy ezt valaki jelentette, vagy MS-nak van erre valami gyakorlata/szűrője...?

darkSectorxxx
😉

cenobite
Köszi! Beszéltem velük. Szgépen nem látszanak a képeim/videóim de a Feed-en igen. Otthon megnézem még Boxról is.

Totti5
Wicserből szdtem ki csecseket, nem volt ilyen gondom sosem. Support, a fene tudja hol akadtál fenn.

darkSectorxxx
De én ezt nem értem, ha van egy játék, abban készítesz egy képet és azt a Microsoft felhőbe feltöltöd, az hogy az istenbe lehet tiltott?
Hát ha egyszer alap funkció a képkészítés?
Vagy hol van ez leírva, hogy mik tilossak és mik nem?

Pl ha a Resi 7-ből egy levágott testrész képét feltöltöm, akkor azt letilhatják mert véres jelenet vagy mi?

darkSectorxxx
Xbox Support

06-80-018-590

Hívd fel. Nagyon korrektek.
Ha jól emlékszem minden hétköznap 17 óráig vannak.

cenobite
Sziasztok!

Ma reggel az alábbi levél fogadott a fiókomban:

Megnéztem, és valaki jelentette hogy sértő (vagy mit tudom én milyen) tartalmú képet töltöttem fel. 2 db screenshot került elvileg eltávolításra. Azért mondom hogy elvileg, mert amikor meg akartam nézni a képeim ez fogadott:

Ezekszerint az összes képem törölték? Azt nem értem milyen sértő kép lehetett? Szinte csak Forzából és 1-2 egyéb (Withcer, Layers Of Fear, Ryse) töltök fel képet. És Witcherből sem töltöttem fel "csecses" képet. A Layers Of Fear képeket pedig (ami durvább horrorisztikus) azt a megfelelő csoportba töltöm.
Azt írják hogy valami "eltiltási idő" van, de már ez sem elérhető:

Nem akarom hogy a Game DVR-emet letiltsák, mert elég sok screenshot csoportban vagyok és az a legrosszabb hogy azt sem tudtam megnézni hogy melyik az a 2 kép ami valakinél kiverte a biztosítékot.
Valakinek volt már hasonló eltiltás?

Sziasztok!
A Hitmant indítom, és mikor már bejönne a játékmenü, visszaugrik a home-ra ezzel az ablakkal.
Szerintetek mi lehet a bibi?
(a gépen van mindegyik terep, a rendszer frissítve)
Köszi aki segít!
TBTPumpa
Boldog Karácsonyt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Seth
Digitális verzió 😊

PSN ID.: Beegabor

rastaman
valószínűleg karcos/piszkos a lemez
pucold meg aztán restart!

Sziasztok.Régen votl egy fehér fat gépem,most van egy fekete slim-em(250 GB-os) és anno megvotl a Forza Hirozn,most pedig megvettem egy kódot hozzá,beaktiváltam,letöltöttem és ezt írja ki a játéknál amikor lement az intró az egyszemélyes játékmódra kattintáskor:
This Disc is uncreadable
1. Clean the disc with a soft cloth
2. Restart the console.
For more help,visit:
www.xbox.com/support
Mi lehet a megoldás?
Mondjuk a kód beaktiválásakor kiírta hogy ez a játék már megvan nekem....
Egész pontosan ezt írja ki:
Ez már megvan Önnek
Nem kell beváltania a kódot.