XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.29. 22:44:31
Adversus solem ne loquitor
Az ehhez kapott kontrollerhez szeretnék USB-s vevőt venni, hogy PC-re is csatlakoztatni tudjam.
Ehhez milyen vevő kell?
Olvastam, hogy a későbbi kontrollerek már BT-osak. Az enyém elvileg nem az.
Ez a vevő jó lenne az enyémhez: http://s.aliexpress.com/ERJnERZb
Nem értem, hogy a vevőegységeknél ezt nem jelzik, azok jók minden one-os kontrollerhez? De minek van ott, hogy a vevőegység BT-os? Hisz ha az BT-os, akkor a kontrollernek is annak kellene lennie, de ha meg az lenne, akkor minek vevőegység, hisz BT van a laptopban.
Szóval nem értem... van többféle kontroller és van hozzájuk különböző vevőegység?
Horizon 3 rendelkezik olyan változatos tartalommal hogy nem vág földhöz. Megkaptuk a havat amire vágytunk, nem is akárhogy... őszintén szólva nem igen tudom mi többet ( merőben mást ) lehetne kihozni még ebből a földrészből. Nyilván lehetne Új Zéland zöld füves, dombos, óceánpartos sziklás hegyes útjai még... de nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 11:25:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 22:09:38
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Első ránézésre (plane jútúbon) nincs nagy difi a H4->5 között. Játszani égés föld, ez adott.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:58:05
Továbbra sem kutyázás, csupán ha megnézed az általad írt fícsöröket mind a H3-ban is megvolt már:
- 4 fős koop
- több szintű, több útvonalú pályák
Namost 10 évvel később ugyanezt lobogtatni (mégnégyfősebb coop, mégtöbbszintű pályák), nem csoda hogy nem megy a szekér. Ezzel együtt nem tudom mi a megoldás: teljes paradigm shift (a la Zelda, Doom, Hitman etc.) vagy a meglévő formula péppécsiszolása (a la Uncharted, Forza Horizon, Ratchet).
N+1 Halo game-re a keménymagon kívül nem vágyik senki úgy fest (többiek már rég tolják a Destiny herkát vagy COD/BF lövik egymást).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 12:53:07
Cortana story előre megy mindig, újra semmit adnak el. Legalább is én nem vettem észre. Elég jól felépített és követhető az idővonal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 12:20:42
Kéne valami releváns megújulás, ha belegondolsz a double-jumpon kívül gyak ugyanazt tolják Halo 3 óta gameplay oldalon. Az meg hogy a neonfény narancssárga lila helyett nem vonz tömegeket. Multi scene seholse sincs (komparatíve).
Nem tudom mi a megoldás. Anno nagyon szerettem a sorozatot, de ugyanazokat a köröket futja 10 éve. Ilyen Zelda szintű fullos újragondolás kellene ide is. De nem, kapjuk ugyanazt, ezek szerint a jövőben méginkább. Hurrá.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.27. 10:54:59
És nincs benne feka sem😄
Steril 2.VH imádom,akarom!
Jó ha ott van, és 4ben 5ben is benne volt a Chief-Cortana esszencia, de nélülük is remekek a Halo játékok, lésd Reach és ODST szereplői.
Jó lenne idén Halo 6.
Mint ahogy most a Switch, de ez legalább újdonság. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem csak azért veszünk konzolt.Én például azért mert van 2 fiú itthon és sok játék van amit ketten tudnak játszani.1 normális pc-t nem raktam volna össze az árából nem hogy 2-őt meg nincs is annyi hely itthon ennyi számítógép asztalnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.25. 19:08:28
Majd akkor lesz ismét Xbox-konzolom, ha készül is rá valami játék, mert ez a felhozatal botrányosan gyenge, amit itt leműveltek az elmúlt három évben.
Scorpiora beneveznék, ha bejelentenének launch-ra vagy 3-4 értelmes (új) címet.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
hazilag lezer cseres volt. (mar lejart garanciaval ,igy meg megvolt 4k bol)
#170691 vki?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- Star Wars: The Force Unleashed II (Xbox 360)
- Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut (Xbox One)
- Lara Croft and the Temple of Osiris (Xbox One)
35 nagyon egy lestrapált gép ára.
Egy jó állapotú FAT 500-as Xbox Onet kb 50 ezret kostál azért ( van e hozzá + kontroller, kinect, játékok vagy bármi más extra ) azt ki kell találni és belőni az árat. Porhardweren van egy csomó gép árakkal, be lehet lőni....
most mennyiert mennek hasznalt - nem garanciasak!?
#170691 vki valasz esetleg!?
Egy használt alap One és egy új Slim között Frame különbség van játékoknál és hűtésben(zajszint) melyik a jobb/halkabb?
Néhány havonta előveszem, és frissítem a firmware-t rajta, legutóbb most hétvégén, de mindig belátom, semmi értelme ezt tartani a PS4 Pro mellett. Semmi exklu játék nincs, ami miatt megérné a létjogosultságát.
Mielőtt a skorpiót kivágják, lehet el kéne adni, mert akkor mindenki majd azt akar venni, sok lesz a piaocon a One, és megy le majd az ára.
<#nemtudom>#nemtudom>
gamertag: kenobita
My streams: https://beam.pro/oriic
Annyi, hogy a Ryse-ban volt egy kép, amin egy meztelen nő sziluettje volt látható, az lehetett az egyik, mert azt mostanában töltöttem fel és a Feed-en már nem látom. De semmi p*na, semmi csecs. Ennyi erővel DOA képeket sem nagyon lehetne töltögetni, ott is enyhén lengén vannak öltözve, meg röpködnek a dinnye nagyságú dudák.
Amúgy nem tudom hogy ezt valaki jelentette, vagy MS-nak van erre valami gyakorlata/szűrője...?
Hát ha egyszer alap funkció a képkészítés?
Vagy hol van ez leírva, hogy mik tilossak és mik nem?
Pl ha a Resi 7-ből egy levágott testrész képét feltöltöm, akkor azt letilhatják mert véres jelenet vagy mi?
06-80-018-590
Hívd fel. Nagyon korrektek.
Ha jól emlékszem minden hétköznap 17 óráig vannak.
Ma reggel az alábbi levél fogadott a fiókomban:
Megnéztem, és valaki jelentette hogy sértő (vagy mit tudom én milyen) tartalmú képet töltöttem fel. 2 db screenshot került elvileg eltávolításra. Azért mondom hogy elvileg, mert amikor meg akartam nézni a képeim ez fogadott:
Ezekszerint az összes képem törölték? Azt nem értem milyen sértő kép lehetett? Szinte csak Forzából és 1-2 egyéb (Withcer, Layers Of Fear, Ryse) töltök fel képet. És Witcherből sem töltöttem fel "csecses" képet. A Layers Of Fear képeket pedig (ami durvább horrorisztikus) azt a megfelelő csoportba töltöm.
Azt írják hogy valami "eltiltási idő" van, de már ez sem elérhető:
Nem akarom hogy a Game DVR-emet letiltsák, mert elég sok screenshot csoportban vagyok és az a legrosszabb hogy azt sem tudtam megnézni hogy melyik az a 2 kép ami valakinél kiverte a biztosítékot.
Valakinek volt már hasonló eltiltás?
A Hitmant indítom, és mikor már bejönne a játékmenü, visszaugrik a home-ra ezzel az ablakkal.
Szerintetek mi lehet a bibi?
(a gépen van mindegyik terep, a rendszer frissítve)
Köszi aki segít!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
This Disc is uncreadable
1. Clean the disc with a soft cloth
2. Restart the console.
For more help,visit:
www.xbox.com/support
Mi lehet a megoldás?
Mondjuk a kód beaktiválásakor kiírta hogy ez a játék már megvan nekem....
Egész pontosan ezt írja ki:
Ez már megvan Önnek
Nem kell beváltania a kódot.