XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Esetleg lenne kedve valakinek végigtolni co-op-ban a GOW2-t insane fokozaton, és a MW2 spec ops küldetéseit veteran-on?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ajánlom szíves figyelmébe a CoD4 MW
No Fighting in the War Room küldetést VETERAN szinten
azt B+, aki kitalálta, körömcsipesszel 2mm-eket csippentenék le a pöcsébõl
9 perced van, checkpoint egy db sem, és akárhonnan, ha csak kidugod egy mm-t a fejed, kapod legalább 3 helyrõl a fejeseket
tegnap ráment közel nééééééééégy órám, qrva nehéz volt, de megvan 😊)
a 20 sec. cargoship mockup és az 50 sec-es skydive to safety veteranon még f.sz tudja h fogom megcsinálni
õszhajszál hegyek lesznek 😊)

Just do it :)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szóval egy 100-asba lesz a történet, de úgy komoly, "versenyképes" cucc lesz :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ami igen durva, hogy a játék mindössze 1.3 GB lesz oO
Bár a skyrim 3.8as mérete után meg se lepõdöm.
platinum shop, ksz, ük stb. konzol boltok
Sima xbox360-hoz milyen wifi-t lehet venni? (amit csak bedugok egyik usb-be)Azt írtátok nem jó akármilyen. Linket tudnátok adni róla?
Kinect minden gépen használható. Slim gépeken már van kinect csatlakozó, de a régi gépekhez kell USB átalakító kábel. Ez vagy benne van a dobozba, vagy adnak mellé, vagy meg kell érdeklõdni, hogy ne legyen belõle probléma.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A teljesen normális kivehetõség csak a videokinectnél van!Amúgy ott a lenti jobb sarokba 2 féle lehet
1. Amikor a kinect be van kapcsolva,de a vezérlés nem róla megy akkor egy fekete fehér alakot látsz aminek világitt testrésze!
2.Amikor a kinektrõl megy a vezérlés akkor teljesen elfeketedik és kékes lilán látszik csak a 2 "tenyér"
Más Kinecttel rendelkezõ egyénnél is, ha fõmenüben van, akkor jobb lent csak egy szürke négyzet jelenik meg és a te alakod?Semmi más nem kivehetõ.Vagy csak nálam van ilyen probléma?Mit nem csinálhattam jól?
Remélem a játék eladások, warez és a MS pontok mellé ez még befér és Totti sem lesz mérges :-)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõbb már volt róla szó, hogy valószínûleg mindegyik tartalmazza a magyar feliratot.
Mindegyik GOW 3 tartalmaz magyar felíratot vagy csak azokon van amelyeket itthon lehet kapni? Kinect csak a slim géppel mûködik vagy a korábbiakkal is?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
pl: Black Ops DLCk, Gears of War 3 DLCk (season pass is) full jatek Red Dead Redemption, Dead Rising 2 games on demandba a vinyón - témák stb
Ajánlatok és egyéb PMbe jöhet - sürgõs!