XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96

tudtommal semennyi...csak tudsz vele multizni, coopozni meg ilyen dolgok ha nem is vagy goldos, 2-3 hét asszem...de csak a Mass 3-al, arra vonatkozik

blackcalibra
A Mass 3 demo mellé mennyi Gold tagság jár?
gears 1 ma vkinek 2k-ert, pkval együtt...utalas ?!

kill3r21
japánt kitoltam korrekt volt
TaRka0107
Akkor nem szóltam, csak mondom hátha jó lesz, de akkor csak a Mass Effect-et próbálom ki holnap.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Renjike
én emlékszem rá .. sajnos . borzalmasan szar 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
Miért pont Bodycount? Szerintem hangulatos. Yakuza csapat csinálta, úgyhogy még talán jó sztori is lesz hozzá. Bigger than you think trailer pl nagyon ütött azzal a zenével

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Annyi értelme volt megcsinálni mint a Bádikáuntot... játszottam a japán demóval már 2 hete, de már azt se tudom mi volt benne, annyira jellegtelen lövölde.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107

gduck
Nincsen, köszi az infót <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TDC Geronimo
Van BF3 az ea accodon? Ha nincs nem fog menni csak 17én

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gduck
ME3 online nem mûködik vagy csak nekem nem megy?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Örm
Hello!
Esetleg lenne kedve valakinek végigtolni co-op-ban a GOW2-t insane fokozaton, és a MW2 spec ops küldetéseit veteran-on?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
Érdekes ez a MAss Effect 3 demo. Kinect támogatás jópofa és sok mindenen könnyít, érdekes egyenlõre.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TaRka0107
Okés! Köszi mindkettõtöknek.

Muttley
aki rohadt nagy badass shooter-nek érzi magát 😊
ajánlom szíves figyelmébe a CoD4 MW
No Fighting in the War Room küldetést VETERAN szinten
azt B+, aki kitalálta, körömcsipesszel 2mm-eket csippentenék le a pöcsébõl
9 perced van, checkpoint egy db sem, és akárhonnan, ha csak kidugod egy mm-t a fejed, kapod legalább 3 helyrõl a fejeseket
tegnap ráment közel nééééééééégy órám, qrva nehéz volt, de megvan 😊)
a 20 sec. cargoship mockup és az 50 sec-es skydive to safety veteranon még f.sz tudja h fogom megcsinálni
õszhajszál hegyek lesznek 😊)

Just do it :)

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tinman
Mert FULL HD-t akarok! Ez ugye 720p-t tud és ennyiért tényleg ajándék, egyszerûen nincs olcsóbb és jobb megoldás ilyen áron, de úgy döntöttem komolyan veszem a saját magam által kitûzött "feladatot" és beruházok a 70-80 ezres kategóriára... na magában az sem lesz 100%-os megoldás, de már úton van egy frankó kis sztereo mixer, meg kinéztem egy 12k körüli normális mikrofonnal ellátott headsetet.

Szóval egy 100-asba lesz a történet, de úgy komoly, "versenyképes" cucc lesz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Idehaza nem lehet kapni, és igen igyekszem olcsón adni, mert egy NAGYON komolyat akarok venni, amely nagyjából 4-5x ennyibe kerül és nem akarom, hogy megveszem a durvábbat, ez meg a nyakamon maradjon... nem kell kettõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Naaa... még a végén be kell kapcsolnom szegény X-et :-)

TDC Geronimo
Holnap ME3 demo, akit érdekel most már hivatalosan is. Multit próbáltam. Egész jópofa, de randomokkal nehéz

rastaman
ez neked nem jó, ne ilyet nézz, hanem ilyet: wireless adapter for xbox360

szega96
Ahogy értelmeztem ez olyan, hogy a gépbe kábelen megy a net és ezt bedugod gép usb-jébe és olyan mint egy router wifi jelet generál, és rátudsz csatlakozni konzollal, amiben van már wifire lehetõség.Ugyh. ez nemjó neked sztem.

TaRka0107
Enné azt írja, hogy a PC-be kell bedugni! Most akkor mi van? Ezt a boxba kell, és úgy veszi a jelet a rúterrõl, nem?

TDC Geronimo

Ami igen durva, hogy a játék mindössze 1.3 GB lesz oO

Bár a skyrim 3.8as mérete után meg se lepõdöm.

rastaman
érdemes megnézni több konzolbolt honlapját, szerintem találsz kedvezõbbet ennél.
platinum shop, ksz, ük stb. konzol boltok

TaRka0107
Köszi! Hát itt végül is a legolcsóbbat azt mutatja, de az is húzós.

rastaman
árat ne nézz, lehet van máshol olcsóbb...

rastaman
wifi adapter

ez kell neked, ha nem vezetékes netet akarsz rákötni

TaRka0107
Üdv!

Sima xbox360-hoz milyen wifi-t lehet venni? (amit csak bedugok egyik usb-be)Azt írtátok nem jó akármilyen. Linket tudnátok adni róla?

Totti5
MS játékoknál minden régióban kiadott lemez tartalmaz minden feliratot. Érdekes hogy a régiózár él, ilyenkor meg nem, na mindegy... ez jó dolog, csak legyen a boxodon a system beállításoknál a lokáció magyarra állítva, és akkor bizts magyar felirat lesz.

Kinect minden gépen használható. Slim gépeken már van kinect csatlakozó, de a régi gépekhez kell USB átalakító kábel. Ez vagy benne van a dobozba, vagy adnak mellé, vagy meg kell érdeklõdni, hogy ne legyen belõle probléma.

TaRka0107
Elég olcsón adod. Ha jól tudom 35 körül van újonnan.

Totti5
Miért adsz túl rajta?

Harlekin
Mi az a teljesen normális?
A teljesen normális kivehetõség csak a videokinectnél van!Amúgy ott a lenti jobb sarokba 2 féle lehet
1. Amikor a kinect be van kapcsolva,de a vezérlés nem róla megy akkor egy fekete fehér alakot látsz aminek világitt testrésze!
2.Amikor a kinektrõl megy a vezérlés akkor teljesen elfeketedik és kékes lilán látszik csak a 2 "tenyér"
Muttley
miért adod el?

Just do it :)

Oké,csak láttam olyan videót jutubon,hogy teljesen kivehetõ volt az egyén.
Harlekin
Ez a normális no para!
Hello!
Más Kinecttel rendelkezõ egyénnél is, ha fõmenüben van, akkor jobb lent csak egy szürke négyzet jelenik meg és a te alakod?Semmi más nem kivehetõ.Vagy csak nálam van ilyen probléma?Mit nem csinálhattam jól?
Tinman
Ha szeretnéd felvenni, majd youtube-ra feltenni ahogy headshotokat osztasz ;-) KATT

Remélem a játék eladások, warez és a MS pontok mellé ez még befér és Totti sem lesz mérges :-)

Örm
Köszi!

hamar viccelödünk akkor sztem egy nullat lefelejtettel :d

DarkSector
NEMTUDOM ÉN CSAK TIPPELEK, MERT OKÉ HOGY ELTERJEDT A PAL 50 ÉS NTSC 60 DE A PAL 60 NEMSOK HELYEN JÁRATOS...:s

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Mindegyik géppel mûködik a kinect!
Elõbb már volt róla szó, hogy valószínûleg mindegyik tartalmazza a magyar feliratot.

Örm
Hello!
Mindegyik GOW 3 tartalmaz magyar felíratot vagy csak azokon van amelyeket itthon lehet kapni? Kinect csak a slim géppel mûködik vagy a korábbiakkal is?

Na, 20.000 forint!
Elado: Xbox 360 Slim, tökéletes állapot, hibátlan, (MSnél se regeltem még be, számla a vásárlásról van) 250GB - joy, headset - rengeteg DLC, extra, Games on Demand a vinyón
pl: Black Ops DLCk, Gears of War 3 DLCk (season pass is) full jatek Red Dead Redemption, Dead Rising 2 games on demandba a vinyón - témák stb

Ajánlatok és egyéb PMbe jöhet - sürgõs!

morgomedve
azt nem tudom látod, de vadi új a proji van rajta hdmi bemenet ha az számít valamit, mert én nem igazán értek hozzá😊

DarkSector
jah értem de lehet a projektorod nem tudi a pal 60-at nem?