XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy projektort és mindenfélét rákötöttem médialejátszó, tv tuner most pedig az xbox jönne de csak a tv tuner rca csatlakozójára tudtam rákötni, így pedig nem engedi a Pal60 kiválasztásást és nem fut rajta ezért egy csomó játék.
Tehát annyi lenne a cél hogy vennék egy hdmi elosztót és abba menne a box.
Az hogy nem olyan szuper a kép nekem másodlagos lenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van egy régi xbox360-om, nincs rajta hdmi kimenet.
Létezik valami olyan átalakító, amivel lehetséges lenne hogy hdmi-s legyen?
Mindegyik GOW 3 tartalmazza a magyar felíratot vagy csak az amit itthon forgalmaznak?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Teljes gém március 16,demó pedig Február 28.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
https://twitter.com/#!/galbalazs87/status/168364248966242305
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Vagy mi, én a dekódoláskor sorba benyomtam a 4 karikát és adott egy ûrhajót.
Ez van legközelebb 2 óra múlva próbálkozhatom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ME3 demo vélemények. Graf AAA+, tûéles, gyönyörû. Textúrák, fények, modellek jóval szebbek, mint az elõzõ részben. Hangok szintén AAA+ látszik DICE segített nekik ebben. A lövöldözõs rész sokat fejlõdött elõzõ részhez képest. Látszik hogy ez még mozisabb lesz, mint az elõzõ rész és tele van emócionális részekkel már ez a demo is. Iszonyatosan várom már a fullt ezek után
A game.co.uk-ról történõ rendelés esetén mennyi a postaköltség?
Beszélgetések úgy zajlanak, hogy megy a szinkron és közben tátog az ember mint egy hal, ami már önmagában nevetséges, de ami szánalmas, h nincs idõzítve sem a beszéd kezdete sem a vége és amikor már/még szöveg sincs õ tátog rendületlenül addig amíg a kamerát el nem veszik...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://mag.divineo.cn/magento/media/catalog/product/cache/1/image/e0743c1d790430a67c28932fae7a7996/3/6/360-maxp-01.jpg
Kínálat bõséges!<#kacsint>#kacsint>
Itt persze nincs gond a célzással,csiklóbú' megy.
Ha nem jutok túl a bosson boxon,akkor megy pécén.
Welcome to the real world<#email>#email>
Viva Pinata <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
Utoljára mikor ennyire felb*szott egy játék,utána kellett új kontrollert vennem...
Mit nem adnék egy egér-bill kombóért...
Megnyugszik<#zavart2>#zavart2> és elindít mást pihentetõ játékot.