XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy magyarországon vásárolt boxot rádugok egy angliában vásárolt tv-re akkor fog rendesen mûködni?
köszi a választ
mindenesetre: x360 slim 250gb, rengeteg extraval, uj allapot, "minden van"... 50e!
Még esetleg a tápegységemre gyanakszom,mert narancs sárgán világít,és a "nagykönyv" szerint ez jót nem jelent(zöldnek kellene világítania)!Bár ez nekem új kora óta narancs sárgán világít(tavaly májusban vettem a gépet),és ez nem okozott eddig gondot,ezért nem is foglalkoztam vele.Csak most hogy kutakodtam a hibalehetõségek közt,most olvastam,hogy zölden kellene világítania.
De lehet,hogy egy dögledezõ tápegységnek ehhez semmi köze,hogy késsen az óra(pláne ha a live mindig frissít),nem tudom.
bár Seth papa megmondta, hogy nem kell tovabb mennunk már 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ami biztos hogy áprilisba dash frissités...Hisz 5. éve így van!!!
Ami biztos,hogy 5. éve "semmit"nem tudnak kezdeni a warezzal...Evidens,hogy próbálkoznak!!!
Ami biztos,ha most felteszed a normál dasht,vagy livére mész az RGH-s boxal annak kuka....Mivel a dash után az elsõ játékok pár hónap múlva követelik az uj dash meglétét és a dash megjelenése után max 1 héttel meglesz a reszelt dash az RGH hoz...
És lehetne sorolni!!!!
De hol a pöcsbe van még az Április mi a szarnak aggódni!!!Kb mint a tenyér jóslásnak a valóság tartalma mindennek.
És akkor is mi van,ha most végre fasza lesz az MS és összejön neki a warez mentesítés nem teszed fel az uj dasht és élvezed az 5 év alatt megjelent 1700 gamát megköszönöd,hogy 5-6 évig mûködött a dolog,mert a boxnak kevesebb van vissza mint ami eddig eltelt!<#kacsint>#kacsint>
NO PARA!
Az xboxomon egyre jobbnan késik az óra,már kb. 4-5 percel le van maradva a pontos idõtõl!Ennek mi lehet az oka???
Frissítést az idõbeállításnál nem találtam,állandó a net és live kapcsolatom is,be van dugva a gép a villanyhálózatba is állandóan.Tipp valaki?Elõre is köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
http://www.x360keyforum.com/viewtopic.php?f=5&t=4337
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Live profilt, hogy lehet ide belinkelni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Saját felhasználásra keresek 1 darabot azonnal fizetek
De meghallgatok minden ajánlatot, keressetek nyugodtan
EZ magyar feliratos? ha az elsõ rész nem az akkor az nem baj csak, hogy a 2. rész az e mert nekem úgy kell <#smile>#smile>
Gears 2 limited => jatekaim.hu => 5500, ha jól veszem ki fóliás, de ha nem akkor is jó üzlet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a 3. résznek lesz Game of The Year kiadása? (amiben benne van minden eddig megjelent DLC stb.)
és a 2. rész Limited Edition változatát lehet még valahol kapni egyáltalán? (olyan lenne a jó ami bontatlan és magyar feliratos)
Csak most eltelt 2 év lassan kellett valamit dobniuk rá. 3D meg többmonitoros téma.
Azért mostanság már x-re is tudnak jobbat, megnézhetjük majd az American Nightmare-ben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az alapjáték egy hatalmas élmény és a Heavy Rain mellett a legjobb történettel rendelkezõ ezen generációs játék. Nagyon szép, teknóban elõremutatú megoldásokkal és ugytünik verhetetlen atmoszférával.
Eléggé elborzadva nézem a Silent Hill videókat. Ahhoz képest hogy valahol a generáció elejét ( mondjuk a 2. évét ) idézi a grafikai megvalósítás, nem jön át a feeling, és még az fps is gázosnak tûnik, azt meg hogy egy fás, ködös rész percgen szinten van benne egyenesen felháborító, az Alan Wake tükrében.
Burtális eltérés nincs. 720p vagy 1080p nyilván ettõl szebb lesz a képélesség és a textúrák, de ennyi. Effektek, objectek minden ugyan olyan. A videón kicsit fura, mint ha gyérebb köd effekt lenne a PCn.
960x544... szegény úgy is nézett ki.
Nem akarok flame-t, személyes vélemény!
Biztos vagyok benne, hogy PC-n újrajátszom és valami CE lesz ebbõl úgy érzem...