XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Õõõ... jahh! (gondolom)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

asdasddsadsa
Fontos!
Ha egy magyarországon vásárolt boxot rádugok egy angliában vásárolt tv-re akkor fog rendesen mûködni?

köszi a választ

Totti5
PROHARDVER!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pont ilyenkor nincs senki aki venne boxot 😊 multkoraba jöttek tagok a topikba:d
mindenesetre: x360 slim 250gb, rengeteg extraval, uj allapot, "minden van"... 50e!

Hááát,neked lehet igazad,hogy a többi órám siethet,de leellenõriztem pl. TV vagy rádiócsatornák pontos idõ bemondásait is.
Még esetleg a tápegységemre gyanakszom,mert narancs sárgán világít,és a "nagykönyv" szerint ez jót nem jelent(zöldnek kellene világítania)!Bár ez nekem új kora óta narancs sárgán világít(tavaly májusban vettem a gépet),és ez nem okozott eddig gondot,ezért nem is foglalkoztam vele.Csak most hogy kutakodtam a hibalehetõségek közt,most olvastam,hogy zölden kellene világítania.
De lehet,hogy egy dögledezõ tápegységnek ehhez semmi köze,hogy késsen az óra(pláne ha a live mindig frissít),nem tudom.

és végtagod.

bár Seth papa megmondta, hogy nem kell tovabb mennunk már 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
És látásod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Minden live kapcsolódásnál beállítódik a pontos idõ.Így ha valóban liven van a box akkor a többi órád siet!<#kacsint>
Harlekin
Na akkor vegyük csak sorba a dolgokat!
Ami biztos hogy áprilisba dash frissités...Hisz 5. éve így van!!!
Ami biztos,hogy 5. éve "semmit"nem tudnak kezdeni a warezzal...Evidens,hogy próbálkoznak!!!
Ami biztos,ha most felteszed a normál dasht,vagy livére mész az RGH-s boxal annak kuka....Mivel a dash után az elsõ játékok pár hónap múlva követelik az uj dash meglétét és a dash megjelenése után max 1 héttel meglesz a reszelt dash az RGH hoz...
És lehetne sorolni!!!!
De hol a pöcsbe van még az Április mi a szarnak aggódni!!!Kb mint a tenyér jóslásnak a valóság tartalma mindennek.
És akkor is mi van,ha most végre fasza lesz az MS és összejön neki a warez mentesítés nem teszed fel az uj dasht és élvezed az 5 év alatt megjelent 1700 gamát megköszönöd,hogy 5-6 évig mûködött a dolog,mert a boxnak kevesebb van vissza mint ami eddig eltelt!<#kacsint>
NO PARA!
Shan
Akkor reklamálj a szolgáltatónál, hogy állítsák be az áramfrekit.
Azért ezt te sem mondod komolyan???<#nevetes1>Nem vagyok borsodi kisebbség...Egy mezei lakótelepi szoba fali konnektorába/elosztóba van bedugva.

Shan
Sztem azért lehet, mert lopod az áramot. Az illetéktelen áramfelhasználás során a szakszerûtlen bekötés miatti frekvencia lecsökkenhet, így az óra is tud késni.
Seth
Ok, nem kell tovább menni 😊

PSN ID.: Beegabor

rastaman
és tv-d/monitorod

Üdv,
Az xboxomon egyre jobbnan késik az óra,már kb. 4-5 percel le van maradva a pontos idõtõl!Ennek mi lehet az oka???
Frissítést az idõbeállításnál nem találtam,állandó a net és live kapcsolatom is,be van dugva a gép a villanyhálózatba is állandóan.Tipp valaki?Elõre is köszi!

TaRka0107
És xboxod.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tinman
És áramod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ha van neted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Bekapcsolod boxot akkor kiirja h van új frissítés.

A dashboard az olyan, hogy magától frissíti magát vagy olyan, hogy ha frissebbet akarsz akkor letöltöd és frissíted magadnak?
KG21
miért pont áprilisra? amúgy nem minden dash frissítés új védelem, ez úgy tûnik, ahogy írják, hogy nem tartalmaz új védelmet.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Renjike
én most elég sokmindent eladok ..... Mass3 ért szopok 😮OOOOO

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

😄DDD xddd igy már nagyon kecsegtetõ azért szerintem...meg jolvan az 😊 ettöl hova lentebb mar nem igazan tud lemenni 😊...naon xar lett a helyzet hirtelenjébe...mostansag :SSS :/

Seth
Na, 300-at ment le az ára 1 nap alatt? Akkor még várok <#idiota>

Gears of War 1 - 1700ft, utalás, most, posta az árban, tökéletes állapot! Eredeti kiadás!!!!

Muttley
majd meglátod, h kb áprilisra
már senki nem fogja cáfolni

Just do it :)

Totti5
Jtag gépekre mentek rá.

KG21
utánanéztem, többen cáfolják #115967 -ben írottakat itt:
http://www.x360keyforum.com/viewtopic.php?f=5&t=4337

Totti5
Na most akkor mivan?

Seth
A képzeletbeli barátja mondta neki, tudom,mert hallottam

KG21
ezt honnan veszed?

Hát ez az új dash minden létezõ dolgot kiüt... block lt+ 3.0, RGH, truncate... <#wow1>
Nem rossz. Eu-ba is?

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Örm
hello!
Live profilt, hogy lehet ide belinkelni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Muttley
Far Cry 3 - szept 06

Just do it :)

!!!!keresek!!!Nem módosított slimet (45ig), garancia mind1, eredeti gamekbõl csak forza 4 re illetve fifára fizetek rá.Jasperes gépért vinyotól függõen max 30 at adhatok
Saját felhasználásra keresek 1 darabot azonnal fizetek

De meghallgatok minden ajánlatot, keressetek nyugodtan
okés köszi! és még egy végsõ kérdés <#idiota>
EZ magyar feliratos? ha az elsõ rész nem az akkor az nem baj csak, hogy a 2. rész az e mert nekem úgy kell <#smile>
Totti5
Biztos lesz GOTY.

Gears 2 limited => jatekaim.hu => 5500, ha jól veszem ki fóliás, de ha nem akkor is jó üzlet.

Lehet, hogy már az agyatokra megyek a sok Gears of War-os kérdésekkel de lenne még egy xDD
a 3. résznek lesz Game of The Year kiadása? (amiben benne van minden eddig megjelent DLC stb.)
és a 2. rész Limited Edition változatát lehet még valahol kapni egyáltalán? (olyan lenne a jó ami bontatlan és magyar feliratos)
Totti5
Szebb az American Nightmare?😊 ugyan olyan szvsz, de ha 720p lesz akkor annak örülünk.

DarkSector
Semmi baj, de ne hogy azt hidd hogy ha anno jelent volna meg akkor ennyit fordítottak volna a játékra. 😊
Csak most eltelt 2 év lassan kellett valamit dobniuk rá. 3D meg többmonitoros téma.
Azért mostanság már x-re is tudnak jobbat, megnézhetjük majd az American Nightmare-ben.

Tinman
Addig jó... komponensen "szebb" volt mert elmosta a látványt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezek csalókák ezek a összehasonlító videók, mert szerintem a xbox nem hdmi kimeneten van!
Totti5
Ha PCre jött volna ki, akkor lehet a konzol portot már nem élte volna meg a Remedy... sõt, hogy ebben a formában megjelent erõsen hozzájárult az MS is, mert ugye a Remedy valamit akart, ami nem jött össze és kukázni kellett az eredeti elképzelést, ezért tartott sokáig a fejlesztés.

Az alapjáték egy hatalmas élmény és a Heavy Rain mellett a legjobb történettel rendelkezõ ezen generációs játék. Nagyon szép, teknóban elõremutatú megoldásokkal és ugytünik verhetetlen atmoszférával.

Eléggé elborzadva nézem a Silent Hill videókat. Ahhoz képest hogy valahol a generáció elejét ( mondjuk a 2. évét ) idézi a grafikai megvalósítás, nem jön át a feeling, és még az fps is gázosnak tûnik, azt meg hogy egy fás, ködös rész percgen szinten van benne egyenesen felháborító, az Alan Wake tükrében.

Burtális eltérés nincs. 720p vagy 1080p nyilván ettõl szebb lesz a képélesség és a textúrák, de ennyi. Effektek, objectek minden ugyan olyan. A videón kicsit fura, mint ha gyérebb köd effekt lenne a PCn.

Tinman
Bocsi srácok, hogy ezt mondom, de Alan Wake ugye eredetileg PC-re készült és itt egy újabb bizonyíték, hogy arra is kellett volna, hogy megjelenjen, meg mellékesen Box-ra.

960x544... szegény úgy is nézett ki.

Nem akarok flame-t, személyes vélemény!

Biztos vagyok benne, hogy PC-n újrajátszom és valami CE lesz ebbõl úgy érzem...

blackcalibra
Hmmm.
Csak azért kérdeztem, mert valamelyik cikkben ezt olvastam, de ha nem, hát nem.
Kösz!
Harlekin
Te ez tényleg tök normális,hogy a The Darkness 2 kényelmesen 4 óra alatt végigvihetõ?
Harlekin
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Tök felesleges betenni,mert ugy is lesz ok hogy miért szebb a box !<#kacsint>
DarkSector
2010 vs 2012