XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Arra igen, de azért jó venni olyat amiben nagyobb vinyó van mert felpakolhatod rá a játékokat és nem lesz hangja a dvd olvasónak. Benne kell hogy legyen a DVD, de nem fogja használni, ergo nem is fog tönkremenni a meghajtód, ha nem használja sokat!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

De ha csak single-özni akarok akkor elég a 4gigás xbox-is nem?
úgyse töltenék rá semmit csak a mentések lennének rajta arra meg gondolom elég lenne 4GB.
Totti5
Hát, ebben kell mennei balra is, de bunyó az van benne bõven😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hello,
Azt szeretném kérdezni hogy igaz az aki mass effet 3 demot az gold tagságot kap? és mással is tud multizni ?
amúgy amit írtál, hogy "jobbra kell menni" azok a 2D-s játékok ha jól tudom
Seth
Shank 1-2, Guardian Heroes(ez egy Sega Saturn játék, szóval úgy kezelni 😄,de amúgy jó), Castle CRashers,Watchmen,Dishwaher. Hirtelen ennyi jut eszembe

PSN ID.: Beegabor

igen én csak single play-er ezni akarok majd.
csak egy egyszerû mezei gamer vagyok <#smile>
Nem kell live.

Tudtok olyan xbla játékokat mondani, ahol jobbra kell menni és bunyózni? Mint a classic X-MEN játék? Imádom az ilyesmit. <#help><#help>
DarkSector
ha single playerre csak akkor elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha CSAKIS CSAK JÁTÉKRA akarom használni a box-ot akkor is fontos, hogy legyen live-om? vagy olyankor elég az offline profil is?
Totti5
Nem mondom hogy odáig vagyok a rattatától, de ha lesz 2. rész akkor ennyi belefér. Mindenesetre nagyon jól néz ki még mindig, látványos mint mindig és remélem izgalmas lesz az a pár órás storymód.

zaki
jah, hát pcn gyakoriak a magyarítások, de dobozra elég gyér a kínálat e szempontból sajna, mondjuk én pc-n nem játszok egyáltalán, de lehet belesasolok ennek az elsõ részébe 😊

Renjike
nem pcn is feliratos. az 1. rész még szinkronos is volt , bár szar 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zaki
Ez csak nekem új, hogy magyar feliratos lesz? 😊

DarkSector
Nekem mondod?
Decemberben megvettem az 1200MP-t 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
akarom !!!!!!!!

Alig várom a megjelenést! 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

TaRka0107
Crysis 2 system linkes?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ja erre en is kivancsi leszek...h mit fejlödik avagy nem.

Seth
Én már kicsit monotonnak találom a játékmenetet,a mozgáskultúrát. Remélem kicsit változtatnak mondjuk a lopakodáson(guggolás,falhoz lapulás etc..)Kizárólag a sztori miatt játszottam a Revelations-t is, a játékmenet nemnagyon köt már le

Harlekin
Ha csak ugyan az lenne mint a 2. rész és csak a helyszínek lennének más.Akkor is tökéletesen megfelelõ lenne!
Totti5
Egyrészt rettentõen várom a story, látvány, új helyszín és karakter miatt másrészt nagyon félek tõle, hogy nem fog fejlõdni a gameplay és nagy csalódás lesz😞

néhány napos hír 😊

szega96
"Assassin's Creed 3 launches on Tuesday, 30th October 2012, Ubisoft has announced."

Muttley
warez mindig volt, van és lesz is, akinek erre van ingerenciája
csak most már átmegy a sztori kemény pénzügyi-szopásba és rengeteg idegeskedésbe
kivéve: ha, ahogy te is, magának mókolja az arc a gépet, írja a játékokat és/vagy ha évente min. 50-60 új gammával játszik
ahogy elnéztem PiSi3-as warezosoknak még nagyobb cumi van

Just do it :)

Seth
Menüben nem sokat kell mászkálni, csak upgrade-kor, szóval engem nem zavart,meg nem is olyan szörnyû ahogyan te leírod 😊
Mikrofont próbáltam.Kicsit gáznak érzem még mindíg ha van valaki éppen nálam én meg Fire! -t, Cover Me! -t ordibálok 😊 De mûködik. Kár hogy Mass Effect 3-nál nem így oldották meg, hanem kinekt ixpiriensz bullshit.

Tegnap éjjel nyomtam sokat JP Binary Domain verziót(angol, nyugi). A menüje valami überszar, talán amiga-n láttam ilyet utoljára. Amúgy jó kis cucc, nekem nagyon tetszik. Lehet mikrofonon utasítani társunkat(nem próbáltam).
DarkSector
nem. 😛

Renjike
ma van a születésnapod? 😮O

DarkSector
1év és a 3. X kerül a tortámra úgyhogy holnaptól csókolom. 😄

Renjike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Renjike
fejlõdtél , megérdemled a 2. ikszet a neved mögé stötétség 2 😄 lelkileg a te játékod 😉 <#puszis>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/1/12/128762716045275277.jpg

DarkSector
A homofób kambrium kori öreganyádat! 😛

Renjike
Azt hogy monumentális gondolataim manifesztációja melyek monyadot formájában realizálódnak , limitált mentális képességeid számára nem mind accetábilisak dalógusunk kontinuitása ezáltal megszakad, nem jön létre, az argonomentumok szintézise!!!

DarkSector
mit éreztél meg? 😛

Renjike
nõi megérzés <#law><#ravasz1>

DarkSector
Már elfelejtetted?
Mindig nekem van igazam. 😛

Harlekin
Én?Inkább Te saját magad.<#nevetes1>
DarkSector
Jól összekavartál. <#pias>

Harlekin
a sõt biztos,hogy nem...Mitõl nem elég?!Az eleje csak az értelmezés és a elmagyarázás miatt volt!<#kacsint>
ha egy xboxot olyan monitorra kötök aminek a max felbontása 1440*900
akkor milyen felbontáson jelenik meg nekem?
DarkSector
Maradjunk a BIZTOS NEM-nél mert szerintem x360-hoz nincs is coax csati. 😊
Ráadásul elég low dolog mikor a legócskább tv-ken is van scart legalább. 😊

Harlekin
Fog ,mert amire te gondolsz az ezt a részét nem érinti!Az angol TV-n a földi UHF tartományokat nem lehet hangolni!Mivel te valószínûsíthetõleg nem sõt biztos,hogy nem így fogod a boxal használni ezért biztos,hogy fog menni!
DarkSector
tökmindegy.

Ha majd akarok LIVE-ra regelni akkor a sima e-mail címemmel kell vagy az MSN címemmel?
Totti5
Angila azért nincs olyan messze hogy ne tartozni ilyen téren Európához. Ami itt jó az ott is, és ami ott az itt is... csak a hálózati dugasz eltérõ, de az egy filléres átalakítóval megoldható.

NTSC és a PAL szabvány lehet itt a gond, ha Amcsiba mennél, de igazából fogalmam sincs.

Totti5

asdasddsadsa
oké, számomra azért nem volt egyértelmû mert a tvknek más kódolásuk van és az itteni adást elvileg nem lehet rajtuk nézni

Persze ! Hehe 😊

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !