XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AC brotherhood használtan lehet tolni multiba?
Totti5
Leguttóbbi Spilner Cell, Prince of Perisa, Driver, Assasins Creed, Ramyan Origins mind nagyon igényes és jó játékok voltak, ráadásul rettentõ sikeresek is. Aztán a Just Dance és a kinect/gyerek címekrõl nem is beszélve... még az álltalunk lesajnált Far Cry 2 is hatalmas siker volt a kasszáknál.

Gondoldom a HAWKX, Ruse is sikersorozat volt, bár azzal nem játszottam.... Tom Clancy's név már alapból eladja ezeket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Sandbox miatt lett szar. Legalábbis nekem ez tette be a kulacsot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Komponens vagy VGA kábel. Sokan a VGA kábelt a HDMI kábelnél is jobbnak mondják 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sippie
Üdv!
Szeretnék Joystickot venni a boxomhoz, és látom hogy több helyen van joystick + play and charge kit egybe. Gondolom trükköznek a magyar boltok is, ahol 11-12 ezerért adják egybe, és a nem hivatalos play&charge kitet adják hozzá. Ezzel van valakinek valami tapasztalata, bírja a strapát, megéri megvenni, vagy fél év után beadja az unalmast és kukázható?
TaRka0107
Nekem ez van: Xbox 360 HD AV Komponens kábel
Szerintem ez a legjobb, de nem 100%😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Muttley
ez bizony nagyon zsírnak néz ki 😊)
de várjuk ki a végét...
a Far Cry 2 dögunalom lett
és az elmúlt pár évben UBI-ék elég sekélyesen alkotnak

Just do it :)

szega96
Haverom nagyon dícsérte.

Helo! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem régi boxom van, nem HDMI kimenete van, hanem csak AVG-és. Létezik-e olyan kábel amivel jobb képminõséget tudok elérni? Találtam pár ilyen kábelt melyiket lenne érdemes megvenni, melyik a legjobb? Köszi a segítséget!
Xbox 360 HD AV Komponens kábel
Xbox 360 HD Cable Pro (Speedlink)
Xbox 360 Komponens Kábel
XCM 5 kimenet egy kábelen (S-Videó, komponens, kompozit, VGA, RG😎
Igen !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Seth
Binary Domain végigaprítva.

Csak azért adok neki 7,5 pontot a 8 helyett, mert a játékmechanikában nem nagyon hoz újdonságot, illetve az elején még nem olyan magával ragadó,az csak jóval késõbb következik be,akkor viszont remek lesz.

A karakterek nagyon elviszik a hátán a játékot, van itt minden, amcsi macsó fõszereplõ, nagydarab néger társsal,britt exMI6-os csóka,kínai sniper bige, franciára programozott robot (verbálisan francia, nem úgy😄),aki a legnagyobb arc a játékban.A karakterek állandóan bökdösik egymást, jó poénok vannak.
A sztori pedig érthetõ, nem csavarták össze vissza, japán szokás szerint és érdekes, vannak benne fordulatok. Átvezetõ jelenetek jól rendezettek, bár ez a Yakuza csapattól elvárható
Az ellenfelek is jól néznek ki,1-2 boss, nagyobb ellenfél remekül meg van tervezve

A parancsok osztogatása ,párbeszédekre reagálás normal fokozaton nem sok jelentõséggel bír,ha mindenre okét,yes-t mondunk akkor az mindíg pozitív lesz a csapattagoknál.

Szóval nekem kifejezetten bejött, az elején szkeptikus voltam, de meggyõzött, ajánlom bárkinek aki szerti a jó sztoris,karakteres cover shootereket

PSN ID.: Beegabor

Shan
Ez az amit akkor kell használni, ha kicsi a tered a kinecthez?
kinek mi a véleménye a nyko zoom (kinect) rõl ?
Sokan írják hogy szar és semmit se ér, de többen írják hogy jó a cucc és mûködik.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DarkSector
Nem.
Ha összegezzük a mondandómat kiderül hogy projectoron 1920x1080 vagyis FullHD-ban is lökheted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szóval akkor ha tv-re nem hdmi-vel hanem csak vga-val csatlakoztatom akkor az 1280x720-at lejátsza ugye?
mert gondolom full hd-hoz(1080p) kell a hdmi kábel.
TaRka0107
<#worship><#szeret>

DarkSector

DarkSector
Maga a VGA kábel 2560x1920-at tud max.
A konzol 1920x1080-at.
A tv ha HDReady akkor 1366x768 ha FullHD akkor 1920x1080.

A játékok meg vagy 1280x720 vagy 1920x1080.

Ettõl eltérõ eset csak akkor lehet ha high-tech tv-d vagy monitorod van akkor azok tudhatnak 7680x4320-at...

egyébként a vga kábel TV-n milyen felbontást ad? melyik a legnagyobb? 1024x768 az "kitelik" tõle?
morgomedve
köszi, akkor vga-t rendelek

DarkSector
Asszem elég ha annyit mondok hogy a VGA kábel HD felbontást ad, míg az S-videó meg nem...😄

akkor Halo 3, Halo Reach az tuti vétel lesz!
a Halo Wars az nem érdekel mert az stratégia játék az 1-2. résszel pedig már játszottam szóval a CE Anniversary is kilõve (szebb grafikáért nem venném meg). szóval maradt még az ODST nos..errõl nézek pár videót mert ez nemtudom milyen de mondtad, hogy a 3. részhez kapcsolódik akkor tuti ezt is befogom szerezni.
Totti5
CC-be elviszi ott profin megcsinálják.

Harlekin
Nem a 7-e a sok és az miatt nem éri meg a javítást hanem,hogy "gyakori" a nagyon hamar újra beszarás utána.
Nagyon nézz utána,hogy hol javíttatod,mert óriási különbségek vannak a javítások minõsége között!
morgomedve
projektorra kötném a boxot, nem tudom hogy vga kábellel vagy s-video kábellel kössem össze.
Az s-video kábel is szép képet tud adni?

Értem,és kösz a segítséget😊! Egy jónevû bp-i szervízben kérdezõsködtem,mi lehet a baj,õk is azt mondzák,sanszos,a gpu körül lehet a gond,7 e-t mondtak javításra.Ha annyiból megúszom,áldozatot mutatok be Zeuszéknak😊)

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Harlekin
Ha kipróbáltál minden külsõ hibaforrás kiküszöbölést(kábelcsere,csatlakozók megmozgatása,másik TV stb...)Akkor a rosszabbik verzió maradt.Mégpedig vagy meghalt a gpu,vagy esetleg a hana chip.1ik se jobb a másiknál sajnos.Elvileg lehet javítani,de nem éri meg!!!Mivel a gép 2007 május-november elõtti,így a garanciád biztos,hogy nem él rá!3 év garit vállalt ezekre a hibákra MS.
Lehet tévedek,de azért készülj fel ezekre!
TaRka0107
😄
egyébként fogalmam sincs, hogy miért lehet. Majd mindjárt írnak az okosabbak. Biztos tudnak majd segíteni!

Pedig nem állt szándékomban😊

TaRka0107
Ugyanilyen xbox-om van, most megijesztettél.

Sziasztok!Lehet,nagyon hülye lesz elsõre a kérdés,de hátha tud valaki segíteni.A lényeg:van egy öreg,xenon alalapos,samu-drájvos(nem hdmi-s) fat x360-unk,ami eddig tökéletesen múködött.Egy nap pár órányi játék után ismét bekapcsoltam,de se kép,se hang,viszont egyik led sem világít pirosan,ugyanúgy egy zöld led világít,mint mikor bekapcsolja az ember a gépet.Ám az az üzenet fogadott a tv képernyõjén,nincs az eszköz a készülékhez csatalkoztatva.Ki érti ezt??kipróbáltam egy másik hd-avkábelt is,azzal sincs kép.csak kis pontok szaladgálnak sorban a képernyõn😞 Ha valaki tud segíteni,elõre is kösz!

Totti5
Halo 3 - számozott rész, a "trilógai" nagyszabású befejezõ része, Mesterszakács legjobb kalandja!
Halo 3 ODST - spinoff Halo 3 "küldetéslemeze, kiegészítõje", komorabb hangvételû, szabadon bejárható város, több taktikázási lehetõség s emberekkel megyünk nem Spartan katonával, a már Mesterszakáccsal átélt történéseket más szemszögbõl mondhatni a "szopóágról" imserjük meg
Halo Reach - ez is spinoff, de számozott rész is lehetne mert ugyan az a minõség, sõt a legszebb, legigényesebb és a story is nagyon kellemes lett, a sorozat legjobb befejezésével és karakterek történeteivel és van ÛRCSATA!
Halo CE - elsõ rész reméke, szép grafikával, újrakevert zenével és 1-2 extrával

Nálam így állnak:

Halo 1 <<<<<< Halo 3 ODST < Halo 2 < Halo Reach = Halo Wars < Halo 3

Melyik a legjobb Halo játék? tudni akarom melyikre érdemes beruházni.
A Halo Reach az tudom, hogy fergeteges de azon kívül melyik a legjobb?
Macccy
Hûbazmeg ! <#wow1> Ez mi? Ez rohadtul adja!!! Képregény!!! Baszki ... Hangulat
Már nézem is ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nem kapsz Arany tagságot, csak az ingyenes tagsággal is tudod használni a többjátékos-módot a Mass Effect 3 demóban.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Seth
3 hetet kapsz ha minden igaz, de kizárólag ME3-ra vonatkozik

PSN ID.: Beegabor

Aki mass effet 3 demot letölti az gold tagságot kap? Volt ilyen hir ez igaz ?
eddig ez a legjobb bundle csak kár, hogy a 3 játék hozzá az csak letöltõkód nem pedig dobozos...
Renjike
szerintem teljesen megéri (Y) jó vétel lenne 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

assassin's creed brotherhood-ot ha használtan veszem akkor fogok tudni multizni? Vagy kódos az is?
kakaoskalacs
Ez pont tökéletes 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

na itt egy másik link mert az elõzõ nem jó 😄 LINK
Hát ez nagyon betyár lehet, hogy ezt kéne megvennem LINK
<#worship>
jó! [#worship
DarkSector
Valamennyi veszteség szokott lenni.
azt hiszem 232GB a tényleges. HASONLÓAN PC-n ahol ha megveszel egy vinyót a windows kevesebbet fog mutatni az átváltás miatt.

Vlamint konzolokon a system fájlok is egybõl elvileg ide kerülnek az is elvesz kicsit.
De bõven 200 felett van a szabad hely.

oké kösz! amúgy a 250GB-ból mennyi a használható hely? van rajta netán valami elõre "telepítve"?
DarkSector
Más méretek vannak konzolon és más pc-n mivel semmi közük egymáshoz..

DarkSector
A játékok telepítve lehetnek 6-7 gb-osak, de egy 3 dvd-s játék 20 gb is lehet feltelepítve.
Csak mentéseknek elég a 4gb de ha HDD-rõl akarsz játszani, és akarj arról játszani, akkor vegyél egy 250gb-os gépet.

és xbox-on annyit foglal egy játék mint pl. pc-n? szóval olyan 7-8GB egy játék? vagy valamelyik nagyobb játék 10-12 is lehet?