XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
36 órám van benne, most pihentetem kicsit, mert sok volt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ügyi vagy. Nyomjad Kingdoms of Amalur: Reckoning, ha azt végignyomod az összes küldetéssel 10 óra alatt te vagy az isten.
Totti5
Most vagyok a 7. chapternél a 10 vagy 11ból. Vagyis voltam, mert repült a gépbõl ennél a bossnál ami felháborító béna.

Három perc alatt ez a véleményed? Grat!
Totti5
Mekkora ramaty lett ez a Syndicate. Történet nélküli 4-5 órás single player, amiben semmi az ég világon nem történik, csak futsz elõre és lõsz és kifolyik a szemed. Ez ám a teljesítmény játékfejlesztés szempontjából.

Totti5
Ó bocs, már 2012es szezon körül forog minden gondoltam😄 2011 természtesen és a 2010nek volt rosszabb irányítása.

Muttley
heroisztikus=heroikus <#idiota>

Just do it :)

Muttley
hát igen 😊
fejlesztõk és játékaik
F1 2012-t még nem annyira adták ki 😉
Splinter Cell-t hagyd PS-re. optimalizálatlan és akad. PC-re a trilógiát szöszért-borért árulják. igazán a Chaos Theory az egyetlen értékelhetõ mai szemmel
OF 1-2? itt nincs heroisztikus hangulat, gamer ünneplõ játékmenet, epic megkönnyezõ végjáték. küldetések vannak, hosszúak, lõsz, robbantasz, bújsz, nincs öngyógyulás, ha eltalálnak lelassulsz, ha fejbe kapnak game over
csak HC FPS fanoknak - cserében ha SIM hangulatod van, ez jól kiszolgálja
graf nem fapados, de nem is mai, viszont jól optimalizált, nem akad, nem fagy

Akkor jön, hivatalos: http://www.xbox.com/hu-HU/Live/house-party-2012

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Jah kell csak elõtte beszerzem a játékot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
IW és COD minõségi, igaz mint játékról sokat nem tudok mondani, az MW3nál valahol a közepén abbahagytam, de teknó oldalon ( 60fps, látvány ) elismerésre méltó munka és hozzáállás s igényesség, és EGYEDI, az FPSek mûfajában.

Dirt 3 jó lehetett volna, ha nem nyúlfaroknyi tartalommal jön. Még a DLCkel sem sikerült feljebb tornázni azt ( s a DLCk rajta voltak a lemezen, csak éppen pénzért kellett feloldani ). Rossz üzletpolitika, és rettentõ repetetív játékélmény. Emlékszem hogy aznap amikor megvettem már untam a pályákat, mert már akkor ismétlõdtek, késõbb meg kimondottan megultáltam az egészet. Igényes, szép játék, minden a helyén van a hangoktól kezdve a fizikán át, a legjobb rally élményt adná, de nincs benne tartalom.

F1 2011 jó volt, de az F1 2012 sokkal jobb. Fizika terén hatalmasat léptek elõre, olyan amilyennek lennie kell. Inkább azzal foglalkozz mert minden téren sokkal jobb, az irányítás pedig telitalálat.

Régi Splinerekkel nem játszottam... lehet hogy beszerzek egy pakkot PS3ra és bepótolom õket ( kár hogy 360ra nem jött ki... )

Operation Flashpointról rossz emlékeim vannak. Bughalom, rossz optimalizáció, bika gépigény... 360as verziókkal nem játszottam, lehet rosszúl tettem? jó benne a single?

Totti5
Szinte minden féle festést meg lehet találni. Összes filmbeli autó, összes kozúti, összes versenyautó és rengeteg kitalált mû. Sok a 1000-10.000 mû van fent, bármit megtalálsz, nincs olyan amit nem. Ha neked Darksectoros festés kell akkor beírod a keresõbe és kiadja!

DarkSector
Gondolom de hogy valaki erre idõt szánt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ezek még csak közepesen nehéz festéseknek sem mondhatóak... Jól néznek ki, de olyan mûvek vannak, hogy el sem hiszed.

TaRka0107
PCGURU-n febr. 22-t ír.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Sok szabadideje ne vót...😄

DarkSector
Úgylegyen.

Seth
I am alive úgytudom mácius 7.-én jön, aztán kitudja meddig foltozgatják még

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok olyan kérdésem lenne,h ha a boxot rákötöm egy projektorra (Acer), bírni fogja a projektorizzó a folyamatos 12 órás gameelést? (iskolai program)

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

DarkSector
Hát én örülnék neki de hallani nem hallottam róla december óta.
Érdekes hogy mind2 játék be van jegyezve már az Arcade listába.

TaRka0107
Az az I am alive, nem?

Hát pedig vagyunk egy páran 30 feletti xbox gamerek!<#papakacsint><#eljen>

DarkSector

DarkSector
Holnap Alan Wake. 😊

DarkSector
WARRIORS OROCHI 5990Ft

SSX Demo

Muttley
ha már kiadók/ fejlesztõk:
Infinity Ward + Activison: MW sorozat nálam és haveroknál teli találat, pláne a 2. rész óta benne lévõ Splitscreen spec. missions + 3. rész survival missions miatt
Codemasters: Dirt 3 már egész jó vonal - kár, h kisebbségben van benne a valódi rally, OF sorozat: unalmasnak unalmas, de ha konzol HC FPS kell, akkor õk favorit, F1 2011 - hangulata teli találat, csak hát fizika ügyben van mit tanulniuk a Forza 4-tõl
ha már itt tartunk - TURN10 (ehhez asszem nem kell semmit fûznöm) 😉
EA: sok szemetet adnak ki, de néha azért beletalálnak vmibe lsd. NFS HP 2010, Mirrors Edge, Crysis, Dead Space, Skate
Netherrealm: tavaly áprilisi Mortal óta <#eljen>
idei év nagy befutói lehetnek: Tecmo+TeamNinja ill. CityInt.
UBI? - Silent Hunter 3 és SC: Chaos T volt az utsó, ami nagyon tetszett tõlük. AC2 2 hétig nagyon addiktív volt, de ezután ismétlõdõvé vált és unalmas lett, nem beszélve az 'újításokról' agyoncsapva ezzel az 'assassin' lényegét
Rayman bizto jó a mûfajában 😊 de nekem picccit gyerekes

Muttley
vegyél akcióban vhol 2000 mAh Energizer újratölthetõket
meg normál elemeket
elõbbiek napi 2 óra játékkal 1 hónapig bírják
majd, amíg 10 h-t töltöd õket, addig ott a normál elem, ami így, h havonta 1x 1-2 órát mennek, nagyon sokáig jók

Harlekin
Nekem is van,de kicsi az élettartalma.Viszont ha az árát nézed és viszonyítod az elemcserélgetéshez akkor elfogadható.4-5 hónapot bírt elfogadhatóan utána rohamosan csökkent a tölthetõsége.8 hónap után kuka!
Deksector: nem kvízjátékot tolok és szeretnék is venni xbox-ot csak hát elég sok minden van amivel tisztába akarok lenni, hogy mégis mik rejlenek ebbe a játékkonzolba és (lehet) már az agyatokra megyek itt a fórumon (fõleg neked) a kérdéseimmel de tényleg csak tudni akarom mit tud még a gép meg stb. <#smile><#smile><#smile>
DarkSector

Örm
Köszi, de én igazából arra lennék kiváncsi, hogy használ-e valaki ilyet! Mert ha pl naponta kell tölteni akkor nem éri meg.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

szega96
Nem az, hogy legagyizod mindenki maga válogatja meg, hogy mi tetszik neki.Csak azért megnézed a különbséget az AC1 és a 2 között, óriási nagy a különbség.

TaRka0107
Ha praktikus neked akkor megéri, ha nem praktikus és csak dísznek lenne akkor nem. Ezért írta dark, amit írt!

TaRka0107
Játszottam vele, de mondom, nekem alapból nem jön be a középkori stílus. Egyébként elég nagy név és játék, ezt beismerem. Nem gagyizom le, ne érts félre. Szarul fogalmaztam meg elõbb! Sorry!

DarkSector
De szeretem az ilyen kérdéseket.

Örm
Hello!
Szerintetek érdemes ilyet venni?
PLAY AND CHARGE KIT BATTERY FOR XBOX 360 CONTROLLER

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

szega96
Ha még az AC 2 vel sem játszottál, akkor ne mondd azt, hogy ugyan az mint az 1 csak más névvel...

TaRka0107
Nem tom<#rolleyes>

Totti5
UBISOFTot személy szerint az egyik legjob kiadónak tartom. A belsõs fejlesztéseik mestermûvek. Nézd meg az ACt, új IP volt és a generáció egyik meghatározó frencsájza lett, ami beírta magát ajátéktörténelem nagykönyvébe.

Most a Rayman Originst játszom éppen már a vége fele. Nem csalás nem ámítás ez a TÖKÉLETES játék definíciója. Tartalmas, kellõen hosszú, magas az újrajátszhatóság, torony magasan a legszebb 2Ds játék, kiváló zene és hangok, piszok folyamatos 60 fps és töltési idõk, és ultra pontos szmút irányítás. Vicces, nehéz, kihívást ad ( HC! ), SZÓRAKOZTAT, tele van ötletekkel és VÁLTOZATOS. Ja és mellékesen 4 playeres COOP is van mellé.

Az ember csodálkozik rajta hogy más miért nem tud ilyet XBLAra, amikor piszok egyszerûnek tünik ránézve, de mégis senkinek sem sikerült ilyet mestermûvet csinálni 6-7 év alatt HD kijelzõre, csak az Ubisoftnak, pedig adja magát...

AC esetében is ezt a magas minõséget érzem.

DarkSector
Mert? 😊

TaRka0107
Igazad van szerintem. Splinter Cell egynek elment, egyszer végig vittem és kész. Assassins Creed 1-el játszottam, majdnem végig vittem (bár nekem a középkor cucc nem jön be) és utána meg ugyanaz jött ki csak más névvel, meg persze sztori folytatódott, de én is eluntam. Far Cry 2 unalmas volt, ez volt a legnagyobb baja. Nagyon monoton volt. Bár szeintem a 3 nem ilyen lesz!

TaRka0107
Én csodálkoztam, hogy itt sokak köztetek már 30 felett vannak. 😊

Muttley
múltkor vki köhögte, h nemcsak 25 feletti gamerek vannak
hát én meg: jó lenne, ha nemcsak 14 éves pattanásos gamereknek fejlesztenének 😊
Splinter Cell elmegy, de csak párban. köszönõ viszonyban sincs a Chaos Theory indította irányzathoz
AC nálam kifulladt, eluntam 😊
talán ha a középkori japán-t hoznák be <#vigyor1>
a többi felsorolt 'produktum' nálam és korosztályomnál kb egy kalap kaki 😊
úgyhogy hajrá Fár Kráj Hááárom 😄

DarkSector
Veszel is gépet vagy csak kvízjátékot tólsz? 😊

ok <#idiota><#smile>
szega96
Mindkettõtöknek

most ez az "Aha" kinek szólt? nekem vagy az elõttem szólónak? <#conf>
szega96
Aha

szega96
Aha

ha xbox-hoz veszek HDD-t akkor ha beleteszem utána nem kell vele semmit "trükközni"? szóval beleteszem és már oda is pakolja magától a cuccokat (mentések stb.)???