XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nembaj, remélni lehet. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
a srácok kicsit le vannak maradva.. 😊
a Sniper GW2 sose jön márciusban
hetekkel ezelõtt bejelentették, h elhalaszották

Just do it :)

LoSA
Azt szeretném kérdezni, hogy a "title update"-ben (pl Fifa, NBA,), mit tartalmazhat? Ebben benne van a roster frissítés is? Vagy ez mit frissíthet?

Renjike
az AC 3at a 2. megjelenése óta fejlesztik, a Brotherhood és a Revelationsal is párhuzamosan

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley

Just do it :)

rastaman
csak addig üssék évente amíg marad is az a remek színvonal.

robotnyk
vagy 5 stúdió dolgozik az ACkon közösen
Totti5
Gondolom nem így tervezték, de láthatóan dúrva ütembe tudnak dolgozni így az AC2 "kiegészítõk" mellett volt kapacitásuk nekiállni a 3nak. Aztán elvileg 2013 nextgen, szóval az idei év még erõs lesz és jövõ év elsõ fele ( GTA5 pl simán jöhet 2013 március fele ).

A sikere töretlen, és addig kell ütni...... Amíg a story kérdõjeles és ilyen jól felépített, tele titkokkal a siker garantált akár évente jön akár nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

rastaman
ezt a 2012-t nem tudtam :/

Nem különösebben, de mindegy. Köszi a segítséget!<#wave>
szega96
Vagyi központja helyett inkább nagy részben erre öszpontosul.Szerintem.

szega96
Mivel a sztori központja 2012, így gondolhattuk, hogy nem fogják kihagyni ezt az évet.

rastaman
akkor minden évben ac? már ez is szentírás?

szega96
Na itt már szimpibb!😄😄 Kicsit emlékeztet a fiatal Eziora

Totti5
Olyan biztos nem lesz ( túl magasan van a léc ), már most mondom és már most látom a fikázó kommenteket az elsõ videóról ami felfedi a kilétét... Altair sem volt egy csúcs szvsz, de mégis mit kihoztak belõle a Revelationsba!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
Nem szimpi így a borítórol ez a karakter :S:S Reméljük ugyan olyan jó lesz mint az elõzõ részek!😄

Totti5
pont felnéztem fészbukra és ott virított😊

Tetszik, hangulatos!!!

szega96
Megelõztél 2 perccel 😄

Totti5

DarkSector
Hát nem próbáltam mi ez a korlátozott, biztos ez is jó de szerintem nincs értelme a kérdésnek.
1 perc alatt regelsz egy rendes e-mail-t és ennyi.
Vagy mi az oka amiért nem csinálsz rendes e-mail-t? Nem szeretsz regisztrálni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezen az oldalon olvastam:
https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?lc=1038
"létrehozhat egy korlátozott fiókot" alatt.
Szerinted elég, vagy inkább hotmail fiók?
DarkSector
Mit jelent a korlátozott Live ID?

Totti5
március 21

XBOX LIVE regisztrációhoz elég egy korlátozott Windows Live ID fiókot létrehozni, vagy jobb egy teljes hotmail címet regisztrálni?
DarkSector
Akkor még nem veszem meg.

DarkSector
Ha úgy alakul ahogy terveztem és a trial nem áll az utamba, én megveszem.
Már amúgy is meg akartam venni decemberben...:S
Bár én elfogult leszek úgy érzem a játékkal szemben.
Mert nekem nagyon bejövõs a témája.

Majd meglátjuk hogy az Amy sorsára fog-e jutni vagy nem-e.

Tinman
I am alive, ha kijött és lesz valaki, aki megveszi/letolta, akkor majd eléggé nagyra értékelnék egy részletes, de nem spoileres beszámolót. Nagyon instant buy érzésem van vele kapcsolatban, de nem árt óvatosnak lenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
1200

DarkSector
No igen a szinkronos árkád repcsis játék, az valóban jó lesz majd. Asszem 800MP lesz az ára.

Seth
Engem még a magyar fejlesztésû Sine Mora is érdekel majd.
Az Inversion meg el lett tolva, szerintem májusnál elõbb nem jön

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mass Effect a fanoknak lehet kihagyhatatlan lesz de nekem lesznek más egyébb jobb játékok. 😊
Embere válogatja, nekem ezek:

I Am Alive
Silent Hill HD
Silent Hill Downpour
Ninja Gaiden 3
Sniper Ghost Warrior 2

Resident Evil ORC (azért végigtolom)
Inversion (majd kiderül ha belenézek)

Totti5
Mass Effect 3nak most könnyû dolga lesz. Nincs kihívója, így mindenki azt fogja venni inkább.

Silent Hill HD - talán... nem igen szeretek újrajátszani játékokat
Silent Hill: Downpour - remélem jó lesz
Journey - érdekel, de fogalmam sincs mi ez😊 valami mûvészjáték... demó jó lenne, de mivel PS3 nem hiszem, hogy lesz
Fifa Street - a demó alapján kiváló!
Ridge Racer Unbounded - ótóka jöhet... megnézzük a demót

Inversion - ez olyan középszar unalom lesz mint a Neverdead meg a társai... nem érdekel

Test Drive: Ferrari Racing Legends - nagyon várom, igazából csak a fizikán múlik minden

DarkSector
Pedig az, ahogy a mostani Nexuiz XBLArcade játék is. 😊 (Persze kijön PS3 és PC-re is.)

gduck
Nem is tudtam, hogy a Sniper: Ghost Warrior 2 CryEngine3-at használ. Kíváncsi leszek rá 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector

TDC Geronimo
ejjha :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Binary Domain

Végignyomtam én is, fantasztikus volt. Az irányítással voltak problémák. Mindenkinek csak ajánlani tudom. <#eljen>
szega96
Majd ilyenek szólnak a combat közben xDxD

Totti5

szega96
HEHE

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Windows 8:

Megnéztem a publikus win8-at és valóban van már benne XBOX LIVE.Eleve a windows-ba Microsoft profillal kell majd belépni (XBL, GFWL)
(kis avatar figura is alapon a monitoron fityeg)

Pl ki lehet próbálni a Pinball FX2-õt.
Érdekes dolog ez az összeolvadás téma, de hogy milyen tartalmak lesznek a LIVE-ól elérhetõek win8-on keresztül ez majd kiderül a jövõben.... 😊 Mindenesetre érdekes.

DarkSector
Nem elvesztem, hanem az életem gyökeressen megváltozott, ezt is elkúrták hogy a tök faszán átlátható menüt lecserélték erre a mindent egybeömlesztek szarcsempébe geciszarra. 😛

Most aztán kurvára szép meg minden de kurvára átláthatatlan....

Totti5
Mi a probléma? ránéztél és elvesztél a honlapon mint a dashon?😄D

Renjike
kellemes mass effect 3 felirat fogadott .... és nekem még el kell adjam a játékaim és nincs rá vevõ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
ú-Úristen...

KATT

kötekedsz? 😄 kapni akarsz? 😄 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

mass effect 1 boxra megvettem dlc-s csomagot amiben van plusz bonus disc.. de pinnacle dlc nicns rajta :@ grrr.... csak a "Bring Down the Sky" .. meg videok kepek stb.. Pinnacle Station dlc-t nem adtak ki discen soha? :S

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Kezdö vagyok Forza 4-ben nem tagadom.Viszont ha valaki játszana néha velem,az vegyen fel Bartnak.Nick: NorthClock3

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DöflingR
Egyelõre valszeg csak a 2006-tól 18 pénzért... Fekete még megmarad kinect mellett, hátha késõbb újra rámjön a gamer korszak 😊

Macccy: fogalmam sincs.. már több éve ezt a gamerpicet használom... asszem 160msp volt egy csomag 😊