XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mekkora hangulat!!! Kíváncsi leszek hogy oldják meg a fákon ugrálást.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Bal kezén nem az van?

Renjike
da fuck is that ? where is my hidden blade???? FUUUUUUUUUUU

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
In-engine azt mondták. Normális gameplayre meg várhatunk E3ig gondolom -.-

Totti5
Csak a végét kaptam el, de azt is végigpofázták. Majd HDban leszedem, de ez csak CGI volt.

TDC Geronimo
hát nem lettünk sokkal okosabbak.

Totti5
Az biztos hogy alappillére lesz a csapatomnak😊 elég lassan haladok, minden küldi után végigmegyek mindenkin a hajón, hátha van új szöveg, vagy valami esemény. Gépen is minden mailt elolvasok.. pl unnan tudtam meg hogy Ashley írt, vagy hogy meg van a páncélom. ME2 kereken 50 óra s 40 perc lett, remélem ez is hasonló idõben.

DarkSector
Igen Reach az nekem is bõven cool.
Jujj az az Ending....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
hátõõõ...oké

Más. 7 perc és AC3 trailer premiere itt

Totti5
Bocs, de kurva jól fog kinézni. Recét én átéretelmeztem az Infamous 1-2vel PS3on, na az rece, a Halo meg nem😊 amúgy ha csak Reach szint lenne ( nyilván láthatóan szebb lesz ), az is bõven vállalható szint 2012 végén egy ilyen címnél is.

Seth
Jé tényleg, õt kihagytam, na akkor 6+1 karakter 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EDI . Hatásos belépõje volt az biztos😄 Nem is tudom Joker mit akar kezdeni vele , de aranyos ahogy állandóan szekálják egymást, meg ahogy EDI az emberi viselkedésrõl faggat minket. Párzás, szerelem etc...

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Amit írtam hogy mekkora ötlet karakter volt, azt nem kaptad még meg, vagy nem akarad elspójlerezni? ( amúgy ne is, jobb ha mindenki rácsodál, de tudod mirõl beszélek az elsõ küldi végén aki miatt Ashley... )

Seth
A videóban asszem csak multi részt mutatják,az meg mindig le van butítva a single kampányhoz képest

DarkSector
Jah elhiszem neked, de ez kb a Cryengine 3 szint, és az is recés volt valamennyire, ha szép játékot akarnak tuti nem lesz nagy élsimítás benne, max MLAA asszem az ami csak akkor simít ha egyhelyben állsz, és kikapcsol ha forogsz vagy mozogsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Megnéztem videót is róla. Már videóba is receficebummbumm az egész és semmi különlegeset nem látok annak ellenére, hogy valahol olvastam hogy "na most majd ez lesz a legeslegeslegszebb xbox game!4"

DarkSector
Mi az a bleh? 😛

TDC Geronimo
bleh

DarkSector
HALO 4 IN-GAME!!!

Seth
Majd meglátod, elég nagy szerepe lesz
A páncél pedig nem egyenlõ Legion-nal, miért lenne egyedi, átlõtték és a lyukat Shep páncéljával foltozta be(az volt éppen kéznél a Normandy Crash Site-on 😄), szerintem sima rendszeresített páncélzat

Renjike
most a Legion dolog az komoly? 😄D másolat nem készülhet , mert egyedi N7 páncélzat van rajta ... ami másnak nincs csak shepnek meg legionnak

Seth
Minden karakter feltûnik,feltéve ha túlélte a 2. végét
(kivéve Legion, Õ mindenképp feltûnik,ha meghalt akkor is, a geth-ek küldenek egy másolatot 😄), de ezek a karakterek nem játszhatóak
5+1 dlc karaktered van, slussz. Persze a jövõben még jöhetnek dlc-vel

Renjike
és a 2. részbõl? 😮

Seth

Garrus
Liara
Ashley(vagy Kaidan)
James
Tali
plusz a Prothean a dlc-bõl, asszem Jarek lesz a neve

Renjike
kik lehetnek csapattársaid? 😊 ennyi spoilert megengedek magamnak 😄D

Seth
Én a Mako-s bolygórally-t akarom vissza 😄

fizika megvan? akkor nem egy játékkal játszunk. 😊
Én sajnáltam, hogy nincs régimódi bolygó szkennelés, én azt szerettem. 😊 Úgy tippelem, hogy holnap éjjel már befejezem, aztán elteszem úgy egy évig. Aztán az összes dlc-vel végigjátszom újra, de már gonosz leszek, mert most mindenre paragon-t nyomok.
Seth
Tényleg jó lett,de én egyelõre a fõküldin kívüli mellékküldetésekkel nem vagyok teljesen kibékülve. A legtöbbje olyan, hogy leszállsz egy területre és irts ki mindent,a 2. rész karakterspecifikus küldetései tök hangulatosak voltak és mindegyik egyedi.
A csapatban lévõ karaktereket is kevestelem a 2. részhez képest ( 6 db össz-vissz) , bár így talán jobban ki lehet bontani az egyes karaktereket (bár Garrus, Liara,Tali már bõven ki lett vesézve az elõzõekben)
Szóval ennyi negatívumot tudok most felhozni, illetve még egy dolog spoilerben,ami nem tetszett
egyik pillanatról a másikra egyszer csak ott volt a Crucible, elég hamar felépítették-legalábbis az alapjait. Kettõvel ezelõtti küldiben szereztük meg a tervrajzot, kb 2 napra rá meg már ott figyel,de az is lehet nem figyeltem oda és elsiklottam valami felett 😄

Totti5
Gyerekek, ez a Mass Effect 3 hihetetlen jó.

Régi karakterek felbukkanása, azóta történt dolgaikról mesélnek stb... új karakterek! ( azt a mindenségit mekkora ötlet volt az egyik ).

Látvány egészen döbbenetes volt már a 2. küldetésen olyan atmoszféra fogadott hogy csak lestem és nem hittem el... mi lesz itt késõbb????

Csillagtérképen végre nem kell órákig szkennelni a bolygókat!

Megkaptam a Kingdoms of Amalur: Reckoning armort, elég brutál a kinézete.

Tényleg minden a háború körül forog, nagyon meg lett ez csinálva.

Örm
Errõl mi a véleményetek? Kiváncsi vagyok erre mit lép a MS!
Katt ide

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totti5
5 seces lemezcsere miatt nem dõl össze a világ...

Macccy
ejnye!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Nekem nem kell cserélgetnem, rgh rulez 😄

szivatasbol gondolom semmikepp ahogy butasagbol se ..szerintem sem.. de azer szar nem? 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Macccy
Amúgy a jelenlegi mûködés okára komolyan kíváncsi lennék, valami van mögötte, tuti nem butaságból vagy szívatásból csinálták így.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

jo teoria 😊
ha mar vasarlom penzert a gamekat.. es warezon hamarabb van ..legalabb ne basztassanak lemezcserével 😄

petíciót microsoftnak róla: www.petitions24.com <#eplus2>

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Macccy
Ehh ... ide jönne az a rész, hogy "bezzeg a LuRay lemezeknél nem kell cserélni" csak ott meg a csodás mandatory install opciót nem értem. Egyik se jobb igazából. Ott mindenképp tekergeti a lemezt ... Jó lenne a kettõt ötvözni: lenne full install a 2-3 lemezrõl vagy a Ray' -rõl akár és elég lenne a 'Play Disk' végig a játék alatt. Másolásvédelmi okból meg a többi lemezzel nem engedne játékot elindítani.
<#falbav>

De legalább ritka, legalábbis nálam eddig csak L.A Noire kért ilyesmit ...

TDC Geronimo
eh... fasza. Nem tudom ha már egyszer engedik a full installt miért kell lemezeget cserélgetni még akkor is.

Ehhh, én vagyok tuskó, elnézést... <#falbav>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Seth
Mert össze vissza kéri a lemezeket. Nem úgy mint a 2. részben, hogy volt egy pont ahol kérte,aztán soha többet. Gondolom most csak így tudták megoldani. Nekem is kb 4 óra után kérte a 2. lemezt,majd a küldi végén, újra az elsõt.

A 2. részben? Nem a 3-ról van szó. Vagy õ is elírta.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
nyilván az 1. korongon van a muliplayer is.

Ez legyen a legnagyobb problémád. Valszeg nem poénból csinálták így. Bár nem tudom te hogyan csinálod, én kb 10 óra játék után cseréltem lemezt...

Marci0115
nemtudom minek kellett a mass effectet 2 lemezre csinálni amikor kb a 3. küldetés után kéri a második lemezt

TDC Geronimo
moaaaar!!4

Remélem keddre kihozzák 😞

kirol
Van hozzá egy telepítõ, az belerakja elvileg másoknál. Nálam mondjuk nem. 😊

Renjike
ezek a küldetések a föld megmentéséért lesznek , mind gondolom a mellék küldetésekkel együtt , mert mindenki parázik. és ahogy a Launch trailerben is mondják "There is a lot of people , back on earth dying while we geather our strenght"

Totti5
Mivel maguk a fejlesztõk mondták hogy benne lesz és le volt hírezve mindenhol, ez nem spojler szvsz.

Az elsõ küldetés teljesen lineráris és tele volt igényes, látványos bejátszásokkal. Citadella elvileg hasonló lesz mint az elsõ részben, de mondjuk kissé fura lesz ha helyi dolgokba folyik bele az ember, miközben a földön hentel a ríper... nem tudom elképzelni hogyan lesz a szabadság és a mellékküldetések összeegyeztetve a fõstoryval, mert minden óra veszteség és sok halott... eközben Sepörd nekiáll valami szerelmi ügyeket, meg bolti lopásokat feltárni az igencsak nevetséges lenne.

TDC Geronimo
Bár tudom, hogy benne lesz de még ilyen spoilert se szeretnék olvasni :p

Demohoz képest változott valamit? Gondolom még filmesebb lett, mint a 2. rész. Legalábbis ezeket hallottam