176776
banner
  • Cato115
    Sziasztok! Lehet, hogy amatőr a kérdésem, de sehol nem találtam róla információt. Szóval, megvettem a Star Wars Battlefont Ultimate Edition-t konzolra (xbox). Letöltöttem a Season Pass-t a 4 plusz cuccal (Bespin, Death Star, stb.), de amikor elindítanám valamelyiket, mindig az xbox live gold-dal nyaggat, pedig érvényes előfizetésem van. Mi az, amit rosszul csinálok vagy valamit nem vettem észre?
  • GOTY
  • darkSectorxxx #172071
    Sérelmek? :D
  • lwb
    pics or it ddn't happen
  • Harlekin
    Látod ennyire figyelsz rám....
    HARLEKIN543's Win Streaks
    06 Nov 14 425 days 1540 achievements tehát 425 napon keresztül minden nap nyitottam legalább 1 acsit. egyik reggel elcsesztem mert amcsi régión voltam és 5 kor nyitottam az acsit amit még előző napra számolta be így megszakadt...

"nem hiszem h Harlekin megsértődött volna" Pedig de... totál önérzetes lettem a kihagyott 1 évben!
  • arty
    korában nem volt kivel beszélgetni itt... elég halott volt a topik

amúgy a oneX jó gép lett, multiplatform pléjernek simán venném! (ha a hómtesó is venne és használnánk multiplatformokra, pl, akkor, talán)
    nyilván nem rajongok egy genen belüli ráncfelvarrt konzolért, ez szerintem arconköpi a konzolságot és felsejlik a 90es évek konzolvilága.... nagyon nem kéne :/ szóval amellett, hogy majd mobyharlekin egyik X-ét megveszem, ha épp eladja, drukkolok a szisztéma ellen :) (a pró ellen nem kevésbé!)
  • arty
    "Lépjünk tovább."

háhá, többes szám! gondolom te és az álregtesód, mi?
    elszóltad magad megint!
  • arty
    az még a 360 éra volt :P
    azóta lett xbox one és win10 és egyéb sérelmek, amit SOHA nem bocsájtok meg ezeknek a .... ezeknek.

természetesen örömmel töltött el, hogy bukott a bón ( -> ms hozzáállásának változása), az már kevésbé, hogy voltak jópáran, akik viszont arra szavaztak a pénztárcájukkal, hogy "igen, kérünk még"

és kiírhattam volna hosszabban is a "fosozást", de minek?
    nem hiszem h Harlekin megsértődött volna a tömör, de közérthető kifejezésmódra... ha azt írom, hogy rossz frém, kisebb felbontás, stb, az min változtat??
  • arty
    én régen is sokat csesztettem Harlit (és a többi day1 xbox vásárlót), most megint téma volt és így megint csesztettem kicsit érte :D

Harlekin: mi az uristen az az acsi streak?!!??!?!
    amugy lehet h már nem nyomod ugy mint régen, de ígyis a friendjeim közt mindig előttem vagy (havi toplista), nagyságrendekkel - csinálhatok én bármit! :DDD (értsd: véletlen valami fosi játékból ömlik az acsi, jön az xbox h juhé, erre pár nap és má megint sehol nem vagyok :D )
  • darkSectorxxx #172064
    Hát az utolsó pár napban lesz hír szerintem, csak most még 11 nap, azért ennyire hamar Nelson még nem csinál trailer-t :)

De gondolom az ünnepek alatt jókat drop-olnak majd. :)
  • darkSectorxxx #172063
    Hát az biztos hogy ha Xbox X-ed van, márt miért ne lenne, akkor más a helyzet vásárlás szempontból. :)
  • darkSectorxxx #172062
    Ünneprontó...
  • Hay #172061
    Oks, köszi, akkor türelemre intem a gyerekeket (benne magam is) :-)
  • Harlekin
    Jó!
  • Moby
    Szerintem itt mindenki én vagyok.
    Lépjünk tovább. Vagyis...továbblépek. Jó?
    Jó.
  • Harlekin
    Ezt most tényleg tőlem kérded nem én hozom ezt fel mindig, hogy amúgy mi nem vagyunk testvérek....
    Én tudom meg moby is tudja tehát számunkra ez nem kulcskérdés ez tény!
    Most se én dobtam be ide csak úgy én csak szimplán reagáltam rá...Vagy most ezért is én vagyok a közellenség!
  • Kongy
    Én igazából nem is létezek, csak egy alreg vagyok, amit a figyelem elterelésére kreáltatok! :D

Mellesleg nem értem miért kulcskérdés egy gamer fórumon ki kinek a testvére, de OK...
  • Harlekin
    Amúgy várj most akkor ez, hogy van ha te vagyok én és én vagyok te azaz vagyunk mi. Akkor végül is a kongy a Rena home partnere és nem mi vagyunk kongy meg Rena home partnere.

És annyira jól csináljuk mi vagy én vagy te, hogy még 2 külön gamer teget is üzemeltetünk, hogy hihetőbb legyen hogy 1 ember amúgy 2!

ISTENEM !!!!!
  • Harlekin
    (Moby=Harlekin. Testvérek, persze ... :D )

És még mindig LOOOOOL igaz, hogy 3 an találkoztak velünk (SZEMÉLYESEN) és leírták tényként ide, de ez még mindig hihetetlen tény!
    Na ez a dedó!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.21. 19:07:23
  • Moby
    Nem, mi soha nem homeoltunk. Én boxon kisfogyasztó vagyok. Kongyval vásárolunk időnként ezt-azt, és ennyi is. Majd talán most több multiplat vásárlás lesz.
  • lwb
    Bizony, amíg AWOL volt, addig teljes volt a harmónia, ps és xbox tulajok kumbayáztak kézen fogva a tábortűz körül. :)

(Moby=Harlekin. Testvérek, persze ... :D )
  • Harlekin
    Annyi hogy ő még a sima xo-n játszik! Mi meg home társsal XOX en!
  • Harlekin
    Sajnos nem nyert....
  • darkSectorxxx #172050
    Nem hiszem el, és ez pont veletek történt.....
    Gondolom Moby volt az egyik a 3-ból rajtad kivűl.
  • Harlekin
    Na közben megint egy jóság!
    Megadtam egyik ismerősnek a profilom! Ő reggel belépet és elindította az ACO-t 3 kor haza értem és én is elindítottam jelenleg 3 an játszunk az ACO el úgy, hogy 1 profilra lett megvéve.... 2 en ugye jogosan a home miatt ő meg a sajátjával úgy hogy ott reggel belépett az enyémmel...És nem dobta őt ki a játékból ahogy én online lettem.... :-D
  • Harlekin
    Pontosan így van csak azok nem xbox tulajok!
  • darkSectorxxx #172047
    Így igaz. Igazad van.....:)

Nincs még sajnos info a decemberi cuccokról, még korán van kicsit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 16:51:34
  • Hay #172046
    Szevasztok :-)

Nyár eleje óta vagyunk családilag xbox one s tulajok, azóta "járok" (leginkább olvasóként) ebbe a fórumba. Én azt látom, hogy az utóbbi időben nem az xbox-ról (gépről, játékról, live-ról, stb.) szól leginkább ez a fórum. MIndenki különböző, ez így van jól, de szerintem a privát chat-nek is van létjogosultsága :-)
    S a kérdésem még él: Hay #171995
  • orichalcos
    Xbox Game Pass december:

Gears of War 4
    Darksiders: Warmastered Edition
    Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
    This War of Mine: The Little Ones
    Casey Powell Lacrosse 16
    Mega Man 10
    Mass Effect
  • darkSectorxxx #172044
    Hát ez inkább szomorú, ha jobban belegondolok.... :D
  • darkSectorxxx #172043
    Az mondod ps-re 1 előny az exclusive játékok....

Erre szerintem kár ráfűzni még 1 láncszemet. :D
    Ez nem segít sokat ebben az ügyben egymás véleményének megértésében, elfogadásában, ha a hardveres erőt az exclusive játék fölé helyezzük.

Nincs jobb meg rosszabb.
    Valakinek ez fontos, valakinek az.
    Most úgy érzem ugyanaz megy legalizálva azzal akik esetleg elkezdték mindezt....

Az ha a saját véleményed fix, akkor azt úgy tudod elfogadtatni, mással ha te elfogadod először a másét, hiszen a saját igazad megítélése a mások igazának elfogadásán alapszik.
    A 2 dolog egymás nélkül, csak féligazság.... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 15:54:29
  • n000rbi
    Ennyi kisebbségi komplexusos, paranoiás embert is ritkán látni egy helyen :D 40+-os ovisok, komolyan.
    Szegény Totti forog a sírjában...
  • Harlekin
    Ennyyyyii én se írhattam volna le szebben!!!
  • Zozo76
    persze hogy fikaznak mert jott egy uj konzol ami tenyleg fasza lett. atgondolt. atgondoltabb mint a sony ps4pro-ja. miert? pl azert mert azon jatekok amik nem kapnak patch-et is boven profitalni tudnak a hardware-bol. ugye ott a kihasznalatlan memoria cache-nek hasznalata, ott a gyorsabb betoltes, meg igyis javul a grafika. megoldottak hogy ilyen kis helyre is ennyi erot ugy tudtak bezsufolni hogy ne legyen kavedaralo hangja a gepnek. stb, stb.

mi lett a pro-nal? egy boost mode amit vagy bir a jatek vagy nem, mindenesetre elegge vegyes velemenyek vannak a.ps tulajok rola. ja es igen, az egyetlen elony az exek jelenlete amibol van ugy 3-4 ami er is valamit. de pl engem egyik sem, nem is veszek ps-t.
  • darkSectorxxx #172039
    Úgy is fogalmaztam...:)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 13:38:05
  • Harlekin
    Ez nem kifejtés ez továbbra is csak általad vélt dolog!
  • darkSectorxxx #172037
    Neked szólt, gondolom én. Poénosan, gondolom én.....vagyis nincs fosfrém, hanem a személyednek szólt ez a sarkítás.
    Gondolom én, de Arty majd elmondja ha szeretné. :D
  • Harlekin
    Nem sajnos ne haragudj fejtsed ki, hogy miként szólt rólam a fosport meg a fos frém!?
    Tényleg epekedve várom, hogy meg tudjam magam védeni, ha már szerinted ez rám értendő!

És egy pici segítség, mert gyanítom fogalmad nincs honnan indult a dolog!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ÉS?????? ha 250 lett volna is megveszem, mert AKARTAM, mert kellett!!!
    Ez csak neked van így nekem szimplán mérhetetlen játékélmény...Minden játékba pont annyit teszek amennyihez kedvem van, de az biztos, hogy lényegesen többet mint egy átlag felhasználó darabtól függetlenűl....

Acsi már nem pálya kb 1.5 éve mióta buktam a streakemet... Megint valami amiről kevésbé tudsz! Az elmúlt 1.5 évbe jó, ha 20 játékot 1000tem ki, mert kedvem volt hozzá.

Ha én alakítom, ha nem, mégis én járok jól vele, mert nekem bármi jó! Azaz én élvezem minden szegmensét addig ameddig ti epét hánytok, hogy ez se jó, meg az se jó! Vagy gondolom nektek ez a jó, hogy TI alakítjátok a piacot, hogy utána anyázhassatok, hogy semmi se jó továbbra se. Szerintem ez maradhat ugyan így az elkövetkező 20-25 évben én ezt kívánom!!!!
    Válasz 'arty' üzenetére (#172013)
    arty
    válasz
    privát
    tegnap, 19:23
    asszem 170k volt a géped, de nem emlékszem tutira :D

fosfrém, fosport, fosfelbontás. ezeket kaptad, ami érint is :P (hány bw compatible gémet nyomtál a bf1be tett idődhöz képest?)

én értem, hogy DIREKT nem akarsz péesezni, mert az acsi-océdéd miatt ha 2 platformon nyomnád, talán bele is őrülnél :)))

tudom h gáz, h a ps tulajoknak (is) vannak elvárásaik, szerencsére nem te alakitod a piacot, mert neked bármi jó... (hiszen day1 vettél bónt is...)
    Válasz 'Harlekin' üzenetére (#171994)
    Forza.

Harlekin
    válasz
    tegnap, 06:18
    Ez a jó, hogy neked nem kell ezzel törődni, max azt gondolsz ebbe bele amit akarsz. Elég ha én tudom biztosan, hogy nekem mi a jó.
    "ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel"
    EXTRA DRÁGÁN!? Mi volt azon extra drága??? Nekem nem volt extra drága??? Ráadásul MIT szívtam???
    Elkezdem mindjárt bedobálni, hogy PS4 en mi ment fórumon megjelenés után minimum 1 évig, hogy ez nem megy, az nem megy, rohadna meg sony mikor jön frissítés, meg mikor jön pecs mert x en jobban fut mint ps 4 en.... Tehát lehet álmodozni, de én nem szívtam...
    Ti szeretnétek azt hinni, hogy nekünk mennyire szar, de hát ez olyan savanyú a szőlő ISMÉT!

"és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg" nem jövök ezzel,mert TUDOM NEM NEM ÉRDEKEL!
    Kérdezd meg Mobyt hányszor ajánlotta fel, hogy nézzek meg ps ex játékot....KB 1000 x és egyszer SE érdekelt, mert NEM ÉRDEKEL!
    Eleve nem is tetszik maga a konzol se! Ráadásul nem akarok részese lenni egy olyan társaságnak, ahol a divat az örökös elégedetlenség...Tehát mi olyan furcsa ezen....Miért nem lehet ezt elhinni????
    Főleg így,hogy most MS odatette magát és a sárba tolta a sonyt prostól mindenestől!
    Válasz 'arty' üzenetére (#171993)
    arty
    válasz
    privát
    tegnapelőtt, 19:21
    nem állítom, hogy kilóra nem volt meg :D (=játék darabszám)
    ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel, aminek jórészét má' el is temmette az ms....

(és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg :D jatudom, neked a gears of war és a halo a tuti.... (tudom h nem!!!! :D ))
    Válasz 'Harlekin' üzenetére (#171990)
    Forza.

Harlekin
    válasz
    tegnapelőtt, 16:09
    Miért is???
    Én az előző nulla napos xoval és a hozzá tartozó (szolgáltatás, valagam kinyalása,stb)körítéssel a végletekig meg voltam elégedve.
    Számomra az elmúlt 4 év hibátlan volt. Misem bizonyítja jobban mint ez a kép és ez mind mind digitális tartalom.
    Én nem unatkoztam, nem panaszkodtam csak játszottam... sajnos nem értem rá elmerülni az alantas FPS számolgatásokba és az egyéb értelmetlen marhaságokba. Az következő 4 év is pontosan így fog eltelni... Tegnapi napon 6 játékot húztunk be,
    úgy, hogy tegnap előtt vettünk 2-t

Válasz 'arty' üzenetére (#171988)
    arty
    válasz
    privát
    tegnapelőtt, 13:48
    pláne ha előtte 4 évig lenntartották a fejed a víz alatt :D
    Válasz 'Harlekin' üzenetére (#171987)
    Forza.

Harlekin
    válasz
    2017.11.18. 19:22
    Ha 4 évente ilyen konzolt tolnak nekem, akkor meg leszek elégedve...

• darkSectorxxx #172035
    Fosfrém?
    Most vágod, mit írtam lejjebb egygyel? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 12:45:45
  • Harlekin
    Nekem van fos frémem???? nálad valami nincs rendben hahó ez a valóság!!!

"De az is lehet én látok valamit szarul. Vagy rózsaszínbe a világot.... :)"
    Az csak egy dolog, hogy szarul az a másik része, hogy tudatosan!
    Nem nem ez nem rózsaszínben látott világnézet ez szimplán egy évek óta tartó nagy Tripben létezés részedről!