XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De X360 esetében régen még a warez gépeket sem bannolták, ez meg szerintem amúgysem lenne fer, ha eleve képes lejátszani a másolt BR lemezt, nem tudja ellenőrizni mit nézel rajta, ennyi erővel lehet az Home videó is.
Nem lenne életszerű. :)
Ha a konzolt ehhez módosítani kéne, akkor talán el tudnám képzelni. :)
Amúgy thx hogy szóltál, jó tudni. :D
Nem mintha sokat néznék xboxon filmet.
Mert ugye kapásból a mostani tv-k 99%-a lejátszik mkv-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.20. 15:26:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Észre vettem, hogy az xbox one lejátszik másolt blue-ray lemezeket hibátlanul, lehet ennek valami hátulütője (ban, stb)?
Van esetleg valakinek tapasztalata?
köszi a válaszokat!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Érdekessége ennek is hogy hallani a pocsojákat hangilag ahogy áthaladunk rajta, de vezetésre is ki tudnak hatni, van ahol megvezeti a kereket "felúszik", szóval figyelni kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.18. 00:10:28
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bár a nehézégi görbe valszeg itt sem 100as ( Rallyban is könnyebb része volt ez a játéknak ) mert ez a legnehezbb fokozat volt és nyertem De más pályákon is menni kell, esőben is meg más autóval kategóriával is, hogy teljes képem legyen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.17. 16:52:11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként amit csináltak a beta-ban az jó,grafika, fizika,ffb.de ha tényleg 180 kocsi lesz akkor nem fogok örülni, nagyon nem.
Az látszik hogy a semmi amit eddig ebben a genben letettek meglátszik. "Kevés" ( nyilván a 180 autó is nagyon sok... ) tartalom és amíg más sorozatok előre mennek és megoldották már pl a dinamikus idjárás, ebben nem lesz. Vicces, amikor a GT6ban volt.
E3on bemutatták a Forza 7et : megjelenés 2017 október 3
E3on ismét megmutatták a GTt : nincs megjelenési dátum<#wilting>#wilting>
Ha csak PSem lenne, akkor nagyon mérges lennék, hogy még mindig nem kaptam autós játékot a Sonytól és a CARS 1el kell vígasztalódni.
vicces volt, miszerint ezek a modellek most jók lesznek 10 évig... ööö... tehát még max 1 részben, utána jöhet az extrém premium :D
Forza.
éshát baromi nehéz lehetett leprogramozni, nyilván ezért mennek a többiek az on/off kapcsolóig ;))
(basszus, mintha nem lenne meg NYILVÁN minden kocsihoz - pl egy forzában akár - h abs-es, stb / ótvar érzés, amikor mennék a H váltómmal és meglátom, h a fülekkel kapcsolgat a virtuális sofőr, menübe turkálás, restart... blöe :( és ha kormány se lesz, akkor ráadásul nem is látom a "problémát" majd :/ )
Forza.
(bár nemtom a fix kijelző zavaró-e)
Forza.
ráadásul a pénz grindelést, aranyazást se nagyon tudom megunni szingliben :)
(ezért is (lesz) ÓRIÁSI csalódás a félig üres GT:S, a forza mellett a másik tartalmas széria volt, amit menetrendszerint végigtolhattam :( )
Forza.
Autós játék fejlesztők ezen dolgokra mennek, ettől lesz jobb a játék. Codemasters dinamikus időjárása benne van az F1ben, CARSban szintén. Rfactor 2ben szintén. Iracing, Assetto Corsa dinamikus napszakkal mennek. Mindegyikben van dinamikusan változó felület ( poros ívek, gumizódó ívek, gumitörmelékes poros ívek stb stb stb... ). Ha van időjárás akkor nagyon trükkös a vízesedő, száradó ívek + ha belefejlesztik a pocsojákat akkor az is még egy dolog amire a pilótának figyelni kell ( Forza 7 és Cars 2ben lesz! ).
Ettől lesz több. Egy sima időjárás, vízes felület belerakása nem nagy dolog. Már rengeteg mindenben van, szinte alap dolgok. Dinamikussá tenni azt a következő level.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.16. 19:56:21
Na majd a 7, PCn kormánnyal. Hátha fasza lesz.
Dirt 4 is ezért tetszik hogy érezni van tapadásod, az autó is úgy reagál ahogy látom a videókon... Rallyban kicsi papírdoboz volt az egész ehhez képest ( pedig az is mennyivel sokkal jobb volt mint az RBR ).
Ha már Dirt 4... óriási fun.
kicsit olyan, mint volt anno az rfactor1.... :/ minden résznél bízok benne, hogy kinövik, eddig minimális volt a javulás...
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.16. 17:43:35
de sokat nem jó éjjel/esőben menni - én legalábbis utálom (f1 2013 karrierjben pl amikor a bajnokságban a HETEDIK helyszínen is eső volt, töröltem a 'csába a játékot. oké, hogy nyomni kell a fícsört, de van egy határ....)
fm6-ban pl ugy van, hogy megyek kb 5-7 versenyt, ebből egy esős és egy éjszakai. "pont" jó/elég szvsz.
gt5-ben emlékszem az endurance versenyekre, asszem talán 3-4 órát kellett menni suzukában és ott pl állat volt, h a verseny közepén egy órát talán durván esett... (kerékcsere stratégia, stb). persze csak így visszagondolva volt jó, játszani pokol: azt hittem h a 2 órányi szenvedésem megy a levesbe a/egy rossz döntés miatt....
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.06.16. 17:24:03
Forza.
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
Belső nézetben vannak kormány nélküli műszerfal. Na végre... 10 évet kellett rá várni. Ha valamennyire támogatja és korrekten kezeli majd a Fanatecemet PCn, akkor az első Forza amit kormánnyal élvezetes lesz játszani. Viszont ezzel együtt a belső nézet dölöngélése is több lett, amit ha nem lehet lelőni, akkor.............
Dinamikus időjárást csak sikerült kifejleszteni és sima Xboxon is lesz. Óriási. Ha mindez a megszokott fix 60 frém mellett akkor emelem a kalapom ismét a T10 előtt. Ráadásul a pocsolyák az eső intenzitása tükréban generálódnak ami szintén nagyon új dolog ( Project Cars 2 is kísérletezik ezzel, lesz abban is ).
Mozgó kaszni elemek jópofák. Ha igaz ami a veidón volt lesz rendes pit személyzet, hosszútávú versenynél pilóta csere animáció.
Vannak itt izgalmas dolgok megint, várom.
Porsche kontraktus rettentő elcsépelt, de mivel max 1-1 autó exluzív teljesen lényegtelen, hisz minden más autós játék tele van ezzel a márkával, viszont óriási hogy minden más játék ezeket az elmúlt években külön drága DLCkben adta ki... pénznyomda nagyban megy ). Jó autó a Porsche, technológiailag brutál gépek, de kinézetre annyira egyenforma az alap, hogy hiába van 20 belőlük, az egyikben turbó van, a másik kabrió, a harmadik meg... na bumm. A varázsa oda, túl van tolva és annyira nem különleges hogy erre izguljunk még ma is, egy ilyen bejelentés hallatán.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.15. 17:52:34
My streams: https://beam.pro/oriic
Adversus solem ne loquitor
(lbp3 tényleg durva néha, ill sajna nehéz is. lbp1-2-t majd kapnak, az - ameddig láttam - jó volt)
ellenben a noti fakó, kicsi tn(?)paneljére én se tudtam rávenni őket... (+még ha a tiédben ips is van, 13-15 colon semmi jó nem történik :D )
szal sajna én sem tudom elhinni, h ez a kölöké lesz és nem apu akarja birtokolni(!) a csucskonzolt :P
(!=nem játszani rajta, hiszen arra van 4kpécé)
egyébként én is szeretnék valami gépet a kölöknek, de fogalmam sincs milegyen.
one-ra jöhetne még sok nekikvaló 360as cucc, az lenne jó... currgen nagyon gáz, a pár kötelező kinektes címen túl :(
Forza.
3ds megy még nálunk párhuzamosan (zelda, tomodachi nagy kedvenc), és valamiért a Batman Arkham city, na azt imádta kislányom (ilyen alap thugokat le is vert simán meg fulljól eljutott Abol Bbe a haztetokon). Egy rare replayt azért adnék itthonra...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
360 már nekem sem, de leginkább neki nem. Próbáltam notimra átküldeni néha, de közölte, hogy az "homályos", és szaggat :/ 4K@60fps-en szocializálódik. Nem csúszik le neki bármi :D
360 fillérekért? Vagyazmár nemmenő a suliban?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 22:18:39
Ennek még várd ki a végét mert könnyen kivégezheti a beteges natív 4k hajkurászás csak hogy felbontásban nagyobbat mutassanak mint a Pro-n....
De egyébként jah, 200k-ig pc ellenében jó választás.<#eljen>#eljen>
Kíváncsi leszek az árra mennyit dobnak rá a hiénák, a 500 dolcsi nálunk 500 euro. De eddig sosem sikerült ezt tartani a Switch is 300 euró helyett jócskán drágább lett nálunk...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.13. 22:16:52
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
/de ha lesz rajta ex(nem timed), akkor letolom persze azon. De ilyen már nem lesz, ezt tudjuk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 21:28:01
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx