176776
banner
  • darkSectorxxx #172113
    Jajj jáékok kellenek? :)
    Az itt van bőven.
    Ha kell segítek rendelni.
  • darkSectorxxx #172112
    Ja csak furcsa, akkor jól járt, itthon 165k :D
  • SlickAdam
    en nemet oldalakat csekkolom egesz nap, a legnagyobbokon (Amazon, Saturn, Redoon, MM, ...) biztos nincs semmilyen XOX akcio.
    csak XOS volt.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.24. 20:28:39
  • farferi75
    mondjuk egy rakat játékot is az s-hez , olcsón...csak persze piszkálja a fantáziám:D

• farferi75
    Nem tudom, komám írta most, miután megvette nekem az s-et:D

• darkSectorxxx #172108
    Igen
    Ugyanaz mint Ps4/PS4 Pro.
    Az Xbox X csak szebben viszi, de a játékok egyformán jelennek meg, és veszed meg a játékokat. :)

Az szép. :)

melyik üzletben?
    Neten gondolom nem lehet megvenni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 19:57:19
  • farferi75
    köszi...most 120 németben az x ..csak ma:D
  • SlickAdam
    viszi
  • farferi75
    Hali. Gyors és láma kérdés jön: az x viszi az xbox s játékokat?..remélem van valaki fönn épp és tud válaszolni.
  • SlickAdam
    dolgoznak a sracok lelkesen, mar hanyadik pöcs jön ki... de nem es nem es nem birjak rendbevagni :(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.24. 16:16:01
  • Moby
    Fű nem, most nézem, hogy milyen retek lett...
  • SlickAdam
    megnezted az uj DF vidit rola?
  • Moby
    Fú dejó, hogy mondod. Nekem ez is kimaradt, és látom, hogy felpimpelték X-re.
    Még egy a listára :D
  • SlickAdam
    meg 1 kerdesem lenne, erre hatha jobban tudtok valaszolni:
    bar lesz PC-re FFXV, de most az is occso (NAGYON) konzolokra, lehet csak letolnam, vagy legalabbis beleneznek.
    DF videoban latom, hogy XO-n nincs frame pacing gond, mint PS4-en (base masinara gondolok elsösorban), viszont a szokasos alacsonyabb felbontas befigyel. eddig rendben is van, bevallalom. de a videoban csak relative nyugalmas reszeket mutatnak, közel tökeletesnek tünik a 30-as frem target. tehat: hogy viselkedik kesöbb, izgisebb reszeken? zuhan e, s ha igen, mennyire?
  • SlickAdam
    nemnem. ez e:
  • Moby
    Halo3 az van reá remaszterelve. Nem azt láttad?
  • GOTY
    What you see is what you get.
  • SlickAdam
    egy videot talaltam, hogy a Halo 3 (vagy Reach?) ki lett javitva. ez külön pöcs lehetett, vagy rendszerszintü?
  • SlickAdam
    pajtasok E!
    fekete péter akcioban tudnek most jo olcson Xbox One S-t (ESSSSS). szamolgattam, mar csak a kontroller (pc) miatt meg a crossplay letöltökod miatt (Forza Horizon 3) is megerne, illetve gondoltam biztos jo a backward compatibility is.
    de nezegetem az immaron 1-2 eves BC Digital Foundry videokat es hat... eleg retek mod futkos a legtöbb jatek. volt itt valami pöcsölve idöközben vagy tenyleg olyan a performansz, mint amit ezekben a regi videokban latni?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.24. 12:46:06
  • Harlekin
    őőőő MÁR leírtam!
    Erre van a win teló annak az acsija pontosan ugyan úgy acsi!Itthon bekészítettem 9 acsit reggel felkeltem bekapcsoltam telót eltöltöttem 2 percet az acsi kioldásával és lementem a medencébe, másnap reggel pontosan ugyan így. Fogalmatok sincs erről, hogy ezt emberek miként és miért teszik, de szerintetek nincs életük meg baromság... Nyilván az E sport is azért alakult meg létezik meg ível felfelé, mert szerintetek minden E vel kapcsolatos plusz dolog ami a játékok fikázásán felül van az csak elítélendő és káros...
    Pontosan ezért, hogy te mit gondolsz erről szerintem kicsit se releváns és nagyon nem is hatja meg azt aki ebben érdekelt!
    Vegyünk 1 élsportolót aki 20 évig napi szinten 4-5 órát edz akkor neki sincs élete csak azért mert ő ezt választotta azért mert te vagy a másik így gondolja....És lehet hogy az életbe nem jut ki az olimpiára vagy nem is fog róla tudni a világ. Mégis teszi, mert hisz benne és neki ez így jó.....De majd te meg a másik eldönti, hogy ez neki nem jó!!!
  • GOTY
    S mégis, ha külföldre elmész nyaralni, hogy a viharban szerzel minden nap achievementet? Vagy munka ügyben ki kell menne valahova, szerinted vinnem kéne magammal az X-et, hogy niytogassak acsit?

Igenis azt mondom, hogy akinek minden áldott nap jut ideje a gémingre, az akárhogy is fotózgatja egyéb tennivalóit, korlátozott-korlátolt életet él.
  • Harlekin
    Aki ezt mondja az szimplán irigy...Mert emberek azzal töltik az idejüket amihez kedvük van és idejük....
    Ott van Stalion aki a világon elsőként lépte át az 1000000 GS-t! Napi szinten posztolt a gamer élete mellett minden másról képeket életeseményeket...Van felesége kutyája meg egy baszott jó élete. Igaz neki ez már a munkája, de ő valóban azt teszi amihez kedve van. Konkrétan ebből él ,hogy játszik!!! De nincs élete egyesek szerint!!!

Az átlagnál szerintem nekem is több GS em van (244309) és a boxozáson kívüli szabadidős életem felére is sokan csak sóvárogva tekintenek....És halandó emberi 8 órában dolgozok!(most jöhet az ilyenkor aktuális másik dolog, hogy nézd a felvágóst)
    Mindig ez van, ha beírom, hogy mennyi gsem van jön, hogy nincs életem!!!
    Berakok pár videót, képet cáfolásként, hogy mivel töltöm a szabadidőm jóval több részét... Jön, hogy felvágós vagyok!!!
    Na ezek az alja "gamerek" ezek azok akik csak azért játszanak, hogy fikázzanak a játékban is mindent!Na nekik valóban nincs életük vagyis van, de az egy NAGY RAKÁS SZAR!!!!
  • Harlekin
    Így van! Titanfall!
  • Tyrant01
    Ha nincs kedvem játszani, akkor felhívom Harlekint, hogy lépjen be a profilommal és nyisson egy acsit :-D
  • darkSectorxxx #172089
    Magyar nyelv, az a meglévő régi játéktól ÜGG, mivel ugyanazt tölti le, csak fut az új architekturán, azt ennyi.
    Ha magyar a lemez, akkor magyar lesz....ezért jó nekem, magyar lemezeket használtam, aki csak simán megvette neten, angol volt, azoknak nem lesz magyar felirat. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:12:55
  • darkSectorxxx #172088
    Szia, igen pontosan....annyi eltéréssel, hogy nem X-es verzió, hanem csak ELFUT a mostani konzolon....max a frém jobb. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:10:51
  • darkSectorxxx #172087
    :)
  • Bercy #172086
    Csak a programmban resztvevo jatekokra vonatkozik.
    https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility

A magyar nyelvben nem tudok segiteni.
  • GOTY
    Ezekre mondják, hogy nolifer. Ez minden, csak nem normális.

Ez azt jelenti, hogy az illető soha nem megy nyaralni, külföldre, soha nem beteg, nincs olyan programja, ami éjszakába nyúlna, vagy nincs olyan nap, amikor egyszerűen csak nincs kedve játszani.

Ilyen nincs.
  • GOTY
    Pontosan kire célzol?
  • Harlekin
    áááá nem kell ahhoz több ember nekem mindig 4-5 acsi játékonként előre be volt készítve!
    Teszem azt ott volt mentés, hogy mennem kellett 5 métert és vége a pályának puff acsi.... vagy ölnöm kellett még 2 disznót és 1 disznó telep közepén álltam stb stb.... Az hogy elbasztam az a bénaságom volt! Nekem ebbe a streakba volt nyaralás 10 nap Egyiptomban ott a win telon nyitottam acsit... Reggel felkeltem teló bingó 2 perc alatt jött egy bingó acsi teló kikapcs stb stb stb.
  • gibson9
    Gondolkodom egy X beszerzésén a közeljövőben a ps4 mellé, mert előtte 360as voltam. Azt tudom, hogy ha beteszem majd a 360as lemezt az X-be, akkor letölti majd elvileg az X verziót abból vagy ilyesmi. Ami érdekelne, hogy ami 360on magyar nyelvű volt (gears of war 3, fable 2 stb) az X-en is magyar verziós lesz? Előre is köszönöm a segítséget!
  • arty
    én ezt nem értem, hogy van valakinek napi szinten ideje rá ... hihetetlen, hogy SOHA, egyetlen nap sem marad ki (lásd a te félreütésed!)

ezt tuti többen csinálják (visznek egy accot)
  • Harlekin
    5 év??? az kevés

1 winginor 3,046 Days Achievements 25,076 és az első 100 is 1500 nap fölött jár
    -
    -
    -
    5 smrnov 2,448 43,831 és ugye most ő a legtöbb gsel rendelkező( 1,677,390 GS) 64,178 Achievements and 373 Challenges in 2498 games and 9 apps elég komolyak ezek a számok!
  • arty
    értem, az kemény :O
    és mi a világrekord? 5 éve napi szinten old fel acsit ember?
  • arty
    win10store, gfwl, napi szinte a melóban elszenvedett MS idiótaságok ... rühellem a céget, mert sok bosszúságot okoz, ennyi (persze örömet is, de azt nem esik olyan jól megosztani :D )
  • Hay #172077
    Köszi :-)
  • darkSectorxxx #172076
    Wolfenstein II: The New Colossus - most te is ingyen kipróbálhatod

Mindhárom platformon elérhetővé vált a Wolfenstein II: The New Colossus díjmentesen elérhető próbaverziója.
  • rastaman
    itt a decemberi Games With Gold kínálat:

X1:
    Warhammer: End Times – Vermintide
    Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition

X360:
    Child of Eden
    Marlow Briggs and the Mask of the Death

Major Nelson
    Utoljára szerkesztette: rastaman, 2017.11.22. 20:41:11
  • rastaman
    az szép streak gecc' !