176776

-
Mindenhol ez megy...
Mondom FB csoportba pokol van! A PS tulajok megvesztek ontják a fikát!!! Érted egy XBOX csoportba!!!! A 22000 csoport létszám meg ugrott, mert nyakra f@szra regisztrálnak be, hogy onthassák 1 mondat erejéig a fikát, hogy aztán azonnal bant kapjanak utána.....
Beírsz, Te x tulajként, hogy mennyivel jobban fut ez vagy az a játék X-en a régi sima onehoz képest tehát nem ps hez képest! És az első hsz, hogy b@sz6od, mert nem szebb mint ps pron.....
SZÁNALOM....... -
Arty azt hiszem poénkodott veled, ez rólad szólt bem az xbox-ról, ebben az esetben magadat védjed, nem az xboxot kell védeni.
Nem tudom milyen az iszony köztetek, csipkelődés, vagy komoly, de ez inkább rólad szól mintsem szándékos konzol fika. De lehet rosszul látom.
Arty nem igazán szokott amúgy xbox-ra fikkantani amúgy, ahogy én emlékszem a kommentjeire. :)
De az is lehet én látok valamit szarul. Vagy rózsaszínbe a világot.... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 12:34:24 -
"Csak itt picit most úgy érzem paranoia szerű dologgal állunk szemben. Harlekin picit olyanok ellen védi magát szerintem, akik vagy nem ezen a fórumokon élnek, vagy én nem látom."
Tényleg!?!?!? Gondolom ezt meg ezt csak véletlenül nem láttad!!!!!!!!!!
fosfrém, fosport, fosfelbontás. ezeket kaptad, ami érint is :P (Természetesen ez mind az XBOXRA ÉRTVE!)
ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel, aminek jórészét má' el is temmette az ms....
(és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg :
És a tieidet már nem teszem be, mert csak emlékszel rá!!!
paranoia mi ja nem, de én fikázok!!!!
-
Én itt nem latok fikázókat, akik a gép teljesítményét kétségbe vonnák...
Az hogy pár embernek hiányoznának az exclusive-ok, azt el kell fogadni, az nem a hardver fika...
Gamekapcsot nem olvasom, de itt nem láttam még olyan kommentet, ami direkt dezinfós fika lett volna.
Bárki szerintem elmondhatja a véleményét, amígy kultúráltan teszi. Én nem rémlik szélsőséges eset. :)
Javítsatok ki, ha tévednék.
Nekem egyik oldal sem zavaró. Csak itt picis most úgy érzem paranoia szerű dologgal állunk szemben. Harlekin picit olyanok ellen védi magát szerintem, akik vagy nem ezen a fórumokon élnek, vagy én nem látom.
Az amit mesélt, hogy beszóltak neki, az oké, adom.
De itt, szerintem, akik véleményt írnak, nem az xbox fika miatt teszik, szándékosan, de jelentkezzen aki télleg troll, és csak én nem vettem észre... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 11:54:07 -
Zozo76 #172029 ja, az meg hogy a gep remekul sikerult, es a sajto is odavan erte, csak olaj a tuzre. :) -
Zozo76 #172028 a gamekapcson ugyanez megy. amiota megjelent az uj xbox, azota egyesek egyszeruen keptelenek feldolgozni ezt... nyilvan a ps tabor kozul paran. persze tudjuk miert. :) -
Itt néhányan arra is ki vannak akadva, hogy létezik az MS meg az xbox!
-
:DDDDD Látod erről beszélek.
Engem nem zavar, csak erre van kiakadva lejjebb a srác. -
Az egy valós story volt sajnálom, hogy megtörtént... Most jobb??
-
Szerintem a személyeskedés ezen a ponton be lehet kéne fejezni. A bannolt userek újregjeinek pláne nem kéne hangosan csapkorásznia.
Szerintem.
A topikgazdát mindenki nagyon sajnálta, de azért annyira nem, hogy emberi módon bírjatok viselkedni. Ez mondjuk nyilván csak emberektől lenne elvárható. -
Folyamatosan tolod az igencsak öncélú PS4 fikát, kezdve az aldis retkes sztorival... De igazából mindegy, mert jókat mosolygok a posztokon (mindhárom platform elégedett tulajaként), inkább nem is szállok be a beszélgetésbe, readonlyban jobb móka :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.11.21. 09:27:02 -
Amúgy meg semmi rejtélyes ok nem volt szimplán nem voltam, viszont páran örültek, hogy vissza jöttem!
"
Totti5
2017.10.25. 20:26
Maradj, itt, mindig kellenek a jó arcok, gémerek."
Isten nyugosztalja szegényt ő tisztában volt azzal, hogy én nem köpöm magam szemen és kiállok az igazamért....még ha ez rengeteg embernek nem is tetszik... -
Milyen hangulat??
Az hogy nem állok be a csordához bégetni, kiállok azért ami a saját véleményem???
ITT egy xbox topikban győzködnek az ellenkezőjéről, hogy amit ÉN önös saját véleményként leírok, hogy szerintem az x és ms és minden ehhez tartozó dolog számomra jó és az, hogy xboxot vettem a múltba meg most is az amúgy baromság... -
Sajnos ez a hangulat Harlekinnek köszönhető, kb. ő is 3 hete tért vissza. Azelőtt, kb. egy évre rejtélyes okoknál fogva eltűnt a fórumról, csend volt. Az már más kérdés, hogy rejtélyes mód Moby is távozott sebtében, majd ismét rejtélyes módon kb. egy időben tértek vissza.
Ugyanakkor az is igaz, hogy Moby legalább azóta kulturáltan fórumozik, magát is meghazudtolva, nem tudom, mi történhetett vele, talán sikerült legyőznie Ebrietast.
-
Én fikázok??? Mit fikázok??? 
Most írták le,(
arty #172013 szerencsére nem te alakitod a piacot, mert neked bármi jó) és ez ÍGY IS VAN , de én fikázok?????!!!
Azzal, hogy próbálnak meggyőzni, hogy én nem jól tudom, hogy nekem mi a jó!!!
Semmit nem fikázok én vagyok a legboldogabb ember szerintem itt a fórumon, nekem MINDEN jó, rengeteget JÁTSZOK és tulajdonosa vagyok a világ LEGERŐSEBB és LEGJOBB konzoljának!!! MI okom van fikázódni, vagy mi okom van panaszkodni???
Hol van itt a farok méregetés?? Betettem egy képet, hogy mennyi játékom van. Nem tehetek róla, hogy egy konzolos fórumon nem ez a legjobb indikátor szerintetek az elégedettségem kifejezésére...
CSAK PÉLDA gyanánt a fikázás mi szerintem!!!!
(Ja vágom...
Akkor oké, azt hittem hogy van pofájuk 50% alatt akciózni a wolfot.
Nagy rakat fos lett szerintem.)
DE ÉN FIKÁZOk!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.21. 08:38:47 -
Igazság szerint csak te fikázol. Ráadásul kezd az egész unalmas lenni. Mindenki játsszon azzal, amivel akar, lépjünk már túl ezen a virtuális farokméregetésen. -
Természetesen majd rábólintok arra, hogy valaki jobban tudja, hogy nekem mi a fontos és mi a jó!(nem)
A fikázás meg adott hiszen most ezen az oldalon van a magas labda és ez mérhetetlen kínt okoz odaát ezek szerint....
-
partizan182 #172016 Sokáig béke és nyugalom volt, aztán kb 3 hete nem, megy a f*szméregetés meg a fika. XoX megjelent, csak ez változott (nem). -
farferi75 #172015 Halkan írom, nehogy sokan meglássák..itt mindig ilyen anyázás, baszogatás, vérszívás folyik?..Mióta 2 hete beléptem és tanácsot kértem, azóta naponta felnézek de nem túl sok értelmes, használható vagy akár baráti hozzászólást olvastam....lehet mondani, hogy húzzak vissza a pc-s oldalra de ez akkor is siralmas és szomorú. -
ÉS?????? ha 250 lett volna is megveszem, mert AKARTAM, mert kellett!!!
Ez csak neked van így nekem szimplán mérhetetlen játékélmény...Minden játékba pont annyit teszek amennyihez kedvem van, de az biztos, hogy lényegesen többet mint egy átlag felhasználó darabtól függetlenűl....
Acsi már nem pálya kb 1.5 éve mióta buktam a streakemet... Megint valami amiről kevésbé tudsz! Az elmúlt 1.5 évbe jó, ha 20 játékot 1000tem ki, mert kedvem volt hozzá.
Ha én alakítom, ha nem, mégis én járok jól vele, mert nekem bármi jó! Azaz én élvezem minden szegmensét addig ameddig ti epét hánytok, hogy ez se jó, meg az se jó! Vagy gondolom nektek ez a jó, hogy TI alakítjátok a piacot, hogy utána anyázhassatok, hogy semmi se jó továbbra se. Szerintem ez maradhat ugyan így az elkövetkező 20-25 évben én ezt kívánom!!!!
-
asszem 170k volt a géped, de nem emlékszem tutira :D
fosfrém, fosport, fosfelbontás. ezeket kaptad, ami érint is :P (hány bw compatible gémet nyomtál a bf1be tett idődhöz képest?)
én értem, hogy DIREKT nem akarsz péesezni, mert az acsi-océdéd miatt ha 2 platformon nyomnád, talán bele is őrülnél :)))
tudom h gáz, h a ps tulajoknak (is) vannak elvárásaik, szerencsére nem te alakitod a piacot, mert neked bármi jó... (hiszen day1 vettél bónt is...) -
És miért akarsz olyan játékokkal játszani, amik a feleárat sem érnek meg neked? Ez nekem kurvamagas. Unatkozol? Szándákosan játszol olyanokkal, ami szart se ér neked? Nincs elég a jobbakból?
Mi vezet ide? Függőség? -
Ja vágom...
Akkor oké, azt hittem hogy van pofájuk 50% alatt akciózni a wolfot.
Nagy rakat fos lett szerintem.
Evil messze többet ér.
De ja a felénél is a fele mindig jobb.
Én beszállnék, ha lenne kapacitásom, de se xem nincs, meg ps mellett ugye.
Nekem x-re egyelőre csak exclusive a prio.... -
Hát etetni/itatni. :) -
Digitben olcsóbb most a Black Friday keretében..
Nekem max 5 ezret érne meg. -
Most is -50 az evil within és a wolfi is, de még annyit sem ér meg nekem. Ezért kéne a home partner, mert anniyért már vinném. -
Evil Within 2 Simply Games-szen eleg jo arban van.
http://deals.simplygames.com/p/the-evil-within-2-xbox-one
Szallitanak Mo-ra is. -
Mit jelent a fenntartás? Elviszed őket hetente mosatni?
-
Ez a baj a sok platfommal, mindet fenntartani.....:( -
Mákod lesz szerintem, jön nek az évvégi akciók, ha becsusszan az 50 off, akkor meg is van....:)
Evil Within 2 sanszos....
Origins necces mert most akciós, szóval karácsonyra gondolom ugyanennyi lesz....
Wolfi meg ha jogosan nézzük, már rajtkor kellene egy 50%-off, mert kb annyit ér az átlaghoz képest...átlagos játékhoz átlagos árcédulát... :D -
Igen, belépve nem akarok hatvan accountot látni, ráadásul mindet egyetlen játék miatt fenntartani. -
IDEGESÍTENE??? 
Nagyon ideges szoktam én is lenni emiatt. Alig alszom!
-
Engem az idegesítene :-D
PS-en nekem is van most vagy hat, de mindegyiket vagy egyedül használom, vagy egy barátommal, azaz, összesen ketten osztozunk. 6-8 játék miatt fenntartani 6-8 accot ismeretlenekkel, hmmm, ez nem annyira szimpi. -
És?
/ps4-en jelenleg 9 account van ha jól rémlik, boxon is van vagy 4-5 :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.20. 08:59:53 -
De akkor annyi home accountnak is kell a gépben lenni, nem? -
Annyi emberrel homeolsz, amennyivel csak akarsz :) -
De most főként, ami érdekelne:
* AC Origins
* The Evil Within 2
* új Wolfenstein
-
Én meg valakivel összeállnék állandó vásárolgatásra. -
Hay #171995 Szevasztok!
Lehet már tudni, hogy mik lesznek a decemberi "játékok gold-dal"? -
Ez a jó, hogy neked nem kell ezzel törődni, max azt gondolsz ebbe bele amit akarsz. Elég ha én tudom biztosan, hogy nekem mi a jó.
"ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel"
EXTRA DRÁGÁN!? Mi volt azon extra drága??? Nekem nem volt extra drága??? Ráadásul MIT szívtam???
Elkezdem mindjárt bedobálni, hogy PS4 en mi ment fórumon megjelenés után minimum 1 évig, hogy ez nem megy, az nem megy, rohadna meg sony mikor jön frissítés, meg mikor jön pecs mert x en jobban fut mint ps 4 en.... Tehát lehet álmodozni, de én nem szívtam...
Ti szeretnétek azt hinni, hogy nekünk mennyire szar, de hát ez olyan savanyú a szőlő ISMÉT!
"és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg" nem jövök ezzel,mert TUDOM NEM NEM ÉRDEKEL!
Kérdezd meg Mobyt hányszor ajánlotta fel, hogy nézzek meg ps ex játékot....KB 1000 x és egyszer SE érdekelt, mert NEM ÉRDEKEL!
Eleve nem is tetszik maga a konzol se! Ráadásul nem akarok részese lenni egy olyan társaságnak, ahol a divat az örökös elégedetlenség...Tehát mi olyan furcsa ezen....Miért nem lehet ezt elhinni????
Főleg így,hogy most MS odatette magát és a sárba tolta a sonyt prostól mindenestől!