XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
Van értelme : ni má dicsak milyen gyorsan fejlõdik a mobil. Nem fikázni akarták , csak összehasonlítás hogy milyen sokat fejlõdött a cucc 😊 szerintem szép teljesítmény , örülök is neki.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
A kód karakterek vagy szimbólumok egymáshoz rendelési szabálya 😉
Ez a protype2 az elsõ negyed óra után eléggé infémüsz ízû. És ez pozitívum (az elsö prototype nekem kimaradt).

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Lehet tudni valamit az új dashról.Pár hónapja nagyon ment itt a riogatás azt most meg semmi.Pedig jöhetne nagyon kíváncsi vagyok,hogy lesz e bann vagy valami újítás védelem gyanánt.<#nevetes1>
Harlekin
GTA&AC&Crackdown egyveleg
Harlekin
Maga a hangulat,hogy szinte semmi akadály nincs futsz a falakon,repülsz,iszonyat nagyot ugrasz,szinte mindent fegyverként tudsz használni,te döntesz hogy menekülsz vagy harcolsz 100 féle küldetés és gyüjtögetés,iszonyat nagy terület.
Harlekin
<#nevetes1>
Seth
lassan írom : m. i. a. k. ó. d. ?? 😄 PM-be jöhet

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
szerintem lesz ebbe még csavar<#nevetes1>
sima redeem codet kér
Seth
és mi a kód?

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a reklámhadjáratban hirdetett "öld meg az alkotódat, öld meg Mercert" szöveg hamar értelmét veszti 😊 Pedig mindenhol ezt nyomatták, hogy micsoda küzdelem lesz majd a két hõs között, de láthatólag az új csóka elfogadta, hogy Mercer ugyanolyan áldozat és csak egy bábú mint most õ

Totti5
Elsõvel sem játszottam... mi a jó benne? sandbox? látványos? jó a fizika? van történet? változatos?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
2 fûnyírás között megint nyomtam kicsit nagyon nagyon jó.De vendégek jönnek és baszogatva vagyok szal...<#rinya>
Harlekin
kiderült mire jó...
A radnet menübe csak ezzel lehet belépni
Ott tudod megnézni az eventseket,rewardsokat,chalengeket
Seth
A kód az elõrendelõknek van, csak vmi avatar ruhát kapsz érte, majd úgyis kiderül vmikor mi az 😊

oO VinyuS Oo
Nekem is sikerült beszereznem egy béta kulcsot 😊

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

teddymac
Extra xbox 360 beta codes anyone? 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Harlekin
Prototyp 2.
Na pár szó.1 órát játszottam csak sajnos,mert hulla voltam.
Grafika érezhetõen szebb lett,hangulat csillagos 5ös,fél óra után alig bírtam ott hagyni.Nagyon a fejleszthetõségekbe nem tudtam belenézni,de értelem szerûen vannak.Elején kért codot,nem tudom miért és mihez,mert multit "nem" találtam benne.
Hello!
Ahogy a múltkor kicsit jobban live-oztam, észrevettem, hogy ha regelek a Sky oldalára, akkor tudnám nézni Live-on az adásait.Gyors el is mentem az xbox.com/sky-ra, de az oldal már nem volt található, nem jött be.Lehet még valahogy regisztrálni?Ha igen, akkor hol?Köszi szépen.
kirol
Köszi!

Seth végigtolta. Írj neki.
kirol
A Silent Hill Downpour -t végigjátszotta már valaki?
Lenne néhány kérdésem.

Totti5
Hát ha multizol vele, akkor abba belenézhetek majd én is😊 már ha nem kódos a multija. Egymás gyepálása van benne? vagy co op?

Tinman
SR3, teljesen beleestem... szokásos SR láz, semmi különös. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ajem kisa
Bocs, akkor lehet, hogy ez az a link? nemtudom, mert már nekem nemlehet nyomni rá!
link

Renjike
franc 😞(

szega96
Nem :s

Renjike
nem lesz frí víkend?

ajem kisa
Ghost recon fs bétára meglehet még próbálni ezt a fészbukon, egy alkalmazás, de én már játszottam ezen...
2 kérdésre kell válaszolni asszem, segitek a válaszban ha kell, mert nem angol!

TDC Geronimo
Lehet még valahol ghost recon beta kódot szerezni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Mivel fogsz multizni?

Tinman
Viszont a reklámok közt 200Ft-os gold ajánlatot is kaptam, be is újítottam. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szega96
Én is azt hittem hogy lesz free, de csak az alkalmazásokat használhatod kivételesen: youtube,face book...stb.

teddymac
lehet magyar liveon nem lesz jó 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
Hát nekem most se gold a státuszom, multi se megy. Melyik hétvége lesz free akkor? :-(

Vannak meg olyan konzol boltokb ahol rossz/hasznalt xbox360-at bevesznek, ha igen akkor melyek ezek?
DarkSector
Milyen lol hogy a DreamCast pl már retro gép lett. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
ezen volt innen vki?

Just do it :)

DarkSector
Mocskos geci népség:

Internet és telefon adóztatás.

DarkSector
😛

De legalább van béta, így már teljes mértékben megelégedve dõlök hátra abban a tudatban, hogy a megjelenés napján már kezdhetem is a haverokkal a kampányt 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Vannak hibák, terheltek a szerverek, inditsd ujra az xboxot.

Waczkor
Másnál is szar a ghost recon béta?Nem tudok serverhez csatlakozni,csak tölt,ha mégis akkor meg lagos mint a szar?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
jaja asszem ps3 kod van már csak
kérj 1-et és probáld becserélni...

szega96
elvileg április 20-23 de nekem nem megy még

DarkSector
remélem belecsúszok a ghost reconnal...D:

szega96
Mikortol van free gold?

Felgolos
jaja nekem se adott

Renjike
én is elfogadnék egy kódot 😄D

szega96
Már nem