XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
GRFS ps3 kodot cserélnék boxosra 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
pm...vagy már nem ad?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
Sehol egy code 😄

szega96
Ha valaki tud még kulcsot azt én is megköszönném, aztán nyomhatnánk egy sg-s party-t.

DarkSector
Pontossan.
Lehet animációkban a May Payne meg az Uncharted viszi a pálmát, de nem Futurisztikus Harc stílusban. 😊

1 hátránya hogy csak május 2-ig van a beta!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyetértek, nagyon jó lett, béta állapota ellenére kb bugmentes.
A gunsmith részt én is imádom, csak ott el tudok baszni jó sok idõt 😊
Az emberek mozgása talán az eddigi legvalósághûbb, nagyon jól megcsinálták, ugyanez igaz a fedezékrendszerre is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
#118049-50

Alattatok van írva bakker!!!!!! 😛

Live-on találkozunk, 22.-ig van gold-om! csak mikrofon birtokában keressetek meg, ha tudunk beszélni.
Én lennék, Kisa meg aki még csatlakozna szívessen...😊

Muttley
fan made Crysis 3 teaser trailer 😊
a ZENE még mindig hatalmas

Just do it :)

teddymac
Ha valaki tudd GFS kodot szólhatna köszi 😉

Felgolos
Ha van valakinek felesleges kulcsa(Ghost-F.S.) azt nagyon szépen megköszönném.

DarkSector
Ghost Recon Future Soldier beta kulcsokat itt kaphatsz egy ajándékozás formájában.
KATT

A játék asszem sokaknak kötelezõ vétel lesz.
Talán az elsõ olyan játék amiben azt mondom hogy a multiplayer része király.

A játék minõségére nem lehet panasz.
Ez majd megéri a pénzét.

DarkSector
Én is thx király a játék! 😊

TaRka0107
Köszi még egyszer a kulcsot.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
De már visszaírtam, de nem csak sg-zni szoktam. BOCS!!!!!!

DarkSector
Huh szerezzetek pls nekem is. 😊

ajem kisa
Nem nézed a pm-et?😊

TaRka0107
Ment PM.

ajem kisa
Van egy béta kulcsom, azért "kellene" olyan ember, aki benne van a live-ban és szereti a gr sorozatot!

ajem kisa
Ki fizeti a goldot és érdekli a ghost fs?😄

Muttley
szimpibb a virágbolt 😊
a warez szó bántó és lekicsinylõ

TaRka0107
Tudom mit jelent, meg én is használom, de a warezból miért lett virágboltos verzió?😄DDD

Muttley
nem
PC-re én csak SIM-eket veszek
(várom is az rFactor2 végleges verzióját 😊

ajem kisa
De te PC-re veszed nem?

Muttley
én
- ha a tesztek jók lesznek és - itt is jókat mondanak róla a virágboltosok

ajem kisa
Van köztetek olyan, aki tervezi megvenni (+megvenni!) a ghost recon fs-t?

DarkSector

DarkSector
huh remélem lesz warezba is.

ajem kisa
Én is most jöttem le 3h bétáról, szerintem is naon pöpec lett! <#vigyor2>

Waczkor
Na gyors szösszenet a Ghost Recon bétáról kb 4 óra gém után.

Ahhoz képest hogy béta,nagyon jól megy,talán egyszer dobott ki,néha megröccent spawnolásnál,más nem volt.
Két pálya van,egyik inkább közelharci,zártabb,másik erdõs,itt jobban lehet bujkálni.Többféle kaszt van,én csak assaultban mentem.Érdekes hogy annak ellenére,hogy public serveren voltam,nagyon összedolgozott a csapat,ez mondjuk annak is köszönhetõ hogy elég precíz a fedezékrendszer,lehet nagyon látványosan rohanni a különbözõ fedezékek között,de nem tanácsos csak úgy rambózni,mert akár fedezékbõl kirakva a fegyót is lehet osztani szépen.Hitbox megfelelõ,lehet szépen osztani a fejeseket,fedezni a társakat,mindenért xp jár,amibõl lehet venni cuccokat a fegyókhoz.

Amit a videókban láttunk nagyon faszán néz ki élõben.Teljesen szét lehet kapni a fegyvereket,mindent ki lehet rajtuk cserélni,ravaszt,válltámaszt,csövet,tárat,irányzékot.Nagyon ötletes és hasznos.Sok hasznos kütyü van,nem lehet sokáig egy helyben maradni,mert odavágnak valami érzékelõt és egybõl mindenki tudja hol vagy.

Eddigiek alapján nagyon várom,remélem sok pálya lesz,változatos modok, és persze fasza COOP.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Renjike
elkapott az ihlet ... 😄 de most mond hogy nem jogos (ha probáltad)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ez egy rövid véleményezés???

Renjike
nahát Blades of Time csudaság : (30 perc után)
+a menü , töltõképernyõ hangulatos (Y)
+ 30 perc alatt több fegyvert is szereztem lehet õket cserélgetni
+ harcmozdulatok , gyorsak látványokat , egész jól néznek ki
+animáció közben egész elviselhetõ mozgások
-a mimikát leszámítva . eléggé érdekesek az arcmozdulatok , mintha közben mûzlit rágicsálna és folyna ki a száján a cucc ... teljesen nyitja a száját és csak szavanként csukja aztán megint nyitja 😄
-egyéb mozgások akadoznak és borzasztóan néznek ki . PL : eltekerni egy csapot ami ajtót nyit : beáll pucsítós terpeszbe és csípõbõl olyan szögelfordulási mozdulatot tesz hogyha megprobálnám meghúznám magam vagy eltörne a gerincem 😊))) ,
++ van lõfegyver a játékban külön felvehetõ 3. nézetre közelít megjelenik a célkereszt és lövöldözhetünk !!!!
- csak a karaktert ne nézzül közbe mert hányunk . halál egyenes felsõ testel , puskával a kézben sprintel.
+feszülsõ ruci "jó alakú karakteren"
- amit kicsit eröltetnek , és túlzásba visznek
- úgy rázza magát mint valami plázapicsa az új nacijában
-a harc unalmas az elsõ 20 ellenfél után
+észrevettem hogy a csaj neve Ayumi vagy mi . ez lenne a fõszereplõje az X-Blades nevezetû játéknak is? (ami egyébként nagyon is tetszett és szerettem 😊) )..
- ha igen : meg gyalázták szegény csajszit
- eléggé skizofrén vagy csak szeret magában beszélgetni . Mindent kommentel hozzászól 30 perc alatt az 20 másodperc után úgy beindult a szája hogy nem tudtam lelõni . pofázik harc közbe, ládanyitás közben . zuhanás közbe. ugrás közbe . sprintelés közben.... mindenhogy !!!! ráadásul úgy teszi mintha lenne ott melette valaki aki megválaszolja mindezt ... értem én hogy a történetben a társát keresi Drágon lendzen de ennyire csak nem hiányozhat neki .....
+fõhõs szépen megvan csinálva
- minden más eléggé szar...

na ennyi lenne egy nagyon rövid összefoglaló ... tettem elemet a feketefehér õsrégi gameboyomba ... megyek kicsit máriózni

Totti5
Digiexen fent van a Dead or Alive 5 alfa demo.

Jó lesz ez. Valószínûleg a második verekedõs cucc amit végigjátszok stryban ebben a genben a DOA4 után.

Jobban néz ki a mint 4, de nem kell csodára várni. Mozgások folyamaotsak, jó a harc, látványos akcióbetétek kerültek bele és már az alfában is stabil 60 fps.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zárt tudtommal. Béta kulcs kell a letöltéshez, vagy pedig egy Splinter Cell Conviction lemez. <#fejvakaras>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Simán tölthetõ vagy zárt beta?

Waczkor
Fasza a ghost recon béta.Baromi élvezetes amikor összedolgoznak a játékosok<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Oké, akkor akinek nem lennék fenn Live-on, az vegyen fel! 😊 Pár perc múlva kezdem letölteni a klienst (1.23 G😎.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Ha le tudom tölteni akkor én.

Renjike
remélem én vagy 6 nyereményjátékra beneveztem .
gold nélkül menni fog?? áhh de m1 spanok nincsenek a körzetben a hétvégén ingyenesen lesz rá idõm így is úgy is 😊)

Ghost Recon Future Soldier bétát ki fogja játszani innen?

DarkSector
NM ha pénzt keresel vele akkor is nm. 😛

DarkSector
Már megnéztem tudom mit írnál róla...😄

Renjike
Virágbolti Blades of Time PCre beszerezve . Egy rövid véleményt majd írjak róla?

Totti5
Most nem tudom hogy poénból írtad e, vagy komolyan, de ha komolyan, akkor biztosíthatlak hogy nem email átbaszás, hanem egy nagyon jó barátom aki tényleg most írja és tényleg õ csinálta és tényleg neki kell... nincs benne semmi átverés, semmi hátsó szándék. Diploma munkához segítség neki. Gondoltam van pár ember itt aki tud ebben neki segíteni, mert határõdi közeleg és jó lenne ha ma meglenne az adott átlag, amit fel tud dolgozni...

Igen nem xbox, nem info, csak egy kérés volt.

Totti5
Neked is<#worship>

Totti5
Köszönöm az õ nevében is!

Nem akarok titkokat kifecsegni, de ezt a diplomamunkát már sok sok éve készítik... <#zavart2> Semmi köze nincs az informatikához, xbox-hoz, játékokhoz végkép nem. Ez egy egy email gyûjtõ átverés, amit ráadásul te azért nyomatsz így (egy ismerõssel), hogy így szerezz "kamu pénzt" a linkeléssel. Takarodj.
zaki
Mondjuk azt már régi tudni, csak a bemutatása volt kérdéses, hogy mikor lesz 😄

teddymac
http://blog.zavvi.com/games/xbox-live-is-free-this-weekend/

DarkSector
Ezek loptak a Sniper Elite-tõl vagy fordítva? 😊