XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Meg ezt,ha lesz a ferdeszemûnek Fat boxra való skin.<#kacsint>
AC 3 skin

Harlekin
Nálam is 1 sajna menthetetlen lett így ezt gyorsan megrendeltem.
controller housing
Renjike
<#taps><#eljen>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Harlekin
oks
Majd ha készen lesznek dobhatnàl egy képet 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
Az nem olvadás az szimplán kopás!Sajna kicsit sokat vannak használva.
Van ami szarabbul néz ki!
De most legalább megcsinálom mind az 5 controllert.
Rendeltem fasza crom meg fekete gombokat meg frankó boritásokat.
2 már kész egyiken a bal analógot kellet a másikon meg az lt potit.
Waczkor
Nekem van csavarhúzóm a kontrollerhez,egyszer csináltam is kettõbõl egyet,de nálam nem a stickek mennek szét,hanem a borítás.Alul szétnyílik,mert mikor megcsapom akkor kitörik az alsó csavartartó😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Renjike
analóg kar bocsánat , csak közbe még olvastam a felsõbb HSzeket 😄

Renjike
neked a testhõd 70-80 fok hogy az a szegény stick elolvadt?

Harlekin
ebay
Rendeltem 5 drabot meg sticket meg sima rt lt potit
Seth
Honnan szerezted? nekem is kéne cserélnem a bal kart.
Bár nekem 3 évesen nem néz ki ilyen lestrapáltan, pedig nem kímélem 😄

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Találós kérdés!!!
Melyik a 2 éves analóg kar és melyik az épp beforrasztásra szánt?

Végre megjöttek az alkatrészek élesztem újra a controllereket<#nevetes1>
DarkSector
Szerintem kicsit fps multikban a FFA-ra azaza DM-re hajaz, mikor mindenki ölhet mindenkit és egy 20-as szerveren 60 ember bemegy...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát én szerintem kihagytam volna látom a single stílust vitték át a multiba, de ez annyira szar még nézni is hogy hihetetlen.

Szerintem egy kibaszotthosszú single vagy egy coop rész ez a multi helyett sokkal jobb lett volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Engem se érdekel annyira a multi,single miatt lett berendelve a gyûjtõi kiadás.Ránézésre olyan a multi mint a gta,rdr,kivéve hogy nem lesznek jármûvek és zárt pályán fog zajlani.Azokat se toltam ezt is csak megnézem,aztán majd kiderül.Remélem jön majd single dlc is nem csak multi.

Nálam csak azért nem premiernapos a játék, mert nem érdekel a multija, így viszont kód nélkül (már ha van egyáltalán pass) majd olcsóbban tudom megvenni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
ez a multi erõltetett és kurvagáz.

Waczkor
Addig is:

Waczkor
Pécést kizártnak tartom hogy már jönne,konzolos biztos elõbb kint lesz mint a megjelenés.

Totti5
PGR 4, Forza 2-3-4, Dirt 3, F1 2011, Driver

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

valaki tudna ajánlani pár jó autó versenyzõs játékot amit lehet split screenbe játszani?

kill3r21
áhh ezis elég fake-nek tûnik, várjunk 10-20 percet azt kiderül 😊
DarkSector
OMG
pc-n is?

kill3r21
Talán ma jó napunk lesz? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cpx-maxpayne3a.iso, cpx-maxpayne3b.iso
TaRka0107
5k körül van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ironmask
Értem köszi a választ hát vezeték nélkülim van,akkor szerzek hozzá egy receiver-t valahogyan.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

TaRka0107
Nagyon nagy arc. Mindegyik videóját láttam már. Jókat szokott mondani.

TaRka0107
Ha vezetékes controllered van, akkor csak bedugod a gépbe. Ha wireless-es akkor kell hozzá venni egy kis receivert.

grebber
Nem értek hozzá lehet hülyeséget mondok de szerintem az xboxosat sehogy!
Lehet külön olyan xbox 360 kontrollert venni amire rá van írva hogy pc-hez is van ezekhez mellékelve van usb-s wifi vevõ.Amit beledugsz a gépbe kontroller megtalálja és már tolhatod is pc-n!

Next PC upgrade: 2022

Ironmask
Elõre is elnézést kérek,hogy itt teszem fel a kérdést!Van nekem egy Xbox 360konzolom,és 2 controller-em van hozzá.És szeretném az egyik controller-t rá kötni a pc-mre.A kérdésem hogyan kell csinálni,és mi szükséges hozzá??

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

The Protector
Én jobban kedvelem a treych cod-jait.Ötletesek és színesebbek+ náluk élvezetesebb ölni a vér meg ilyesmik miatt csak sajnos az õ verzióik nem valami stabilak és tehnikailag sem remekelnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Macccy
Ajjajj ... Egy Call of Duty: Sci-Fi Warfare Ops ami ráadásul sandbogz? Hûûha!?! Treyarch -ék már a pókemberes idõkben is sokat bénáztak, de lehet most mindent alulmúlnak?

A sandbogz pedig az adott lineárisat általában csak rontja. (szerintem) Azért persze simán lehet, hogy csak károgok itt és közben marhajó lesz! ..... Báár nem hiszem <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Kapcsolódik a játékokhoz, aki meg nem ismeri a tagot az most szépen kezdje el elõröl az összeset, mert egyszerûen zseniális😊

Totti5
Sniper Elite v2 coopban letolva.

+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás, mellé fölé kell lõni, szóval valamennyire reális, ráadásul 0 aim, de így is egy idõ után csípõbõl mentek a fejesek ezzel az FPSre alkalmatlan Xbox kotnrollerrel😊
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások

- amúgy középszar a látvány
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elõ
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- nehézkés cover, meg gyógyítás.....
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki elõttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- nem túl hosszú kb 6.5 óra

5/10

Coopba élvezetes volt egyszer, de ebbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

Azért ilyen csúnya mert sandbox lesz. Mondták az interjúban. Mármint, hogy sandbox. Azt nem, hogy csúnya.
TaRka0107
Én is erre gondoltam. Azt hittem Terminator Salvation trailert nézek.

szega96
😄😄 Aztán felhívod õket másnap, "I got it!"<#idiota><#taps>

Macccy
Azta tetves k.rva mocsok ... Miezaszar?!? És most nem a grafika miatt akadok! <#ticking>
Lehet én nem emlékszem jól, de a Black Ops mikor volt MechWarrior-Terminator-RedDeadRedemption poszt apokaliptikus gyurma elegy? Az nem valami agymosott CIA NSA kémes agyrém volt Call of Duty köntösben? Ez miez?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ahh. Felhívnám õket telefonon és lehet bealkudnám 18 alá <#idiota>
Aztán legyintenék, hogy ... "Ahh, never mind, I'm rather buyin' an Xbox threesixty!" <#mf2>

kakaoskalacs
Dragon's Dogma Demo

Az elözmény quest az nem igazán jött be , de a másik ahol egy ijász karakterrel kell leszedni a griffet az viszont már jobban tetszett,
komolyan elgondolkoztam azon,hogy megveszem ha megjelenik .

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Van itt valaki aki masszívan ráfüggött a witcherre?
Kellene 1 mentés a chapter 2 végérõl lehetõleg (Iorveth) oldalán😊
Valamiért eltûnt az egész játék profilja..
Másik kérdésem az lenne lehet e valahogy a talent treet resetelni?Persze ez csak akkor érdekes ha valaki megtud menteni 1 mentéssel😊
Köszöntem elõre is!

szega96
ennyiért must have 😄

Renjike
Day one 😄DD

Renjike
AZTAQ... 😄

valaki tudna ajánlani pár jó autó versenyzõs játékot amit lehet split screenbe tolni?

Totti5
60 fps. Tök mindegy hogy ha új motor lenne alatta és 60 fps akkor sem lenne szebb, max 1-2 nézd hogy mosódik, meg hogy vakít effektek még rátolnak.

DarkSector
Nekem ez elég lenne.

DarkSector
Ne bf3 szerû revolution-ra számits, azért ezen a konfigon is el kéne futni 60fps-t, de megint változtatnak a motoron ez biztos.

#118408 mindegyik mai játékból lehet szedni mocskos szar igénytelen részeket.