XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
controller housing
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Van ami szarabbul néz ki!
De most legalább megcsinálom mind az 5 controllert.
Rendeltem fasza crom meg fekete gombokat meg frankó boritásokat.
2 már kész egyiken a bal analógot kellet a másikon meg az lt potit.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Bár nekem 3 évesen nem néz ki ilyen lestrapáltan, pedig nem kímélem 😄
PSN ID.: Beegabor
Melyik a 2 éves analóg kar és melyik az épp beforrasztásra szánt?
Végre megjöttek az alkatrészek élesztem újra a controllereket<#nevetes1>#nevetes1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem egy kibaszotthosszú single vagy egy coop rész ez a multi helyett sokkal jobb lett volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pc-n is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Lehet külön olyan xbox 360 kontrollert venni amire rá van írva hogy pc-hez is van ezekhez mellékelve van usb-s wifi vevõ.Amit beledugsz a gépbe kontroller megtalálja és már tolhatod is pc-n!
Next PC upgrade: 2022
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A sandbogz pedig az adott lineárisat általában csak rontja. (szerintem) Azért persze simán lehet, hogy csak károgok itt és közben marhajó lesz! ..... Báár nem hiszem <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás, mellé fölé kell lõni, szóval valamennyire reális, ráadásul 0 aim, de így is egy idõ után csípõbõl mentek a fejesek ezzel az FPSre alkalmatlan Xbox kotnrollerrel😊
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások
- amúgy középszar a látvány
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elõ
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- nehézkés cover, meg gyógyítás.....
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki elõttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- nem túl hosszú kb 6.5 óra
5/10
Coopba élvezetes volt egyszer, de ebbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
Lehet én nem emlékszem jól, de a Black Ops mikor volt MechWarrior-Terminator-RedDeadRedemption poszt apokaliptikus gyurma elegy? Az nem valami agymosott CIA NSA kémes agyrém volt Call of Duty köntösben? Ez miez?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Aztán legyintenék, hogy ... "Ahh, never mind, I'm rather buyin' an Xbox threesixty!" <#mf2>#mf2>
Az elözmény quest az nem igazán jött be , de a másik ahol egy ijász karakterrel kell leszedni a griffet az viszont már jobban tetszett,
komolyan elgondolkoztam azon,hogy megveszem ha megjelenik .
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kellene 1 mentés a chapter 2 végérõl lehetõleg (Iorveth) oldalán😊
Valamiért eltûnt az egész játék profilja..
Másik kérdésem az lenne lehet e valahogy a talent treet resetelni?Persze ez csak akkor érdekes ha valaki megtud menteni 1 mentéssel😊
Köszöntem elõre is!

#118408 mindegyik mai játékból lehet szedni mocskos szar igénytelen részeket.