XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
nézd már meg az öreg faszit hogy néz ki meg a hátteret meg a padlót amikor a kis robotot baszogatja a tabletszerû valamin 😄 I.S.Z.O.N.Y.A.T S.Z.A.R. de persze meglesz. 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
lál

Ez ugyanaz a hulladék motor, mint amit használnak ezer éve. Látszik is rajta.

nextgenig nem is lesz más motor.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Hát benézted akkor. ez nem ugyanaz, mert látszik hogy már másképpen néz ki, írták is hogy másik motor lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
nem .... de ez tényleg az .. ugyan úgy ahogy az MW3 és már a Black ops is az volt ... MW2 még akkoriban elment.

DarkSector
Neked minden ronda, ami nem BF. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Black Ops 2

Hangulatos , tetszik a jövõbeli hadviselés , az öteltek

iszonyat rondán néz ki , megint szar lesz a multi , és rövid lesz.

DarkSector
Enyimhez szépítettél vagy egyezik a véleményünk?

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Élõszereplõs Halo 4 sorozat jön majd.

Over the course of five 15-minute episodes, "Forward Unto Dawn" tells the story of a young UNSC cadet who runs into Master Chief early on in the struggle between humanity and the Covenant and uses the legendary Spartan as an inspiration to rise through the ranks and serve as an officer aboard the UNSC Infinity.

"Halo 4: Forward Unto Dawn" will air on Machinima.com and the official Halo Waypoint in the weeks before the game launches on November 6.

blackcalibra
Az jó, annyiért adom.
DarkSector
Nem mondta senki hogy a multiplayer is errõl a sniper-kedésrõl fog szólni. 😄

DarkSector
Nincs normál értelemben vett multi.

TaRka0107
Aha, értem. Azt hittem faszább multija van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Semmi gond láttam és gondoltam,hogy hasonló miatt nem szólaltál meg.
Õszintén szólva nem nagyon érdekel a coop most is csak az acsik miatt játszunk ahogy végzünk velük nem játszok.Overwatch 1 sniper spotteres cucc
sniper ül fent 1 házba minimális mozgástérrel a másik meg rohangál pontrol pontra és küzd az életben maradásért.Bombing run még nagyobb faszság nulla sniperezés van pár pont ahova elszaladgálsz alkatrészekér hogy a menekülési eszközt megszereld.Szal 1 ember csak szaladgál szerel mindenhol a másik meg fut utána és lõ mindent....
DarkSector
😊

Nincs nekem ncore. Nem tudom milyen hosszú, reggel kezdtem, nem régen lett vége, gyorsan eltelt, mozgalmas a játék. Nem unatkoztam. Mondjuk én nyomi módban nyomom(easy), lehet normál fokozaton több lenne.
Waczkor
Asszem még nem tudni sajnos😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TDC Geronimo
jónak néz ki, mikor jön ez?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Waczkor

DarkSector
No.

Renjike
pcre van?

Seth
5 óra, max

PSN ID.: Beegabor

Renjike
az komoly. én nem láttam még sehol 😄 játékidõ?

DarkSector
Doboz.

DarkSector
ncore-os mi? 😄

Nem tom.
Renjike
az nem árkád játék?? Normál dobozos história?

Végignyomtam Battleship. Nem volt rossz, bár annyira jó sem. Amolyan vasárnapi játék.
Waczkor
Ahogy lépkedsz feljebb megnyílik a többi autó.Van még benne multi roncsderbi 5 féle autóval😊

Nem rajongok annyira az ilyen fajta lökdösõs versenyzésért,sima versenyzést,rallyt jobban szeretem.
Anno mondjuk a destruction derbyt nagyon szerettem.

Az a baj,hogy a dirtök is jók lettek volna,ha sokkal több pályát tesznek bele és nem mennek el ebbe az irányba.

TaRka0107
Gondolom flashelt a géped és fifa-nál frissíteni akar, akkor kilövi a flash-t, de ez csak egy tipp.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy xboxon FIFA 12-ni akartam és kiírt vmi frissítést.. Erre rámentem de a frissítés nem sikerült! Bejött egy kép egy hibaüzenettel.. Nem is ez a baj, hanem hogy ez a kép nem akar eltûnni, ha beteszek egy másik játékot akkor is elkezdi frissíteni és akkor sem sikerül, és a joystickal sem tudok mit kezdeni, nem tudom behozni az indítópanelt, meg a menüt sem mert a joy is csak villog nem lehet vele csinálni semmit! Segítsetek légyszi!!!
DarkSector
Miért van az hogy a Dirt a 2.részénél érte el a csúcspontját szerintem!?

TaRka0107
Harlekin, én voltam az a pofátlan aki bejoinolt a partytokba. Sajnos nincs headset-em azért nem szólaltam meg, majd holnap lesz. Holnap coopolhatnánk majd Sniper-be.

Totti5
Több mint 1 giga a demo, amibe van egy verseny 1 autó és 5 kör, ami nem tart tovább 3-4 percnél... többe került az áram amíg letöltöttem mint amennyit ér.

Belsõ nézet nincs, a többi meg a szokásos magas színvonal. Különösebben nem mozgat meg, max a kibõvített gymkhana opció lehet érdekes.

w77d
nna má lehet

w77d
még 200 kurva m pont kéne az új Forza 4 car pack-hoz, de nem tudok pontokat vásárolni :S

w77d
én nem tudok ma semmit sem vásárolni a market-bõl... másnál is megvan a hiba, vagy csak nálam? amikor rámennék, hogy confirm purchase, akkor kiadja, hogy hiba az xbox live-el..

Totti5
Nem lehet letölteni... sem xboxról sem xbox.comról

Bocsánat
A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra.

grebber
Az új Dirt game-et (ma jelent meg a demo) nézte már valaki?

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Nem rég csináltam meg ezt a küldetést. Hát sokszor újra kellett kezdenem checkpointtól! Anyáztam is rendesen.

Harlekin
Kurvára lõni!<#nevetes1>
Semmi extra mindenkit megölni Én 1edül csináltam igaz nem realisticen csak sima normálon.Akkor hogy elkeserítselek onnan még 3 pont lesz ahonnan azt a szerencsétlent végig kell követni és fedezni kb 40-50 katonától kell majd megvédeni mire beér oda ahol Ti vagytok.
Moby
Nem megmondtam látatlanban, hogy instant delete? 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
4. pálya végig vittük tegnap co opba realisticon. Ott van egy olyan jelenet, hogy 2 õr és egy tiszt le akar lõni egy embert... le kell õket lõni ami még megy, de aztán kifut 5-6 katona a házakból és lelövik a tagot. Több mint egy órán át ezzel szórakoztunk, és mindig lelõtték, egyszerûen nem lehet megcsinálni, vagy mi csináltuk rosszul.

DarkSector
2500ft az árfolyama.

blackcalibra
Tudom, hogy nem hirdetõs, de azért hátha....
Kaptam a gép mellé Crysis 2 kupont.
Elpasszolnám, ha valakit érdekelne.
Harlekin
Snipers elitbe

Tárgyak keresése küldetések

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenleg kicsit se tûnik lehetetlen küldetésnek a borosüvegek megtalálása és szétlövése.Jó ha pályánként megtalálok 1et,Pedig szét pásztázom a területet mindenhonnan és az aranyrudak is hasonlóak nem elég,hogy jól el van dugva meg a rengeteg tégla törmelék között csak 1 kicsit másabb akkor még az se mind1,hogy teszem 1 asztal melyik oldalán állsz,hogy felvegye.
Harlekin
Éppen ezért írtam amit írtam!<#kacsint>
torrent freeak adat csak a leszedett állományok.Nem az hogy mennyien használják.ergó Én 1 szer szedtem de 4 en használják.Ezért a plusz 3
Waczkor
Kill Tally – As waves of enemies storm in players must race against the clock to eliminate as many as possible in order to achieve the highest possible kill count.

Bombing Run – Gamers must escape a scheduled bombing run but the only getaway vehicle is broken. Before the bombs fall, the area must be searched for parts and fuel while remaining unseen.

Overwatch – Players combine separate skillsets as a sniper and an operative and work in tandem to take out enemies.

Campaign – Fans play through the single-player campaign with a friend

Sniper Elite V2 on PC will have Team Deathmatch with up to 12 players.
Ez maradt ki a konzolosokból.

DarkSector
Én is csak 1x szedtem le, de nem torrentrõl. 😊

DarkSector
Ez kurvajó nemtudom figyeltétek-e: Xbox Live Status