XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amit a gémsztárosok mondtak az hazugság.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tottus ahogy látom az aláírásodban neked van Wireless Racing Wheel-ed. Jó a kormány, rendesen érzékel vagy késéssel? Gamestaron ment videóteszt Forza 4-rõl és ott azt mondták, hogy késõn érzékel.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor
"Beyond Good & Evil 2: next-gen konzolokra fog érkezni
Michael Ancel, a Rayman készítõje a Toulouse Game Show-n megerõsítette, hogy folyamatban van a játék fejlesztése, de nem a jelenlegi hardverekre.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A Beyond Good & Evil 2-rõl nem sok pletyka kering, sokkal inkább találgatásokról van szó, de végre itt van valami konkrétabb dolog. "Jelenleg a fejlesztés aktív szakaszában vagyunk, és arra összpontosítunk, hogy a lehetõ legjobbat hozzuk ki magunkból. Csak azt mondhatom, hogy egy minden szempontból lenyûgözõ játékot kívánunk elkészíteni, és ehhez komolyabb technika kell. Nem mondjuk, hogy 2013-ban fog megjelenni, mert nem szeretnénk olyan ígéreteket tenni, amit nem tudunk betartani. Egy nagyszerû játékot kívánunk piacra dobni, de ehhez erõsebb hardverekre van szükségünk." Mindez arra enged következtetni, amire Ancel már korábban is célozgatott, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem a mostani konzolokra fog megjelenni.
Hova is tettem az emelõt?
A játékról azonban nem volt hajlandó elárulni semmit, csupán az irányítással kapcsolatban mondott annyit, hogy "Leginkább a Prince of Persia és az Assassin's Creed nézete és irányítása az, ami a legközelebb áll ahhoz, amit kigondoltunk. Dinamikus kamerát fogunk használni, hogy a játékos úgy érezze, valóban ott van az akcióban. Ez hasonlíthat a Mirror's Edge-hez, de a játék maga nagyon különbözõ lesz." Az Ubisoft hivatalosan soha nem jelentette be, hogy a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését leállította volna, de a 2008-ban történt bejelentést követõen hamar elültek a dolgok a játék körül. De úgy tûnik, mégiscsak van élet a halál után."
Elõfordulhat hogy ez már a következõ generációs realtime grafikát szemléltetné???
PSN ID.: Beegabor
Nálunk ezeknek a 90%-a ugye meg elérhetetlen így lassan átalakul játékgépbõl mediaboxá, amit mi meg ki se tudunk használni.
Valakinek sikerült az áprilisi Xbox Live Rewards 'Triple Play' promó keretében összekapni a gratis 300 MS pontot ?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nagyon korrekt srác volt az eladó, remélem ez a tendencia megmarad.
Elvileg csak hétvége után érnék rá, megnézni a játékokat, de lehet még ma este rájuk kell nézzek. 😄
3 pályán vagyok túl!De kész vagyok
Pedig csak ez az 1 acsi hiányzik.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Tökéletesek!
Szóval ebben az esetben jól jártam.
Kösz a múltkori segítséget még egyszer, most már csak egy ODST-t és a Reach
várat magára, de hamarosan azt is beszerzem.
Milyen fejhallgatót ajánlatok X360-hoz.
Ami lényeg lenne: vezetékes, chat és játék hangot külön lehessen szabályozni. Ár kb 18000ft
(Turtle Beach sajnos kilõve, mert kicsi hazánkban nem forgalmazza szinte senki. Ahol esetleg van onnan meg nem szívesen vennék.)
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Buták, birkák, marhát, idióták. Józan ész teljes hiánya nélkül.
Futkosnak a nyílt terepen, amikor 4 társukat elõbb lõttem le.
Képesek 10en befutni egy helyere és fel sem tûnik még azt utolsóknak sem hogy az elõzõeket szitává daráltam. Az már fel sem tûnik egy idõ után hogy 10 percenként egy AI valahova beakad...
Kõdobálás nagyon vicces, 1szer sem használtam. Az is vicces hogy áll két õr, és ha akkor lösz amikor zaj van akkor elvileg nem hallanak meg. Na de a látásukkal mi van?😊 agyonlõsz egy embert és nem tûnik fel nekik? vagy feltûnik, bármit csinálsz...
Olyan is volt hogy fedezékben bújtunk, de már ordibáltak hogy sniper... mire fel? ki se néztem.
Vetekszik a Metro 2033 AIval, de az csõ volt, ott annyira nem feltûnõ, de amit ezek itt a nyílt terepen mûveltek az kabaréba illõ volt.
Lehet elkezdem a Halo 1 CEet Heroicon hogy helyre álljon az AI világ rendje...
Van olyan,hogy oldalt áll neked odasunnyogsz és halk öléssel megölöd pedig simán látnia kellene.
Teljesen kiszámítható a mozgásuk.
Mögé lopakodsz majd elé mész és elkezd okoskodni hogy húúú itt van valami mocorgás vagy mégse persze ezek másodpercek,de álltalába erre már halottak.Tehát hót hülyék.
Ami viszont 1 nagy baromság az egészbe,hogy ugye dobhatsz követ"ELTERELÉS" gyanánt,de ez inkább azt eredményezi,hogy csak magadra felhívod a figyelmet.
Pl fent vagy 1 emeleti szobába lent az utcán áll 2 katona nem látnak rád kedélyesen beszélgetne.Kidobsz az ablakon 1 követ az utca túloldalára és az 1ik elindul arra a másik meg feléd fel a lépcsõn.Biztos a kõ süvítõ hangjából és a becsapódástól számolta ki,hogy merre kell mennie.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.