XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Annak a grafikája meg sem közelíti ezt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Ebben a wireless kormány más mint ez?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Hidd el, hogy semmi késés nincs, max annyi mint a kontrollernél😊

Amit a gémsztárosok mondtak az hazugság.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Ilyen lenne kb 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Rajtam ne múljon megosztottam arckönyvön!

Next PC upgrade: 2022

Próbáld Asura's Wrath... <#taps>
DarkSector
Jó de én ilyet el tudnék simán képzelni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a videó már 3 éves... kizárt, hogy valós játékból való lenne. Egyrészt így senki nem játszik, ilyen játékmenet nincs, másrészt az elején 0:00n-ál van egy glitch ami 3D készítésnél van(ezt ezen a videón nem látni, de a hardwired oldalán lévõn igen).
TaRka0107
Üdv!
Tottus ahogy látom az aláírásodban neked van Wireless Racing Wheel-ed. Jó a kormány, rendesen érzékel vagy késéssel? Gamestaron ment videóteszt Forza 4-rõl és ott azt mondták, hogy késõn érzékel.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Hol lehet elõrendelni?

Renjike
Hidden blade <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret> jól tettem h berendeltem a legnagyobb collectorst 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
Elvileg ez ingame már bár a fene se tudja... Inkább in-engine

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
akkor hajrá...

TDC Geronimo

Totti5
Ez egy 2 éves CGI videó, ráadásul nem hivatalos.

Seth
Hát illene egy ilyen minõséget hozni a nextgen-nek,de nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz mint amit itt prezentáltak, mármint játékmenetet illetõen

DarkSector
Akkor lehet az a régi videó mégiscsak realtime lehetett. 😊

"Beyond Good & Evil 2: next-gen konzolokra fog érkezni

Michael Ancel, a Rayman készítõje a Toulouse Game Show-n megerõsítette, hogy folyamatban van a játék fejlesztése, de nem a jelenlegi hardverekre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

A Beyond Good & Evil 2-rõl nem sok pletyka kering, sokkal inkább találgatásokról van szó, de végre itt van valami konkrétabb dolog. "Jelenleg a fejlesztés aktív szakaszában vagyunk, és arra összpontosítunk, hogy a lehetõ legjobbat hozzuk ki magunkból. Csak azt mondhatom, hogy egy minden szempontból lenyûgözõ játékot kívánunk elkészíteni, és ehhez komolyabb technika kell. Nem mondjuk, hogy 2013-ban fog megjelenni, mert nem szeretnénk olyan ígéreteket tenni, amit nem tudunk betartani. Egy nagyszerû játékot kívánunk piacra dobni, de ehhez erõsebb hardverekre van szükségünk." Mindez arra enged következtetni, amire Ancel már korábban is célozgatott, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem a mostani konzolokra fog megjelenni.

Hova is tettem az emelõt?

A játékról azonban nem volt hajlandó elárulni semmit, csupán az irányítással kapcsolatban mondott annyit, hogy "Leginkább a Prince of Persia és az Assassin's Creed nézete és irányítása az, ami a legközelebb áll ahhoz, amit kigondoltunk. Dinamikus kamerát fogunk használni, hogy a játékos úgy érezze, valóban ott van az akcióban. Ez hasonlíthat a Mirror's Edge-hez, de a játék maga nagyon különbözõ lesz." Az Ubisoft hivatalosan soha nem jelentette be, hogy a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését leállította volna, de a 2008-ban történt bejelentést követõen hamar elültek a dolgok a játék körül. De úgy tûnik, mégiscsak van élet a halál után."

Elõfordulhat hogy ez már a következõ generációs realtime grafikát szemléltetné???

Shan
Szerintem az még odébb van, mire kiértékelik...
DarkSector
Volt már?

Seth
Egyetértek. Rémgyenge cucc. A coop rész állítólag sokat dob rajta, de az engem hidegen hagy

Végigtoltam Syndicate. Borzasztó volt, úgy 4 óra volt a játékidõ nyomi módban(easy). A kényszerítõ dolgokat nem is használtam soha, jó sok értelme volt beletenni. Kénytelen voltam napfénynél játszani, mert sötétben szétmegy a szemem a vakító fehér effektrõl, mert kikapcsolni, lejjebb venni természetesen nem lehet. A vége felé már jobb lett, de a gagyi Battleship sokkal szórakoztatóbb, izgalmasabb volt. Hatalmas csalódás.
DarkSector
Jó lesz majd retro-zni, mikor kapunk a next-nextgen-ben a mocsokszar játékokat...

TDC Geronimo
Külföldön nem kell, nálunk meg max porfogónak lesz jó ezzel a "sok" szolgáltatással, ami itt elérhetõ

Valahol logikus is a gondolatmeneted, az új generáció lassú érkezésével. Legalább nem kell kidobni a gépet, ha már új játék nem lesz rajta(gondolom xbla cuccok lesznek továbbiakban is).
TDC Geronimo
MS idei E3 fókusza "They told me don't expect a lot of game stuff, expect a lot of dashboard, interface, multimedia."

Nálunk ezeknek a 90%-a ugye meg elérhetetlen így lassan átalakul játékgépbõl mediaboxá, amit mi meg ki se tudunk használni.

Macccy
Hi there!

Valakinek sikerült az áprilisi Xbox Live Rewards 'Triple Play' promó keretében összekapni a gratis 300 MS pontot ?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Trials Evolution extreme pályák teljesítve 😊 soha többé.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
áámen :o)

Just do it :)

blackcalibra
Kösz! 😊
Nagyon korrekt srác volt az eladó, remélem ez a tendencia megmarad.
Elvileg csak hétvége után érnék rá, megnézni a játékokat, de lehet még ma este rájuk kell nézzek. 😄
Harlekin
snipertõl agyfaszt kapok...Eliten szenvedek,de hamarosan a controller bánja!<#nevetes1>
3 pályán vagyok túl!De kész vagyok
Pedig csak ez az 1 acsi hiányzik.
Totti5
sok sok szeretettel várunk 4. szoldzsörnek😊

Harlekin
Akinek van az azt mondja,hogy nagyon jó(és tényleg az mert használom).Akinek nincs az meg azt,hogy szar(vélemény általában úgy, hogy ki se próbálták).Próbáld ki valahol és dönts!
Sziasztok szerintetek milyen a kinect mondanátok róla egy-két véleményt és hogy nekem a régi fat arcade gépem van ahhoz kell valami + a kinectnek hogy mennyen rajta? válaszotokat elõre is köszönöm .
Örülök neked, jó játékot! 😊 Mondtam, hogy ha sok a pozitív értéklése az eladónak, akkor azért valszeg szarul nem fogsz járni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Coop, ha kijön? 😊

Csontkovacs74
Nagyon szépen köszönöm. A TB px21-re azt hiszem le is csapok. 😄

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Totti5
blackcalibra
Kösz! <#wave>

Renjike
Jó játékot neked ! 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

blackcalibra
Megérkezett a Halo Wars és a Halo 3 a Jatekaim.hu-ról, attól a bizonyos "sok pozitívos" emberkétõl!
Tökéletesek!
Szóval ebben az esetben jól jártam.

Kösz a múltkori segítséget még egyszer, most már csak egy ODST-t és a Reach
várat magára, de hamarosan azt is beszerzem.
Csontkovacs74
Sziasztok!
Milyen fejhallgatót ajánlatok X360-hoz.
Ami lényeg lenne: vezetékes, chat és játék hangot külön lehessen szabályozni. Ár kb 18000ft
(Turtle Beach sajnos kilõve, mert kicsi hazánkban nem forgalmazza szinte senki. Ahol esetleg van onnan meg nem szívesen vennék.)

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Totti5
Ejj de jó lesz ez!

DarkSector
Downpour olcsóságot nem árul valaki??????

DarkSector
Igaz is a halo az AI-rõl híres...😄

Totti5
Lehet finoman fogalmaztam. Nincs benne AI!

Buták, birkák, marhát, idióták. Józan ész teljes hiánya nélkül.

Futkosnak a nyílt terepen, amikor 4 társukat elõbb lõttem le.

Képesek 10en befutni egy helyere és fel sem tûnik még azt utolsóknak sem hogy az elõzõeket szitává daráltam. Az már fel sem tûnik egy idõ után hogy 10 percenként egy AI valahova beakad...

Kõdobálás nagyon vicces, 1szer sem használtam. Az is vicces hogy áll két õr, és ha akkor lösz amikor zaj van akkor elvileg nem hallanak meg. Na de a látásukkal mi van?😊 agyonlõsz egy embert és nem tûnik fel nekik? vagy feltûnik, bármit csinálsz...

Olyan is volt hogy fedezékben bújtunk, de már ordibáltak hogy sniper... mire fel? ki se néztem.

Vetekszik a Metro 2033 AIval, de az csõ volt, ott annyira nem feltûnõ, de amit ezek itt a nyílt terepen mûveltek az kabaréba illõ volt.

Lehet elkezdem a Halo 1 CEet Heroicon hogy helyre álljon az AI világ rendje...

Harlekin
Teljesen!

Van olyan,hogy oldalt áll neked odasunnyogsz és halk öléssel megölöd pedig simán látnia kellene.
Teljesen kiszámítható a mozgásuk.
Mögé lopakodsz majd elé mész és elkezd okoskodni hogy húúú itt van valami mocorgás vagy mégse persze ezek másodpercek,de álltalába erre már halottak.Tehát hót hülyék.
Ami viszont 1 nagy baromság az egészbe,hogy ugye dobhatsz követ"ELTERELÉS" gyanánt,de ez inkább azt eredményezi,hogy csak magadra felhívod a figyelmet.
Pl fent vagy 1 emeleti szobába lent az utcán áll 2 katona nem látnak rád kedélyesen beszélgetne.Kidobsz az ablakon 1 követ az utca túloldalára és az 1ik elindul arra a másik meg feléd fel a lépcsõn.Biztos a kõ süvítõ hangjából és a becsapódástól számolta ki,hogy merre kell mennie.
Muttley
Totti,

mennyire buta az enemy AI?
melyik játékéhoz hasonlít leginkább?

Just do it :)

Totti5
arcpirító ár<#eljen>

Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy Pesten hol tudnák "függetleníteni", vagy nem tudom hogy hívják az Xbox 360-am? Köszi!
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.