XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tüskés fegyver egy nagyon jó gun, de nem kötelezõ használni.
Ellenfelek közül csak a Gruntokba lehet belekötni, de azok a copy paste töltelék szoldzserek. A Halo univerzumban ezek kicsit idióta lények. Vagy tetszik vagy nem... nem az átlagos szint, ezért nekem tetszik. Öröm õket irtani. A többi ellenfél brutális és kegyetlen, meg batár állatok, egy percre sem viccesek, meg mesések.
Amúgy meg😊
( új kép )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Legjobb jRPG élményem az elmúlt 5 évben!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A New York Minutehez sok sikert!5.nél feladtam!<#kacsint>#kacsint>
Kettõ közül melyiket ajánljátok?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
My streams: https://beam.pro/oriic
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Next PC upgrade: 2022
"The game doesn't AUTO SAVE so you have to hit the start menu and click the same and quit option to get your progress saved." -lol 😮
Nyomtam egy 2 órát az ODST-t, hát nagyon más mint a többi rész. Halo 3-at öröm volt tolni. Ez meg kb semmi élmény. Nagy Brute-ok ellen esélyünk nincs. Meg a sok sötétség zavar.
ha szereted a rajzfilmszerû világot
sündisznó tüskés dragonball Z jellegû fegyvereket
ill. a sután megrajzolt ellenség szörnyeket
az AI mintaszerû benne, de a fentieket kell hozzá nagyon szeretni
különben messzire hajítod ki az ablakon 😉
Just do it :)
Nincsenek benne robotok...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#119180: Te is azzal kezdted<#eplus2>#eplus2>
Meg sok extra rövidfilm, cartoon
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
És igen, ahogy mondták elõbb, a HALO3 még 2006-2007 -ben volt nagykutya, mostanra már "csak" egy nagyon profi engine. Nagyon jó a világítási rendszere, a fizikája, a ragdoll és persze az irányítás és A.I ami az egész sorozat legerõsebb oldala.
Jók ezek a HALO -k ... film trilógia kéne
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Remélem, megengedett a kérésem. Lite-on okosított dvd-írót szeretnék venni. Tippet,elérhetõséget tudnátok adni? Elõre is kösz!
Sokkal szarabb játékokkal is játszottunk régebben, ez még teljesen jó volt.
De összességégében nem volt rossz annyira.
Ezt nagy feladat értelmezni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert itt pl nem írják hogy organikus lenne:
Type-47 Ultra Heavy Assault Platform
Flooddal nekem semmi bajom nincs.
ODST csak kicsit szebb mint a H3. Alapjaiban ugyan az grafikailag.
Holnap majd nyomom ODST-t, az majd jobb lesz.
Viszont a Flood-tól már agyfaszt kapok. Mi ez valami horror? A halo3 vége felé most volt kb 1 órás balfaszkodás velük szûk térben.
Nem értem miért kell elbaszni egy nem is rossz játékot ilyen fos idõhúzó elemekkel.
PSN ID.: Beegabor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Halo 1 <<<<<<< Halo 2 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Halo 3 << ODST <<<<<<<<<<<<<<<< Reach
Vagy viccnek szántad, vagy irtózatos baromságnak?😊
A grafikailag feljavított reméke Halo 1 CE sincs Halo 3 szint. Amúgy ott lehet látni, hogy mekkora óriási az eltérés az eredeti HD ( vagy ha úgy tetszik PCs ) és modernebb grafika közt.