XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
tévedtem. lehet 😊"
Ez nem FPS
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elsõ benyomások
ámulok és bámulok 😊
4 óra gameplay eddig és letehetetlen
azt hittem FPS -ben már nem nagyon lehet újat és izgalmasat mutatni
tévedtem. lehet 😊
játszható valós lopakodó taktikai és eszetlen rohangálós paraszt stílusban
FPS fanoknak azonnal elite szinten kezdeni
minden új pálya újabb lehetõségek és egyik sem izzadtság szagú
graf: erõs 8 pont
pici bi-bi: gyengének hat az enemy AI és pályák picit rövidek
érezni, h multi-ban van itt a nagy flash
enemy AI nem gyenge, hanem életszerû (vagy nem is tudom)
pl CoD úgy emeli a nehézséget, h az ellenség akármilyen távolságból, akármilyen fegyverrel, akárhonnan fejbekap és ilyenbõl elég 2 = game over
itt ez annyiban módosul, h ha rejtõzködsz, mozogsz fedezékek között, célt megjelölsz, drone GPS, magnetic detection stb., akkor megy minden faszául
és az ellenség nem Superman mindenhonnan
és emiatt hat könnyûnek +
zavaró az erõviszony: te egy hi-tech Ferrari vagy, az ellenség pedig egy bokorugró Lada
make no mistake: ha nem fedezékbõl lõsz, elite-en 2 lövés és szevasz
összességében nagy hangulata van a gammának
ami anno nem sikerült a Battlefield 2142-nek, ez most itt összejött
CoD Black Ops 2 is sokat fog másolni ebbõl novemberig
jó karakterek mozgásanimációja, külön tecccccc a sprint futás megoldás
fegyvereknek kib.szott jó hangja van
úgy ám-blokk látszik, h fegyverbuzik csinálták fegyverbuziknak
nagy fun a weapon customize, jó sok lehetõséggel - sehol nem láttam eddig ilyet ilyen részletességgel és tetszik 😊
momentán idén eddig nekem ez a No. 1 😊
Just do it :)
Pár héten belül szeretnék beszerezni egy kinectes boxot, és érdeklõdni szeretnék hogy az ingyenesen elérhetõ (leginkább kinectes) játékdemók milyen korlátozással rendelkeznek nagy általánosságban? Idõ? funkció?
Valamint milyen kinect játékokat ajánlanátok, amit megéri megvenni rögtön? Magam 22 éves vagyok, de 8-10 éves gyerekekre is gondolni kéne.
Köszi!
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Game maketplace-nél van egy új menüpontom:
"spotlight"
És bejött az is hogy lehet venni MS pontot:
500pont 1670ft
1000pont 3340ft
2000pont 6680ft
5000pont 16700ft
Szép áron adják õket.
Lehet hogy eddig is ott volt dashben csak én nem láttam? 😄
De ezekszerint nem. 😛
Állítólag ez HC kinect játék.
Még nem hallottam róla, de elvileg kinectes.
"Töltsd le a Resident Evil 6 demót Xbox 360 konzolodra az Xbox LIVEŸ piactérrõl július 3-tól – 60 nappal korábban, mint a többi platform játékosai!"
Magyarul már kész a demo....😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kihúzok mindent, tápot odébb teszem, összedugom, bekapcsolom és minden ok. Mi lehetett a baja????
Elsõ pályával annyit elszórakozok😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a rész ott herevere, seggrepacsi, hellokitty roller rescue.
Ha elfogadsz egy tanácsot, ne hack 'n' slash-ként játszd, hanem tekints rá úgy, mint a régi klasszikus Commandos 1. és 2. részére:
Egyszerre lehetõleg csak egy ellenfelet!
Nem tudom milyen karival tolod, de a pajzsod létfontosságú, használd!
Gondolj bele, hogy engem személy szerint mi késztethetett erre: Kép
Nem mentem az idõre csak az acsit akartam megcsinálni azaz végig jutni,de nem sikerült.elsõ 2 pálya gyerekjáték a stadionnál kezdõdnek a problémák.
Next PC upgrade: 2022
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy is alapvetés, hogy mindig én vezetek, anyósülésen elhányom magam.
(ráadásul az ágyúhoz jobban értenek a UNSC bakák!)
Az ODST - számomra - kilóg a sorból kicsit, legalábbis amennyit eddig láttam belõle, még nem toltam le. Kicsit grafikai stílusban egy átmenetet képez a kölyökklubos béna cartoon cgi mesék és egy komolynak szánt földi küzdelem között. Más atmoszféra, más coolness szint. A HALO 1-2-3 az tökös, mintha John McClane -t beöltöztetnék egy féltonnás exoskeleton páncélba miközben Ellen Ripley súgna neki a sisak fülesen át ... Nesztek rovarok! <#violent>#violent>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Meg a "szörnyek" (?) is faszán ki vannak találva, egyesült fajok szervezete ... Van amelyik metánt lélegzik, azért van rajta tartályos szerkó, van amelyik japán szamuráj mintához hasonlóan él és nagy harcos és van a számító toloszékes infúziós fõgenya, aki a mastermind. Ha én alien lennék én is így csinálnám vazze! <#papakacsint>#papakacsint> ... méghogy "szörnyek"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
jó lenne, ha lennének benne valódi távoli lövések min. 1500 m
és nem kéne már 90 m-re alá/ fölé lõni, mint az okos Sniper Elite V2-ben, ahol elkefélték a ballisztikát
co-op: kérdeztem tõlük faszbukkon, de nem válaszoltak
következtetés: nem lesz 😊
ez pl. egy full photoshop kép 😊
anno beszéltünk róla
nekem a Halo széria nem gyere be, te pedig a military FPS-ektõl kapsz lábrázást
1-1 😊)
és pont ekkor vóóótam külföldön
EGY IGAZI SHOWMAN 😊
ilyen fizikával kérjük az F1 2012-t
mingyááááá megyek oltani h.lye Codemasters-éket