XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Fps elemek? a zoom-ra gondolsz? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
#119255: sry TPS-t akartam, FPS elemekkel 😊
#119256: ne a pálya intro-kat nézd

Just do it :)

grebber
"Graf erõs 8-as." Hát te sem vagy egy nagy igényû grafika terén az már biztos.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"azt hittem FPS -ben már nem nagyon lehet újat és izgalmasat mutatni
tévedtem. lehet 😊"

Ez nem FPS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Amint 6-7 k körül lesz az ára, meg is veszem. D:

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
elsõ benyomások

ámulok és bámulok 😊
4 óra gameplay eddig és letehetetlen
azt hittem FPS -ben már nem nagyon lehet újat és izgalmasat mutatni
tévedtem. lehet 😊
játszható valós lopakodó taktikai és eszetlen rohangálós paraszt stílusban
FPS fanoknak azonnal elite szinten kezdeni
minden új pálya újabb lehetõségek és egyik sem izzadtság szagú
graf: erõs 8 pont
pici bi-bi: gyengének hat az enemy AI és pályák picit rövidek
érezni, h multi-ban van itt a nagy flash
enemy AI nem gyenge, hanem életszerû (vagy nem is tudom)
pl CoD úgy emeli a nehézséget, h az ellenség akármilyen távolságból, akármilyen fegyverrel, akárhonnan fejbekap és ilyenbõl elég 2 = game over
itt ez annyiban módosul, h ha rejtõzködsz, mozogsz fedezékek között, célt megjelölsz, drone GPS, magnetic detection stb., akkor megy minden faszául
és az ellenség nem Superman mindenhonnan
és emiatt hat könnyûnek +
zavaró az erõviszony: te egy hi-tech Ferrari vagy, az ellenség pedig egy bokorugró Lada
make no mistake: ha nem fedezékbõl lõsz, elite-en 2 lövés és szevasz
összességében nagy hangulata van a gammának
ami anno nem sikerült a Battlefield 2142-nek, ez most itt összejött
CoD Black Ops 2 is sokat fog másolni ebbõl novemberig
jó karakterek mozgásanimációja, külön tecccccc a sprint futás megoldás
fegyvereknek kib.szott jó hangja van
úgy ám-blokk látszik, h fegyverbuzik csinálták fegyverbuziknak
nagy fun a weapon customize, jó sok lehetõséggel - sehol nem láttam eddig ilyet ilyen részletességgel és tetszik 😊
momentán idén eddig nekem ez a No. 1 😊

PLackó
Üdv!
Pár héten belül szeretnék beszerezni egy kinectes boxot, és érdeklõdni szeretnék hogy az ingyenesen elérhetõ (leginkább kinectes) játékdemók milyen korlátozással rendelkeznek nagy általánosságban? Idõ? funkció?
Valamint milyen kinect játékokat ajánlanátok, amit megéri megvenni rögtön? Magam 22 éves vagyok, de 8-10 éves gyerekekre is gondolni kéne.
Köszi!

orichalcos
Hétvégén valaki benne lenne Halo Reach, Halo Wars, vagy Halo CE Annviersary co-op-ban? Sajna fülesem nincs, de szerintem annyire ezekhez nem is kell.

DarkSector
Kezdetektõl ez az ár van...😄

Totti5
Erre tessék. Nyár egyik legjobban vár játéka. ( csak ne 2 órás legyen )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Táp 5 éves. A gépem amúgy legelsõ szériás volt. Egyszer meghalt a videóchip és ment prágába 1 hetet nyaralni, ahol az MS kicserélte az alaplapot az akkori friss csipesre ami már elvileg 3led mentes, de szigorúan HDMI nélküli utángyártottra ( nehogy már jobbak kapjak... ) Azóta is vígan megy gép.

TaRka0107
Batman Arkham City-t nagyon nem értem. Már rég kint van teljesben.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Na az tetszett a videókon. Kontrollert is kell benne használni, de azt hiszem kinect nélkül nem indul el.

Totti5
Batman 2, Ridge Racer.

orichalcos
Amúgy volt valami dash frissítés napokban?

Game maketplace-nél van egy új menüpontom:

"spotlight"

És bejött az is hogy lehet venni MS pontot:
500pont 1670ft
1000pont 3340ft
2000pont 6680ft
5000pont 16700ft

Szép áron adják õket.

Lehet hogy eddig is ott volt dashben csak én nem láttam? 😄

DarkSector
Igen, thx...sajnos nincs kinectem, elfelejtettem írni hogy olyan ami nem kinektes jelent-e meg...? 😛

De ezekszerint nem. 😛
Állítólag ez HC kinect játék.

orichalcos
Steel Battalion Heavy Armor.

Még nem hallottam róla, de elvileg kinectes.

DarkSector
Van valami új demo a live-on? a Spec Ops óta?

DarkSector
Oks én csak álltalánosságban írtam, nem próbáltam még a Dark Souls-t. 😊

Seth
Az irányítás tökéletes (már ha nem lagzik 😄)

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Dragons Dogma-nál olvasható:

"Töltsd le a Resident Evil 6 demót Xbox 360 konzolodra az Xbox LIVEŸ piactérrõl július 3-tól – 60 nappal korábban, mint a többi platform játékosai!"

Magyarul már kész a demo....😄

Tinman
Nálam 2.5 éve... kihúzva még nem volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Kérdés hogy mennyire befolyásolja az irányítás a nehézséget, mert ha egy játék a béna irányítás miatt nehezebb az gáz, de ha nem akkor megéri próbálkozni.

davidka003
5 éve megy neki, feltételezem, hogy ugyan az a box megy 5 éve.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TaRka0107
Honnan veszed, hogy régi fosboxa van?

davidka003
Hát az csoda. Régi fosboxok nem elég megbízhatóak. Esetleg a Jasper. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Nekem 5 éve megy a táp folyamatosan😊

Én mindig áramtalanítom teljesen, soha nem megy magában mikor ki van kapcsolva a box. Felesleges árampocsékolás, és a tápnak sem tesz jót.
davidka003
LINK

Másik oldalakon is azt írták rá, hogy haldoklik a tápegység de a Microsoft ingyen cseréli.

TaRka0107
Nekem olyan volt, hogy ment a box, és arrébb akartam tenni a tápot, nem piszkáltam, csak arrébb tettem és leállt a box.

orichalcos
Banyek. Halo 2-vel játszom, erre fogja magát a box és kikapcsol a táp led meg pirosan világít.
Kihúzok mindent, tápot odébb teszem, összedugom, bekapcsolom és minden ok. Mi lehetett a baja????

davidka003
Villog a kontroller, hogy merül az aksi. Hagyjam amíg lemerül magától vagy már most cseréljem ki?

TaRka0107
Már 2. is elég hosszú volt, bár mikor rájöttem hogy le lehet nyomni az átvezetõket akkor már nem😄DD
Elsõ pályával annyit elszórakozok😄

Tinman
Csak gyõzködni akarlak, hogy ne add fel, játssz vele, meghálálja :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Láttam már a képet, de te egy elvetemült vagy... <#wave>
Tinman
Fetrengveröhögõssmiley :-D

Az a rész ott herevere, seggrepacsi, hellokitty roller rescue.

Ha elfogadsz egy tanácsot, ne hack 'n' slash-ként játszd, hanem tekints rá úgy, mint a régi klasszikus Commandos 1. és 2. részére:
Egyszerre lehetõleg csak egy ellenfelet!

Nem tudom milyen karival tolod, de a pajzsod létfontosságú, használd!

Gondolj bele, hogy engem személy szerint mi késztethetett erre: Kép

Túljutottam Dark Souls-t elsõ pályáján, három nap alatt. Tegnap 3 órát nyomtam, de nem tudtam átjutni a csontikon a várfalon. Próbáltam elfutni, nem jó. Szépen kinyírni õket, nem jó. Pff. Egy jópofa sárkány is ellebbent elõttem, gondolom azt egy hónap alatt tudnám csak kicsinálni. Kurvára örülök, hogy nem fizettem érte(ami nagyon tetszik azt mindig megveszem), mert ez minden csak nem szórakoztató játék. Jó lenne pedig, érdekes is, szép játék is, tartalmas is, de így csak az elvetemülteknek élvezkedhetnek rajta. <#lama>
Harlekin
Grat de majd az 5. után is mond ezt.<#nevetes1>
Nem mentem az idõre csak az acsit akartam megcsinálni azaz végig jutni,de nem sikerült.elsõ 2 pálya gyerekjáték a stadionnál kezdõdnek a problémák.
grebber
Macccy
Hmmmm hmmmm ... Legalább kettõ piros lámpán átment a faszi ... az akkor mennyi is lesz? Helybõl 600 ezer Ft a szabálysértésért, plusz bukja a jogosítványát? Cccc ... ejnye bejnye ... rendõrországban óvatosabban kéne menõzni! Meg hogy kereket pörget a parlament mögött? Hátat fordít neki?? Nanana! Lehet ez nem fog fellépni a mogyoródi cirkuszban idén? <#idiota>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Lehet nem hype-oltuk elég pontosan, mi drukkerek: az enemy A.I az ami példás mint állat! A tengerészgyalogság sajnos kicsit suta, de hát mit vársz pár kopasz yankee-tõl meg a kolóniákra szakadt magyaroktól ... pff

Amúgy is alapvetés, hogy mindig én vezetek, anyósülésen elhányom magam.
(ráadásul az ágyúhoz jobban értenek a UNSC bakák!)

Az ODST - számomra - kilóg a sorból kicsit, legalábbis amennyit eddig láttam belõle, még nem toltam le. Kicsit grafikai stílusban egy átmenetet képez a kölyökklubos béna cartoon cgi mesék és egy komolynak szánt földi küzdelem között. Más atmoszféra, más coolness szint. A HALO 1-2-3 az tökös, mintha John McClane -t beöltöztetnék egy féltonnás exoskeleton páncélba miközben Ellen Ripley súgna neki a sisak fülesen át ... Nesztek rovarok! <#violent>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nincs az sehol se leírva, hogy egy másik százezer éves fajnak nem lehet durranó kristály tüskéket kilövõ fegyója. Vagy az lenne a trendi, ha õk is puskaport használnának és Marlboro -t szívnának?
Meg a "szörnyek" (?) is faszán ki vannak találva, egyesült fajok szervezete ... Van amelyik metánt lélegzik, azért van rajta tartályos szerkó, van amelyik japán szamuráj mintához hasonlóan él és nagy harcos és van a számító toloszékes infúziós fõgenya, aki a mastermind. Ha én alien lennék én is így csinálnám vazze! <#papakacsint> ... méghogy "szörnyek"

0Diaz0
Néztem énis videót errõl ( egyenlõre ) és nekemis kezd egyre jobban tetszeni ez a HALO.. <#eljen><#zavart1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

orichalcos
Délután néztem már. Gyönyörû artwork.

Muttley
ja-ja legyen benne jó AI, de ne legyen túlzás, mint GW1-ben
jó lenne, ha lennének benne valódi távoli lövések min. 1500 m
és nem kéne már 90 m-re alá/ fölé lõni, mint az okos Sniper Elite V2-ben, ahol elkefélték a ballisztikát
co-op: kérdeztem tõlük faszbukkon, de nem válaszoltak
következtetés: nem lesz 😊

Muttley
erre mondtam, h ízlés kérdése 😊
ez pl. egy full photoshop kép 😊
anno beszéltünk róla
nekem a Halo széria nem gyere be, te pedig a military FPS-ektõl kapsz lábrázást
1-1 😊)

Muttley
ilyet még-még
és pont ekkor vóóótam külföldön
EGY IGAZI SHOWMAN 😊

ilyen fizikával kérjük az F1 2012-t
mingyááááá megyek oltani h.lye Codemasters-éket

TaRka0107
Jójó, de engem nagyon zavar, hogy nem teljes képernyõben hozza be a távcsövet.

Totti5
Ez jól néz ki. Cryengine ugye? remélem jól optimalizálják. Megjött a kedvem hozzá az Elite V2 után pedig ezek a játékok eddig kimaradtak. Csak legyen benne AI és ne 4 órás legyen. Co op várható?

Renjike
Dat Wepön <#szeret>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !