XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
- Eredeti GTA-val
- 1 hónap live-al
<#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a játékélmény egész jó. Nagy kihívás levadászni a nagy robotokat(Scarab).
Azt hittem, hogy fos lesz kontrollerrel játszani FPS-et de kb 1 óra alatt megszoktam. Szuper.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
War, Reach, Anniversary már végigjátszva.Holnap jön meg a netrõl rendelt Halo 2-m, utána meg jön ODST, meg a Halo 3. Ezek után jönnek az acsivadászatok, aztán jöhet a 4. rész. Alig várom már.
Most már csak találnom kell valakiket, akik a Wars-Reach-Anniversary kombóban végigtolják velem a co-op-ot legendary-n.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Ettõl függetlenül a terminál anyagai komolyak lettek szerintem, az egész kivitelezés illik egy 10 éves évfordulóra (még a gyöngécske co-op netkódot is megbocsájtom nekik, mert annyira 'enniverzöri')
Várod már a negyediket miii?? Ne is tagadd! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Anno mikor bejelentették játékot, arról volt szó hogy a terminálok amiket pluszként beletettek a játékba, a Halo 4-rõl is fognak infót tartalmazni.
Na most én az összes terminalt megtaláltam, megnéztem az összes videót, 99 százalékban meg is értettem õket, de semmi olyat nem találtam bennük, aminek akár csekély köze is lett volna a következõ Halo epizódhoz. Még a bónusz videó is inkább a játék vége után játszódik egybõl.
Szóval lehet hogy valamit félreértettem anno? (amit kétlek, mert pár fórumon hõbörögtek is az emberek, hogy mi az hogy egy sorozat elsõ részében vannak utalások a 4. részre)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
aki eladja, nem poénból adja el
ha ez az irány érdekel, vegyél egy zsír új gépet és csináltasd meg okosra
Just do it :)
LT 3 akkor kéne ha lenne egy csomó kiírt DVD-d és azokkal akarnál játszani.
De RGH-nál megy minden merevlemezrõl.
Ha már warezol az ember akkor tegye azt normálisan, szóval az RGH a nyerõ bár drágább mint az LT3.
Bocsi a kérdésért, de kezdõ vagyok a témában.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ám azzal maximálisan egyet értek, hogy a Forza4 grafikája simán veri, jaja.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lemegyek hídba, de erre ki jön rá?! ... EZ NAGYON komoly extra! Erre holnap rárepülök, mert a játék már készen van.
Bááánggg
Kár érte... teljesen felesleges volt a fizikán változtatni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elsõ videók alapján úgy voltam vele,hogy ez nekem nem kell.Demó kipróbálása után tetszett a játék,bár már ott is zavart a fizika.
Roncsderbik,8ball versenyek szerintem élvezetesek,jó hogy ki lehet lökni a másikat.Változatosak a pályák,legalábbis még az elején,a vége fele gondolom akárcsak a többi dirt gémben,biztos itt is unalomig ismétlõdnek majd.
Fasza autók vannak,van esõ,hó,nappal,éjszaka.Grafika,hangok ugyanaz mint a dirt 3ban,tehát nincs baj velük.
Ami a legnagyobb baj,hogy sikerült elbaszni a fizikát.Ha hagyták volna a dirt 3 fizikáját,akkor semmi baj nem lenne.De egyszerûen még jobban leárkádosították,nem csúszik az autó,nem lehet normálisan kézifékezni,driftelni.Tele van böszme széles,hátsókerekes autókkal és még havon se lehet egy normálisat csúszni.Nitro meg annyi van,hogy az összes halálos iramban részt kenterbe veri.Full gázzal,nitróval simán kanyarodik az autó<#nemtudom>#nemtudom>
Miért kódmesterek,miért?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Army of Two 1 - videók alapján bejövõs bár nincs net a boxon.
Ace Combat 6 - repülõst mindig is szerettem
The Bourne Conspiracy - jókat írnak róla, videókat pár éve láttam, bejött
Fable 2 - Állítólag a legjobb Fable
Midnight Club: LA - Rockstar, csak jó lehet
Bayonetta - jó kis hack and slash-nek tûnik
Enslaved - különleges
Lesz itt mivel játszani. Ma álltam neki a Gears of War 2 legnehezebb fokozatának, hát nagyon beteg. 😄
Ami normalon 5 perc az itt 1 órába telik.
jatekaim.hu oldalt.
Ha majd több lesz,akkor inkább veszek még1 boxot,és arra költök...
És ha live-n megyek fel, írott játékkal,akkor azért kaphatok ban-t? Mert ilyesmit mondtak nekem hogyha Live-ra megyek,írott játékkal akkor szerencse kell ahoz hogy ne banoljanak..
Olcsóbb megoldás a flash. Live egész jó dolog. Alapból van live, GOLD-al meg játszani is tudsz neten.
2-3k-ért a régi jó játékok beszerezhetõk így is. Az újaknak majd csökken az ára. A flash meg RGH több, mint 10k és bukod a garanciát is.
Én is azt hittem, hogy warez nélkül nem lehet élni de használt piac egész jó.
Szarozzuk...
+ hatalmas nyitott város
+ szép. részletes grafika, nagy forgalom, gyalogosok, fix 30 fps
+ részletese kidolgozott autók kívül s belül is!
+ belsõ nézet, ami testre szabható, tunningolható, ahogy az autó minden más eleme is
+ sok liszenszelt csúcsverda
+ dinamikus idõjárás, nappal, éjszaka, esõ
+ 40-50 órás story mód + még ennyi ha kimaxolásra megyünk
+ motorok is vannak
+ kihívás, mert nem könnyû
+ élethû motorhangok, és kiváló zenék
Hol a hiba benne? én nem találom... R* játék a maximumot hozták a témából. Sem elõtte, sem azóta nem készült ilyen tartalmas autós játék.
Project Gotham Racing 4 ( legjobb autós játék, GRIDet is magasan veri szvsz )
Dead Rising
Ace Combat 6
Army of Two 1-2
Ninja Gaiden 2
Too Human
Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5, Soul Calibur 6 vagy Mortal Kombat, de az még kicsit drágább gondolom
The Bourne Conspiracy
Fable 2
Star Ocean: TLH
Brütal Legend
Midnight Club: LA
Shadow Complex => letölthetõ XBKA, de ne hagyd ki!
Nier
Bayonetta
Enslaved
Fight Night Round 4
Shadows of the Damned