176776
banner
  • mrmilan
    Ezt hívják egyenes beszédnek Uram! Köszönöm.
  • Harlekin
    1 dolog biztos ég és föld a különbség FULL HD nál is és nem fel húzott játékon az x és a sim one között! Tudom látom!!!Aki mást mond az hazudik, vagy csak nem akarja látni, vagy nem is látta!!!
    1 percig ne gondolkodj az X vásárláson minden téren sokkal jobb!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.07. 10:11:46
  • mrmilan
    Jobb híján Forza Horizon 3, WOT, Pinball FX3 (Forza 7 még nincs behúzva) hármas van elindítva, ha kedvem szottyan némi elektronikus mókára. A negyedik nagy kedvencem ökörködésre a GTA5. Imádok csak úgy leütni valakit az utcán, utána meg ha észrevett a rendőrség iszkolni előlük :) Na erre kell-e a XOX nekem...?...
  • mrmilan
    Szia Dark! Nézd, igazából persze hogy kéne a szebb látvány, még ha 1080p-ben is, de kéne. Jah, józan ész, jól átgondolás...
  • darkSectorxxx #172189
    Xbox x 1080p-ben is jóval szebb. Ha ez nem gond, meg vagy elégedve a sima xbox-al akkor nem érdemes megvenni.
    A kérdés hogy 1080p-ben kell-e a szebb látvány?

25k-ért ne is dobd ki az asztalon, mert kb mintha azt tenné az ember. Legrosszabb esetbe ha nem kell dobd fel eladni használtan 45-50 k-ért. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 09:21:45
  • mrmilan
    Ui: 25 ezer forintért nincs kedvem beszámíttatni (a minek 2db BOX kérdés beszámítással meg lenne oldva) a régit, jól elketyegne amíg ki nem múlik valamikor...
  • mrmilan
    Gyerekek! Segítsetek egy nagy dilemmában lévő játékostársatoknak, azaz nekem. A lényeg, van ugye itthon egy 500 GB-os fat ONE + 2TB külső vinyó. Nagy késztetést érzek az XOX megvételére. Asszony elvileg belement a témába, azzal feltétellel, hogy máson ne merjek skótolni :). De. Van két darab FULL HD tévénk itthon. Nem tervezek egyenlőre 4K-s készüléket venni. Végigolvastam erről jó pár pro és kontrát a neten. Tulajdonképpen jelen körülmények között végül is megáll a FAT egyenlőre. Itt most ismét jön egy egyszerű kijelentés: nagyon szeretném az X-et. És ismét: de! Gondoltam arra is, hogy megtartom kvázi médialejátszónak a FAT gépemet, és mellé jön az X (másik helyiség, másik TV) játékra. Most mondjátok nyugodtan, hogy hülye vagyok vagy ilyenek, de dilemma. Nem a pénz a kérdés. Legfőképpen a 4K kijelző hiánya illetve az, hogy minek 2 xbox. No, ebben kéne egy kis "lelki támogatás" kedves játékostársak (szóismétlés tudom)... Szép napot nektek.
  • darkSectorxxx #172186
    Ja azt nem figyeltem. :)

még 1-2 érdekes dolog....

Dishonored 2 - PS4/Xbox (ÚJ) 12 font - 4300 ft
    Doom 4 - PS4/Xbox (Új) 12 font - 4300 ft
    Fallout 4 - PS4/Xbox (ÚJ) 12 font - 4300 ft

Red Dead Redemption 2 (preorder!) PS4/Xbox 47 font - 16700 ft
    Days Gone (preorder!) PS4 50 font - 17800 ft
    God of War (preorder!) PS4 50 font - 17800 ft
    Spiderman (preorder!) PS4 50 font - 17800 ft
    Far Cry 5 (preorder!) PS4/Xbox 47 font - 17800 ft

Deus Ex: Mankind Divided Limited Edition Steelbook PS4/Xbox 16 font - 5700 ft

stb stb stb stb...........
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.04. 23:40:28
  • Moby
    Evil Within 2 PS4/Xbox (ÚJ!) 23 font! 8.100 ft
    Wolfenstein 2 PS4/Xbox (ÚJ) 33 font! 11.700 ft
    Ezek múlthéten még jóval olcsóbbak voltak. 20 fontért mentek.
  • darkSectorxxx #172184
    DOBOZOS játékok!

Evil Within 2 PS4/Xbox (ÚJ!) 23 font! 8.100 ft
    Wolfenstein 2 PS4/Xbox (ÚJ) 33 font! 11.700 ft

CoD Infinite Warfare PS4 (használt) 11font! 4000 ft
    CoD Infinite Warfare Xbox (használt) 18font! 6400 ft

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.04. 23:04:06
  • Harlekin
    Nyugi nálam is ez volt!!! összerak, egyből NAT néz strickted...beállítás lehetőség upnp nincs, dmz nincs.Pedig az eszköz tudná hiszen ez egy te bemész boltba és megveszed eszköz...
    Ez a DIGI nek a baromsága.... Biztosít egy olyan eszközt(Modem routert) amiből a router részt korlátozza azaz egy alap sima router, (pont a lényeges dolgokat nem lehet állítani) Új FW-t se tudsz feltölteni mert,hogy ő a szolgáltatáshoz routert nem biztosít.... Tehát ad egy giga netet csak osztani nem tudod rendesen.....Ezért kell venni 1 routert.... viccc
  • darkSectorxxx #172182
    Gears of War 2.4 euro!
    Cod Ghost 11.5 Euro
    The Crew 9 euro!
    Tomb Raider 360-as 1.7 Euro! :DDDDDDDD
    Gears of War 2 2.3 euro!
    Gears of war 4 34 euro (Play A.)
    FIFA 14 4.4 euro!
    Gears of War Judgement 3.4 euro!
    Halo War 2 34 euro (Play A.)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.03. 10:23:18
  • Zozo76
    na kiderult mi volt a baj (nem a live volt szar):

Mivel 1000-es lett a netem nekem is (optika), es vegre a DIGI megszuntette a NAT-olast is nalam, gondoltam itt az ido hogy beruhazzak egy jobb router-re. A valasztasom a D-LINK DIR-879 EXO AC1900-ra esett. Baromi jol nez ki (engem az ELITE DANGEROUS urhajoira emlekeztet). Meg is jott, uzemelem be, latszolag minden oke, mig nem eszre nem vettem hogy a TV nehezen kezeli a YOUTUBE-t. Lassan indulnak a videok, 240p majd 360p, 480p, es szep lassan birja csak elerni a nativ felbontast (alltalaban 1080p), latszik hogy kinlodik az egesz stream (ugyanez a regi router-el megy mint a villam, egybol nativra valt). Majd jon a tobbi erdekesseg: az XBOX ONE X nem eri el a STORE-t, nem is tud a MULTIPLAYER mukodni, a laptopon nem erem el az istennek sem az XBOX.COM-ot es az al-oldalait, de pl mas oldalak mukodnek (index.hu). Lehet meg mas oldalak sem mukodtek volna de ezeket neztem meg.
    Sebesseg wifi:
    170 Mbit xbox
    120 Mbit laptop
    Sebesseg kabel:
    650 Mbit xbox
    300 Mbit laptop
    Allitgattam mar ossze vissza (nem sok beallitani valo van amugy benne), frissitettem a firmware-t is. Na ettol csak meg rosszabb lett! Most mar kb semmilyen oldal sem jon be, de a YOUTUBE es a TWITCH meg zokszo nelkul megy! Krimi a egesz. Mivel az egesz szombat delutan rament erre a rohadek routerre, este meguntam es visszatettem a jo kis regi, bevallt routerem (D-LINK DIR-605L). Mit ad isten, egycsapasra megy minden, a TV nem kinlodik a YOUTUBE-al (egybol nativra valt a video felbontasa, es rogton is indul), az XBOX-on megy a multiplayer rendesen es a STORE is.
    Ezt a szart meg kuldom vissza, cserere vagy mittudomen.
  • darkSectorxxx #172180
    1 éves GOLD 12k
    RBS Siege 14 euro!!!
    Forza Horizon 3 + DLC 25 euro!!!! (play anywhere!)
    Gears of War 3 3.5 euro!!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.03. 10:15:28
  • Zozo76
    szarakodik a live vagy csak nalam van valami gebasz? az xbox-on nem latom a store-t, a telefonon nem birja rendesen betolteni az xbox.com-os oldalakat... :/
  • darkSectorxxx #172178
    Jogos. :) jó dolog, pláne FF 7-nél. :)
    4k-s tv-ken biztos jól néz ki. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.01. 18:08:41
  • orichalcos
    PhotoEffect nevű app-ban van elrejtve. :D katt
    Fizetős, de nekem ennyit megért, hogy kipróbáljam. :D
  • darkSectorxxx #172176
    hát de hogy teszed fel az emulátort? :D
    Amúgy ezt hivatalosan 30-40 dollárokért Remaster címszóval szokták árulni!!!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.01. 16:53:25
  • orichalcos
    Szóval trükkösen, de megint összehoztak jónépek egy PS1 emulátort Xbox One-ra. :D

Saját képek:

KATT
  • Harlekin
    Már nem ver érte a víz, ha 1 végig játszás alatt meg lehet oldani és tényleg nulla baszakodás van vele akkor megy az 1000....
    Viszont az idei év az ebben nem releváns....Idén csak a munka volt, ha volt szabadidőm akkor sokkal jobb dolgokkal foglalkoztam...a box az 100 ad rangú elfoglaltság volt és akkor is max a multi... Jövőre viszont reményeim szerint RENGETEG szabadidőm lesz!!!
    És ez ismét emelkedik rendesen!
  • arty
    és az "ezrezésre" is mész még manapság?
    régen tudom, hogy az nagy cél(od) volt....
  • Harlekin
    Nincs is vele gondom!
  • Harlekin
    TA ny kívül is van még számtalan hasonló, de miért fanatikus???
    Van ott olyan aki 4 év alatt 5000 gs-t szedett össze.... Ő melyik perspektívából fanatikus?
  • Harlekin
    Na ennyi téged egy helyen érdekel engem meg mindenhol!
    Ezt nem lehet máshogy csak ha rákészülsz!!!
    Nem véletlenül fejlesztik ezt az egész acsi rendszert. Ha megnézed már mekkora szekció és részletesség van ehhez rendelve a boxon!
    Ott a HUB rész is ami szintén erről szól... Konkrétan azonnal keresési lehetőség van. Valószínűleg azért , mert erre igény van...
    De ott a külön Rewards rendszer!!!
    Nekem az ott kapott fontból van vásárolt játékom meg dlc meg fiszem faszom mivel PÉNZT kaptunk a teljesítmény után!!!Vagyis mindenki aki oda regisztrált és tett is érte...
  • arty
    najo, az igaz, hogy előre SOHA nem nézem meg az acsikat (ahogy írod is: spoileresek sokszor) és utólag tényleg kínszenvedés (tehát ha nem az ecélból odakészített részen próbálod megcsinálni). mondjuk arra nem gondoltam, hogy ELEVE acsira készülve játszod, megtervezed, stb...

én NÉHA játék közben kapok rá, ha nagyon bejön a game és szeretném, hogy tovább tartson (és a nehézség nem elég/játszhatatlanul nehéz lesz tőle a játék), de ez ritka, alapvetően eléggé kizökkent, ha nézed, hogy mit kell csinálni és mennyiszer (stb). márpedig a lényeg - nekem - az immerzió, hogy minél jobban "ott legyen a játékban"

trueachievementsen fentvagyok és forzákhoz szoktam használni az okosságaikat (egyetlen széria, ahol érdekel az acsi és/mert jutalmat (is) ér - ingame creditet (forza rewards)), anélkül tényleg uncsiBB lenne (kivéve a grindelős acsik, azokat nagyon erőltetik az utóbbi részek, szóval 1000/1000-re má' semmi esélyem ezekben
  • Zozo76
    en nem bantalak Harlekin! a faszt sem erdekel mennyi gamescore-d van... :)
  • rastaman
    truearchievements-re aki regisztrál már valamilyen szinten fanatikus.
  • Harlekin
    Tömegek!!!!!
    Ki itt a tömeg ez a pár NICKNÉV!!!!Az sg tömeg az az aktív 25 fikagyáros
    Ez tömeg????

A trueachievementsen az a 400000 aki szintén így gondolkodik mint én az már nevezhető tömegnek. ti 5-en 10-en max a kivétel erősíti a szabályt rész vagytok!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 10:51:48
  • QuippeR
    hogyne, az nagyon menő, ha tömegek néznek hülyének... na hagyjuk :)
  • Harlekin

Már csak azért is vagyok menő, mert foglalkoztok vele!!!!2 hete más téma sincs mint valaki idejön és elmondja a véleményét ezzel meg velem kapcsolatba!És ennyi pont elég is arra, hogy ezt bizonyítsa!!!A többi részét meg szimplán lesz@rom mint ahogy eddig bár mikor is!Hiszen itt te vagy ő vagy akárki számomra egy nulla egy nicknév egy senki tehát pont így is kezellek téged vagy őt vagy bárkit!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 10:46:34
  • QuippeR
    szerintem nem az a kérdés, hogy ezt lehet-e csinálni, hanem hogy minek? na nem mintha érdekelné az embert a válasz, ezért mondjuk rá, hogy az ilyennek valószínűleg nincs élete, mert ez egyértelműen olyan hülye pótcselekvésnek tűnik, ami szeretethiányos félautisták szórakozása. de tényleg nem kell ezzel foglalkoznod, csak ne hidd, hogy ettől menő vagy, mert állatira nem.
  • Harlekin
    Teljesen más az amikor ez TÉNYLEG érdekel, mert totál másként tekintesz egy játékra!!!
    Nem lehet ezt így elmagyarázni ezt átélni lehet!!!
    Teszem azt amikor nagyon acsiztam, nekem az volt az első, hogy tüzetesen végig olvastam az acsikat! Más ezt biztos nem teszi ,mert nem érdekli vagy mert fosik a spoilertől...Ezután már adott minden 1 játszás alatt!
    Nekem ha a tűz körül állnak 3 an a 4 es pályán azonnal beugrik az acsi, hogy 1 molotovval gyújts fel 3 embert...puff ot az acsi...Más meg szépen agyonlövi őket. És utána kint szenvedve fogja egy helyre terelni máshol esetleg a 3 embert, hogy ezt megoldja...
    Vagy itt az ACO Acsi 30 enemi olajos kanával tüzes nyíllal ölni.. Na ez KB 5 perc volt...
    Bementem egy erődbe ahol tornyok vannak ott mindig van olajos köcsög... Meg vessző gyújtó...Hagytam hogy észre vegyenek és hívják az erősítést. addig csak szaladgáltam és vontam magamra az összest...6 szinttel magasabb voltam tőlük, tehát meg karcolni se tudtak...
    Miután 1 csorda íjjász rohant utánam, mert ők távolságot tartanak megálltam a falon úgy, hogy már égett a nyíl és megvártam hogy a tömeg bent legyen a toronyba és már ment is a nyíl a köcsögre! Éget vagy 10-12 aki bent volt. Aki túl jött rajta meg simán elkezdtem feléjük menni és mivel nekik az van mondva, hogy visszakozni kell ilyenkor így szépen besétáltak a tűzbe.... ezt 3 x eljátszottam és pukkant is a gyémántos acsi

Tehát ez tudatosság nálunk, másnál meg a szerencse, ha valami acsi nyílik és olyan ami nem adott a végigjátszásban...
    Van a barátlistámon olyan aki 600000 gs felett jár és ismerem személyesen neki is totál rendben van az élete, de tényleg mindent csinál ezen kívül is. Munka család stb.... Nekünk kimaxolni 1 átlag játékot pontosan annyi mint másnak hardon végig szenvedni a single részt. Pontosan azért mert mi MINDENNEL, de tényleg mindennel játszunk. És ezek mind mind programok amik szabályokon alapulnak vagy így vagy úgy.... és ezek le rínak mindig az adott játékról.... Ott soha nincs véletlen....Ha ezeket kitapasztalod akkor gyerek játék minden... ( ez olyam MATRIXOS volt, de kibaszottul igaz)

Én is ezerszer leírtam,(meg bizonyítékokat, képeket raktam be a kétkedőknek), hogy mi minden mást is csinálok ezen kívül és még is tudok ennyi játékkal játszottam és ennyi GS-t gyűjteni...És mindezt úgy hogy semmi erőlködés nincs benne....
    2015 be amikor nagyon ráértem volt olyan nap, hogy 61 acsit nyitottam 1 nap alatt 4 játékból!!!Az átlag meg évente nyit ennyit és csodálkozik, hogy miért van nekem ennyi.
    Közben meg szimplán azért, mert én nem fikázok 100 ból 100 játékot hanem használom.
    Ennyi...Nem várom senkitől se, hogy ezt értse szimplán kiröhögöm amikor kételkedik....

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 09:00:51
  • arty
    engem abszolut érdekel a téma, a gigaszkórosok motivációi, stb.
    nem ítélem el őket egyáltalán, simán csak egy szint felett hitetlenkedek.... (nyilván egy pont után, amikor ez a "munkád", ebből megélsz, könnyebb.... de addig?)

és azért írom ezt, mert én is sokat játszok! nekem pl nem is nagyon van más hobbim... bár vannak kölkeim :D
    mégis minimális a maxolt játékom, s azokba is borzalom idő ment bele (mihez képest, persze)
  • darkSectorxxx #172160
    Elhiszem, én eladnám az accountot. :)
  • GOTY
    .
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.29. 08:50:59
  • GOTY
    Egyetértek.
  • Harlekin
    Az tényleg örök életű gold tagság!!! Valahol van fent kép ahol mutatja hogy a goldtagság "lejárata" csilió év!
    Eladnád a profilt, dehogy adnád el, ha pont az ő helyzetében lennél! Annak a profilnak az értéke megfizethetetlen!! Ebből él!!!
    Szerintem sokkal több helyen ismerik őt Stallion83 ként mint Raymond Cox....
  • darkSectorxxx #172156
    Na jó persze, és eladnám a profilt. :)
  • Harlekin
    A kinézet az egy dolog... Én viszont inkább a tartalmát fogadnám el, hogy életem végéig goldtagságom van a liven... Na az azért nagyon király dolog!
  • Harlekin
    Miért gondolod, hogy nyűg bármivel is játszani?
    Ha megnézed a kimaxolt listámat látod, hogy van ott olyan amire te azt gondolnád, hogy nyűg pedig számomra egyik se volt nyűg!!!