XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
<#wow1><#wow1><#wow1>
//www.youtube.com/embed/vC7Lbn-qeag

Totti5
Mike Ybarra

Our volume seller will be Xbox One S - it's $249, it'll be the thing most people buy. X is designed for the hardcore gamer who wants to play the best versions of those games.

Ulthanito
Sose hallgatok egy gémer szájtra se, se magyarra, se másra. Saját magamnak hiszek, az ízlésem csak az enyém. Egy gémer szájt firkásza pont annyira ért a játékokhoz, mint én, vagy te, vagy Darky, vagy bárki más.

Mivel ez nem egy szakma, ezt nem tanítják, ennek nincsenek tankönyvei, pont annyit ér az ő véleményük, mint az enyém.

PS5 II PSVR

Totti5
Minden autós játék egyre tapadósabb hisz az autók is egyre jobbak, elektronika, gumi is. A takony fizikának semmi értelme, attól nem lesz jó valami ezen már szerencsére mindenki átlépett.

Nézve az E3 kormányos Porsche videókat, szépen megy a segge neki, küzdött vele mindenki. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz kormánnyal. Látványra jó volt, csak a belső rossz, így marad az őskövület motorháztető nézet.

Totti5
Elképesztő milyen butítás és sírás, fika megy a magyar médiában ( most éppen az IGN Hungary E3 GC videóba futottam bele )

Ketten beszélnek arról hogy milyen rossz volt. Nem is lenne ezzel baj, mindenkinek joga van véleményezni bármit is.

Az már inkább felháborít hogy 3 perc után minimálisan a gémingbe jártas ember leszűri hogy ez a két szakértő sosem kedvelte az MSt, az Xboxot, de legalább is az Xbox One-t és a játékait 2013óta biztosan nem. Minden rossz, minden szar, minden 6 pontos. Rossz a Quantum Brake, minek lesz majd 4Kban amikor 6 pontos játék. Rossz a Recore, minek lesz DEF kiadás amikor 6 pontos és amúgy is minek venné meg bárki, hisz benne lesz a game passban ( mondjuk az is pénz, de mindegy ), ami 5 óra alatt letoltható.

No ezen az információ morzsán itt fennakadtam. Mi az hogy a Recore 5 óra? vajon ez, aki csípőből 6 pontokkal dobálódzik, mennyit játszhatott ezzel a játékkal, mennyire ismeri, mennyire van tisztában a játék hosszával. Mert ha 6 pont, gyenge játék, akkor feltételezem játszotta, viszont sehogy sem jöhet ki az az 5 óra alatt letolom, mert min. 11-12 a fősotry ha meg bele is veti valaki magát 20 körül.

S akkor ezek szakértenek MO egyik leglátogatottabb gémer szájtján, őket hallgatja a gémig közösség és ők a mérvadó hang. Ez már csak azért is bosszantó, hogy ilyen kijelentéseket tesznek, mert a Halo5nél is ment a 4 órás kampány baromság.

arty
minden részben egyre tapadósabb a forza! ezzel a tempóval a 11. rész már jó lehet... VAGY ha most jobban megtolják a csúszkát, akár már most is ;)

amugy borzalom autófüggő - FM6-ot most úgy nyomom, hogy simán tolok retry-t másik kocsival, ami jobban tapad.
eddig 1-1 kocsival lenyomtam a teljes szériát, soha többet! (tetves acsi függőség ;) )

Forza.

arty
gt6-ban mentem 4 órást, ahol eleredt az eső, esett, elállt, majd fel is száradt - és bizony lehetett/kellett taktikázni. ez rohadt jó volt, DE csak mert nem ment el rajta a versenyem - valszeg más érzés lenne visszagondolni az eventre, ha 4 órányi játék végén nem kapok aranyserleget és RETRY ;))

F1-ben 15 körös versenyeket megyek, itt is lehet a cserével játszani (namég 1 kört, hátha eláll), amikor a 3. körben elered az eső...
de a pCARS1-ben akár az 5 körös alatt is jópofa a változás: előbbiben tök random, hogy esik-e, utóbbiban 5x ujrainditva is MINDIG eleredt. utóbbit szerettem, elfogadtam, hogy ez egy ilyen verseny, ahol a közepén esni kezd.
viszont amikor F1-et "get real" nyomom, hogy ha eső, akkor esőben megyek és punktum, nos ez így nem jó játékélmény :D igen, magammal cseszek ki.... tudom.... ezért kell, hogy ne legyen választási lehetőségem, nekem nem való ;)))

Utoljára szerkesztette: arty, 2017.08.23. 12:01:56

Forza.

Hát nézd Arty,van hogy az ember nem akar taknyon csúszkálni 700 kocsival,van hogy az ember kifizeti a drága kormányt és nem szeretné hogy a játék 1 kontrollernek érzékelje,persze vannak itt is erények nem vitatom.De megnézem a hibázni nem tudó T10 forza7 játékát azért.
Totti5
Természetesen az Codemasers F1 rendszere is kimagaslóan jó. Ők ketten most az etalon ilyen téren szimulátorokban. Rfactor 2ő is dinamikus technológiában nagyon jó, de olyan ócska az egész körítés, graf, hogy az ember undorral ül le elé játszani.

Totti5
A nagy dinamizmusnak akkor van értelme ha min. mész 1 órás futamot. Ilyen 10-20-30 perc sprintre totálisan felesleges. Vagy ha van annyira fel van gyorsítva az egész hogy esélyed sincs kitapasztalni a változókat, gumit cserélni stb... innentől kezdve meg az egésznek semmi értelme.

Dinamikus dolognak meg nem éppen az a lényege hogy nappal majd este, száraz vagy eső. Oda-vissza. Pár körös futamokon ez úgy sem jön ki max látványnak jó.

Napos-beborul-napos-felhős-szemerkél ( a tapadás még nem változik, mert amint leesik felszárad )-jobban szemerkél ( már érzed slicken hogy csúszkál. Kimész cserélni köztesre? van annyira csúszós, lesz annyira csúszós? mi van ha kimész és a következő 3 körben eláll s kisüt a nap ( szopás, mert az inter elmelegszik és buksz egy csomót, ki kell jönni ). SPA egyik felén esik, a másikon süt a nap, mit teszel? mikor cserélsz? meddig mész el? Ez a dinamikus időjárás. Ehhez meg teljes futamok kellenek, ahol ezek kijönnek.

Látványnak jó hogy első körben nappal van és mire 6.at mész már lemegy a nap, de ebbe még esőt is beletuszkolni mindenféle változóval...

CARS2 rendszere mindenképp parádés, hisz ott minden változik, a pálya egyik részén esik, máshol nem pocsoják alakulnak ki, száradnak fel stb... ez nagyon jó, de ott is akkor ha rendes min 1 órás futamot mész, kellő körszámmal és nem pedig felgyorsított felvételt 10 kör alatt egy átlagos 3-4 km-es pályán.

Ilyen karrier versenyre mint a Forza ahol mész 3-4-5-6-7-10 kört a legtöbb versenyen, sprint futamokat, ez hót felesleges.

arty
én a dinamikussal arra célzok, hogy menet közben elered az eső vagy h lemegy a nap :)

hogy a "rendező" miatt kezd el cseperegni Monzában az eső, az nemérdekel.
vagy, hogy azért kezdődik a verseny 17:00-kor, hogy ránkesteledhessen.

DC pedig etalon ebben (mostanra...), csak az egy jóval erősebb gpu-s konzolon, 30 frémmel tudja "ugyanezt" ;)

tulképp a random eső gondolatától is a hányinger kerülget. f1 2013-at a tulzott valószínűsége vágta tönkre számomra.
aztán most a 2016 első versenye is hátpersze, hogy esőben ment le. nane. igenis KELL hogy a dizájner álmodja meg VALAMENNYIRE a körülményeket. a gép által generált világ egy rémálom, lásd még no man's sky :D

Forza.

darkSectorxxx
Xbox Account problééma....találkoztatok már ilyennel? :(
Fontos lenne a megoldás, nem tudom mit kéne kapcsolnom hová....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mit értesz dinamikus alatt? DC-ben is eláll/elered egy verseny alatt, de technikailag nem dinamikus, csak statikus eső-státuszok között vált. Igazából mindegy mert alig észrevehető, ha nem olvastam volna meg nem mondanám, FMben is jó lesz biztos.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
Napszak valszeg minden pályán lesz, eső nem minden pályán, de ahol van ott dinamikus.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.22. 19:46:40

Vijjar nincsen FM-ben meg konzolos Pcarsban. A mindenki által agyonfitymált Driveclub VR a mai napig nagyot üt, nekem teljesen eladta az ótóka VRban >>>>>> ótóka tévén koncepciót.

Arty: ha jól tévedek nem minden pályán lesz dinamikus időjárás/napszak a konzisztenciára vonatkozó kérdésed megválaszolásra került. Tippre ugyanaz lesz a megoldás mint a DC-ben, előre rögzített napszakok/időjárás, melyek között dinamikusan tud váltani (nem pedig mint pl egy GTA 5 ahol ugye minden dinamikus).

arty
hogyhogy nem csábultál el a nulltartalmú, csakmulti, bénánfutó granturizmóra? :DDD
nem is értem, miért dönt valaki egy 700 ótós, 32 pályás, esős, éjszakás, szinglis, multis játék mellett inkább ....... ;)))

fm és a pcars a padlót törli majd a gts-el, mégis utóbbi fog leginkább fogyni :(
megdöbbenek, h fórumokon mennyien nem tudják/értik/hiszik, hogy ez NEM rendes gété lesz....

Forza.

arty
azt reméltem, mostanra teljesen konzisztens lesz az eső/napszak minden pályára...

soha nem hittem volna az fm5 megjelenésekor, h ez a motor 60 frémmel dinamikus napszakot tud majd. bravúr.
ha nem lenne one X és nem jönne pécére is, az állam is leesne.... (igen, szeretem látni a genen belüli fejlődést részről részre!)

Forza.

Négyezeré' jó lesz biztos valakinek.

Más: olvasom a tegnap XoX-s EG cikket, látom az Xbox karácsonyt eltolták jövő Q1-re: Ori, Crackdown, Sea of Thieves, State of Decay.

Lehet nem hülyék az MS-nél, a November a PS/Switch/SNES mini lázban fog égni konzolfronton, nagyon sok marketingdollár kellene ahhoz hogy egy 500 dodós gép itt labdába rúgjon. Az év eleji pangásban viszont... akár még be is jöhet.

TBTPumpa
Tömbradír ez. Nézheted Lara formás fenekét 4K-ban. Princeless.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem fika de eskü a thumbnail alapján azt hittem elsőre hogy Hellblade, juhú, jön a Definyitív 4k edition.

Aztán leesett...

darkSectorxxx
Hát izé.... :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Ugyan az a burkolat, amire te gondoltál, nem az a burkolat, de ettől még amire gondolsz, az az ugyanaz. :)

PS5 II PSVR

rastaman
40% akciósak most a kiegészítő dlc-k a Division-höz. játszott velük valaki? megéri a pénzt? vagy várjak, hogy lejjebb menjen az áruk?

TBTPumpa
Felspécizik ezt is:
//www.youtube.com/embed/2TvYAlSNEk8

Totti5
Xbox One X – Project Scorpio Edition

1 TB-os Xbox One X konzol
Egyedi fekete borítás és zöld „Project Scorpio” logó
Fekete irányító szintén „Project Scorpio” logóval
Xbox One X függőleges állvány
1 hónapos Game Pass előfizetés
14 napos Xbox Live Gold próbaidőszak

Sima

Scorpio

darkSectorxxx
Más a burolata? Én igaz képeken néztem, azt hittem ugyan az.

bakkerman
Engem a Forza7 miatt erdekel a One X,multiplatformra meg nincs PC-m,csak egy PS4 slimem,azon meg mar nyilvan nem fog ugy mutatni egy uj COD vagy Project Cars,vagy barmi,mint majd a One X-en. Szoval nekem csak ez johet szoba,a 165k az alapgepert belefer. Pro-n is gondolkoztam,a GT Sports miatt,de inkabb a Forza7 mellett tettem le a voksom,az jobban erdekel. Remelem nem csalodunk a gepben,de meg messze van nov. 7,addig barmi lehet :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Gamepass szeptember frissítés.

- ReCore: Definitive Edition
- Metro: Last Light Redux
- Fable II
- Garou: Mark of the Wolves
- 10 Second Ninja X
- Hue
- The Bridge

Totti5
Sea of Thieves cross-play play lesz Xbox One - PC day1-től<#eljen> egy világban, mindenki. Egymással, egymás ellen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.21. 13:55:30

Köszönjük Emese.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Totti5

Ulthanito
Azok után, hogy az Xbox One-omat eladtam kihasználatlanság miatt, szinte biztos, hogy nem kell az X. Pedig amikor bejelentették, azt mondtam, hogy kell!

De minek? Nulla játékkal a hardver csak porfogó, a multiplatform címekre meg ott a Pro.

PS5 II PSVR

Totti5
a fejlesztők megerősítették, hogy nemcsak az időjárás, hanem a napszak is dinamikus lesz a játékban, aminek technológiáját természetesen a Forza Horizon 3-ból vették át, hogy minden helyszínen élethű égbolt és felhőzet legyen. Bár eső nem minden helyszínen lesz, éjjeli vezetés valószínűleg igen.

A Forza Motorsport 7 teljes pályalistája:

Brands Hatch
Circuit of the Americas
Daytona International Speedway
Dubai Circuit
Homestead-Miami Speedway
Maple Valley Raceway
Autodromo Internazionale del Mugello
Nürburgring
Rio de Janeiro
Sebring International Raceway
Silverstone Racing Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
Suzuka Circuit
Virginia International Raceway
Yas Marina Circuit
Bernese Alps
Mount Panorama Circuit
Circuit de Catalunya
Hockenheim-Ring
Indianapolis Motor Speedway
Sonoma Raceway
Mazda Raceway Laguna Seca
Le Mans Circuit de la Sarthe
Lime Rock
Long Beach
Autodromo Nazionale Monza
Test Track Airfield
Prague
Road America
Road Atlanta
Top Gear
Watkins Glen

Totti5
Gányolni ilyet nem fognak, mert a burkolata is más és vertikális állvány is jár hozzá.

darkSectorxxx
Hát most mondanám hogy belenéztem itthon a varázsgömbbe és onnan tudtam hogy ez lesz, de nem. :DDDDD
Egyértelmű, hogy ezek nagy része csak bontatlan modba fog keringeni az ebay-en. :D

Sőtt már gyanítom hogy hamisítványok is lesznek, ha szereznek dobozt, akkor a gépre elég egy matrica, aztán utána hogy bizonyítod, hogy nem PS? Hiszen ez is egy Xbox X. :D

orichalcos
Ebay-en már most vannak 180-200k-ért. :D Sőt, 300k-ért is láttam már.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Kereskednek majd vele jóhogy megveszik, egy árban van a simával, utána meg neten 100 miliókat kérnek érte, ha nagy lenne a szám én is vennék azt eladnám, csak most annyi lovém nincs hogy benne feküdjön 160k.

orichalcos
Amazonon már elfogyott.

My streams: https://beam.pro/oriic

bakkerman
Mostmar a konzolvilagon is van kiirva ar az X-re,164990. Akkor ez lesz a valos ara megiscsak,elo is rendeltem biztos ami biztos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TBTPumpa
Gyorsan, mielőtt elfogy!

Totti5
Aki eddig kivolt az Xbox X miatt, megkapja a hőn áhított Skorpió névvel. Lehet előrendelni...... ( dehogy fogja )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.20. 22:31:34

Totti5
//www.youtube.com/embed/5RYZXnpjYbw

Totti5
Ez jóságnak ígékezik.

//www.youtube.com/embed/wXHSMT69R6A

TBTPumpa
Augusztus 29 és valóban ingyen kapják az alapjáték tulajdonosai:
"ReCore Standard Edition owners will receive a free update."

//www.youtube.com/embed/wd7482WHdNM
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.20. 21:35:38

Totti5
Xbox @ Gamescom Live

2017. augusztus 20. (vasárnap) 21:00 órától

Nem hagyományos „konferencia”, inkább beszélgetős műsor. A két házigazda, Graeme Boyd és az Xbox Németországtól Maxi Graeff mutatnak be játékokat, beszélgetnek fejlesztőkkel, de lesznek új hírek és bejelentések is. Azok, akik Mixeren nézik majd az élő adást, meglepetésekre és ajándékokra is számíthatnak.

TBTPumpa

TBTPumpa
Ez jó hír. Alapjáték megvan a megjelenés óta - telepítve is van, csak annyira bugos és unalmas volt, hogy képtelen voltam 2 óránál többet játszani vele a megjelenés óta. Talán ez az update kicsit helyreteszi majd a dolgokat.