176776

-
Semmi extra miatt nem... Egyszerűen titanfall megjelenésekor még nem volt jó eszköz, így bele kényszerültem éles helyzetben a kontroler+fps használatba.
És szerencsére a titanfall az az fps játék aminek az irányítása nagyon fexik számomra....Pont ideális a gyorsulás a deadzon stb...Így "megtanultam" célozni.Igaz 2 kontroller azért bánta, de megszoktam...Arról nem beszélve, hogy bill+egérel unalmassá vált a dolog egy idő után...
Amúgy meg multiban nálam egy szempont van, hogy akkor élvezem ha a K/D 1 fölött van, ha nem így van akkor nem multizok vele..BF4 et ezért hagytam abba, mert az nem adta... Most itt a BF1 és baszott jól megy!!COD ok is jól mennek szal ennyi...Az hogy 1.5-1.6 kontrollerrel vagy 2 környékén van egérrel már nem érdekel...Többet ölök mint halok már szórakozás számomra, ráadásul hasznosan tudom kivenni a részem a csapat munkában, mert így bátrabban feláldozom magam a cél érdekében, ha nem megy 1 alá a statom!
Látod lehet ennyire egyszerűen prózai okokon használni élvezni a játékokat.
Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!
-
TomStorm #172232 Ne reménykedj.Sokan fogják!Legjobb Multi móka -
TomStorm #172231 Persze,hogy jó dolog és aki használja örül neki közben leszarja ki sír ez miatt!Legjobb!:)) Ez ilyen.. -
sose próbáltam, s kérlek hagyd meg ezt a kapaszkodót: hihessem, hogy azé' lőtt le az ellen, mert billegeres! ;)))
(amugy one-hoz nem vettél?? mert??) -

csak árnyalni szerettem volna: konzolon se százas a multi, sajnos. (engem persze nem érint: szinte sose multizok / totál nem érdekel az eredmény: észre se veszem, hogy valaki billegeres, hiszen a kontis is lelő :))) ) -
Szerintem Live szarakodot vagy valakinél nincs open NAT! -
Ez a bill+egér adapteres nyavalygás csak a multiba bénák mentsvára....
Simán kezelhető konzolon ez a dolog, lószar előnyt jelent.(Tudom, mert 360 on használtam)Legalábbis töredékét mint PC-n az aimbot és a WH, ahol aztán nulla esélyed van ellene!!!! Ez a 2 dolog öli meg a multi játékot...
A bill+egér konzolon nem, mivel AZT is tudni kell használni!
Ráadásul még mindig emulálásról beszélünk!!!És nincs 2 egyforma játék, ahol minden megegyezik a stickek sebessége, a gyorsulása, a gyorsulás vége, az XY tengelyek közti különbség és még bőven van mit sorolni. És ez CSAK az egér!!!! A billnél ott az a sajátosság, hogy NINCS alternatíva NINCS lassan mozgok. Vagy mész vagy nem mész vagy teljesen kihajolsz vagy nem... Hiszen az egy GOMB!!!!
Nem véletlenül teszik ezt be a gyártók és engedik hiszen ezt pontosan ugyan úgy kell tanulnod és használnod!!!!
Egy előnye van a MEGSZOKÁS, az hogy 20 évnyi PC után az ember kezében, tudatában ott a dolog! És ennyi!!!
-
Ugye nem baj, ha ezen most csak mosolygok!
-
Zozo76 #172225 nem, kontrollerrel nyomom, de biztos lehetek benne hogy X-en nem lat at a falakon a masik jatekos.
PC-n is biztos vagy benne??? :) -
X-en bill+egér adapterrel, csalóként nyomod és az ottani egyenlőtlenség azért nem zavar? ;))) -
a képálcás kinézete (és h multionly, de ez meg nyilván az énbajom ;) ) -
Zozo76 #172222 "Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!"
nalam az egyik ok hogy mar nem terek vissza soha PC-re, az pont a csalok. vagyis az hogy maga a PC platform melegagya a csaloknak. -
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy ez a NBA Live 18-nál van. De most utána néztem és nincs ilyen opció a játékba....... -
Sziasztok,
csak akkor lehet játékba invitálni ismerőst ha van headset mindkét félnek?
Nem lehet valahogy kijátszani?
Köszi -
Most ezzel mi a bajod!?
Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!
Fortnite battle royalt 20 millioan nyomták akkor gondolhatod ennek mekkora sikere lesz vagyis van!!!! -
CDKeys-en megvettem kb 7 ezerért, itthon elvileg olyan 10k körül lesz. ÉN nagyon rá vagyok most izgulva, mert bár a Fortnite is jó cucc, annak a grafikai stílusa nem jön be. (Meg annyira az építkezést sem bírom) -
remélen nem sokan :D

-
Nem is kérdés! 
Magyaron nem előrendelhető és nem is tudni mennyi lesz. Ha a boltokat nézem akkor 10 000....
Szerintem ma Amcsiból 8000 ér behúzom vagy inkáb ferdeszeműektől 8300 ér és akkor már előbb mehet a móka!
Amúgy FORTNITE BR is baszott jó!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.08. 13:24:58 -
Gyors kérdés. Vette/veszi valaki jövő héten premiernapon a PUBG-t? -
Köszi a biztatást "Főnök"! :) Délutánra bajos lesz a dolog, mert sajnos a mai nap és a hétvége sem erről szól most. A jövő héten abszolválódhat a dolog, ha minden jól megy. De, ha megvan, lesz kép az biztos. -
NE agyalj!!! VEDD meg!!!
Pénz megvan rá!
Akarod kell neked!
Jobb mint bár mi más sőt a legjobb!
Nincsenek ha-k tények vannak és az mind a vásárlás felé dől!
Egy veszteséged van az az idő amit ezzel az agyalással elvesztegetsz abból amit az X el tölthetnél és ezt pontosan így fogod érezni miután megvetted, hogy mi a szart agyaltál ennyit ezen...
Délutánra szeretnék egy büszke tulaj képet itt látni az X-ről!
-
Zozo76 #172212 vedd meg, ne toketlenkedj ezen! :) -
"Itt most ismét jön egy egyszerű kijelentés: nagyon szeretném az X-et. [...]Nem a pénz a kérdés."
ésszerűséggel érvelni ezekután? ;)
szerintem ez már itt eldőlt, amit tehetünk, hogy rábeszéljük a régi gép eladására, csökkentve a veszteségeket! ;))
(meg legyen má' sonykonkurrencia, lassan időszerűvé válik...) -

Ha kiteszed 1080p-be a tv-re nem kapsz natív minőséget, de kb be tudod határolni miben lenne jobb az X 1080p-ben..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 20:34:16 -
Ja köszi, ezt már néztem! -
Megkövetlek öregem. Persze az a ki..szott birtoklási vágy, az más tészta. Jól levezetted ezt a gondolatmenetet. A lóvé nem para (Dark), igazából hála az égieknek sosem volt az, csak ésszerűen előre gondolkodunk/gondolkodok minden esetben. Moby basszus, mintha Édesapám szólt volna belőled (Isten nyugosztalja)...
Még agyalok rajta egy kicsit. -
Persze, én is ezt írtam a legelső HSZ-ban, csak ha nem para a lóvé, és a látvány esetleg szükséges, akkor nincs dilemma. :)
De amúgy igazad van.
Vagy Provident-re Pro Box S. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 18:57:32 -
Nem az a kérdés, hogy kell-e neki X. Persze, hogy kell. X-et mindenkinek.
Itt az a kérdés, hogy kell-e most, hogy még nem is tervezi a 4K-ra váltást. Rohadtul nem. A régi one ára olyan fos lett, hogy ezalá már talán sosem fog menni ebben a genben. A X viszont csak olcsóbb lesz. Mi valósznűleg az ártörténelmi csúcsán vettük meg az X-et, de mi egy állatok vagyunk. Nem kell mindenkinek annak lennie :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.07. 18:51:19 -
Szerintem ezt is nézd meg egy tv-n és akkor kb be tudod lőni, mit kapsz a pénzedért, megközelítően. :)
-
Valóban igazad van, nem lesz 4x szebb, ezért is mondtam, hogy a látványbeli eltérést neki kell majd felmérni, mindenképpen a változáshoz képest sokkal többet kell kifizetnie. -
LMNO #172203 Ezek közül egyedül pont a Forza 7 jelenleg, ami sokkal durvábban néz ki egy FullHD tv-n is (saját tapasztalat). FH3 jelenleg ugyanúgy néz ki sima One-on is, de elvileg jön hozzá X patch majd (de ha jól tudom nem lesz 60fps sajnos, csak 4K?). -
Köszi Moby neked is az észrevételt! -
Ha a közeljövőben nem veszel 4k tévét, fasság megvenni. Jelenleg 4x az ára. NÉGYSZERES. Fullhd tévén ennyit nem profitálsz. Ráérsz megvenni ha lesz hozzá tévé. Addgra az ára is lejjebb megy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.07. 16:16:36 -
Arty, Dark, Goty, Harlekin, lwb THX még 1X! -
Eladnám a dagadtat és vennék egy X-et. Így kb. 120-ba kerül majd. -
Jó az lejátszónak, de ugye minek 2 darab.
Aműgy igen 40k-ért simán...:) -
40ért szerintem is simán elmegy
... és megtartani szvsz felesleges - annyiért médialejátszónak elég béna :)) -
Köszi gyerekek a reagálásokat! -
Ha számít a látvány, akkor nem is kérdés és később, ha lesz 4k, akkor meg megint konzolcsere nélkül léphetsz egy nagyot. ;)
Én eladnám legalább 40ért a régit, ha veszel X-et.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 10:56:41 -
A teljes kapacitását 4k tévé mellett tudod majd kihasználni, de full hd-ben is jobb az X, mint az alap. Van több olyan játék, ahol van performance mód, magyarán a nagyobb felbontás helyett a jobb teljesítményt, magasabb frame rate-et kapsz. De más játékoknál is stabilabb az a 30 fps, mint az alapgépen. Szóval szerintem megéri, ráadásul ha egyszer mégis veszel egy 4k tévét, akkor már adott alá a vas, lejátszani blue ray-t is akár.