XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.14. 23:46:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az Ultimate kiadás 28.500ft...egy autót adnak mellé! 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kaptam trillió gyémántot.... Ez mi akar lenni? Bug?
Az acsiknál egy gyémánt pörgött... 😊
Amazonról: "Get a download code instantly! PRE-LOAD: Download the game now. Game will be playable on 9/28/17 at 9pm Pacific Time."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Flash Sale!!!!
Csak jelzem, hogy a régóta ilyen jó árfolyam nem volt miatt most megéri körbe nézni!!!!
például..... 45 font = ~14000 - 14500 ft
Vásárlás indul!
A Crash figurám így kb 2000-el olcsóbb lesz ha szeptember 22.-éig marad ez a helyzet. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.10. 15:22:48
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Ennek örömére elárulták, hogy a játék demója szeptember 19-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re is."
<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De a tükör + visszafele nézés kombó perfekt.
No meg a VR.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.06. 18:51:22
Na ez elég gusztustalan. Így reagálni egy utca hosszal vezető OLED generáció ellen. <#levele>#levele>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem hogy billentyűzettel!De még kontroller is,autós játékot meg külső nézet ááá,borzasztó!
Ráadásul le is videozza és feltölti meg megossza.Hülye pancserek az ilyenek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/product/CAPCOM-ARCADE-CABINET/66acd000-77fe-1000-9115-d80258411259
nos, nem ez, hanem az all in one pack akciós, megvettem, gondolván ez a demoverzámat majd jól unlockolja... hát l*faszt 😞 ahoz a teljes cabinetet is meg kell venni, ami persze önmagában sz*rt sem érne, így viszont újabb, 1300ft-ot gomboltak le rólam a SEMMIÉRT - mivel nem akartam veszni hagyni a már megvett all in on packot...
PONT a hétvégén játszottam ps3on az ingyenes(!) alap cabinetet, az ingyenes(!) alapjátékkal a black tigerrel.
elhihetitek, hogy beizgultam, hogy végre reális áron nyomhatom a commandot és a ghost'n'goblinst... (ezeröcsi)
és mivel ps3on egy gombra unlockolhattam volna a teljes kínálatot, semmiféle alap kabinetet nem kellett volna hozzá még megvenni... (most azt hagyjuk, hogy ott most épp nem akciós és 9k ...) ... gondoltam nyilván itt is így van (+az említett erre utaló, vigyázzá ne fizess kéccer ugyanazér duma)
hánem. boxon semmi sincs ingyé, ill. van amiért "duplán" fizetsz.
persze, lehettem volna ügyesebb, jobban odafigyelhettem volna, stb. (steamen pl nem tudok dlc-t venni olyan játékhoz, amit NEM birtoklok... "picit" etikusabb megoldás.)
mindegy, dögölj meg capcom, remélem a következő 30 évet nem éritek meg 😞
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.06. 00:37:47
Forza.
filmen a product placement óriási biznisz, keményen perkálnod kell, ha azt szeretnéd, hogy a főszereplő priusba szálljon be....
ami további bája a sztorinak: a toyota eladásai eu/us-ben évek óta nőnek...
szal mondanám, hogy tuti nem ez áll a dolog mögött, node japánok.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.05. 23:02:04
Forza.
De úgy látszik még mindig ott van, vagy ott vannak. Teljesen nonszensz... a világ legnagyobb autógyártója.
Valszeg most is valami túlképzett idióta keresztbe tett. Codemasters játékokban sincs Totyota, mert minek is lenne, sosem voltak legendásan jók Rallyban...
Miközben pl a Toyota technológiai partnere a Microsoft....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
toyota (egyik öltönye) szerint az ótósjátékokban szereplő autók miatt csökken a rajongás a valódi autók iránt.... ezt korábban nyilatkozták.
aztán most meg sorra tűnnek el a játékokból a toyoták... gyanús.
(gt-vel lehet h korábbi a szerződés - mióta készül már, te jó ég.... - de lehet h a nemzeti érdekeket tartották szem előtt)
Forza.
2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Skittles Camry ❼ (alt livery)
2016 Toyota #18 Joe Gibbs Racing Snickers Camry ❼ (alt livery)
2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38
1993 Toyota #1 T100 Baja Truck ❼
1992 Toyota #99 All America Racers Toyota Eagle MkIII ❼
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 19:36:16
Túlélem mert csak 1-2 érdekes modelljük van számomra, de azért még is lesz az embernek egy hiányérzete.
Xbox - QLED alliance
A kérdés hogy mit kezdenek majd a sok Forza dev-werk videóval ahol egyértelműen látszik hogy a Turn 10 Oleden fejleszt / tesztel.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Egy sikeres sztrímer miért nem tud egy 50 ezres kormányra beruházni, amivel nézhető módon tudja átadni a játékot... annyira igénytelen az egész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.04. 16:27:03
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
hiába nem érzem, hogy 5%-al jobban (vagy rosszabbul) tapad a kocsi, a TUDAT kell, hogy ráraktam, megtettem, jobban tapadok
meg a pénz az tényleg kell (acsivment-függőség! az egyikhez egy ritka mod kell, kb 30 millát költöttem rá, de még mindig nem kaptam meg... 😄 )
meg kell a driver levelhez is mod (dupla xp) -> EPÉNISZ
szal nem kell. normálisabbaknak.
de én "elmebeteg" vagyok. tehát nem bírom ki nem perfektre reszelni a "paklit" 😄
Forza.
Létezett Marcus valódi emberi hasonmása! <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
( felvállatan csinálta, büszke volt rá, hogy szereket is szed, illetve a karjában implantátumok vannak, mert már nem tudta növelni a méretet ellenben a válla, háta, nyakrészét ezt brutál mód kidolgozta s így lett "arányos" )
a nagyobb baj, hogy elvileg egyszer kéne beállítanod a nehézséged magadra - egy ideális világban
a gyakorlatban az AI bizonyos pályákon bénább/ügyesebb... bizonyos autókat el tudok terelgetni adott segítségek nélkül (abs, kipörégésgátló, menetstab), másokat nem. modokat ráadásul versenyenként cserélgeted... így pedig túl sok idő megy el a magadrabalanszolásra, játék helyett 😞 (vigyázat, kissé dramatizálom! 😉 )
de még mindig jobb, mint a gt, ahol kvázi SEMMI nehézségállításra nem volt lehetőségem (5-6) és a versenyez nagyrésze dögunalom volt (vagy cseszekedtem a kocsim butitgatásával...)
bünti: nincsenek illúzióim, itt az esgén. nem lesz megbeszélve, mert a másik oldal nem hajlandó kommunikációra (láthatod...)
Forza.
segítségek ki/be
visszatekerési lehetőségek ki/be
AI nehézsége 7(?) lépésben
AI agressziója 2 lépésben
autó fejlesztések
... és MOD-ok - ezek ilyen kártyácskák, amiből 3-at rakhatsz a versenyre, egyik ad plusz pénzt, másik növel 5% tapadást SPA-ban, harmadik pedig kötelez a törés használatára, cserébe +30% pénz. vannak egyszer és végtelenszer használható kártyácskák. jópofa lenne, egy árkád játékban, de a forza más tekintetekben ennél szvsz komolyabb akarna lenni. ráadásul ez a balanszt is eléggé el tudja cseszni 😞
Forza.