176877

-
.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.13. 17:44:39 -
tévedés, csak az ilyen pubg moslékok nem léteznének, mert az ilyen félkész szemétre nem lenne vevő.... -
Jaaa foglalkozni nem szoktam....
Szimplán van időm és kedvem válaszolni( Dolgozok)
Délután meg megyek PUBG maratonra... Tegnap volt egy olyan körünk bazz kiugrottunk és a térkép túloldalán jelölte ki a területet és folyamatosan az ellenkező irányba szűkítette. Nem találtunk használható járművet. Rohanás volt az egész! Volt egy olyan pillanat amikor össze futottunk 1 squaddal és amikor mind a 2 fél érzi, hogy menekülés van és nem lövünk egymásra, mert már a sarkunkba van a vihar meg pont a bombázás közepén vagyunk.... Na ezek azok a dolgok amik kurva hangulatossá teszik ezt a játékot.
2 perc múlva meg 2 tetőről öltük egymást!!!!
-
TomStorm #172251 Azt se tudják miről van szó!Ne foglalkozz ilyennel.
Majd jönnek új játékmódok ám!
Mi megtettük a magunkét,támogattuk őket!
Én már előre Tarkovot és Star Citizent is. -
Én nem baszom el a te játékodat ezt te vagy ti gondoljátok így....
Mert, ha mindenki úgy gondolkodna mint ti akkor a gamer világ már NEM létezne...
Nem lenne aki merne játék kiadásra költeni.... Ennyi....
És ekkor jön az, hogy NEKEM nem kell mással törődnöm... Mint ahogy a többieknek se akik megvették és használják.... -
akkor miért nem azokat nyomod és várod meg, hogy ez rendben lesz-e?
te az én játékom is elbaszod, ez fáj.
ha elég hozzád hasonlóan igénymentes vásárló van, akkor szarnak rá, h nekem kellene egy minőségi szint, megélnek nélkülem is ...
(egyébként igazad van, én semmiképp nem vettem volna meg, szal inkább csak általánosságban értsd fentieket) -
Hogyne lenne számtalan más játék is van!
Jelenleg az AC O- t se fejeztem be, megvettük a COD WW2-t 5 percet játszottam vele ott a Cuphead és végtelen a listám (több mint 300 játékom van) és akarok is minddel, csak mindig van valami más ami jobban érdekel most ez a PUBG.
"az ilyen vásárlásoddal azt üzened a fejlesztőnek, hogy ez elég a pénzedért.... és tényleg az, cserébe nem is érdemelsz jobbat."
De ezzel megint csak neked meg másoknak van problémája!!!! Nekem NINCS meg annak se aki még megvette!!!
Olvastál arról valamit, hogy tömegesen kérték vissza a pénzüket! Vagy vissza esett a vásárló kedv !!! Nem mert nem ez van!!!
És ebben ismét az a szép, hogy ameddig ti bosszankodtok ezeken a dolgokon úgy, hogy nem is akartátok ezt a játékot eszetekbe sincs megvenni, A ps4 eseknek meg TOTÁL SEMMI köze hozzá, addig én meg mi jól szórakozunk!
ÉS EZ MINDIG IS ÍGY LESZ!!!
-
és csak a pubgvel szórakozhatsz jól 2017.12.13-án? nincs játék xboxra? ;))
mindenképpen a moslékot kellett támogatni a pénzeddel, mert semmi más nem létezik?
az ilyen vásárlásoddal azt üzened a fejlesztőnek, hogy ez elég a pénzedért.... és tényleg az, cserébe nem is érdemelsz jobbat. -
"már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán)"
Már hogyne lenn!!
Az, hogy jól szórakozzak és az ami számotokra nem megérthető!!! A PUBG ezt maximálisan kielégíti. Már most itt a melóban azon kattogok, hogy mikor nyomhatom megint.
Csak mellékesen írom, hogy a PUBG-ban NULLA acsi van!!!
Biztos, hogy sok órát fogok (unk) eltölteni, mert baszott nagy élmény...
Tegnap egyik körben leérkeztünk egy városrészre ahol indult a lootolás és a mi sqadunk szedte elsőként össze a fegyókat és elkezdtük üldözni a mezítlábasakat na az beszarás volt. Ment a partyba az ováció amikor az utolsó ott kúszott előttünk úgy, hogy körbe álltuk és 1 palacsinta sütővel adtuk meg a kegyes halált!
Fordított helyzetbe, meg a rettegés ahogy sunyítunk az életben maradásért!
Tehát lehet fikázni, de ez a játék élmény szempontból kiválló és ez kell egy játéknak tudnia!
Minden kretén fikázó kész játékként vélekedik róla, pedig mindenhol mindig tudatták, hogy messze nincs kész!
11. én csak one és duo mód volt tegnap került bele a squad mód !
És 0.5.2 az x verzió szám
PC-n most jön az 1.2 es patch. Ennyi... Így süt a fikázókról, hogy SEMMIT, de tényleg SEMMIT nem tudnak!!! Csak ontják a fikát.... Jó hát 1 PS 4 tulajtól mit is várhat az ember!
A Másik
1 hónapja mikor vissza jöttem ide közölték, hogy miattam van a 2 tábor közötti vita meg fikázás!!!
És hogy a PS 4 tábor soha semmikor nem fikáz át az x csoportba(ra)!
Csak a tegnapi napot végig olvasva az SG PS4 topikba pontosan prezentálódik mit ér 1 PS4 tulaj!!!
-
de most komolyan, nincs egéremulátorod konzolra?
ha le is írod, h van, becsszó nem szólok egy szót se, részemről vége/mindegy! (csak a kíváncsiság!) -
"Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!"
te vagy a playerunknown nevű förtelem mintavásárlója :D
az igényeidet teljesen megsemmisítette az elmúlt 4 év, már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán), jöhet a szemét is, lecsúszik.... haccáz gémerpont ebből is kiesik úgyis, szal .... megéri :PPP :D (najo, ezt tényleg csak viccből-húzásból írtam, multkor átbeszéltük és tökoké a hozzáállásod mára az acsikhoz!)
mindenesetre remélem az a retek örökre retek marad és sok órát eltöltötök a derékig érő mocsárban, jól szórakozva! (cserébe lesz mint élcelődnöm az elköv. 10 évben :D )
-
Szerinted? :D -
Remélem csak irónia. Ez valami förtelem. -
A megfelelő tartalomhoz a megfelelő forma! :D
A videót is csak teljes testes óvszerben mertem megnézni, nehogy egyszerre kapjak szem és agyéct! :D -
Remek port.
-
TomStorm #172239 Dehogy nyomom a fejeseket te miről beszélsz lol:D
Inkább csak túlélek ameddig tudok:DD -
ezen a héten akciós játékok:
Major Nelson blog -
Maradjunk annyiban, hogy a legnépszerűbb. A jótól messze van ez nagyon. -
legjobb? szánalmas, inkább :) de tőled mit is vártam, gondolom nyomod ezerrel a "fejeseket" és még büszke is vagy a "tehetségedre" :D -
Na tegnap azt hittem kiugrik a szívem a helyéről néha..... Baszott jó móka... Az irányítást szokni kell, de iszonyat jó... -
Tudom nekem nincs is bajom vele!!! Én azonnal kiszúrom, hogy ki használja, pontosan azért, mert én is használtam.... 
És hát nagyon nagyon sokan használnak!
-
Semmi extra miatt nem... Egyszerűen titanfall megjelenésekor még nem volt jó eszköz, így bele kényszerültem éles helyzetben a kontroler+fps használatba.
És szerencsére a titanfall az az fps játék aminek az irányítása nagyon fexik számomra....Pont ideális a gyorsulás a deadzon stb...Így "megtanultam" célozni.Igaz 2 kontroller azért bánta, de megszoktam...Arról nem beszélve, hogy bill+egérel unalmassá vált a dolog egy idő után...
Amúgy meg multiban nálam egy szempont van, hogy akkor élvezem ha a K/D 1 fölött van, ha nem így van akkor nem multizok vele..BF4 et ezért hagytam abba, mert az nem adta... Most itt a BF1 és baszott jól megy!!COD ok is jól mennek szal ennyi...Az hogy 1.5-1.6 kontrollerrel vagy 2 környékén van egérrel már nem érdekel...Többet ölök mint halok már szórakozás számomra, ráadásul hasznosan tudom kivenni a részem a csapat munkában, mert így bátrabban feláldozom magam a cél érdekében, ha nem megy 1 alá a statom!
Látod lehet ennyire egyszerűen prózai okokon használni élvezni a játékokat.
Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!
-
TomStorm #172232 Ne reménykedj.Sokan fogják!Legjobb Multi móka -
TomStorm #172231 Persze,hogy jó dolog és aki használja örül neki közben leszarja ki sír ez miatt!Legjobb!:)) Ez ilyen.. -
sose próbáltam, s kérlek hagyd meg ezt a kapaszkodót: hihessem, hogy azé' lőtt le az ellen, mert billegeres! ;)))
(amugy one-hoz nem vettél?? mert??) -

csak árnyalni szerettem volna: konzolon se százas a multi, sajnos. (engem persze nem érint: szinte sose multizok / totál nem érdekel az eredmény: észre se veszem, hogy valaki billegeres, hiszen a kontis is lelő :))) ) -
Szerintem Live szarakodot vagy valakinél nincs open NAT! -
Ez a bill+egér adapteres nyavalygás csak a multiba bénák mentsvára....
Simán kezelhető konzolon ez a dolog, lószar előnyt jelent.(Tudom, mert 360 on használtam)Legalábbis töredékét mint PC-n az aimbot és a WH, ahol aztán nulla esélyed van ellene!!!! Ez a 2 dolog öli meg a multi játékot...
A bill+egér konzolon nem, mivel AZT is tudni kell használni!
Ráadásul még mindig emulálásról beszélünk!!!És nincs 2 egyforma játék, ahol minden megegyezik a stickek sebessége, a gyorsulása, a gyorsulás vége, az XY tengelyek közti különbség és még bőven van mit sorolni. És ez CSAK az egér!!!! A billnél ott az a sajátosság, hogy NINCS alternatíva NINCS lassan mozgok. Vagy mész vagy nem mész vagy teljesen kihajolsz vagy nem... Hiszen az egy GOMB!!!!
Nem véletlenül teszik ezt be a gyártók és engedik hiszen ezt pontosan ugyan úgy kell tanulnod és használnod!!!!
Egy előnye van a MEGSZOKÁS, az hogy 20 évnyi PC után az ember kezében, tudatában ott a dolog! És ennyi!!!
-
Ugye nem baj, ha ezen most csak mosolygok!
-
Zozo76 #172225 nem, kontrollerrel nyomom, de biztos lehetek benne hogy X-en nem lat at a falakon a masik jatekos.
PC-n is biztos vagy benne??? :) -
X-en bill+egér adapterrel, csalóként nyomod és az ottani egyenlőtlenség azért nem zavar? ;))) -
a képálcás kinézete (és h multionly, de ez meg nyilván az énbajom ;) ) -
Zozo76 #172222 "Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!"
nalam az egyik ok hogy mar nem terek vissza soha PC-re, az pont a csalok. vagyis az hogy maga a PC platform melegagya a csaloknak. -
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy ez a NBA Live 18-nál van. De most utána néztem és nincs ilyen opció a játékba....... -
Sziasztok,
csak akkor lehet játékba invitálni ismerőst ha van headset mindkét félnek?
Nem lehet valahogy kijátszani?
Köszi -
Most ezzel mi a bajod!?
Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!
Fortnite battle royalt 20 millioan nyomták akkor gondolhatod ennek mekkora sikere lesz vagyis van!!!! -
CDKeys-en megvettem kb 7 ezerért, itthon elvileg olyan 10k körül lesz. ÉN nagyon rá vagyok most izgulva, mert bár a Fortnite is jó cucc, annak a grafikai stílusa nem jön be. (Meg annyira az építkezést sem bírom) -
remélen nem sokan :D

-
Nem is kérdés! 
Magyaron nem előrendelhető és nem is tudni mennyi lesz. Ha a boltokat nézem akkor 10 000....
Szerintem ma Amcsiból 8000 ér behúzom vagy inkáb ferdeszeműektől 8300 ér és akkor már előbb mehet a móka!
Amúgy FORTNITE BR is baszott jó!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.08. 13:24:58 -
Gyors kérdés. Vette/veszi valaki jövő héten premiernapon a PUBG-t?