XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nyilván aki átakar baszni az nem az 5 éves regjével teszi szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Mondjuk én felraknám vaterára 10-15k-ért, leírva, hogy mi a baja és akkor olyan sokat nem is buktál rajta ha megveszik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Harlekin
Õstag az garancia???Az 1 nyamvadt regisztráció ami 1 perc alatt csinálható!
Emberek arcal névvel ölnek meg 1000 FT-ér másik embert!
Szerinted hibás xboxot nem adnak el nickel és email címmel!!!!loál
davidka003
És ha van egy kis esze az eladónak akkor a feladáskor nem az igazi lakcímét írta rá. Szóval nem igazán lehet mit tenni.

Harlekin
Figy Itt szó szerint 1 ipari hulladékról beszélünk(2006 os box)!!!
Csak aki teljesen járatlan a dologba az nem tudja,hogy azt nem szabad megvenni semmi pénzért se!!!
1000 százalék,hogy AZ ELADÓ TUDTA,hogy az a box hibás teljesen használhatatlan.Csoda,hogy csak 4 nap után jött elõ a hiba,mert gondolom kicsit rámelegítetek a GPU ra és lehetne sorolni,hogy mivel lehet késleltetni a biztos halált!!!
Ergó marad az Én verzióm!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Minegy mi van hivatalossan vagy mi nincs, ez etikai dolog.
A képe sem törvényessen lenne beverve. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bexinho
az elsõ pontot természetesen magánszemélyre értem, nem viszonteladóra

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Azért az nem így van ember!
1, használt árura a magyar törvény szerint nincs garancia automatikusan, ha csak nem ad az eladó fél.
2, (nem ismerem a körülményeket) ha teljeskörû tájékoztatást kapott magáról a géprõl a vevõ, akkor nincs mirõl beszélni. Számítástechnika eszközökért melyik magánszemély vállal garanciát (ha évek óta használt a termék)

Pech, legközelebb esetleg itt fórumon õstagtól vesz (ha lesz eladó xbox, és talán nevezhetõ "garanciának" is), vagy megveszi újonnan többért. Én speciel sosem veszek használt cuccot. Se ruha, se technikai eszköz. Inkább várok 3-4 hónapot. Játékot viszont igen, ott minimális a rizikó faktor.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Harlekin
Figy 4 nap után mondom mit tennék!

Visszakérném a pénzt!
Várnék 1 napot
Nem kaptam vissza elmennék és letolnám a torkán a boxot.Majd feljelenteném,hogy a köcsög ellopta és megette!
Adja vissza a pénzt!
1 biztos szétbasznám a fejét!<#nevetes1>
De hát Én már csak ilyen vagyok!!!<#nevetes1>
DarkSector
Oda állítottam nektek a fontos részhez, egyszerûen fenomenális a tag...😄

what?!...WHAT?!...WHAT?![/nagy]...seriously....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
<#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
jólvan. mindegy is.. szar és kész.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Harlekin
Te kész vagy!!

Beszart az a nyomorult fosláda!
És azzal kezded,hogy nincs ez meg az hozzá!!!

nah, akkor igen. van gond..
A gép állapotáról nem tájékoztattál elég alaposan Én jóhiszemûen megvettem tõled.Az árat azért gondoltam reálisnak,mert nem járt hozzá semmi!Nem gondoltam,hogy azért mert a gép a vásárlás napján is már rejtet hibát tartogat,tehát rossz volt!

Lehet,hogy ezzel se értél volna el semmit,de legalább az érdembeni részét írtad volna és ez után jöhetett volna a fenyegetés és társai!!
Moby
Ha ezzel téged zsebre lehet tenni, menthetetlenül madár vagy.
Szóval, Bármit szeretnél venni, elõtte nekem szólj. Mindenem van eladó. MINDENEM! 😄

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
A hirdetést kellene látni hozzá, mert ha fel van tüntetve pl hogy volt már javítva szétszedve stb, akkor nem az õ hibája, mert az hogy kirak egy gyártási dátumot még nem mentség ezalól...mert ha jó lett volna a gép akkor nem 1-2 nap alatt megy tönkre.

DarkSector
HDTV-re minden ráköthetõ, csak nem mindegy milyen KÁBELLEL. 😊

TaRka0107
Arra én is felfigyeltem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

0Diaz0
Összekevertem, HDTV-re kapcsolható.. na.

Harlekin
Attól hogy a szar jel másik kábelen megy ki a megjelenítõre még biztos,hogy nem lesz jó.Mivel se a GPU nem forrasztódott(szakadásmentesedett) vissza se a Hana chip nem fiatalodot se a.... Tehát csoda nincs nem javul magától!!!
0Diaz0
Nos, akkor bár nem tartom túl publikusnak, de bemásolom hogy mit beszélgettem az eladóval. 😉

" Én :

Hali. Írj ha vagy! Van egy kis gond..

"Eladó" :

szia mondjad.

Én :

nah, akkor igen. van gond..
hát, annyi lenne hogy nem mondtad hogy 2006os gyártású a box, mert ennek gyárilag megvan halva a hûtõje, és nembírja a nagyobb játékokat.. és ezt megis mutatja.. mert olyan gyorsan felmelegszik és befagy mint annak a rendje. Mert nincs kedvem így költögetni 10ezer forintokat egy gyárilag sz.r boxra.. szóval valamit kikéne találnunk,mert nekem ez a biznisz így nempálya hogy költhetek rá egy csomó pénzt,csak azért hogy egyáltalán HASZNÁLNI tudjam.. és akkor még vinyót is, meg mindent vegyek hozzá..

"Eladó":

nahnahnah!!! A hirdetésben benne volt, expressen vagy ahol láttad, facebookomon is kivolt irva a pontos gyártási dátum!! elmondtam rola mindent, én nem vágtalak át. 23ezer forintért johogynem egy 120GB-os jasperos elit gépet vártál! Még igyis olcson adtam, tudtad milyen tartozékokat kapsz hozzá, vinyot ha veszel veszel, ha nem nem, amugy sem szükséges hozzá.
Ugyhogy nekem ne reklamálj itt,megmutattam mi van hozzá, mit kapsz annyi pénzért. Kicsit lehet utána kellett volna nézned, nem engem cseszegetni!!

Én:
nemvárok 120gb-os jasper elite gépet.. csak hogy ne szarjon be a 4. napon..

"Eladó":

nah figyelj arrol meg már totál nem tehetek, hogy 4nap mulva szarik be vagy 2év mulva, nem vagyok jós, nem látok a jövöbe

ÉS ENNYI!

Moby
Az elõbb mondtad, hogy xenon. Most meg hdmi-n akarod kipróbálni. Össze-vissza beszélsz.

DarkSector
Chat-en beszéltem vele...😊

1 szó mint 100 most már nem nagyon van mit tenni, én irtam 2-3 napja ha használtan vennék gépet akkor is max HAVEROKTÓL.

Az olcsóbb néha drágább.

Moby
Szimplán madár vagy, ha nem viszed vissza az eladónak.

TaRka0107
Úgy imádom a hasonlataidat<#szeret>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
MI MI MI???
0Diaz0
igen.. De megnézzük haverral nemsokára HDMI-n,hogy mi a helyzet.. hogy azon jó-e esetleg.. aztán a sors majd eldönti..

DarkSector
Mi priviben beszéltünk, nem itt...

DarkSector

Harlekin
jó reggelt!!!
Látszik,hogy csak felületesen olvasol HSZT,és csak az azonnali választ nyomod!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
napokkal ez elött is írta,hogy flashelt,most is "reggel" írta,hogy flashelt!!!!
0Diaz0
A ledek most nem világitanak.. / nemvilágitottak.. csak ez a kép..

DarkSector
Hát tudtam én hogy különbséget tesznek? a kis rasszisták? 😊

DarkSector
Ja várjál azt hittem csak simán 3 led van.

Akkor ezt a gyereknek tudnia kellett, ez nem csak hipphopp 1-ik napról a másikra csinálja.

Harlekin
De bazzze gondolkodj!!!!!It 1 FLASHELT,AGYONBUHERÁLT BOXRÓL MEGY A BESZÉLGETÉS!!!!!!!
Te meg jösz azzal,hogy mennyi 1 garis vagy már nem garis,de érintettlen box MS álltali javítás!!!Vágod????
KB minhat elküldenéd õt a rendõrségre,mivel vette 1 lopott rendõr aútót aminek beállta motorja,de azért tegyen 1 kísérletet a rendõrségen hátha megcsinálják vagy adnak neki 1 újat!!!!<#nevetes1>
0Diaz0
Na,ilyen képet ad, kifagyással együtt..

0Diaz0
De srácok.. olymindegy.. akárhogyis nézem,akárhogyis számolok.. ez kukában 23e ft.. + legjobb ha veszek részletre egy zsír új slimet..

DarkSector
Én azt mondtam hogy nekem ezt mondták telefonon...😄
Ezért gondoltam hogy KB ennyi...😄

Lehet ennyi is csak 10 ezer a posta...😄

Harlekin
Há de bazze te mondtad,legalább is abból amit mondtál ez jött le!
DarkSector
Vagy lehet ez függ hogy milyen box.
Mert én megadtam a serial-t, vagyis lehet látták a gépben, sõtt biztos hogy csak 1 éves, na már most egy 6 éves gépre naná hogy 70 euro-t el tudok képzelni mert egy új gépet kap majdnem vissza. 😊

Harlekin
<#nevetes1>

Az plusz 20 dolcsi,mert hát ugye újra kell nekik flashelni!
DarkSector
Jó én nem mondtam hogy a 4 gazdán átment gányol boxon is ilyen készségessek lesznek. 😊

Harlekin
KB mintha vennél ma 1 liter tejet ami jó még 3 napig,de kibontod és savanyú így jogosan viszed vissza és cserélteted ki.
De bazz ha vettél 2 éve 1 liter tejet amit akkor fel is bontottál majd bekeverted kakaónak és tetél bele citrom levet is hogy majd úgy mégjobb lesz,de nem lett majd vársz 2 évet és visszaviszed,hát hogy ez nem jó!

Te szembeállítasz 1 alapesetet ezzel ami neki van!Moby erre a részére gondol!
Kiváncsiságból hívd fel a suportot és ecseteld nekik ezt a boxot!!!!
Én meg erre vagyok kíváncsi,hogy mit fognak mondani!!!<#nevetes1>
DarkSector
Hogy én mit gondolok az egy dolog, meg hogy a telefonba mit mondtak ez is egy dolog. 😊

DarkSector
Ja értem. 😊

Moby
Te ezt az egészet komolyan gondolod? Ugye nem.

Moby
Ugyanott nincs esetleg ár megadva flashelt boxokra?😄

Harlekin
Igen mivel õ az alap esetbõl indul ki,hogy az 1 2006 ba boltba vásárolt box!
Nem 1 2006-os flashelt isten tudja mi kokányolásos javításon átesett box!
MS se hülye!!!!
Javítatunk már mi is flashelt majd vissza flashelt sértetlen garimatricás boxot MS nél!Na de ez tutira nem az az eset!!!!!<#nevetes1>
DarkSector
Akkor lehet drágább lett azóta.
Bár így akkor nem annyira éri meg javíttatni. Nekem még hálisten garanciás volt.

DarkSector
Drága hús is lehet szar, eladhatnak egy 60ezres xboxot is ha szar és átbaszni akarnak vele. 😊

davidka003
MS oldalán garancián túli javításra a magyar MS 70 Eurót ír.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Nem tudhatta!!!LOÁÁÁÁL
Pontosan tudta õ,hogy az a box szar!!!EZÉRT IS ADTA EL!!!!!MÁR CSAK AZ ÁRA MIATT IS MIVEL NAGYON MEG AKART SZABADULNI TÕLE!!!!Annak a boxnak az értéke 0 azaz nulla forint így ez a 20 e amit kapot busás haszon!!!

Mondom a jó esetet az a box most szart be elõször(kizárt,de legyen)
Akkor elviszed JÓ helyre és ott viszonylag korrekten megcsinálják,majd megy ameddig megy!
A rossz eset amikor az a box már volt javítva(biztos) így a JÓ helyeken már nem fogják elvállalni a rossz helyeken meg gányolnak kicsit és 8 ezerér újra megy 1 hónapot jó esetbe!