XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
> igen ha minden játék 10 fpsel fut akkor kihagyom a konzolt...
Hagyd ki bátran, hidd el nem neked való ez.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
200 ér jelenleg nincs konzol.Vagy is van(arannyal átfújt gondolom) de 200 e értékû nincs.A 2012 es évjáratú xbox 360 pontosan azzal a tudással rendelkezik mint a 2005 májusi.Semmivel se tud többet csak megbízhatóbb.A 2005 ös boxba is pontosan 256 mega van mint a 2012 es be hardware szinten!
Nyílván így 7 év elteltével az utolsó csepett is kifacsarják ebbõl a szarból,hogy virítson,és ez valaminek szinte mindig a rovására megy!
DarkSector
"Mivel a játékok grafikája évrõl évre elég durván változik... sajnos 2 évente gépet kell cserélni.. "

Mivan? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cataflam02
Mivel a játékok grafikája évrõl évre elég durván változik... sajnos 2 évente gépet kell cserélni.. ez tény...cserébe a legszebb élményt kapod...
Az hogy nem értek sokat a boxhoz.. nem jelenti azt, hogy a PC-bõl csak a legdrágább cuccokat veszem meg, mert biztos az a jó...
Nem a legfontosabb szempont a ram.. ez csak egy kérdés volt. Ellenben az FPS igen is fontos.. te talán szeretsz FPS játékokat 10 fpsel játszani ? 😄 ne viccelj már.. Csak kérdést tettem fel.. igen ha minden játék 10 fpsel fut akkor kihagyom a konzolt.. ezért érdeklõdök.. De! Ha tartja a stabil 30-at akkor nincs semmi para.
Megint hülyeséget írsz... Miért ne érdekelnének a játékok ?
Elég sokat végigjátszottam.. Mass Effect sorozat többször.. Baldur's Gate.. ami a világ legjobb RPG-je és a Grafikája fos... mégis a kedvencem... Batman AA AC, Crysis 1-2 AC 1-2 stb stb...
De gondolom trollkodni könnyebb mint válaszolni :-D

One more story

Harlekin
Azt hiszem ez mindent elmond a játék megunhatatlanságáról!
Raptor szerint 37 óra,de ebbe benne van az is amikor vasárnap 5 órát csak állt a 2 es pályán a karakter.
Moby
1. Akinek 2 évente gépet kell építenie, hogy fussanak a játékok, az egyáltalán ne építsen gépet, mert segghülye hozzá. Kérjen segítséget akár itt az sg-n.
2. Akinek a legfontosabb szempont, hogy mennyi ram van a xboxban, és hány fps-el megy, az pc-n sem játszik, valójában azt nem érdeklik a játékok pc-n sem, õ setupol. Ismerem ezt a típust. Neki soha nem lesz jó egy konzol.

cataflam02
Nincs semmi baj a pc-vel... nagyon is jó...igaz drága, de ez van.
Ki szeretném próbálni a boxot... van pár játék ami érdekel.. viszont ha már veszek akkor arra is felteszem az új gémeket... kíváncsi vagyok, hogy fut stb... sokszor olvastam, hogy már az újabb játékok szaggatnak stb...
Ezért érdekelt hogy elég az olcsó konzol ? Nem tervezek 200k-t költeni konzolra... ha megúszom olcsón.. ha a játék nem fut szarabbul a 4 gigáson, akkor azt veszek.
A memória is ezért érdekelt... mert kb 10 éve volt 512-ram a gépembe... és nem tudom, hogy képes ennyivel futtatni a lentebb írt játékokat.

Ha meg bejön a konzol és tényleg jó.. akkor a pc-t jövõre kukázom... és veszek majd egy NEXT GEN konzolt..

One more story

grebber
Lehet megunta a pc-s pénznyelõt és inkább lead kicsit a grafika színvonalból mint 2 évente csomó pénzt beleöl pc-be hogy "szinten" legyen tartva! Én is ezért vettem!

Next PC upgrade: 2022

Moby
> hogy futnak ? mennyi FPS-el ? nincs szaggatás ?

Azt a kérdést azért feltetted magadnak, hogy ha ezek a legfontosabb kérdéseid, akkor vajon mi az istennek veszel meg egy 7 éves konzolt az életciklusa legvégén?

Nem kell válaszolni.

kakaoskalacs
Nyilván nem minden maximális részletességgel fut , de azert 95%ban jol vannak optimizálva a jatekok .
(Persze , nekem pl sokkal szebbnek tunik némely játék miota 42"-os plazmaTv-n játszok és bõ 2+méterre ülök a tvtõl ) 😄

4Gb-osat nem éri meg venni énis azt vettem spórolás céljábol aztan utolag vettem hozzá egy 320Gb-s HDD-t 20ezerért. Szoval 4Gb-st ne!
Plusz szinte mindegyik játékot érdmees feltelepiten idvd-röl HDD-re , az is sokat számit 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

cataflam02
Hali all!!

Rászántam magam, hogy vegyek egy konzolt a pc mellé... kíváncsi vagyok milyen... lenne pár kérdésem..
nézegettem az xbox 360-okat és csak 512 memória van bennük ? miért ilyen kevés ? ez nem gáz ? nem szaggat a játék stb ?
Újabb játékok pl Skyrim, Crysis, BF3 stb... hogy futnak ? mennyi FPS-el ? nincs szaggatás ?
Mi a különbség az 4gb-tos slim és a 250 gigás között ? mert árban elég nagy eltérés van :/ sajna egyáltalán nem értek hozzá...
Elég csak az olcsóbb? a játékok futását stb nem befolyásolja ?

Hirtelen ennyi lenne... Elõre is köszi a segítséget

One more story

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

A link2 nem átbaszás, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem tudni ki akar kit átbaszni. Lehet a srác csak rájött, hogy mégse jó a xbox, vagy szétszedte, aztán így sikerült összetenni. Én sem venném vissza.
0Diaz0
De amúgy , megint beigazolódott hogy utólag,MINDIG okosabb az ember.. hát ez van. Jó lecke volt.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Beszéltem vele eleget.. reménytelen.. folyamatosan tagad.. mindegy.. megcsináltatom,aztán meglátom milesz..

Amúgy nem mondtál hülyeséget.. <#idiota><#idiota><#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Renjike
nem csak belémkötött és leoltottam a sárgaföldig :'DDD és jöttek a fórumról az ismerõsök is :'D és ez volt a bosszú ... hát , nem nagyon érdekel 😄D legalább a melegek is megtudják milyen helyes vagyok <#bohoc><#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
te is átb.sztááá vkit? <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

Renjike
ilyennel ne viccelj engem belõttek innen sgrõl még amikor amatõrként regiztem :'DD

Muttley
logikus érvelés, de a lényegen nem változtat
átb.szott
szólnia kellett volna, hogy fagy és 3LED, azaz sz.r a gép
flegma stílusban írtál neki, úgy hogy nem biztos, hogy juttok vmire
mindenképp tanulj belõle
te is butus voltál
ha toltál volna pár kérdést ide, a paraméterekrõl, most elkerültél volna egy cumit

linkelt be a telo számát vmi b.zi oldalra <#idiota>
(csak viccelek 😉

Just do it :)

orichalcos

Renjike
lehet ! kis kavinton nem ártana lehet 😄D

(elõzõ hsz : igen : IGN 5 pont **)

Renjike
igen : 5 pont..
Renjike : harelkin videója alapján instant 8 pont :'DDD

Seth
5 óra, max , de mintha már kérdezted volna

PSN ID.: Beegabor

Renjike
milyen hosszú elsõre a játék?

Seth

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Ízelítõ!

Harlekin
köszi!
4 szer mentem végig rajta!Ebbõl 2 szer hardon!
Most ranking módba utolsó pálya van vissza és az az acsi is megvan.
És utánna már csak a prologue és a 2 es pálya van vissza az apja pontjainak a megdöntésébõl.Bár nem tudom,hogy lehetne tökéletesebben megoldani mint ahogy eddig is csináltam.Senki nem marad életbe ahol lehet csinálom a combokat a 5-7 huntingokat csinálok és így is 10000 pontal alatta maradok.A 3 as pályán 87000 pontot vertem az apja idejére úgy hogy nem is mentem az acsira!
Renjike
na akkor tripla hsz mert elrontottam . Sry <#puszi>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Renjike
UI errõl a játékról mindig ez jut eszembe 😄D :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=M1UPqYLcKek

Renjike
ez a játék hatalmas beteg 😄DDDDD na majd szerintem beszerzõs lesz 😄D csinibabával zombidara rózsaszín és szivárványos epilapesziarohamok = perfecto

na addig is neked jó játékot :'DD

Harlekin
baszott jó és megunhatatlan!<#nevetes1>

Jah még hogy nem éri meg a ruhatárát vásárolgatni!!
Most a tökéletesen zombiölésre tervezett öltözékébe megyek.(sokat nem kell mosni a vértõl)

Ez az
Renjike
milyen a Lollipop?

Harlekin
<#taps><#eljen>
Renjike
bocsi ://

TaRka0107
Attól függetlenül nem fogja visszavenni, ha neten is ezt mondta. Vagy legalább pár izmos haveroddal menjél vissza😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

0Diaz0
És face-n is a chatbe azt álította hogy tökéletesen megy. 😊

Amúgy ma vagy holnap viszem vissza neki.

orichalcos
Hát ez elmaradt úgy néz ki. Késõbb már én nem leszek...Többiek is leléptek. 3an kevesek vagyunk Firefight acsikhoz úgy néz ki. D:

0Diaz0
Azlessz..

Tájékoztatást? Egy csöppnyit sem kaptam. Semmi hibájáról nemvolt szó. Azt mondták tökéletesen mûködik.! Tanú rá a nagyfaterom, mivel õis bejött a házba.

Posta? Kamu cím? Eleve lehetetlen, mivel személyesen mentem érte.. <#vigyor0>

bexinho
"Õstagot" nem arra értettem, hogy hány éve van reggelve, hanem mennyire aktív egy fórumon/mennyire elfogadott a viselkedése a többi tagok között. Ebbõl nyilván hibásan is mellé lehet lõni, de talán tõled vagy darksectortól, vagy esetleg még pár embertõl, akik rendszerint ideírogatnak (persze ezt is csak az tudja aki felnéz ide), vagy éppen gamer365-ön is akad bõven ilyen típusú tag, na ezekre a "reggekre" gondoltam. Véleményem szerint 10 emberbõl 8 simán hiszékeny és vakul megbízik idegenekben interneten keresztül.

De ez az eset csak akkor áll fent (használt dolog tekintetében), ha az adott személyt annyira rázza a hideg, hogy most és azonnal, olcsón vegyen terméket.

Kicsit off, de ide tartozik azok népes tábora, akik 20-30ezerért veszik vaterán az utángyártott telefonokat/iphone-okat (bár itt oda van írva sok esetben, vagy nem, akkor árból csak leszûri az ember), így 80-100ezret is megspórolva, de ha beszarik pár héten belül, akkor megy a rinya. De ugyanez volt annak idején pesti parkolókban, ahol hamisított órákat/telefonokat adtak 60-80%kal olcsóbban (persze hamisított, amit a vevõ nem tudott, csak mikor hazaért), de akkor jó volt hogy olcsón vette, de mikor beszart vagy kiderült mivan, akkor szintén jött a rinya.

És akkor egy kis ON, témához fûzõdõ dolog:
januárban adtam el gamer365-ön a 2006.májusi gépemet, amit annak idején 20gb kiszereléssel vettem 2007.november végén a MM-ban. Nos, letelt a 3 év gari, azon belül egyszer volt MS által cserélve DVD olvasó, illetve 3 led miatt javítva is. Azóta semmi gond nem volt vele, csak mivel én liveozom rendszeresen, nem flashelem, és már garancia sem volt rá, muszáj volt félelem nélküli élet reményében lecserélnem. 35ért meg is vették (vga kábel, joy, 60gb hdd, rajta pár arcade játék + dlc-k).... azóta nem is hívtak/írtak/jeleztek, hogy esetleg nem menne a gép.

Úgy hogy köszöntem, ez a véleményem. Én sosem veszek használt mobilt, se használt xboxot, se használt tv-t, se használt videókártyát, se ... persze elõfordulhat hogy az életben egyszer-egyszer rákényszerülök, de akkor alaposan körbenézek 😉

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Waczkor
Kell hozz pass.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Renjike
de majd csak kicsit késöbb ha addig tudtok várni

Renjike
én jövök szerintem 😊) ha még tart az ingyenes hétvége 😊

orichalcos
Ma 4 órától lenne kedve valakinek ODST multi mókához? 4en lettünk volna de kiesett egy ember, és szeretnénk acsikat csinálni(van ugye két db 4fõs acsi is)

Harlekin
Nem olvasni kell!!!
Józan ésszel kell gondolkodni!!!
Üdv !
Egy kérdés:
A FIFA 12 -nek van online pass-a ? Vagy simán lehet az Xbox live-on játszani vele, ha van elõfizetésem.Köszönöm !

davidka003
Mondjuk én szoktam olvasgatni az "átbasztak" topicot és vannak olyan hiszékeny emberek, hogy az már fáj.

link

link2

Ajánlom az ilyenek olvasását, hogy senki ne járjon így.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Na azt ugyan miért nem!!!<#nevetes1>
Moby
Hvapró. Kb mindennapos eset, 100 éves regekkel mennek a lehúzások.

Harlekin
Figy ezek a mellékes dolgok,de hogy revansot vennék v. legalább is megpróbálnék mindent megtenni érte ez biztos!
Moby
Nos igen, pontosan ez a birkoid magatartás teszi tönkre a használtcikk kereskedelmet. Amivel a világon semmi baj nincsen. Leszámítva a gyártókat, és a birkoidokat persze.
Merugye amit nem véd jogszabály, ott a tisztességtõl is bátran eltekinthetünk.