XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A Murciélago pedig nem Ferrari, hanem Audi, de méginkább Lamorghini ha így ismerõsebb. A srác sem mondott nagyobb hülyeséget mint te ezzel, na?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
<#taps>#taps>
Valamint PS3-ra ha sikerül éppen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thrash \'Till Death
pisztácia:
Nézd, én ajánlani nem akarok neked játékot. Feltételezem van egy stílusod, amiben otthon érzed magad, és tetszik. A HDD-t azért írtam (mint sokan mások), mert nekem ez az eszköz tette lehetõvé, hogy a legfaszább flipperrel tolhassam néha, ami a piacon van. Pinball Fx2 egyébként, liveról jópénzért. Ez speciel nekem az egyik favorit (Forza 4 mellett), grafikában és játékélményben. De a többiek lassan nyomatják, hogy mi lehet érdekes esetleg.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
a Forza 4 jó választás, Fifa meg jó lesz télire gyújtósnak 😊
#120795: lakkfeketére vigyázz. ha csak ránézel, MÁR karcos lesz
nem vicc
Just do it :)
Úgyhogy biztos beruházok majd egy HDD-be is, csak most a két játék is 25k volt...:S így kicsit arra várnom kell.
Ám milyen játékot ajánlasz még? Most van autós, verekedõs, meg a fifa. Valami lövöldözõst vennék még, és jó ideig el lennék én is. Nekem is napi 1-2 óra idõm van játszani csak, de akkor játszani szretnék...😊
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Sok Xbox 360 tulaj van ezen a fórumon, akik sokkal többet és hozzáteszem, többféle játékkal játszanak mint én. Család mellett nem sok idõ jut erre a hobbira, de ha bármikor meglátom otthon a Forza Motorsport 4 címmel fémjelzett remekmûvet, akkor ott van az a pont, hogy no comment. És, hogy mindez fix 60fps-en ömlik feléd. 4 éve váltottam, PC-rõl... Na azóta "játszok". Cseppet sem érdekel már a memória, vga meg hasonló rögeszmévé, és pénztárcazabálóvá váló torzszülöttek. Megéri az árát, de csakis kizárólag HDD-vel! Anno én is beleestem egy Arcade (Falcon) csapdájába, de egy hónap múlva jött plusz pénzért a plusz 60GB-os vinyó + headset... Másfél éve van egy lakkfekete 250-es Slim. Nem bántam meg.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Adversus solem ne loquitor
Elég dühítõ, hogy veszel egy Xbox-ot, és majdnem hogy használni se tudod... 1 joy, nincs vinyó stb... akkor egy ideig nem játszok a dlc-vel..:S hátha lemegy az ára...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
*usb-s külsõ eszközre.
A merevlemez a végleges és jó megoldás a problémádra, de ha átmenetileg pénzszûke van egy HDD-nek, akkor addig akár használhatsz pendriveot is.Bedugod a boxba az leformázza és már telepíthetsz is rá.De fontos megjegyezni, hogy az xbox csak 16GB-os méretig kezeli a pendriveokat ennyit tud maximálisan felhasználni belõle a többit nem látja nem véletlenül...Remélem tudtam segíteni.
A napokban vett egy Xbox 360-at. Sose volt konzolom eddig csak PC-m.
Eddig két játékot vettem hozzá (Mortal Kombat 9, Forza 4), emelett ajándék volt a konzol mellé a FIFA 12.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen játékot vegyek még meg, amivel nem járok pórul. Ezek is tetszenek, de valami azért még kéne...
Valamint, a forza 4 két DVD-s. A második DVD-jét csak úgy tudom használni (+autók, pályálók) ha van vinyóm is? Mert nekem csak az alap 4 giga van....:S
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És asszem ennyit errõl.
Mit érdekel hogy mi az eltérés, mikor ez a Multiplatformra vonatkozik, álltalában a konzolt nagyrészt az exclusive-okért veszik nem azért mert 120 FPS-el tudnak játszani DX11-ben. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC és X360 játékmenet között annyi a különbség, h a PC-n van többszörös élsimítás (ha van hozzá atom géped), míg a konzolon legtöbbször (!) nincs
a játékok gyönyörûek és atomstabilak, röccenésmentesek (ha nem budget fejlesztõktõl veszel vmi sz.rt)
a mostani gépeken nincs fagyás, túlmelegedés, nincs LAG és töredéke költség a komplett hardver
olyan játékok futnak akadásmentesen, ami 1részt ki sem jön PC-re, másrészt olyan hardver kéne hozzá, h besírsz 😊
PC nálam pl. manapság csak a szimulációk miatt van - konzolon nincs pure SIM
PS3 hardverben fejlettebb + a benne lévõ BluRay meghajtó is high-end, de én pl lesz.rom, mert semmi baj nem volt eddig az X360-nal
nem mellesleg FPS, TPS-ekre jobb az X360 kontroller, csihi-puhi játékokra pedig a PS3
ha jók a sejtéseim és 2011 aug elõtti gépre pályázol
hát akkor kösd fel a gatyót és cuppanj rá, mert már nem sok helyen van 😊
felejtsd el ezt a baromságot, h a játékok grafikája évrõl-évre változik 😊
amit kiadnak konzolra, azt bekapcsolod és játszol - ennyi
ha MOD-master vagy, akkor ez nem fog teccccccc 😊
viszont cserébe nem rágod a körmöd, h elég lesz-e hozzá a hardver és megint mennyit kell költeni upgrade-re
manapság nyíltan egyre több fejlesztõ nyilatkozza, h elsõként konzolra fejlesztenek, PC csak másodlagos
this is it 😊)
Just do it :)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Azt tudja valaki, hogy a 2011. augusztus utáni gyártott gépek flashallése hogyan, mikor oldható majd meg?
Köszi
Az utolsó acsival megszenvedtem!A 2 es pályát kb 10 szer nyomtam végig mire a dad`s score-t megdöntöttem és így is csak pár ponttal!Nem is értem,hogy miért mivel a 3 as pályán több mint a 2 szeresét csináltam annak amit kell és a többin is jóval többet csináltam!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A játékokkal nem lesz gond, természetesen úgy vannak megírva hogy simán futnak. A PC-rõl ismert akadásokat elfelejtheted.
512MB RAM és 6 éves ATI VGA = Szuper grafika 2012-ben? Hogy lehetséges? Úgy hogy optimalizálják a dolgokat mert MUSZÁJ! PC fronton meg NEM! Persze ez jelent némi kompromisszumot, de azt csak a szõrszál hasogatók veszik észre játék közben 😄
4GB vs 250GB. Ha 250GB akkor a játékokat a HDD-re másolva játék közben nem pörgeti a lemezt, nem kéri a 2. lemezt és halkabb, hûvösebb az XBOX! Én javasolnám 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
No ez azért nem igaz. Leginkább csak én vagyok ilyen bunkó. A többi csak rá fog beszélni valamire, amit 3 hónap múlva már bánni fogsz, de addig még ide fogsz fosni egy vagon, az elõzõekhez hasonló ostoba nyomorult kérdést.
Ha 10fps-ezel meg hasonlók arra ne várj szeretetet, és ez nem a BOX-osoktól jön hanem mint értelmes játékostól.
10FPS-el pc-ken lehet csak játszani konzolon még ha szeretnél sem tudnál. 😊
És ezt úgy mondom mint pc-és-konzol tulaj.
Semmi fanság nincs ebben.
Szóval nem szabad megsértõdni ezen.
Hogy kérdezni mertem kezdõként egy XBOX-al foglalkozó fórumon.
Ezek után csodálkoznak egyesek hogy a PC-sek fikázák a boxot...
Ha a legtöbb ember ilyen bunkó lekezelõ.. Tisztelet a kivételnek.
One more story
Bejössz ide olyan dolgokat kérdezel amik az xbox 360 wiki-be is tökéletes rálátást biztosít számodra.És azt várod,hogy miután itt mindenki ezt a szart használja évek óta "megelégedve" probálják igazolni a te félelmeidet a konzol hiányosságairól!!
Kb mintha bemennél 1 ferrari kereskedésbe és a neppertõl megkérdeznéd,hogy te tényleg ennyire hangos ez a murcielago meg,hogy csak ebbe a csúnya pirosba van halványabb piros nincs és még tetõ csomagtartó se jár hozzá.Akkó má nem is kell!!!<#kacsint>#kacsint>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tudom hogy meg kell védened mert már több éve itt fórumoztok.. de én elõször nem írtam semmi 10 fps-t csak kérdeztem mennyi FPS-el futnak a játékok. Erre jött a baromságával.
One more story
Amúgy tényleg csak tippeltem,de ha 100fps,akkor 100fps! <#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Komolyan gondolom.. elég sok új játék nem fog teljes grafikán elfutni a te konfigodon ez 100% nem kötözködésbõl mondom...
Szeretnék boxot venni.. feltettem pár értelmes kérdést amibõl pár darabra kaptam választ.. csak közben jött a helyi bohoc 😄 és elterelte a témát más irányba...
One more story
Ha komolytalankodsz akkor minek várod el hogy veled szemben pl Moby komolyan beszélgessen?
Ezt te komolyan gondolod? 😊
Van 1-2 optimalizálatlan cucc, ami az atyauristennel sem fut normálissan, de a játékok 90%-a ugyanazt a kb konfigot használja mint 3-4 éve, mivel 2008-ban vettem a gépemet, és januárba vagy mikor vettem egy kis 20 ezres vga-t amire nem is lett volna szükség nagyon.
Ennyi az össz képlet.
Van 4-5 szélsõséges játék:
Witcher 2-Crysis2 meg max még 2-3 cím.
Megéri xboxot venni,ha jót fogsz ki, és nem jársz úgy mint én.. de sebaj!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Fuss, menekülj!
*ráadásul az is csak 10fps-el, jó esetben, memóriabõvítéssel 😞((
One more story