XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Tényleg paraszt voltál, ezt most eléggé elkaptad ... Lehet csak napszúrást kaptál szántás közben, nem ismerhetem a körülményeidet. Valószínûleg úgy láttad, hogy marhaságot kérdezett a gyerek, pedig valójában rendben volt, nem tudhatom. ... De örömmel látom, hogy mára kialudtad magad és tudsz érdemben hozzászólni emberekhez, nem csak "trollkodni" (ez dehülye szó)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Van ám az X360 wikinél egyszerûbb és közösségibb megoldás: a fórum, vágod? Nem csak azért van, hogy perverz kagylóhéjba tekert, láncfûrészes sushi lányok videóit felpakold ... Jó arra is, hogy kérdezzen az új arc!

A Murciélago pedig nem Ferrari, hanem Audi, de méginkább Lamorghini ha így ismerõsebb. A srác sem mondott nagyobb hülyeséget mint te ezzel, na?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

+1 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Itt azzal volt a baj, hogy minimum két ember PARASZT volt! Íííígy van! Igen! ... Hogy miért - mert általában nem szoktak ilyenek lenni, vagy csak havonta egy hétig - azt nem tudom, de baszki leoltottátok a gyereket, pedig csak kérdezett. És ha visszaolvassátok rendesen (!) azokat a nyamvadt kérdéseket, akkor rá fogtok jönni, hogy semmi olyasmit és semmi olyan stílusút nem kérdezett amit és ahogyan Ti ne kérdeztetek volna ha még nem találkoztatok volna konzollal. Tanárnak ne menjetek!! (nem csak a fizu miatt)

<#taps>

DarkSector
X360 minden multiplatform alapja, hiszen pc-re onnan a legegyszerûbb átvinni. Videók is arról vannak demozgatva.
Valamint PS3-ra ha sikerül éppen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Azt esetleg tudjátok, hogy a Far Cry 3-at melyik platformra fejlesztik elsõ sorban? A konzolok közül értem persze.

Thrash \'Till Death

mrmilan
Igen, a lakkfekete burkolat megér egy misét. Gyönyörû, de mocskosul kényes. A legelsõ takarítás fõleg meghatározó e téren, az anyázások számát tekintve 😊

pisztácia:
Nézd, én ajánlani nem akarok neked játékot. Feltételezem van egy stílusod, amiben otthon érzed magad, és tetszik. A HDD-t azért írtam (mint sokan mások), mert nekem ez az eszköz tette lehetõvé, hogy a legfaszább flipperrel tolhassam néha, ami a piacon van. Pinball Fx2 egyébként, liveról jópénzért. Ez speciel nekem az egyik favorit (Forza 4 mellett), grafikában és játékélményben. De a többiek lassan nyomatják, hogy mi lehet érdekes esetleg.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Sok jó játék van, de nem feltétlen kell megveni 576-ban brutális áron. A jatekaim.hu oldalon tudsz olcsón venni használt játékokat.
szega96
Assassin's Creed:1,2,Brotherhood,Revelations <#nevetes1>

Muttley
jogos 😊

Just do it :)

Muttley
milyen játékokat tutira - ezeket
a Forza 4 jó választás, Fifa meg jó lesz télire gyújtósnak 😊

#120795: lakkfeketére vigyázz. ha csak ránézel, MÁR karcos lesz
nem vicc

pisztácia
Ugyan így látom már én is... szinte biztos hogy nem fogom már fejleszteni a PC-t... rossz belegondolni mennyit öltem edig is bele...
Úgyhogy biztos beruházok majd egy HDD-be is, csak most a két játék is 25k volt...:S így kicsit arra várnom kell.
Ám milyen játékot ajánlasz még? Most van autós, verekedõs, meg a fifa. Valami lövöldözõst vennék még, és jó ideig el lennék én is. Nekem is napi 1-2 óra idõm van játszani csak, de akkor játszani szretnék...😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

mrmilan
"A memória is ezért érdekelt... mert kb 10 éve volt 512-ram a gépembe... és nem tudom, hogy képes ennyivel futtatni a lentebb írt játékokat."

Sok Xbox 360 tulaj van ezen a fórumon, akik sokkal többet és hozzáteszem, többféle játékkal játszanak mint én. Család mellett nem sok idõ jut erre a hobbira, de ha bármikor meglátom otthon a Forza Motorsport 4 címmel fémjelzett remekmûvet, akkor ott van az a pont, hogy no comment. És, hogy mindez fix 60fps-en ömlik feléd. 4 éve váltottam, PC-rõl... Na azóta "játszok". Cseppet sem érdekel már a memória, vga meg hasonló rögeszmévé, és pénztárcazabálóvá váló torzszülöttek. Megéri az árát, de csakis kizárólag HDD-vel! Anno én is beleestem egy Arcade (Falcon) csapdájába, de egy hónap múlva jött plusz pénzért a plusz 60GB-os vinyó + headset... Másfél éve van egy lakkfekete 250-es Slim. Nem bántam meg.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Moby
Azért ezt erõsítse meg valaki, mert ezt én még megjelenéskor néztem, azóta akár változhatott is.

Adversus solem ne loquitor

pisztácia
Már kezdtem örülni, de íztán írtál...😊
Elég dühítõ, hogy veszel egy Xbox-ot, és majdnem hogy használni se tudod... 1 joy, nincs vinyó stb... akkor egy ideig nem játszok a dlc-vel..:S hátha lemegy az ára...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Moby
A forza4, meg jópár játék nem telepít pendrive*-ra.

*usb-s külsõ eszközre.

Szia!

A merevlemez a végleges és jó megoldás a problémádra, de ha átmenetileg pénzszûke van egy HDD-nek, akkor addig akár használhatsz pendriveot is.Bedugod a boxba az leformázza és már telepíthetsz is rá.De fontos megjegyezni, hogy az xbox csak 16GB-os méretig kezeli a pendriveokat ennyit tud maximálisan felhasználni belõle a többit nem látja nem véletlenül...Remélem tudtam segíteni.

pisztácia
Persze, lehet játszani csak az egyes lemezzel, csak hát, ha annyi pénzért megvettem jó lenne teljesen kihasznnálni... nincs valami megoldás vinyó vételen kívül?

A második lemez tulajdonképpen a dlc, szóval kell belsõ vinyó, de én úgy emlékszem a harmadik résznél lehetett nélküle játszani, de csomó autó/pálya nem elérhetõ. Szerintem itt is így lehet, ha nem telepíted fel a második lemezt.
Itt nem azzal van baj, hogy kezdõ vagy, hanem azzal, hogy buta vagy.
pisztácia
Üdv!

A napokban vett egy Xbox 360-at. Sose volt konzolom eddig csak PC-m.
Eddig két játékot vettem hozzá (Mortal Kombat 9, Forza 4), emelett ajándék volt a konzol mellé a FIFA 12.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen játékot vegyek még meg, amivel nem járok pórul. Ezek is tetszenek, de valami azért még kéne...
Valamint, a forza 4 két DVD-s. A második DVD-jét csak úgy tudom használni (+autók, pályálók) ha van vinyóm is? Mert nekem csak az alap 4 giga van....:S

davidka003
Gyanús de lehet veszek tõle valamit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
A másik különbség, AMI A LEGFOONTOSABB, hogy sok olyan játék van amivel pc-n egy high-end géppel sem lehet játszani, mert NINCS PC-re.
És asszem ennyit errõl.
Mit érdekel hogy mi az eltérés, mikor ez a Multiplatformra vonatkozik, álltalában a konzolt nagyrészt az exclusive-okért veszik nem azért mert 120 FPS-el tudnak játszani DX11-ben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
360on 2*AA van 90%ban. PS3on meg nincs AA 90%ban. Codemasters játékok 360on 4*AA.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
erre ment 😊

Muttley
nyugi, egyikünk se mazochista 😊
PC és X360 játékmenet között annyi a különbség, h a PC-n van többszörös élsimítás (ha van hozzá atom géped), míg a konzolon legtöbbször (!) nincs
a játékok gyönyörûek és atomstabilak, röccenésmentesek (ha nem budget fejlesztõktõl veszel vmi sz.rt)
a mostani gépeken nincs fagyás, túlmelegedés, nincs LAG és töredéke költség a komplett hardver
olyan játékok futnak akadásmentesen, ami 1részt ki sem jön PC-re, másrészt olyan hardver kéne hozzá, h besírsz 😊
PC nálam pl. manapság csak a szimulációk miatt van - konzolon nincs pure SIM
PS3 hardverben fejlettebb + a benne lévõ BluRay meghajtó is high-end, de én pl lesz.rom, mert semmi baj nem volt eddig az X360-nal
nem mellesleg FPS, TPS-ekre jobb az X360 kontroller, csihi-puhi játékokra pedig a PS3
ha jók a sejtéseim és 2011 aug elõtti gépre pályázol
hát akkor kösd fel a gatyót és cuppanj rá, mert már nem sok helyen van 😊

felejtsd el ezt a baromságot, h a játékok grafikája évrõl-évre változik 😊
amit kiadnak konzolra, azt bekapcsolod és játszol - ennyi
ha MOD-master vagy, akkor ez nem fog teccccccc 😊
viszont cserébe nem rágod a körmöd, h elég lesz-e hozzá a hardver és megint mennyit kell költeni upgrade-re
manapság nyíltan egyre több fejlesztõ nyilatkozza, h elsõként konzolra fejlesztenek, PC csak másodlagos

this is it 😊)

Renjike
Max Payne 3 : csúnyaféle pcben van meg , végigvittem , hát huhhhh . le a kalappal kellõen nehéz és iszonyat élvezetes volt . És csak normal fokozaton voltam 😄 !! amint lesz pénz beszerzem nagyon tetszik 😊))

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy a 2011. augusztus utáni gyártott gépek flashallése hogyan, mikor oldható majd meg?

Köszi
Harlekin
THX!
Az utolsó acsival megszenvedtem!A 2 es pályát kb 10 szer nyomtam végig mire a dad`s score-t megdöntöttem és így is csak pár ponttal!Nem is értem,hogy miért mivel a 3 as pályán több mint a 2 szeresét csináltam annak amit kell és a többin is jóval többet csináltam!
Totti5
<#taps><#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Jatekaim.hu-n MP3 van 3000-ért? 😊

gduck
Szia!

A játékokkal nem lesz gond, természetesen úgy vannak megírva hogy simán futnak. A PC-rõl ismert akadásokat elfelejtheted.

512MB RAM és 6 éves ATI VGA = Szuper grafika 2012-ben? Hogy lehetséges? Úgy hogy optimalizálják a dolgokat mert MUSZÁJ! PC fronton meg NEM! Persze ez jelent némi kompromisszumot, de azt csak a szõrszál hasogatók veszik észre játék közben 😄

4GB vs 250GB. Ha 250GB akkor a játékokat a HDD-re másolva játék közben nem pörgeti a lemezt, nem kéri a 2. lemezt és halkabb, hûvösebb az XBOX! Én javasolnám 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
> Ha a legtöbb ember ilyen bunkó lekezelõ..
No ez azért nem igaz. Leginkább csak én vagyok ilyen bunkó. A többi csak rá fog beszélni valamire, amit 3 hónap múlva már bánni fogsz, de addig még ide fogsz fosni egy vagon, az elõzõekhez hasonló ostoba nyomorult kérdést.

DarkSector
Azok fikázzák, akik amúgy is fikáznák.
Ha 10fps-ezel meg hasonlók arra ne várj szeretetet, és ez nem a BOX-osoktól jön hanem mint értelmes játékostól.

10FPS-el pc-ken lehet csak játszani konzolon még ha szeretnél sem tudnál. 😊
És ezt úgy mondom mint pc-és-konzol tulaj.
Semmi fanság nincs ebben.

Szóval nem szabad megsértõdni ezen.

DarkSector
Mindegy ki kezdte, ha õ kezdte is ne írj ilyen fellengzõs kijelentéseket, mert az nem segít. 😊

cataflam02
Én kérek elnézést!
Hogy kérdezni mertem kezdõként egy XBOX-al foglalkozó fórumon.
Ezek után csodálkoznak egyesek hogy a PC-sek fikázák a boxot...
Ha a legtöbb ember ilyen bunkó lekezelõ.. Tisztelet a kivételnek.

One more story

Moby
>60 fps a fix

Az fix! <#vigyor>

Harlekin
De most komolyan!!!?
Bejössz ide olyan dolgokat kérdezel amik az xbox 360 wiki-be is tökéletes rálátást biztosít számodra.És azt várod,hogy miután itt mindenki ezt a szart használja évek óta "megelégedve" probálják igazolni a te félelmeidet a konzol hiányosságairól!!
Kb mintha bemennél 1 ferrari kereskedésbe és a neppertõl megkérdeznéd,hogy te tényleg ennyire hangos ez a murcielago meg,hogy csak ebbe a csúnya pirosba van halványabb piros nincs és még tetõ csomagtartó se jár hozzá.Akkó má nem is kell!!!<#kacsint>
TaRka0107
Tényleg ne trollkodj már. 60 fps a fix, a legtöbb játéknál és jó is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

cataflam02
Olvass vissza és értelmezz.. ö kezdte mert egy tard! 😄
Tudom hogy meg kell védened mert már több éve itt fórumoztok.. de én elõször nem írtam semmi 10 fps-t csak kérdeztem mennyi FPS-el futnak a játékok. Erre jött a baromságával.

One more story

0Diaz0
SE! 😄

Amúgy tényleg csak tippeltem,de ha 100fps,akkor 100fps! <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

cataflam02
Nem mondtam ilyet... azt mondtam hogy 10 fpsel élvezhetetlen fos... én csak kérdeztem.. csak a helyi bohoc próbált keménynek mutatkozni.. ami sajnos most nem jött össze..

Komolyan gondolom.. elég sok új játék nem fog teljes grafikán elfutni a te konfigodon ez 100% nem kötözködésbõl mondom...

Szeretnék boxot venni.. feltettem pár értelmes kérdést amibõl pár darabra kaptam választ.. csak közben jött a helyi bohoc 😄 és elterelte a témát más irányba...

One more story

Moby
SZÁZ!

Nyertem?<#miaz>

DarkSector
10 FPS = 30 or 60 FPS

Ha komolytalankodsz akkor minek várod el hogy veled szemben pl Moby komolyan beszélgessen?

Harlekin
Akkor viszont is igaz,hogy akkor szerinted itt mindenki 10 fps-el játszik,mert nem normális!<#kacsint>
DarkSector
Tény a lópikulát.
Ezt te komolyan gondolod? 😊

Van 1-2 optimalizálatlan cucc, ami az atyauristennel sem fut normálissan, de a játékok 90%-a ugyanazt a kb konfigot használja mint 3-4 éve, mivel 2008-ban vettem a gépemet, és januárba vagy mikor vettem egy kis 20 ezres vga-t amire nem is lett volna szükség nagyon.
Ennyi az össz képlet.

Van 4-5 szélsõséges játék:

Witcher 2-Crysis2 meg max még 2-3 cím.

0Diaz0
Megnyugodhatsz, hogy szerintem 50fps minimum van minden játéknál.. hanem több.. 😊

Megéri xboxot venni,ha jót fogsz ki, és nem jársz úgy mint én.. de sebaj!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Moby
Hát pedig itt csak Márió van* 😞
Fuss, menekülj!

*ráadásul az is csak 10fps-el, jó esetben, memóriabõvítéssel 😞((

cataflam02
Attól hogy trollkodsz és flegmázol még mindig igaz, hogy normális ember 10 fpsel nem játszik semmit : )

One more story

cataflam02
Ez tény.. nem márióra gondoltam...

One more story