XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "rugózás" két oldal óta el se kezdõdött volna, ha Ti nem kezditek el oltani a gyereket professzor urak. Sima kérdés, sima válasz. De hogy hozzátegyek az eredeti kérdéshez egy választ, íme: rögzített 30 és 60 FPS sávok vannak lehetõségek szerint tervezetten, illetve a Vsync -el játszanak még a készítõk. Utána kellett néznem, ugye megbocsájtod? Köszönöm.
A stílusodból pedig tudtam, hogy nem veszed a lelkedre a válaszom stílusát. Finom urak egymás közt ... 😉
Ja igen, az (A) válasszal nincs semmi gond, szóban sokszor én is ezen üzemmódban vagyok. De egy fórumban, írásban nem kötelez senki, hogy kommenteld minden kölyök kérdését, ha irritál ki is hagyhatod, hiszen nem csak neked szólt! Amúgy is sok a szemét a topicban, csoda hogy receptek még nem terjednek! Ja és ugyanez igaz persze RÁM is ...
Nah, pina legyen, napsütés és LIVE!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
idenyúlni odanyúlni ezt kapcsolni azt kapcsolni közbe a controllerel menni és lõni forogni!Lépegetés közbe képtelenség célra tartani.Ha max sebességen mész a robottal akkor látni is képtelenség.Ráugrik 1 enemi a robotra feltépi a búvónyílást bebasz 1 gránátot nyúlj le felvenni és dobd ki az alsó búvónyíláson hát beszarás!Az elõbb azért haltam meg mert elárasztotta a robotot a füst és nem a szellõzõ ventit kapcsoltam be hanem lehúztam lányos zavaromba a periscopot<#nevetes1>#nevetes1>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ugyan már lehessen annyi jogunk,hogy döntsünk mikén és hogyan alkotunk véleményt.Ha már te jogot érzel arra,hogy ezt megkérdõjelezd!<#kacsint>#kacsint>
Na akkor ha már ennyire szegény Jóskának a lelki világát a szíveden viseled akkor miért nem adtál neki Te kielégítõ és megfelelõ modorú válaszokat!?
És akkor még 1 kérés légyszíves a lamborghini fórumon osszad meg ezt az örömteljes gondolatmenetedet az lambó és audi viszonylatában!Biztos hasonló osztatlan sikert fogsz aratni,mint ITT jóska a 10 fps és pc box méricskélésével meg a box hiányosságainak firtatásával!1 dolgot meg ígérhetek Én nem fogok odamenni és véleményt nyilvánítani a védelmedre!<#kacsint>#kacsint>
"Tisztelt matyeee! MIT TUD A GÉP?? milyen a procija,és hány gb-os??!"<#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Bankszámlaszámot én megadnám, lofaszt nem érnek vele...mit akar a Microsoft utalni lóvét? 😊
My streams: https://beam.pro/oriic
Haver vett slimet. Ingyenes goldot csak úgy tudja elõhívni, hogy meg kell adni a bankszámlaszámot? Nekem nem kellett még fél évvel ezelõtt kb.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A.)Sõt, önmagában az is eléggé irritáló, ha valaki hülyefasz kérdéseket tesz fel. Nem a kérdés milyensége irritáló, hanem a tartalma, ha az ember képes értelmezni egy kicsit. És miután értelmezi, még irritálóbbá válik, és azonnal pontot tesz az egész végére.
B.)Békesség legyen, meg térerõ, aztán majd rózsaszín mondatokban elbeszélgetünk a végtelen baromságokról, egész addig amíg valakinél el nem szakad a cérna.
Én általában az A-t választom.
Adversus solem ne loquitor
Akkor erre a kérdésre megállja a helyét >>>ez<<< a válasz vagy sem? Namerhogy lassan 2 oldal óta ezen megy a rugózás. Illetve azért idõrõl-idõre beleszövõdik, hogy mekkora bunkó vagyok, de hogy a kérdések, na hát azok viszont jók.
Mitöbb, ha a te válaszod nézem, én még finom úriember voltam, ami aztán egyáltalán nem jellemzõ rám.
Darkness-t volt, hogy 10 FPS-el játszottam, mert fos. Célozni nem bírtam úgy szaggatott.
Tehát elõfordult de nem mindig. És ez tény. Annyira szaggatásnak éreztem, hogy a célzás sem ment úgy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ma este 9 utánra már hazaesek innen a tópartról, ha lenne jelentkezõ akkor mehet 1-2 óra ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Honnan a f*szból tudnám mi mennyi fps-el fut!? Épp elegendõvel a játékhoz, ez számít! Errõl egy koczkát kérdezz, MÁR ha ez valóban érdekel! (és a kocka itt ne sértésként álljon!)
Told a verdiktet: hány fps-el futnak a boxon a játékok? Vágd ki a bûvös számot, ne ködösíts!
DIESEL POWAAA! 😄
Off:
Diesel taxis vagy? Vagy haverok lettünk mobika?
"Lapom"?? Miért neked külön, névre osztott amikor kérdezett a gyerek?
Jahogy ezt élvezed? <#nevetes1>#nevetes1>
Aki játszik, az ismeri a játékokat, az a játékért vesz gépet, vagy egy konkrét játékért. Ismeri, olvasott róla mindet, látta, próbálta. Azért akar konzolt. Nem konzolt akar, játékot. Aki egy CSAK játékra alkalmas eszköznél az egyetlen kérdése, hogy mennyi memória van benne, és hány fps-el fut a játék (egyáltalán MIFÉLE FASZ KÉRDÉS EZ? És melyik játék b+? Aki szerint ez egy releváns kérdés az szintén idióta), az nem játékot akar venni, az technológiát, számokat, az eszközt akar. Ez meg eszköznek nem jó, pláne nem egy pc mellett. Túl kicsik a számok, amiket le tudok írni egy papírra.
De persze vergõdhettek még, valójában én ezt a részét is élvezem <#bohoc>#bohoc>
szerk: aki ezt az együgyû dolgot továbbra sem érti, annak macika továbbképzést tart TDI vákuumlófszból <#vigyor>#vigyor>
persze többieknek kicsit csípõsebb a stílusa, ezért próbáltam normál hangon szólni kedves fórumtársamhoz hogy ne vegye fel sértésnek.
meg amúgyis én csak arra irtam neki hogy szerinte eszméletlenmód változik a hárdverigény és sokat kell fejleszteni, holott ez pont hogy most nem igaz, mikor szinte 1-3 játék kivételével Copy-Paste a gépigény... 😊
Finom kagylótangás ázsiai kurvákról ott úgyis jobban lehet értekezni sör mellett, amik ellen persze nincs ellenvetésem! <#eljen>#eljen>
Biztos a géppel volt valami.
Mert szaggat és fagy néha az a játék ami nincs peccselve vagy a gép melegszik nem jól megy.
De én bakker esküszöm nem emlékszem ilyenekre. 😊
Nem warezzal nyomod???
Hm. A világon semmit nem tudok a TDI vákuumrendszerérõl, pedig ilyen van az autóban, amivel minden nap járok nem keveset.
Éppen ezért nem is ez alapján választok autót.
Kezd derengeni? Nem?
Az, ha nem tetszik a stílusom rendben van. Az, hogy csapod a nyálad olyan kérdésben, amiben lapod sem volt, ráadásul 1 nap után jössz nekem kötekedni az nincs. Vélemény fenntartva: hesspicsába macika.
Nem, inkább itt lesz a hiba. Látod?
Ja és mindkettõtöknek, meg aki nem tudná.
***a szaggatás és belassulás közt van eltérés!!!
nem mindegy mirõl beszélünk, a szaggatásnál az FPS közel 0-ra esik le hirtelen, az más.***
Nem az, hogy lehülyézni, mert "ez fix hardver, minden 60fps".
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ugyaaan, azt meg végképp nem kérdezte, hogy nála máshogyan fog e futni a sok produktum mint 'Józsinál' és 'Ferinél', neemáár ...
Ha jól megolvasod, láthatod, hogy az 512 MB RAM -ról szóló kérdése sem volt butaság, hiszen õt az érdekelte, hogy hogyan lehetséges, hogy ennyi központi memóriával még el tudja futtatni az utóbbi évek játékait.
Bedöglik a kocsid, megkérdezel engem, hogyan mûködik a TDI vákuumrendszere, mire én elhajtalak mint a magzatot mer hogy lehetsz ekkora suttyó, hogy nem értesz a direkt befecskendezõs diesel motorok vákuumszabályzásához, hát alap! Vagy olvass a wiki -n! (by Harleykin) Érted? <#vigyor>#vigyor> Ez ilyen. Vagy nem tudod, hogyan mûködik egy Oracle adatbázis és szintén elküldelek a vérbe, mint Moby a srácot, mert Oracle adatbázis már évtizedek óta van, lett volna idõd utánaolvasni. Ezeket a dolgokat le is lehet így írni ám az arcnak, nem kell egybõl elzavarni a topicból.
Ráadásul ez még ON-Topic is lett volna, ellentétben a sok 'trollkodással' meg 'orkkodssal' ... meg az én pofázásommal, amit most szerintem be is fejezek ...
Mert ugye nincs rá példa, egyáltalán 😄 (Dark Souls 10-15 fps-es részei pl)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Mondtam valahol 1x is hogy sértõ volt?
Engem aztán nem sértett meg.
Mind2 oldalon volt hiba.
Ha van egy pc-m filmnéézésre, és drága dolog, és utánajárok egy dvd vagy blúréjlejátszonak mert nekem csak filmre kell akkor kicsit fura megkérdezni hogy vajon szaggatnak-e rajta a filmek.
Nem sértõ csak kis logika.
(phhh ... nah, most mit fogok ezekért kapni, Jeeeeeezz 😊
De kb 2-3 olyan kérdés volt ami valóban Ép Ésszel simán lehetne tudni. Nem kéne eleve gondolkodni rajta. 😊
1. 512MB ram?
Konzol egy fix hardver.
Igen! Kevés, de youtube-on vannak játékok ahhoz pont elég amik ott mennek. 😊
2. Hány FPS-el futnak?
3. Szaggatnak a játékok?
Hát ha van egy konzolod, egy fix hardver, akkor arra biztos majd kiadnak egy játékot amit szaggatni fog...😊
Mivel fix hardver, a játékok is fixek, nincs olyan, hogy józsinak 20 FPS van a pesti Feri-nek meg 34 FPS...
Mivel ez egy fix gép, csak berakod és az ugy megy ahogy azt megalkották a fejlesztõk.
Ezt max az nem tudhatná aki a konzol fogalmát nem hallotta még. De itt nem errõl van szó.