XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
még mindig OFF

A "rugózás" két oldal óta el se kezdõdött volna, ha Ti nem kezditek el oltani a gyereket professzor urak. Sima kérdés, sima válasz. De hogy hozzátegyek az eredeti kérdéshez egy választ, íme: rögzített 30 és 60 FPS sávok vannak lehetõségek szerint tervezetten, illetve a Vsync -el játszanak még a készítõk. Utána kellett néznem, ugye megbocsájtod? Köszönöm.

A stílusodból pedig tudtam, hogy nem veszed a lelkedre a válaszom stílusát. Finom urak egymás közt ... 😉

Ja igen, az (A) válasszal nincs semmi gond, szóban sokszor én is ezen üzemmódban vagyok. De egy fórumban, írásban nem kötelez senki, hogy kommenteld minden kölyök kérdését, ha irritál ki is hagyhatod, hiszen nem csak neked szólt! Amúgy is sok a szemét a topicban, csoda hogy receptek még nem terjednek! Ja és ugyanez igaz persze RÁM is ...
Nah, pina legyen, napsütés és LIVE!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Muttley
only kinect :/
kár érte

Just do it :)

Seth
Csupa jó értékeléseket kap a cucc

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Új acc, új emaillel, és ne ugorjátok át azt a részt...

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
bazzzeeee ez a Steel Battalion: H.A. iszonyat hangulatos,de valami baszott nehéz!Mire megszokod,hogy mikor mit kell a kinectel csinálni az kész!<#nevetes1>
idenyúlni odanyúlni ezt kapcsolni azt kapcsolni közbe a controllerel menni és lõni forogni!Lépegetés közbe képtelenség célra tartani.Ha max sebességen mész a robottal akkor látni is képtelenség.Ráugrik 1 enemi a robotra feltépi a búvónyílást bebasz 1 gránátot nyúlj le felvenni és dobd ki az alsó búvónyíláson hát beszarás!Az elõbb azért haltam meg mert elárasztotta a robotot a füst és nem a szellõzõ ventit kapcsoltam be hanem lehúztam lányos zavaromba a periscopot<#nevetes1>
0Diaz0
Warez : skacok,valaki tudna valami tutorialt küldeni hogy a 3.0-ás flashelésü boxokra miféleképpen kell kiírni a játékokat?

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Jaja...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ez a star wars egész jó lesz.Ezt is pc mutatták be és csak UE3-as.

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Na neee. Ha csinálunk még 1 accountot akkor se hozza elõ?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Ezt nézem milyen faszán néz ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Elvileg nem lehet visszahozni ha egyszer már elutasítottátok.

DarkSector
jah bocs...az e3-on

pisztácia
Köszi mindenkinek az ajánlásokat!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

grebber
E3-on pcrõl ment a far cry3 most vol hírben.

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
Na akkor hogy is kezdjem...Ezek szerint neked akkor se esett volna le a tantusz,ha azt írom hogy bemegy 1 porsche kereskedésbe és elkezdi a mondákát az slk hiányosságairól firtatni.Nem baj,ha nem tudsz párhuzamot találni ez és az õ HSZ-ei között.<#kacsint>
Ugyan már lehessen annyi jogunk,hogy döntsünk mikén és hogyan alkotunk véleményt.Ha már te jogot érzel arra,hogy ezt megkérdõjelezd!<#kacsint>
Na akkor ha már ennyire szegény Jóskának a lelki világát a szíveden viseled akkor miért nem adtál neki Te kielégítõ és megfelelõ modorú válaszokat!?
És akkor még 1 kérés légyszíves a lamborghini fórumon osszad meg ezt az örömteljes gondolatmenetedet az lambó és audi viszonylatában!Biztos hasonló osztatlan sikert fogsz aratni,mint ITT jóska a 10 fps és pc box méricskélésével meg a box hiányosságainak firtatásával!1 dolgot meg ígérhetek Én nem fogok odamenni és véleményt nyilvánítani a védelmedre!<#kacsint>
davidka003
Epic elsõ komment

"Tisztelt matyeee! MIT TUD A GÉP?? milyen a procija,és hány gb-os??!"<#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Nemakartuk megadni, ezért kileptunk, hogy kell vissza hozni az inyenes goldot?

DarkSector
Buzgárság.
Bankszámlaszámot én megadnám, lofaszt nem érnek vele...mit akar a Microsoft utalni lóvét? 😊

orichalcos
Kell, nekem is meg kellett adni, anélkül nem érvényesíthetõ a free gold.

TaRka0107
Üdv!
Haver vett slimet. Ingyenes goldot csak úgy tudja elõhívni, hogy meg kell adni a bankszámlaszámot? Nekem nem kellett még fél évvel ezelõtt kb.

0Diaz0
Szerintem meg legyen a "C" opció,és térjünk ON-ra! 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Moby
Natehát, most hogy a fing kellõen meg lett hámozva, eljutottunk oda, hogy a hülyefasz kérdésekre természetesen nincs válasz.
A.)Sõt, önmagában az is eléggé irritáló, ha valaki hülyefasz kérdéseket tesz fel. Nem a kérdés milyensége irritáló, hanem a tartalma, ha az ember képes értelmezni egy kicsit. És miután értelmezi, még irritálóbbá válik, és azonnal pontot tesz az egész végére.
B.)Békesség legyen, meg térerõ, aztán majd rózsaszín mondatokban elbeszélgetünk a végtelen baromságokról, egész addig amíg valakinél el nem szakad a cérna.
Én általában az A-t választom.

Adversus solem ne loquitor

Moby
>Honnan a f*szból tudnám mi mennyi fps-el fut!?
Akkor erre a kérdésre megállja a helyét >>>ez<<< a válasz vagy sem? Namerhogy lassan 2 oldal óta ezen megy a rugózás. Illetve azért idõrõl-idõre beleszövõdik, hogy mekkora bunkó vagyok, de hogy a kérdések, na hát azok viszont jók.
Mitöbb, ha a te válaszod nézem, én még finom úriember voltam, ami aztán egyáltalán nem jellemzõ rám.

davidka003
De így fogalmaztam:

Darkness-t volt, hogy 10 FPS-el játszottam, mert fos. Célozni nem bírtam úgy szaggatott.

Tehát elõfordult de nem mindig. És ez tény. Annyira szaggatásnak éreztem, hogy a célzás sem ment úgy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Mégegy kérdés ide, mielõtt lemerül a teló: valaki a minap említette a HALO ODST -t hogy pár achievement meg co-op, miegyemás kéne. Ma még nálam van az ODST kölcsönben, de csütörtökön leadom, a holnapi nap pedig 400+ km autózással fog elmenni ...
Ma este 9 utánra már hazaesek innen a tópartról, ha lenne jelentkezõ akkor mehet 1-2 óra ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Óóó, pedig mi ketten jó nagy kékeres hülyék lennénk cimbora! Feltétlenül!

Honnan a f*szból tudnám mi mennyi fps-el fut!? Épp elegendõvel a játékhoz, ez számít! Errõl egy koczkát kérdezz, MÁR ha ez valóban érdekel! (és a kocka itt ne sértésként álljon!)

DarkSector
az elõbb még nem így fogalmaztál...a végén kiderül hogy csak egy pillanatnyi rosszullét volt. 😛

Moby
Ne csinálj magadból nagyobb hülyét, mint az feltétlenül szükséges.
Told a verdiktet: hány fps-el futnak a boxon a játékok? Vágd ki a bûvös számot, ne ködösíts!

0Diaz0
pedig amúgy nem hülyeség a TDI.. jó kis motor.. nyomatékos.. 😊 jaés..

DIESEL POWAAA! 😄

Off:

davidka003
Nincs patchelve, jó azért nagyrész fixen ment jól de 1-2 helyen nagyon úgy éreztem, hogy szaggat.

0Diaz0
" Mindenkinek van,csak nem mindenki kiváncsi a másikéra.. " 😄D

Macccy
Volt itt valami párhuzam a véleménnyel meg a segglyukkal!
Diesel taxis vagy? Vagy haverok lettünk mobika?

"Lapom"?? Miért neked külön, névre osztott amikor kérdezett a gyerek?
Jahogy ezt élvezed? <#nevetes1>

Moby
Azon azért lassan 1 napja szakadok, hogy lehetõ legjobbat tettem a userrel, aki talán rájött, hogy õ nem is ezt akarta, nomeg a topikkal, hogy nem fossa tele a topikot verbatimról, torrentrõl, meg XGD-krõl szóló kérdésekkel <#ravasz1>
Aki játszik, az ismeri a játékokat, az a játékért vesz gépet, vagy egy konkrét játékért. Ismeri, olvasott róla mindet, látta, próbálta. Azért akar konzolt. Nem konzolt akar, játékot. Aki egy CSAK játékra alkalmas eszköznél az egyetlen kérdése, hogy mennyi memória van benne, és hány fps-el fut a játék (egyáltalán MIFÉLE FASZ KÉRDÉS EZ? És melyik játék b+? Aki szerint ez egy releváns kérdés az szintén idióta), az nem játékot akar venni, az technológiát, számokat, az eszközt akar. Ez meg eszköznek nem jó, pláne nem egy pc mellett. Túl kicsik a számok, amiket le tudok írni egy papírra.
De persze vergõdhettek még, valójában én ezt a részét is élvezem <#bohoc>

szerk: aki ezt az együgyû dolgot továbbra sem érti, annak macika továbbképzést tart TDI vákuumlófszból <#vigyor>

DarkSector
Én nem is azon voltam hogy a kedves partner hibás egyedül, de nem kell 10fps-ekel nem játszok meg hogy ne csodálkozzunk ha a pc-s emberek fújolnak, ebbe nem volt semmi pc elleni dolog.
persze többieknek kicsit csípõsebb a stílusa, ezért próbáltam normál hangon szólni kedves fórumtársamhoz hogy ne vegye fel sértésnek.

meg amúgyis én csak arra irtam neki hogy szerinte eszméletlenmód változik a hárdverigény és sokat kell fejleszteni, holott ez pont hogy most nem igaz, mikor szinte 1-3 játék kivételével Copy-Paste a gépigény... 😊

Macccy
Pedig az elmúlt 24 órában meglehetõsen sokáig ez volt a colorline! Szépen néz ki és bár egy bizonyos fokig nem zavar a személyeskedése - mint mondtam nem ismerhetem a körülményeit, én is szoktam idegbajos lenni és mindenkit leordítani - de ennyi erõvel át is lehetne írni "Kispesti Kecskés Késdobáló" -ra is a fórum címét ...

Finom kagylótangás ázsiai kurvákról ott úgyis jobban lehet értekezni sör mellett, amik ellen persze nincs ellenvetésem! <#eljen>

Ja, 1-2 másodpercig belassul a 200 órás játékból. Aki azt hiszi, hogy konzolon 10fps játékok vannak 2012-ben, az egyszerûen hülye. Miért kellene ilyenekkel veszekedni? Menjen, azt vegyen PC-t több100ezerért.
DarkSector
Igen? Nekem megvan máig nem találkoztam ezzel, vagyis egyéni gond lehet.
Biztos a géppel volt valami.

Mert szaggat és fagy néha az a játék ami nincs peccselve vagy a gép melegszik nem jól megy.
De én bakker esküszöm nem emlékszem ilyenekre. 😊
Nem warezzal nyomod???

davidka003
Darkness-t volt, hogy 10 FPS-el játszottam, mert fos. Célozni nem bírtam úgy szaggatott.

Moby
>Bedöglik a kocsid, megkérdezel engem, hogyan mûködik a TDI vákuumrendszere
Hm. A világon semmit nem tudok a TDI vákuumrendszerérõl, pedig ilyen van az autóban, amivel minden nap járok nem keveset.
Éppen ezért nem is ez alapján választok autót.
Kezd derengeni? Nem?
Az, ha nem tetszik a stílusom rendben van. Az, hogy csapod a nyálad olyan kérdésben, amiben lapod sem volt, ráadásul 1 nap után jössz nekem kötekedni az nincs. Vélemény fenntartva: hesspicsába macika.

DarkSector
Nem mondtam hogy ez jó stílus...

Macccy
"Na hess picsába macika."

Nem, inkább itt lesz a hiba. Látod?

DarkSector
Mint mondtam mind2 oldalról volt hiba a hozzáállásban.

Ja és mindkettõtöknek, meg aki nem tudná.

***a szaggatás és belassulás közt van eltérés!!!
nem mindegy mirõl beszélünk, a szaggatásnál az FPS közel 0-ra esik le hirtelen, az más.***

Nem erõsít semmit. A csávó kérdezte, hogy van-e olyan. A válasz: Van, de nagyon kevés.
Nem az, hogy lehülyézni, mert "ez fix hardver, minden 60fps".

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Nem adtak ki? Hmmmm ... Pedig határozottan emlékszem, hogy még itt tõletek is írtak páran hónapokkal ezelõtt, össze-vissza persze, olyan játékról, ami rosszul lett megírva/optimalizálva/tesztelve/whateva' és ezért a drágalátos kis fix dobozon beszaggatott. Hmmm?

Ugyaaan, azt meg végképp nem kérdezte, hogy nála máshogyan fog e futni a sok produktum mint 'Józsinál' és 'Ferinél', neemáár ...
Ha jól megolvasod, láthatod, hogy az 512 MB RAM -ról szóló kérdése sem volt butaság, hiszen õt az érdekelte, hogy hogyan lehetséges, hogy ennyi központi memóriával még el tudja futtatni az utóbbi évek játékait.

Bedöglik a kocsid, megkérdezel engem, hogyan mûködik a TDI vákuumrendszere, mire én elhajtalak mint a magzatot mer hogy lehetsz ekkora suttyó, hogy nem értesz a direkt befecskendezõs diesel motorok vákuumszabályzásához, hát alap! Vagy olvass a wiki -n! (by Harleykin) Érted? <#vigyor> Ez ilyen. Vagy nem tudod, hogyan mûködik egy Oracle adatbázis és szintén elküldelek a vérbe, mint Moby a srácot, mert Oracle adatbázis már évtizedek óta van, lett volna idõd utánaolvasni. Ezeket a dolgokat le is lehet így írni ám az arcnak, nem kell egybõl elzavarni a topicból.

Ráadásul ez még ON-Topic is lett volna, ellentétben a sok 'trollkodással' meg 'orkkodssal' ... meg az én pofázásommal, amit most szerintem be is fejezek ...

DarkSector
1-2 példa erõsití a szabályt? Van 1-2 szar játék.

"Hát ha van egy konzolod, egy fix hardver, akkor arra biztos majd kiadnak egy játékot amit szaggatni fog...😊"

Mert ugye nincs rá példa, egyáltalán 😄 (Dark Souls 10-15 fps-es részei pl)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Na hess picsába macika.

DarkSector
Mirõl beszélsz?
Mondtam valahol 1x is hogy sértõ volt?
Engem aztán nem sértett meg.

Mind2 oldalon volt hiba.

Ha van egy pc-m filmnéézésre, és drága dolog, és utánajárok egy dvd vagy blúréjlejátszonak mert nekem csak filmre kell akkor kicsit fura megkérdezni hogy vajon szaggatnak-e rajta a filmek.
Nem sértõ csak kis logika.

Macccy
Rád ugyanezek pepitában! Olvass! Az az ominózus '10 FPS' kérdése sem volt sértõ ... "Értelmes játékosként" írj neki, ha már úgyis te vagy ennek a fórumnak az egyik fõ mozgatója, papi! <#vigyor0>

(phhh ... nah, most mit fogok ezekért kapni, Jeeeeeezz 😊

DarkSector
Én is azt mondanám hogy igazad van.

De kb 2-3 olyan kérdés volt ami valóban Ép Ésszel simán lehetne tudni. Nem kéne eleve gondolkodni rajta. 😊

1. 512MB ram?
Konzol egy fix hardver.
Igen! Kevés, de youtube-on vannak játékok ahhoz pont elég amik ott mennek. 😊

2. Hány FPS-el futnak?
3. Szaggatnak a játékok?
Hát ha van egy konzolod, egy fix hardver, akkor arra biztos majd kiadnak egy játékot amit szaggatni fog...😊
Mivel fix hardver, a játékok is fixek, nincs olyan, hogy józsinak 20 FPS van a pesti Feri-nek meg 34 FPS...
Mivel ez egy fix gép, csak berakod és az ugy megy ahogy azt megalkották a fejlesztõk.

Ezt max az nem tudhatná aki a konzol fogalmát nem hallotta még. De itt nem errõl van szó.