176776
banner
  • darkSectorxxx #172393
    Demagóg szöüvegnek tűnnek, rengetegszer szóvá tettük ezt a témát, de így van.
    ha megszűnne az Uncharted, nem tudnám kiélni az Uncharted-es énemet.
    Ha megszűnne a Forza, nem tudnád átélni a Forza-ságodat.
    hiába jó a másik, nem lesz teljes az érzés és egy hiány marad.

Így vagyok a megszűnt sorozatokkal.

Dead Space-Resi-Silent Hill-DMC-Alone in The Dark- Alan Wake....hiába jön (laikus szemmel utód), nekem hiány marad, persze ez nem exclusive játékok, csak példa, arra ha váltani kell.
    Ezeknek rengeteg, 100-200 hasonló utódja született, csak mégis szarabbaknak tünnek.

Forza hogy így kinőtte magát szerinted semmi köze az exclusive támogatáshoz?
    Mert van Win Store-ra, attól még a Microsoft tólja a zsét, szerintem ennek igenis nagy hangsúlya van, független attól, hogy nem látok bele a dolgokba, mire mennyit költenek.
    Az exclusive, nem mint szó fontos, hanem inkább egy szó arra, hogy tólják bele a pénzt valamibe.
    Az exclusive szó helyett, mondhatnánk azt is, hogy "egy játék, ami kötődik a Nintendó-Microsoft-Sony-hoz"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.04. 13:56:13
  • darkSectorxxx #172392
    Huh ez nem így van, mindig többet akarunk, a 15 az több mint a 10 és így tovább.
    Vannak olyan exek, amik nem létezhetnének a pénzes input nélkül, nem így létezhetnének.
    A Microsoft ha nem pumpálná a Forzát, az sem lehetne a toppon.
    Rengeteg exclusive-nak nincs alternatíva.

Mondogatják sokan, hogy Uncharted egy Tomb raider, holott cseszettül nem, nagyon nem....van közös metszet, de aki az egyiket imádja, szarrá játsza, a másikat már nem biztos....
    Lehet ez a főhös, lehet a gameplay eltérések, a storyvezetés, bármi.

Ha van egy Battlfield, nem fogsz átmenni helyette Cod-ozni, holott már lassan egykutya laikus szemmel.

Ha nincs exclusive, az mindenképpen mínusz, veszteség, hiány...sokaknak.
  • Harlekin
    Tucat multiplatform van ami hozza az úgynevezett "exlusive" játékokat bőségesen. Csak a játékos társadalom nagy részénél FELSKÁLÁZODIK az ex hallatán egy játék, pedig semmivel sem kiemelkedőbb esetenként... És tegyük hozzá fordított is van szép szerivel. Csak nem menjünk messzire Godzila, Wander remek alkotás mind a maga nemében ugye?! És az agyon istenített, várt fél "ex" no-mans-sky. Ezek is mind ex címek ezeket a szinteket is várod, de hisz nem kell, mert kapod! Minden éremnek 2 oldala van ezt meg kéne tanulni...
  • darkSectorxxx #172390
    Exclusive nem lényeg senkinek, csak akkor tegyék multiplatformá azt a minőséget, amit az exclusive jatékok hoznak. :) Én kiegyeznék vele.
  • Moby
    Cuphead nem exkluzív.
  • Harlekin
    PL forzára, GB, Halo, SO, gow stb stb ilyenekre gondolsz? És tegyük hozzá az a szar indie cup csak belekerült a 2017 top 10 be!
    Amúgy meg a VILÁGNAK NINCS szüksége az ex címekre...
    Ráadásul itteni társaság 2013 óta temeti MS-t meg a ONE-t és érdekes módon valahogy nem ez történik!
    Itt mindig minden baj, szar a gép, fakezű az MS, nincs ex, kötelező ez, miért nincs az..... És csak eltelt 5 év és nem haltak bele annak ellenére se, hogy van pár aki szerint rosszul teszik a dolgukat... És ez még jó sokáig így is lesz hála istennek...
  • GOTY
    Szerintem a Cupheaden meg a hasonló indie-szarokon lépjünk túl, mint exkluzív kategória...

Amikor valaki exkluzívokról beszél, nyilvánvalóan nem az ilyen játékokra gondol.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.04. 08:15:11
  • Moby
    Most is vannak xbox ex címek. A lent tárgyalt Super Lucky's Tale is ilyen.
  • TomStorm
    Kicsit botladozik a topik mióta nincs velünk Totti de ez érthető.Majd helyre áll minden és remélem lesznek Xbox Ex.címek ha már itt van az új konzol.
    Mondjuk én még nem szereztem be de rajta vagyok!

Amit viszont figyelek mostanában és kezd érdekelni a Sea of Thieves.Csak az meg jön PC-re is:)
    Hangulatos lehet éjjel hajóval és a kincskeresés
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2018.01.03. 22:28:03
  • GOTY
    Jezusom, rossz nezni mi lett ebbol a helybol...
  • darkSectorxxx #172383
    Beteg mikor saját magad hivogatod telón és nem veszed fel magadnak. És lebaszod magad, amiért nem veszed fel. :D
  • Harlekin
    Na inkább a telefonod VEDD fel!!!!
  • Moby
    Mindenki megtalálja a digitalfoundrynál a videót. Előtte és utána hatvan úgy 1 másodpercig, amíg jön a következő szaggatáshullám(még ezen az egyetlen képkockán is jól látszik). Pécén ugyanez. Igénytelen putrifos.
    Fasza gép a OneX, csak nem ilyen kommunális hulladékokkal kéne kistafírungolni. Le kellett volna 30-ra limitelni, és ennyi. Igényesség helyett kínlódás, izzadás meg hónaljszag van.

/persze nem ártana tartani 1st party súdiókat, T10 féléket, akik képesek jót szállítani, nem ilyen tehetségtelen félhülyék szoftvereit felvásárolgatni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.03. 09:49:40
  • Harlekin
    Sikerült pont ezt az egy képkockát kiszedni, büszke vagyok rád! igaz az előtte utána 60, de pont volt 1 azaz 1 darab 49!!! Ami teszem hozzá észrevehetetlen játék közben!!!
  • darkSectorxxx #172379
    :)
  • Moby
    Kvalitét. És hát tegyük hozzá, ahogy kinéz a 4K@60 is szégyen lenne. A telefonomnak (jééé, a poszt szövege, és a kép csereszabatos a pábdzsivel :D).

OneX:

Na Dark, ezért az igénytelen üszkös szarért akartál pénz adni...Megint megmentettem a segged :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.02. 18:12:30
  • darkSectorxxx #172377
    Ha igaz lenne, jó lenne :)
  • Zozo76
    :))))
  • Harlekin
    Boxon 4K fix 60 fps!!! De majd jönnek és elmondják, hogy az nem úgy van, mert PC-n gtx 1080 ti sli vel sokkal jobb!!!
  • darkSectorxxx #172374
    Ja akkor gebasz, mert pont az lenne a lényeg, hogy lehessen kompromisszumot kötni. :(
  • Moby
    Hááát, lehet hogy a játék amúgy jóféle, de egy nullgrafikás szaggatós fosmoslék az egész, amiben mindegy mit veszel vissza, ugyanúgy szaggat. Mondjuk olyat is ritkán látni, hogy egy rajzfilmes játékban grafsetup menü lenne. Minek? Gondolomők is látták, hogy ebből így gáz lesz. Na nem mintha jelentős eredmény el lehetne érni a használatával.
  • darkSectorxxx #172372
    Igen? Akkor kösz az infót... :) azt hittem jóféle.
  • Moby
    Lapát szar windowson(boxon nem láttam). Messze ívben kerüld el.
  • darkSectorxxx #172370
    Ha addig nem lesz jelentkező, valaki ccoperálna egy ilyenbe?
    5 napig ~6000ft / fejenként ~3000
    SLT

Nekem a win10-es játék kellene.....

A tárnak menne az xbox változat, home-olni..... :)
  • darkSectorxxx #172369
  • lwb
    Elég csak átnevezni a topikot pubg 2.0-ra :D
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.12.30. 21:41:41
  • Hay #172367
    :-) Hát nem is mostam össze, de nem ám :-) Nnna, hajrá 2018! :-)
  • TomStorm
    Nekem még sose sikerült:D
    Bár csak 100 órát ír Pubg-ra
  • Harlekin
    Köszönöm kedves Hay a szívmelengető megszólítást!
    Lassan én is 50 leszek!
    Itt se igazság érzet, se semmi nincs!!!!
    Én mindig ez voltam és leszek is. Ez itt az én szerepem, ha így szimpatikusabb!
    Ezért a való életet összemosni a fórumos megnyilvánulásokkal nincs értelme!!!
    EZ AZ SG
  • Hay #172364
    B.Ú.É.K.!

Pici off:
    Kedves Harlekin :-) Bár 50 elmúltam, ám még mindig elég vehemens a habitusom, igaz, írott formámban mindez nem feltűnő :-) Ezzel csak azt jelzem, hogy mire leírok egy fórumba valamit, addigra "megnyugszik a beteg" :-) Nem mindenki tudja tolerálni az állandó felkiáltó-kérdő-stb.- jeleket - "szmájlikat", rögtön replikázó szófordulatokat, ezt a magam "példája" is "mutatja" a való életben. (Itt most tök mindegy, hogy kinek mekkora az igazságérzete, meg hogy kinek milyen kütyüje, mekkora fps-e, vagy esze van.) "A stílus maga az ember", ám éppen maga az ember tud azé' a stílusán faragni, ha úgy érzi :-)
    Aki érti, érti, aki nem, "az" nem :-)
  • Harlekin
    Miért nincs PS4ed???!!!
    Amúgy meg tudom, hogy ott vagy!
    Csak nem tudom másra vélni az írást mintsem, hogy a ps4 tulaj szólalt meg belőled!
  • n000rbi
    Kezeltesd magad Harli, mert valami bődületes mértékű a paranoiád. (Nézz szét a box friendjeid közt, mert én is ott vagyok, a "ps4-tulaj";))
  • Harlekin
    Még egy plusz adalék!
    Az egy dolog, hogy a kliens nem ugyan az mint a pc-s!
    De a szerver oldalira rá se látunk!!!!
    Reggel nem volt lehetőség egyedül, vagy duo-ban squadba lépni!
    Most délután úgy hogy KI se léptem reggel óta a játékból egyszer csak ott volt a lehetőség, hogy akár egyedüliként is bemehetsz a squadok közé!!!!(NEM JÖTT UP!!!)
    Tehát nem össze állsz, hanem egyedül szállsz fel!
    De gondolom ez is pont ma, pont most került bele a pc-s oldalra is, ha már ennyire UGYANAZ!!!!
  • Harlekin
    És ide jön egy ps4 tulaj ezt közölni!!!
    Úgy, hogy a PS 4 topikban közben PL. egymást ölik(ték) a sima ps4 és a ps4 pro tulajok, hogy mi jobb vagy szarabb!!!
    Meg, hogy mekkora hülye aki cserél vagy nem cserél stb!! Tehát a sajátot topikban is képesek egymást fikázni!!!
    De az x topik van történelmi mélyponton! Na ez a kész!!!!!
    Ezek adják meg számomra itt az SG-n a nap fénypontját, és áldom az eszem, hogy nem oda tartozom!
  • Zozo76
    ja :)
  • Harlekin
    Miért is?
    Ez alapon a ps4 topikot meg se lehetett volna nyitni!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.29. 13:34:00
  • Harlekin
    Amúgy meg sokat nem játszol vele, ha csak 400 órád van benne úgy, hogy lassan 1 éve kint van PC-n!
    Én 17 nap alatt tettem bele 5268 percet és ez testvérek között is lassan 88 óra ! Január végére nekem 400 fölött lesz! Húzzál bele!
  • n000rbi
    Úgy látom ez a topik elérte történelmi mélypontját. Zárható.
  • Harlekin
    Tényleg csak ezeket hagytad ki!?
    Nincs minden jármű nincs minden fegyver így a fegyver és minden fizika más, már ELEVE az egyik upba módosítottak a fegyver fizikákon .Totál más az fps/tps mód kamera mozgás stb!!!Tehát MÁS ez nem a pc 1.0 és eddig soha nem is volt ugyan az mint a pc!
    Tőlem aztán 800 óra is lehet benne akkor is más és MINDENHOL LEÍRJÁK HOGY MÁS MÁS MÁS Nem én találom ki! Én csak LÁTOM hogy MÁS! Sajnálom hogy te 400 óra után ezt nem látod valószínűleg azért nem, mert NULLA percet láttál Xen!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.29. 13:07:36
  • Harlekin
    Mindentől függetlenül és teljes elfogultság nélkül mondom, hogy iszonyat jó vele játszani minden hibája ellenére!
    És amikor egy ilyen van a végén az valami euforikus... Egy ilyen után 10 perc pihi van, mert a szívem kiugrik a helyéről és remeg a kezem az adrenalintól!