XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg opció van!
Most jelenik meg az új Xbox one x jelenleg ez a csúcs kategória a konzoloknál ezt külföldről 140000 ér itthon 165000 tudod beszerezni.
Az előző "generáció" Xbox one s. Ezt használtan akár 50000 forintér is megkapod. Nem lehet mellé fogni, mert nincs gyerek betegsége. Tehát ha a tulaj nem szándékosan tette tönkre akkor biztosan jó!Én most adtam el az enyémet és az még ráadásul nem is az S,hanem az alap ami megjelenés napján került hozzám(4 éve).Ez 365 napból 365 napot ment, volt hogy hetekig ki se volt kapcsolva.....<#nevetes1>#nevetes1>
Itt mindent egy "gyűjtőhelyen" megtalálsz mégpedig a liven. Ez szerintem jelenleg a legjobb sociál rész gémereknek. Tényleg minden azonnal ott van! Nulla ismeretséggel a játék kezdése után online felületen azonnal ismeretségekre teszel szert....
Ez fizetős éves szinten 14000 viszont ezért cserébe havi 3-4 játékot kapsz "örök" használatra + kedvezményeket az online vásárlásoknál+++.
Van még 2 opció ami csak itt boxon érhető el
Létezik az EA access ennek az éves díja 5500 ft itt ami játék bekerül az bent is marad! Ez jelenleg 45 játék és addig ameddig fizeted a díjat használhatod + itt is kedvezményeket kapsz, előbb játszhatsz játékokkal összes EA játék vásárlásánál -10% stb...
És van az MS saját cucca a GAME PASS ez havi 2500 itt több mint 100 játék van bent állandóan és ezeket bizonyos időközönként cserélik!
Remélem tudtam segíteni!
Én 11 éve boxozom pedig fanatikus PC-s voltam, de semmiért nem cserélném vissza PC re. Pontosan azok miatt amit te is említesz ez a pénzben hajkurászott teljesítmény növelés szarság miatt.
Én egy ősöreg pc-s vagyok, gondolkoztam gépcserén de egyszerűen NEM vagyok hajlandó 300 ezer forintot fizetni egy olyan gépért amin futnak is az új játékok.Szóval most gondolkozom egy xboxon, de nagyon ismeretlen vizeken utazom, el kéne némi segítség. Szóval mit is vegyek, hol, lehet-e stratégiát, rpg-ét játszani ezeken, stb? Tanácsaitokat ekőre köszönöm.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Viszont volt adapter 14000 -ér szal nem vészes...
Kinect kungfu meg volt 360 on az nagyon beteg :-d Azon rengeteget szakadtunk.....
meg így h lelőtték a gyártást, szvsz új játékok se nagyon jönnek többet (kivéve a táncikát)
:( :( :(
(ha kinect kung fu még nincs meg, azt feltétlen ajánlom!)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.29. 18:07:36
Forza.
Forza.
És vissza nézed az eredeti profilt mind aktív tag a ps 4 csoportba. Tudom mert én is ott vagyok, de nekem NULLA hozzászólásom van....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.29. 06:35:38
Mint a példa mutatja te is képes voltál CSAK azért PS4 es gondolkodás módban ide beírni, hogy legyen ebbe a topikba is egy ilyen HSZ!
Tökéletesen prezentáltad azt amiről beszéltem!<#eljen>#eljen> <#nevetes1>#nevetes1>
AZT SOHA NEM ADOM EL.... Igaz idén kb, ha 5x volt használva akkor sokat mondok,(ezt a 2017 es évet nagyon,nagyon,nagyon túl vállaltam a szabadidő terhére.......) de a TV le -fel hangosítására tökéletes! :-D
Remélem X hez is lehet adapterrel használni mint az S hez! Viszont jó lennének a 360 as játékok, mert x1 en ez a 21 karcsú a 360 as 221 hez képest....
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
Egyébként meg tessék, csak az egyenlőség kedvéért: hulladék ps4, sony fanboyok, szar japán rizsfelfújt. <#hehe>#hehe>
csak macera összeszerválni pl egy NG Blacket (pláne most, h bw compat lett)...
Forza.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Xbox One)
Halo Wars: Definitive Edition (Xbox One)
Resident Evil HD (Xbox One)
Oddworld: New & Tasty (Xbox One)
The World of Van Helsing: Deathtrap (Xbox One)
Sky Force Annyversary (Xbox One)
Mega Man 9 (Xbox 360)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
odaát volt kedvem beszélgetni, amíg a mod topikban is olvasható esetem (és az utáni és az utáni, folyamatos törlések) meg nem esett...
itt már előtte se... aztán már nem is volt kivel.
amugy mi a helyzet a kinectel nálad?
just dance? semmi, kész, vége, nem csak official...? ;)
Forza.
Pontosan
2353 x1
19963 ps 4
Viszont
X1 topikban NULLA a ledegradáló hsz
PS 4 topikba keres rá, ha nem hiszed, de az (x1, MS, redmond másik platform, x user, xbone, xonex és ennek jó pár változata stb...)
Pontosan 217 x található meg ledegradáló módon, de ettől is többször csak szimplán érintőleges szinten...........
Tehát csak látszik a két tábor közti színvonal!!!!!
<#awink>#awink>
---
van arról szó egyébként, hogy az xbox originals címek más régiókba is megérkezzenek?
így nemnagyon tudom üzenni, hogy frankó dolog a bw compat! :(
Forza.
- Tales from the Borderlands (teljes szezon)
- NiGHTS into dreams (Xbox 360)
- Deadfall Adventures.(Xbox 360)
Ez régen egy 2ds shooternek sem sikerült. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(ps4 74092)
Egy nagy adag scorpio mese és ajnározás közben ami a kutyát nem érdekli max az elvakult fanokat, meg azokat akik még mindig elhiszik hogy ordító különbség lesz a pro és a scorpio között azzal a hulladék cpu-val.
Lényegében eddig 5 percbe belefért volna eddig az E3. A végére talán meg lesz a 20 perc is ha így haladunk.
A Bfrontot mutogathatták volna az MS konfon. Erre nem, az új ip-t mutatják (úgy se lesz exkluzív) majd ott, fuck logic.
Az Sw játékáradatból Viscerallal Amy Heniggel meg sehol semmi...
És van még kb 100 hasonló HSZ meg gif!
A folyamatos X névvel élcelődésről nem is beszélve, meg az MS lehúzta magát meg hülyék a box tulajok,mert nincs ex cím stb stb....
Nosza rajta dobj be pár hszt innen x topikból az elmúlt 1 évből, ahol bár mi negatív felütésben van említve a sony a ps és a tulajok.
Kíváncsian várom!!!!
Na és pont itt mutatkozik meg a színvonal a 2 tábor között!!! (Minden baszogatás nélkül!!!)
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.26. 10:33:26
Hasonló szuper hype övezi mint a Hellblade-et.
A Cuphead van PC-re is, vagyis nem Xbox különlegesség. :)
De a win10 logo sarkába jó lenne.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hitman Goty vegyesek az érzéseim, 20 dodó upgrade cost kicsit erős csak arra hogy a misselt elusive targeteket újrapróbáljam (egyszer), a reworked minikampányok meg eddig ingyen voltak ha megvolt az adott epizód. De ahogy nézem ez inkább az új playereknek szól.
Majd ha találok pici szabadidőt elkezdem kigyűjteni az acsarkodást, de nagyon nem is kell, mert a Mod topikot végig nézve a ps4 topik önszorgalomból is tud értéktelen, élhetetlen hely lenni!
Viszont ha már ennyire hiányoztam és ennyire király vagyok, akkor elgondolkodom, hogy maradok kicsit, és nov. 7 után napi szinten fogom hangoztatni, hogy az XBOX az isten konzol a világon( ami igaz is). Meg mi az a ps4 valami abakusz hozzá képest, vagy valami kvarc játék<#nevetes1>#nevetes1>
Hitman GOTY
A Game of the Year kiadás mellett komolyabb ráncfelvarrást is kap a játék, ami a következőkből áll:
Áttervezett kezelőfelület új színekkel és vizuális stílussal.
Új „Contracts” mód lehetőségek: Könnyebb lesz új kihívásokat találni, létrehozáskor pedig többféle feltételt is meg lehet szabni.
„Elusive Target” emlékek: Aki részt vett az időszakos célpontok kiiktatásában, az kap róluk egy-egy medált.
Xbox One X támogatás: Részletesebb grafika, és kétféle mód: magasabb képfrissítés vagy natív 4K felbontás.
Fejlesztett fényhatások: Új bevilágítás, jobb HDR támogatás, és megújult, élettelibb égboltok.

Viszont X-em úgy alakult hogy most nem lesz, decemberben Nintendo Switch és jövő év elején az X.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.25. 20:40:48
Én arra lennék kíváncsi, hogy ezt te hogyan bírod!? :-D
Mármint, hogy állandóan ellened vannak?
Még ha a fehérről állítod, hogy fehér akkor is csak azért is azt állítják, hogy az bizony fekete..... :-D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.25. 20:26:24
Most, hogy közeledik a November 7 és érkezik az új boxom és ráadásul ma elvitték a régit(BOXTALAN vagyok... ilyen nem volt az elmúlt 11 évben! :-D)
Gondoltam benézek ide!!
Több mint egy éve nem voltam az SG-n!!!
Viszont sajnos ahogy látom a helyzet semmit nem javult....
Kezdtem a kíváncsiskodást a Moderátor topikkal, ott néha sírtam néha röhögtem....
Majd jött a PS4! Na ott csak röhögtem
Átolvastam kb 20 oldalt meg rákerestem pár névre célirányosan és kezdett kiégni az agyam....
Én nem hiszem el, hogy ott csak a sírás van még mindig... Frankon nem hiszem el.....!!!! :-D
Itt meg azt látom, hogy nem nagyon van élet....
Végül is arra jutottam, hogy semmiről nem maradtam le az elmúlt 1 évben!
pedig nekünk pláne olcsó, állítólag!
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/NINJA-GAIDEN-Black/66acd000-77fe-1000-9115-d802514707d1?cid=search
persze most nem tudok ránézni, mert hulla az xbox.com/live... mint manapság elég sokszor :(
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Star Wars: Knights of the Old Republic
Ninja Gaiden Black
Crimson Skies: High Road to Revenge
Fuzion Frenzy
Prince of Persia: The Sands of Time
Psychonauts
Dead to Rights
Black
Grabbed by the Ghoulies
Sid Meier’s Pirates!