176776
banner
  • darkSectorxxx #172433
    "Rossz hír, de a közép- és csúcskategóriás grafikus vezérlők vételára még fentebb kúszik majd 2018-ban."

Vajon ez a jövőben megjelenő konzolok árát is érinti majd? Ha meg nem, akkor lehet megint nagy rés lesz ár értékben....
    Mint most egy Xbox X-nél akár.
  • darkSectorxxx #172432
    15k csak az adapter, lol. :D
  • Harlekin
    Karácsonykor a Budaörsi euronicsbe kb 10 darab kinect adapter volt 14900-ér!
    Xbox FB csoportba a múltkor felraktak egy videót ahol 5000 forintból homemade csináltak kinect adaptert....
    Van megoldás....

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.06. 18:48:36
  • Snexi
    Sziasztok!
    Milyen kormányt érdemes venni a One-hoz? :)
  • partizan182
    Megvan a megoldás:

Fogod a one s-t
    Kihajítod a francba
    Veszel egy használt 360-t kinekttel fillérekért
    Veszel egy használt PS4et fillérekért
    ....
    Profit
  • Hay #172428
    11 éves a leánykánk, így kinectet is vettem az s-hez, most van 2 just dance (2015, 2016), van a dance central spotlight, meg a boom ball 2. A sports rivalért max. 5 ezret adnék :-) Viszont a 360-as kinectes játékok közül tudnánk válogatni :-) De hát így ez nem fog menni. Kösz a válaszokat!
  • darkSectorxxx #172427
    Hát nem hiszem hogy egyhamar lesz ilyen, a dizájn miatt. :)
  • Harlekin
    A 360 as Kinect játékok nem fognak menni onen ezt one megjelenés előtt már mondták. Írták anno, hogy technikai oka van a miértnek, de aztán ennyi... És 4 év alatt egy 360-as kinect játék sem került be a backward compatible listbe...

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.05. 20:18:30
  • GOTY
    Ds 1-2 vegigjatszassal ados vagy. :) Ha mar vegignezted mas szenvedeseit kolaval is kukoricaval kiserve.
  • GOTY
    Tudunk. :) Hasznaltan szerezz be Kinect adaptert, meg neten tuti veheto. De uj tartalom mar nem erkezik ra az biztos. A meglevo cimekkel kell boldogulni.

• darkSectorxxx #172423
    :D
  • Hay #172422
    Igen, pl.: http://www.origo.hu/techbazis/20171025-microsoft-kinect-gyartas.html sajna. Csak reméltük itt a családban, hogy hátha mégis (- tud itt "valaki valamit").
    Utoljára szerkesztette: Hay, 2018.01.05. 17:53:51
  • partizan182
    Kinekt halott, épp most állították le az adapter dongle gyártását (ami az s/x modellekhez kell). Is. MS soha többet nem fog egy fillért se áldozni ebbe azt borítékolhatjuk.
  • Hay #172420
    Goty (#172400 és #172364), igen :-)

Harlekin: "(akinek az volt szerintem az első és gyanítom az utolsó hozzászólás is ebben a topikban)" ez bizony tévedés, esetleg "visszaolvasottlanságból" elkövetett alulinformáltság :-) Bár kétségtelen, nem vetekszik a többségével a "darabszámom", de ennek is megvan az oka. Segítek, hogy ne kelljen keresgélni: #172046. (A nem túl sokból álljon itt néhány: #171506, #171995, #172046, #172061, #172077, #172364, #172367.) Meg még előtte pár darab, de nem is ez a lényeg. Azt már leírtam az egyik hozzászólásomban.
    Mivel most épp azt teszem (off), amit nem szeretek: feleslegesen írkálok bármiről, ami nem az adott topic témája, ezért részemről e téren ennyi.

Az viszont érdekelne, hogy vajon a későbbiekben a 360-ra kiadott kinectes játékok meg tudnak-e majd jelenni one-ra, one s-re. Gondolom, a technológia különbözősége miatt nem feltétlenül lesz így, de lehet, hogy teljesen más az oka. Erről "ki mit tud"? :-)
  • Moby
    Egyikőtök sem tudja. De az összhang ettől még megvan. :D
  • darkSectorxxx #172418
    Te írtad hogy nincs senkinek szüksége az exekre, én meg most leírtam nekem meg pár embernek miért van. :)
  • Harlekin
    Akkor, hogy jön az ex dolog, mivel ott konkrétan szinte minden ex dolog, ha meg minden ex akkor lép életbe, hogy az nem ex!
    Ha van 10 dolog amit meg kell csinálnod és arra mindre azt mondod, hogy fontos, akkor semmi se fontos! Remélem ez elég érthetően magyarázza a dolgot!
    A szubjektív meg egy egyéni vélemény, ez formálódhat egyéni okok szerint. Tehát mindenki szubjektív addig ameddig nem konkrét tényekkel példázva teszi ugyan ezt, mert onnantól objektív véleményezésről van szó!
    Konkrétan én gyűlölhetem az ex intézményt, csupán csak azért, mert te speciel szereted és így szubjektíven kijelenthetem, hogy nem kellenek az exek!
  • darkSectorxxx #172416
    Tudom, hogy tudod. :D
  • Harlekin
    Eleve a Nintendó egy mindenkitől elszeparált részleg ezt még Én is tudom!
  • darkSectorxxx #172414
    "Szar az ízlésed!"

Ezt tudtuk eddig is. :)

Nálam ilyen nincs, nem fogom megszeretni a játékokat, ha egy stílus, amit egy trailer is megmutat vagy 1-2 óra gameplay után nem szippant be....
    Sokszor nekiálltam már játékoknak így, hogy majd idővel, aztán nem ment.
    Resi 6, Dark Souls 1-2...............
  • darkSectorxxx #172413
    "Szerintem ezek nem is léteznének, mivel engem se a zelda se a marió sőt ráadásul még a Nintendo is hidegen hagy!"

Ennyike, téged hidegen hagy, ezért nem jelentheted ki, szubjektíven, hogy nem kellenek az exclusive-ok. :)
  • Harlekin
    Szar az ízlésed!
    Tudod ez olyan dolog, hogy gyerek koromba, sőt szerintem minden gyerek utál minden kaját ami zöld( spenót,sóska,brokkoli)
    És érdekes módon a legtöbb ember később megszereti, mert alakul az ízlése és befogad "zöld" dolgokat is!
    Tehát alakítsad te az ízlésedet a zöld dolgok felé, ha már a zöld dolgok nem tűnnek el az étlapról nagy valószínűséggel!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.05. 13:03:54
  • Harlekin
    Szerinted ha nincs a Zelda vagy Mario mögött a Nintendo, akkor mi lenne?
    Lenne Zelda, vagy milyen lenne. Szerinted akkor is hasonlóan jó lenne biztos...

Nem tudom, hogy jó vagy sem és nem is akarok belefolyni!
    Szerintem ezek nem is léteznének, mivel engem se a zelda se a marió sőt ráadásul még a Nintendo is hidegen hagy! Semmit nem tudok róluk és nem is akarok. Tudom, hogy létezik az SG nintendo topik is mert látom, de talán véletlen egyszer rányomtam és belenéztem....
    Pontosan ugyan így nem érdekel egy ex ps cím se.
    Sőt tovább megyek a pc ex címek se amik azért ugye soha nem kerülnek előtérbe amikor a ps 4 ex címek vannak szajkózva az x ex címek hiányán, hogy bizony számtalan pc ex van ami ps en sincs!
    Látod ez Ennyire egyszerű... Nekem ezzel NEM kell foglalkozni...
  • Moby
    Nem azért lett jó, mert egy év kimaradt. Én nem tudom minek maradt ki egy év. Amiben sokkal jobb lett az Origin, ahhoz nem kellett egy 1 év plusz. A többi meg jó volt eddig is.
    PUBG: minőségről írtam, nem arról, hogy hányan tolják. Engem nem érdekel mi mögött mekkora számok vannak. Teszkós parizerből is sokkal több fogy, mint T-bone steakből, de nem gondolom azt, hogy az nagyon jó lenne, ha csak ezért ezentúl mindenhol teszkós parizert lehetne kapni. Ha van a tömegnek és minőségnek egyáltalán összefüggése, az inkább sokszor fordított, de ez sem egyértelmű. Ezeket jobb nem keverni.
    Nem, ez a sonynál pont nem így van. És erre a pubg a legjobb példa. Ami nem azért nincs sonyra, mert az ms megvette volna, vagy mert ne akarrná kiadni a pubg corp., hanem azért, mert a sonynak nincs olyan "béta" programja, amiben félkész játékokat ki lehetne adni, és ilyet nem is engednek be a storeba.
  • darkSectorxxx #172409
    1. Nem hibáztatok senkit, csak mondod hogy nem kell exclusive, meg felületesség, meg előítélet.
    NEM CSAK exclusive, HANEM az IS FONTOS.
    De jelen állás szerint a 80% ami érdekel, kötődik egy brendhez.
    2. Ha nem használnám, akkor azt mondhatnád, hogy felületesen értékelek.
    Ha nincs más akkor belenézek ebbe-abba, amihez nem lenne kedvem, ha lenne számomra jobb éppen abban az időszakban.
    3. Ugyan az a 2 dolog a Resi 7 egy fps aminek semmi köze már a régiekhez kivéve az easter egg-eket. Már így nevezhető az a néhány utalás a sorozatra.
    4. Akkor is jó volt, de utolérhette a legjobbat.

Nem vicces. Legalábbis szamomra, addig amíg az exek közt a ritkaság a gyenge cucc, és a multik közt meg a korrekt játék, addig inkább az exclusive, vagyis támogatott cuccok jöjjenek.
    Szerinted ha nincs a Zelda vagy Mario mögött a Nintendo, akkor mi lenne?
    Lenne Zelda, vagy milyen lenne. Szerinted akkor is hasonlóan jó lenne biztos...

• darkSectorxxx #172408
    Ha a fosok helyett jön legalább 1 amivel játszom, akkor az nekem nem minusz, hanem plusz 1.

Az izlésem alapján legyen több, ne darabszámra.
  • darkSectorxxx #172407
    Nem garancia, csak több pénzből nagyobb az esély a jóra. :)
    Nem mondom, hogy akkor ott nem lehet probléma, hanem az exclusiveitásnak, ami a támogatásal jár együtt, való megszűnés igenis hiány lenne sokaknak.
  • Harlekin
    Tehát ott vagyunk, hogy sokkal kevesebb jöjjön hiszen 1 év kimaradt ezért lett jó. Ennyi erővel lehet azért jó, mert csak kiéheztették a népet rá...
    Akkor ha sokkal kevesebb jön vagy sokkal lassabban szegény Dárkinak, hogy lesz kielégítve az a fene nagy többet akarása????

Miért ezt a PUBG-ot hozzátok fel állandóan. SIKERES mint a szar BOXON IS!

Azért sikeres, mert ez kell!!! Milliós darabot adtak el 3 nap alatt.Leszarja a nép azt a pár siránkozót, hogy szarul fut! Napi szinten milliók nyomják boxon. Tehát miért ne engedte volna be??? Miért???

Pontosan ugyan úgy mint sonynál!
    Hogy is volt az a ps4 pénz nyomda amire ment a morgolódás!!!
  • Harlekin
    1 Ez rajtad kívül senkinek se a hibája, csak kimondottan a tiéd! Az hogy szűk kereszt metszetet fogadsz be!
    És, ha vissza fordítom a dolgot és csak a hőn áhított ex címek lennének, akkor meg még kevesebbet játszanál!?
    2 Akkor most mégis játszol eleget, ha azokat ezek szerint csak végig játszod!?Tehát szar, de annyira nem, hogy ne használd
    3 Nem, mert én nem állítok soha ilyet én minden játékot tudok a maga nemében kezelni...
    Viszont ebből is látszik, hogy a szelektálás van nálad, meg össze mosás! Mert egy resi 6-7 ami akár honnan nézem csak egy és ugyan az a játék széria az számodra más, mert az úgy érdekel, de egy cod meg bf ami világ életében totál más volt, más kiadó, más fejlesztő más és más az meg egy és ugyan az....
    4 Ja értem tehát akkor a forza 1-2 ami SZINTÉN EX játék volt anno az még nem mérvadó, csak a 3 után lett mérvadó és valós az általad ecsetelt EX tulajdonságokkal felvértezve....

Azért ezek így kicsit viccesek nem gondolod?!!!

Tehát elvárod, hogy minden ex minőségi legyen és ez legyen a tendencia a nem ex címekre is, viszont semmi baj azzal, hogy egy ex cím 1-2 része nem ex minőség volt a te szemedben....Komolyan mondom fantasztikus, de tényleg... Ezért egy kiadónak vagy készítőnek így pontosan nulla információ lesz a kezében, hogy a te igényeidet kielégítse!
    És ráadásul ezek után te még rá is csodálkozol, hogy miért is van ez így!

• Moby
    Az AC origins megszületéséhez az kellett, hogy a syndicate akkorát pereceljen a kasszáknál, mint a ház. Gyorsan vissza is hívták a szériát 1 évre. A kiadó hitt benne, de nem értett hozzá. Csak tolta-tolta ugyanazt, míg végül nekiment a falnak.
    Az exkluzivitásnak meg nincs köze a minőséghez, ezt magyaráztam darknak. Legjobb példák rá ez a lucky's tale féle putrik. Viszont annak nagyon is van, hogy ki készíti. A 1st partyk viszont mindig magas minőséget csinálnak. MINDIG. Ezért léteznek. Ha nem tudnak ilyet csinálni, akkor nem léteznek tovább.
    És az MS-nek már nem nagyon van 1st party stúdiója ez tény. Az a maroknyi ami maradt, azok hozzák is az elvárhatót, a többi meg vagy hozza vagy nem. És nincs is túl nagy elvárása MS-nak a minőség felé. Ő simán benged ilyen félkész béta pubg-t is a platformjára. Meg simán kivásárol egy ilyen luckys talet exkluzívnak. De még mielőtt eladtam a onex-et megnéztem az elite dangeroust is, ami ugyanilyen earlyacces beta timedex volt boxon. Na mára már onex enhanced is lett. Egyszerűen szánalmas és vérlázító, ahogy a kapható legdrágább és legerősebb konzolon fut.
    Miért ilyen ótvarokat vesznek meg? Miért nem építenek T10 féle saját stúdiókat?
    Mert beleszarnak, azért. A minőség nem fontos. Az fontos, hogy LEGYEN. LEGYEN pubg előbb, mint sonyn, vagy akármin. Mindegy, hogy lóg a bele, de legyen. Ott legyen a sztórban, lehessen nyomni a vásárlás gombot. Ez az egy vezérlő elv van. Nincs más.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.05. 11:42:09
  • darkSectorxxx #172403
    1. Hogy játszak többet, nem érti maga? Pont ez a lényege, nem jön annyi játék, amik engem lekötnek, mint régen. :D
    2. Pont ezaz, nem felületes előítélkezés ez, hiszen jórészét így is végigvittem, és azután mondom mindezt.
    3. Ja na ahogy nekem egykutya a 2 cím, neked úgy lehet ugyanaz egy Resi 6 vagy 7 mint a régiek.
    4. Forza sem volt mindig népszerűbb mint egy GT. Szerintem a 3. részével ugrott ebbe a pozícióba.
  • Harlekin
    Érdekes módon ti mindig többet akartok!
    és mégis mindig sokkal sokkal kevesebbet játszotok mint én!
    Most akkor ennek mi értelme van részetekről??

"Így vagyok a megszűnt sorozatokkal.

Dead Space-Resi-Silent Hill-DMC-Alone in The Dark- Alan Wake....hiába jön (laikus szemmel utód), nekem hiány marad, persze ez nem exclusive játékok, csak példa, arra ha váltani kell.
    Ezeknek rengeteg, 100-200 hasonló utódja született, csak mégis szarabbaknak tünnek."

EZ a legfontosabb!!!! "csak mégis szarabbaknak tűnnek"

Erről beszélek megragadtok valaminél és a következőt zsigerből utáljátok, holott lehet, hogy jobb mint az előd, de eleve előítélet van rá... Ugyan ez a szisztéma a ex szó hallatán nálatok....
    Látod most TE SAJÁT MAGAD hozod a példát, hogy ez mennyire már bocs, de defektes meglátás

"Ha van egy Battlfield, nem fogsz átmenni helyette Cod-ozni, holott már lassan egykutya laikus szemmel."

na látod itt pontosan meg a laikus szemmel van a baj, mert a mai napig 2 teljesen más játék....
    Totál másként KELL játszani...
    Ráadásul pont nekem írod ezt, hát ha valaki hát én biztosan minddel játszok...

Forza, hogy így kinőtte magát szerinted semmi köze az exclusive támogatáshoz?

SEMMI! az mindig jó volt , mert akik csinálják értenek hozzá....
    Itt az AC széria azt is mindenki temeti a 2 óta, a kiadó hisz benne a felhasználó várja a készítő ért hozzá. Ez a 3 tényező kell, hogy összefusson ahhoz, hogy egy ilyen NEM ex cím ex címeket megszégyenítve napvilágot lásson, mint az AC origins!
    Tehát ha ez a 3 tényező közül egy is "picit" sérül akkor lehet az akár mennyire ex cím szar lesz. Számtalan EX címet beharangoztak MIND a 2 OLDALON és a vége a süllyesztő lett!!!

Akkor itt hol volt a CSAK tolni bele a pénzt!!!

SEMMI jelentősége az EX nek a minőséghez!!!!!!

• Harlekin
    De pontosan tudok és pontosan értem és pontosan ezért tudom MEGCÁFOLNI, ha AKAROM !
    Bár mennyire is szeretnéd ezt ezzel a semmitmondó posztoddal hárítani!
    És az meg, hogy ez neked vagy esetleg Hay nak(akinek az volt szerintem az első és gyanítom az utolsó hozzászólás is ebben a topikban) vagy bárki másnak is miként felel meg, hidegen hagy mint, ahogy ezt le is írtam már párszor!
    Nekem nem kell IDE se barát, se megértő fórum társ, se senki aki elfogadja azt amit írok, és pontosan ezért nem is érdekel más véleménye se. Mikor értitek ezt meg vagy tudatosul bennetek. Nekem itt te vagy bár ki más, még a saját öcsém is ITT EGY SENKI!!!
    Hiába akarsz ehhez ideologizálni, hogy ne így legyen, de ez mindig így volt és mindig így lesz!!!

De

Bizonyítsad be, hogy szenved, haldoklik nem tud mit kezdeni az MS! Mert azt, hogy bedobsz egy hangzatos nem tud mit kezdeni ez MI???????

Miben nyilvánul ez meg!? Fejtsed ki!!!
    Mi az ahol látszik, hogy a döntéseik mindig mindenkor szembe mennek a gamerekkel!!!
    Mutass erre statisztikát, hogy haldoklik, vagy hogy anyagi válságban van! Mert ugye egy profit orientált cégnél CSAK ez a mérvadó
    És tehetném fel a számtalan hasonló kérdést feléd, de pontosan tudom, hogy mindre a NEM TUDOM lesz a válasz.

Miért, mert ezek amit szajkóztok ezek se rád, se rám nem vonatkoznak, sőt nem is tartoznak! És ráadásul semmit nem tudunk rajta változtatni! Hiába gondoljátok így, hogy a nép harag majd mindent megváltoztat!

Csak egy példa!
    X bejelentésekor ment a zúgolódás, hogy a gép egy szar lófasz teljesítmény stb!
    Majd E3 után bejelentették az árát, kezdődött az anyázás, hogy rohadt drága , meg ki veszi meg, hát a ps4 pro itt van!
    És lőn November 7 és vették az emberek mint a cukrot! EZEK TÉNYEK semmi elferdítés nincs és semmit nem KELL sorok között olvasni.......

Jelenleg VITATHATATLANUL az MS nek van a legjobb konzolja és ehhez a legjobb konzolhoz a legjobb szolgáltatása...
    Ezzel kellene egy felhasználónak, csak kimondottan foglalkozni!
    de nem inkább megy a kapaszkodás a bizonyíthatóan vakvágányú ex dologhoz pl......................
  • GOTY
    Nem tudsz a sorok között olvasni, nem is tudtál soha. Többek között ezért sem érted (érted félre) a #172364 posztot.
  • Harlekin
    Tehát egy YT csatorna fogja széles közönség igényeit a jövőre vetítve eldönteni, hogy mi lesz a top 20 játék. Jelzés értékként mondom, hogy akkor annak a Budapest tévén a helye az astró tv részlegen MINIMUM!!!

"Valaki oda is kommentelt alá, hogy hey, ideje lenne PS-t vennie és eladja a boxot."

NA ezt SOHA nem fogom megérteni!!! MINEK ezt leírni! TEGYE!
    Azzal, hogy leírja CSAK saját magát köpi szemen!!!(Már ha egyáltalán box tulajdonos) Mivel megvette a boxot, de közben rájött, hogy mégse kell, tehát magát állítja be minimum bizonytalannak. Eladja így azt valaki megveszi aki az ő bánata miatt is hisz a konzolban! Ergo MS jól jár a boxnak továbbra is lesz tulajdonosa aki szerves része lesz a részlegnek. ITT csakis egy ember jár szarul aki eladja, mert 99% hogy bukik anyagilag!!!És ezt még hangoztatja is!

"Remekül reprezentálja ez a topik is a helyzetet, gyakorlatilag kihalt. A másik oldalon azért csak el-elbeszélgetnek erről-arról, ott van egy VR is.. "

Na ezen hangosan felröhögtem!
    Mit reprezentál ez! Azt hogy az SG fórumon létre hoztak egy topikot mind a 2 platformnak és ennyi... semmi mást.
    Ennél lényegesen nagyobb, szélesebb látogatottságú fórumok vannak ahol van élet

Az SG ps topik 11 aktív tagra gondolsz (számold össze) és ne mennyünk messzire, ha már VR-t is említetted ahol Dark 1óra használat után közölte, hogy a VR szar és a másik 10 meg neki esett. Tehát ezek azok amik reprezentálják a topikok helyzetét.

Ennyi erővel a box részleg a jobb ITT van egyetértés és mindenki meg van elégedve és játszik nem ér rá ide írogatni!

És ha reprezentációt szeretnél akkor vegyük alapul a ma leghivatottabb közösségi médiát és nézzük meg, mert mind a 2 platformnak van FB csoportja ahol az XBOX ONE csoportnak 27606 tagja van a PS4 nek meg 6750. És még ez sem mond el semmit, mert a 27606 ból garantáltan 7606 PS tulaj aki csak azért van ott hogy fikázzon!!(napi szinten tapasztalom, ha kell rakok ide példát) Ami ismét egy másik adalék a túloldali helyzetre!
    .
    .
    .

De legyen, ha ez megnyugtat az SG a mérce...És MS már le is húzta a rolót!

• darkSectorxxx #172398
    Pontosan, csak manapság ez egybevág sokszor az exclusive jelenséggel.
  • arty
    pedig ez tervben volt (távoliban ugyan...) :(
  • Moby
    >Az exclusive, nem mint szó fontos, hanem inkább egy szó arra, hogy tólják bele a pénzt valamibe.

Nem, ez arra szó, hogy exkluzív, semmi többet nem jelent. Amire te gondolsz, azt úgy hívják: 1st party.
  • GOTY
    Van a YT-on egy videó, TOP 20 Single player games in 2018 vagy mi a címe. Aki azt elnézi, az elsírja magát...Ugyanis abból 7-8 cím Sony-exkluzív, és jobbnál jobbak! Valaki oda is kommentelt alá, hogy hey, ideje lenne PS-t vennie és eladja a boxot.

Nem, nem mondom, hogy el kell adni a boxot, nekem is ott figyel az X. De az tény és való, hogy most eléggé ki van véreztetve a platform, és egyelőre a Microsoft se tudja mit kezdjen vele.

Remekül reprezentálja ez a topik is a helyzetet, gyakorlatilag kihalt. A másik oldalon azért csak el-elbeszélgetnek erről-arról, ott van egy VR is..
  • darkSectorxxx #172394
    A pletykák szerint a Playground Games titokban új Fable játékot készít.