XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha nem vagy grafikában maximalista, hanem számít inkább a kontroller, akkor azt vedd, mégis csak 100k-val rövidebb. De a grafikai eltérést, azt jobb ha te ítéled meg a saját szemeddel. Ehhez vagy kérsz képeket xbox x és s-ről, vagy ha elég netes összehasonlítás, akkor itt van pár videó, ahol mutogatják kb mennyit takar az Xbox x.
Egy szerintem fasza kis videó....
mind2 1080p mellett van összehasonlítva elvileg
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 00:02:00
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagy az Xbo.X
+ Itt is ennyi.
Mondjuk az egyik csak egy kontroller, a másik meg hardver+kontroller, nehéz dönteni.
A kontrolelr ebay-en meg ilyen 25-35 körül van....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 23:27:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én a másik fórumból ( G365 ) ismertem Totti-t és ott hallottam , hogy mi történt . Részvétem a családjának .
blood sweat and beers
Az Elite pack 60-ért mit jelent? Mire gondolsz, mert ez hirtelen nem ugrik be?
160-ért a plusz grafikai update-eket élvezheted (fhd-n), mindenképpen szebben, mint a sima gépeken....valamint stabilabb, magasabb fps érték. + gyorsabb töltési idő....
Project Scorpio változatnál van (szerintem is kúlabb) feketés a-b-x-y gombok....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 22:42:44
XBO.X-hez kapnák egy alap kontrollert?Semmi extra nincs abban a kontrollerben?
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Nehéz ez így most mindenkinek..
Azt hiszem ez a legszebb halal. Nem szenved az ember. Ha lehet szepnek nevezni, akkor ez az. Ugy emlekszem Aradszky Laszlo is igy hunyt el.
Olvasom, hogy halt meg. Talan epp az Xbox One X-rol almodott.
Felfoghatatlan.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
jo lenne, ha par nap mulva beirna ertetlenkedve, hogy "mi folyik itt, barmok???!" ... 😞 bar ö olyan szot, hogy "barmok" nem igazan hasznalt sose. arany szive volt.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.04. 11:33:33
10 eve forumozunk egyutt, neha skypen is csevegtunk, coopoztunk is neha boxon, osszekotott a kozos hobbi, az autos jatekok szeretete. a lealdban hosszu evekig kepviselt egy nagyon egyedi allaspontot,szinte a teljes topikkal szemben, de szinten kereszteslovagken kuzdott a g365on is a velemenyeert. iszonyat mennyisegu szemelyeskedest kellett elviselnie, de kitartott, mindvegig.
nagyon baratsagos, joszivu ember volt, egyeniseg. nagyon fog hianyozni, percek ota a konnyeim torolgetem 😞
nyugodjek bekeben!
Forza.
Nem volt semmi előzménye,nem volt beteg.Szombaton elaludt és nem ébredt fel többet,azt mondták vérrög volt az agyában.
Mi napi szinten beszélgettünk,heti 2-3x játszottunk.
Call of Duty 1-gyel kezdtük a multizást,azóta óta együtt játszottunk mindent.
Borzasztó az egész,nyugodj békében Totti😞
XBOX Live Gamertag:Waczkor
te megvetted a tularazott, kotelezo kinektes day1 gepet, ha rajtad mulik ma minden boxos szopoagon van!
Forza.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem akarom elhinni....
Ismeretlenül is annyira ismerős volt Totti, hogy konkrét fórum, játék beszélgetések törtek fel, ahogy ezt a hírt olvastam.
Le kellett ülnöm, hogy össze ne essek...
Itt kérdezte a család, hogy mi a baj és nem tudtam elmondani...
Nem tudtam elmondani, hogy olyan valaki ment el, aki nagyon fog hiányozni mindenkinek....
Nyugodj békében Totti!!!
<#rinya>#rinya>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

My streams: https://beam.pro/oriic
Ha ez igaz, akkor az nagyon szörnyű hír.
Rettetnő rendes srác volt szerintem, én bírtam nagyon. nagyon fura lesz nélküle (is) az sg szerintem.
Hát nehéz bármit is mondani....
Mindig szomorú dolog, hallani 1-1 rendszeres sg fórumozóról, ha történik valami.....
Nyugodjék békében! <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 21:48:34
Totti a hetvegen elhunyt. sajnos nem vicc.
(ma van a szülinapja)
Azért adtam el, mert inkább le se írom mennyiért ment el, mivel úgyse hiszitek el! Nagyon nagyon nagyon jól!
Február óta konkrétan nulla időm van (meló hely rengeteg túlóra, meg mellette 2 lakást "építettem" meg 1 et felújítottam) Pont most végeztem az utolsó zuhany kabin szilózással... Kedden jön az albérlő
így csak lopott percek jutottak boxozni. Mivel a kicsi szabadidőt másra fordítottam...
Tehát minden az ÉN döntésem mire mit baszok el.... 30 000 forintot elbaszok 3-4 óra alatt a jet skizésnél vagy 1 kisebb hétvégi motorozásnál...Így 30000+t kiadni olyanért ami hosszú időre marad számomra simán belefér....De ez is csak a legutolsó lépés lesz és mostani infó szerint jut nekem a 164 ezres boxból máshonnan....
Ugyan már dehogy haragszok én meg ilyenért....Már csak azért se mivel ezeket az infókat senki nem tudja és ezek is csak a töredéke ami befolyásolják a döntéseimet...<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 19:49:24
My streams: https://beam.pro/oriic
Még szép...Ahogy kikerült 3 helyen rendeltem elő!! Remélem jut!
"Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog."
Ez rajtuk kívül SENKIT NEM ÉRDEKEL. Oldják meg!!! Tisztába kellett lenniük, hogy mekkora igény van rá!!! Amazonon 3 másodperc alatt elfogyott az előrendelési lehetőségés nem 1000 darabról beszélünk... Akkor mi nem volt tiszta mi gátolta őket a gyártás megoldásában...Tegyük hozzá, lényegesen bonyolultabb perifériákat sokkal nagyobb szériába is képes más cég gyártani, gyártatni.
Ez semmi más csak a töketlen óvatoskodás MS részéről pont úgy mint ahogy tették one megjelenésnél...Ráadásul most tiszta pályán indulna nincs konkurencia megjelenés így aki akar újat nem kell agyalnia....Lehet ezt taglalni, de ez van... Rengetegen vesznek úgy konzolt ,hogy semmi nem érdekli őket nem nézik a számokat hisz nincs mihez hasonlítani.....Ha van egy időbe 2 hasonló megjelenés más a helyzet, de itt most erről szó nincs....
Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog.
Mondjuk a hiány jót tesz a marketingnek (hírértéke van ami a keresletet növelheti - lásd Switch/nes mini), de karácsonyról nem hiszem hogy le szeretne csúszni az MS. Reméljük a legjobbakat.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Számomra otthon a PC excel kezelésre van, hogy a számlákat kezeljem meg a Sony Vegasal a hétvégi jet-ski meg motoros videókat össze vágjam meg hasonló amire egy pc való!Eszembe nem jutna PC-n játszani!!!
A konzolok meg konzolok és itt a többes szám a lényeg! És az, hogy ezek játékra lettek kitalálva<#kacsint>#kacsint>
És akár mosógépen is lehetne játszani ezt, de PS4 en akkor se ezért semmi valótlant nem állít a kép...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 07:35:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jönnek a jó hírek....
"Tisztelt Előrendelőnk!
Azért írunk neked mert az Xbox One X-re volt előrendelésed webshopunkban, de sajnos egyik magyar forgalmazó sem tud készletet biztosítani számunkra. Ezért mi mindent elkövettünk és külföldről sikerült mindösszesen 10 db Xbox One X Project Scorpio kiadást rendelnünk.
A termék ára 189.990 Ft lenne.
Elnézést az esetleges kellemetlenségért és várjuk mihamarabbi vissza jelzésedet, hogy ezen az áron a limitált gép csomag érdekel-e.
Üdvözlettel,
Halász Pál üzletvezető