XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja hogy úgy értetted, Xbox S Elite Bundle....
Hát ha nem vagy grafikában maximalista, hanem számít inkább a kontroller, akkor azt vedd, mégis csak 100k-val rövidebb. De a grafikai eltérést, azt jobb ha te ítéled meg a saját szemeddel. Ehhez vagy kérsz képeket xbox x és s-ről, vagy ha elég netes összehasonlítás, akkor itt van pár videó, ahol mutogatják kb mennyit takar az Xbox x.

Egy szerintem fasza kis videó....
mind2 1080p mellett van összehasonlítva elvileg

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 00:02:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem.Én teljes Elite csomagot vennék 60-ért garanciával(1T😎!
Vagy az Xbo.X
darkSectorxxx
Ha erre gondoltál, akkor 40 vs 160. 😊
+ Itt is ennyi.
Mondjuk az egyik csak egy kontroller, a másik meg hardver+kontroller, nehéz dönteni.

A kontrolelr ebay-en meg ilyen 25-35 körül van....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 23:27:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

BMW M5
Sziasztok.
Én a másik fórumból ( G365 ) ismertem Totti-t és ott hallottam , hogy mi történt . Részvétem a családjának .

blood sweat and beers

darkSectorxxx
Unboxing infók alapján, normál alap kontroller...

Az Elite pack 60-ért mit jelent? Mire gondolsz, mert ez hirtelen nem ugrik be?
160-ért a plusz grafikai update-eket élvezheted (fhd-n), mindenképpen szebben, mint a sima gépeken....valamint stabilabb, magasabb fps érték. + gyorsabb töltési idő....

Project Scorpio változatnál van (szerintem is kúlabb) feketés a-b-x-y gombok....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.05. 22:42:44

Szerintetek Elite pakk 60-ért vagy XBO.X 160-ért?4K TV-m nincs,32" FHD monitorral használnám.
XBO.X-hez kapnák egy alap kontrollert?Semmi extra nincs abban a kontrollerben?
GOTY
Igen, csak Aradszky László pont 50 évvel volt idősebb Tottinál. És ez azért óriási különbség. 😞

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Régen Istencsászár néven szerepelt itt ha jól emlékszem és nagyon sok topikban volt otthon.Tényleg idejét nem tudom mióta fórumoztunk együtt!Ugye nekem is volt régi regisztrációm más néven.Mindig is tiszteletben tartott engem ahogy én őt!
Nehéz ez így most mindenkinek..
"Szombaton elaludt és nem ébredt fel többet"

Azt hiszem ez a legszebb halal. Nem szenved az ember. Ha lehet szepnek nevezni, akkor ez az. Ugy emlekszem Aradszky Laszlo is igy hunyt el.
GOTY
Sokaig csak olvasomodban voltam, mielott regisztraltam. Az mindig feltunt, hogy boxzsakkent viselte az ot ert tamadasokat, es a vegletekig kiallt az igaza mellett. Soha, egy csunya szot nem irt le, meg azt se mondta masra, hogy idiota. Mindenben meglatta a jot, szerette a jatekokat a vegtelensegig. A forum egyik legkarakteresebb embere volt, mondhatni tul jo.

Olvasom, hogy halt meg. Talan epp az Xbox One X-rol almodott.

Felfoghatatlan.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ez kene, hogy megmaradjon bennünk tottusbol, amit kepviselt: az elet tul rövid ahhoz, hogy folyton rinyaljunk es felesleges szarokon ragodjunk.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ö volt a "mindennel elegedett" Tottus. egyedi karakter volt, ezt nagyon szerettem benne, meg akkor is, ha az altala vedett jatek eppen tenyleg fos volt. nem volt egy folyton elegedetlen, rinyalos tipus, na. csak egyszerüen elvezte a dolgokat. en is megsirattam tegnap este es aludni se tudtam termeszetesen.
jo lenne, ha par nap mulva beirna ertetlenkedve, hogy "mi folyik itt, barmok???!" ... 😞 bar ö olyan szot, hogy "barmok" nem igazan hasznalt sose. arany szive volt.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.04. 11:33:33

arty
nem akarom elhinni!! 😞((

10 eve forumozunk egyutt, neha skypen is csevegtunk, coopoztunk is neha boxon, osszekotott a kozos hobbi, az autos jatekok szeretete. a lealdban hosszu evekig kepviselt egy nagyon egyedi allaspontot,szinte a teljes topikkal szemben, de szinten kereszteslovagken kuzdott a g365on is a velemenyeert. iszonyat mennyisegu szemelyeskedest kellett elviselnie, de kitartott, mindvegig.

nagyon baratsagos, joszivu ember volt, egyeniseg. nagyon fog hianyozni, percek ota a konnyeim torolgetem 😞

nyugodjek bekeben!

Forza.

Waczkor
Pénteken még együtt játszottunk vele,szombaton cseteltünk messengeren,vasárnap már nem jött több üzenet tőle😞

Nem volt semmi előzménye,nem volt beteg.Szombaton elaludt és nem ébredt fel többet,azt mondták vérrög volt az agyában.
Mi napi szinten beszélgettünk,heti 2-3x játszottunk.
Call of Duty 1-gyel kezdtük a multizást,azóta óta együtt játszottunk mindent.

Borzasztó az egész,nyugodj békében Totti😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
harlinak minden lecsuszik, ami xbox 😉
220ert is berantana...

Forza.

arty
nem erted az ok-okozat fogalmat 😞
te megvetted a tularazott, kotelezo kinektes day1 gepet, ha rajtad mulik ma minden boxos szopoagon van!

Forza.

tottus utolso(?) golja...

nem volt beteg (vagyis nem tudok rola). ami vele törtent, az barkivel barmikor megeshet.😞

Jézusom, részvétem mindenkinek aki közel állt hozzá, nyugodj békében Totti...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Harlekin
Nehéz most bár mit is mondani....
Nem akarom elhinni....
Ismeretlenül is annyira ismerős volt Totti, hogy konkrét fórum, játék beszélgetések törtek fel, ahogy ezt a hírt olvastam.
Le kellett ülnöm, hogy össze ne essek...
Itt kérdezte a család, hogy mi a baj és nem tudtam elmondani...
Nem tudtam elmondani, hogy olyan valaki ment el, aki nagyon fog hiányozni mindenkinek....
Nyugodj békében Totti!!!
<#rinya>
rastaman
basszus. nyugodj békében Totti!

lwb
wtf??? párszor összevesztünk itt, de nem tudtam róla, hogy ennyire beteg lenne. nyugodjék békében

nyugodj békében Totti!
Hát ez borzasztó hír.Nagyon el vagyok keseredve,nagyon sajnálom.Biztos jó ember lehetett,személyesen ugyan nem ismertem csak az irományait amit mindig szivesen olvastam.Hát nagyon sajnálom😞
Tatyla
Nyugodjék békében, hiányozni fog az SG közösségnek 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Nyugodjék békében, hiányozni fog az SG közösségnek 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szegény,hogy várta scorpiot. Nyugodjék Békében!

darkSectorxxx

orichalcos
Ó basszus. 😞 Legyen könnyű neki a föld. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

n000rbi
Természetes halál, ennyi nyilvános 😞(((

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Slick-et nem így ismerem, hogy viccelne, sajnos.

orichalcos
Nyilván nem, csak hirtelen jött és WTF?? Tudja valaki mi történt?

n000rbi
Ilyesmivel még itt sg-n se viccelünk.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

orichalcos
Ez most komoly??

darkSectorxxx
Igen sokan írtunk neki, másik topikban.
Ha ez igaz, akkor az nagyon szörnyű hír.
Rettetnő rendes srác volt szerintem, én bírtam nagyon. nagyon fura lesz nélküle (is) az sg szerintem.

Hát nehéz bármit is mondani....
Mindig szomorú dolog, hallani 1-1 rendszeres sg fórumozóról, ha történik valami.....

Nyugodjék békében! <#sir>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 21:48:34

sracok...
Totti a hetvegen elhunyt. sajnos nem vicc.
(ma van a szülinapja)

Harlekin
Igen!
Harlekin
Nincsenek elvonási tünetek.... Csak szimplán nincs 2 hete boxom!
Azért adtam el, mert inkább le se írom mennyiért ment el, mivel úgyse hiszitek el! Nagyon nagyon nagyon jól!
Február óta konkrétan nulla időm van (meló hely rengeteg túlóra, meg mellette 2 lakást "építettem" meg 1 et felújítottam) Pont most végeztem az utolsó zuhany kabin szilózással... Kedden jön az albérlő
így csak lopott percek jutottak boxozni. Mivel a kicsi szabadidőt másra fordítottam...

Tehát minden az ÉN döntésem mire mit baszok el.... 30 000 forintot elbaszok 3-4 óra alatt a jet skizésnél vagy 1 kisebb hétvégi motorozásnál...Így 30000+t kiadni olyanért ami hosszú időre marad számomra simán belefér....De ez is csak a legutolsó lépés lesz és mostani infó szerint jut nekem a 164 ezres boxból máshonnan....

Ugyan már dehogy haragszok én meg ilyenért....Már csak azért se mivel ezeket az infókat senki nem tudja és ezek is csak a töredéke ami befolyásolják a döntéseimet...<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 19:49:24
elvonasi tunetek? nem akarok rosszindulatunak tunni, meg tenyleg a te penzed, de nekem "volt annyi eszem" hogy nem adom el addig a boxot mig nem jon meg az uj. tudvalevo hogy nem biztos hogy hozzajutok a launch-kor. sot, egyre jobban ugy erzem hogy nem jutok majd hozza. persze igy bukok valamennyit biztos hogyha utana adom el, de biztosan nem 30000-ret. ugyanigy tett a haverom is, o is elorendelo. kemenynek hat a kritika de ne hari, birlak, eddig is birtalak. plane a harlekin-darksector osszecsapasokat. 😊
orichalcos
Ez a KonzolKirály lesz ugye? (név alapján úgy emlékszem ők azok) Nevetséges.

Harlekin
2 hete nincs boxom...
Hat en inkabb varnak mint hogy tobb, mint 30000Ft-ert vegyem meg csak azert hogy minnel elobb meglegyen...
Harlekin
"Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?"

Még szép...Ahogy kikerült 3 helyen rendeltem elő!! Remélem jut!

"Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog."

Ez rajtuk kívül SENKIT NEM ÉRDEKEL. Oldják meg!!! Tisztába kellett lenniük, hogy mekkora igény van rá!!! Amazonon 3 másodperc alatt elfogyott az előrendelési lehetőségés nem 1000 darabról beszélünk... Akkor mi nem volt tiszta mi gátolta őket a gyártás megoldásában...Tegyük hozzá, lényegesen bonyolultabb perifériákat sokkal nagyobb szériába is képes más cég gyártani, gyártatni.
Ez semmi más csak a töketlen óvatoskodás MS részéről pont úgy mint ahogy tették one megjelenésnél...Ráadásul most tiszta pályán indulna nincs konkurencia megjelenés így aki akar újat nem kell agyalnia....Lehet ezt taglalni, de ez van... Rengetegen vesznek úgy konzolt ,hogy semmi nem érdekli őket nem nézik a számokat hisz nincs mihez hasonlítani.....Ha van egy időbe 2 hasonló megjelenés más a helyzet, de itt most erről szó nincs....
Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?

Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog.

Mondjuk a hiány jót tesz a marketingnek (hírértéke van ami a keresletet növelheti - lásd Switch/nes mini), de karácsonyról nem hiszem hogy le szeretne csúszni az MS. Reméljük a legjobbakat.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Harlekin
A pc az pc...
Számomra otthon a PC excel kezelésre van, hogy a számlákat kezeljem meg a Sony Vegasal a hétvégi jet-ski meg motoros videókat össze vágjam meg hasonló amire egy pc való!Eszembe nem jutna PC-n játszani!!!
A konzolok meg konzolok és itt a többes szám a lényeg! És az, hogy ezek játékra lettek kitalálva<#kacsint>
És akár mosógépen is lehetne játszani ezt, de PS4 en akkor se ezért semmi valótlant nem állít a kép...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 07:35:17
Kongy
Mondjuk PC-n akit érdekelt már unásig nyomhatta... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Na friss dolog!!!
Jönnek a jó hírek....

"Tisztelt Előrendelőnk!
Azért írunk neked mert az Xbox One X-re volt előrendelésed webshopunkban, de sajnos egyik magyar forgalmazó sem tud készletet biztosítani számunkra. Ezért mi mindent elkövettünk és külföldről sikerült mindösszesen 10 db Xbox One X Project Scorpio kiadást rendelnünk.
A termék ára 189.990 Ft lenne.
Elnézést az esetleges kellemetlenségért és várjuk mihamarabbi vissza jelzésedet, hogy ezen az áron a limitált gép csomag érdekel-e.

Üdvözlettel,
Halász Pál üzletvezető