XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy ameddig a számlámat csinálták 1 anyuka volt bent meg egy srác x et venni azt szegényeket rendesen letörték hogy kb 2 hét múlva lesz, mert minden előrendelőt se tudnak kiszolgálni!!!
És ott mondták az eladók, hogy megállás nélkül csöng a telefon és keresik!!!
No mindegy, jó játékot azért hozzá.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...de hát ilyet nem akar az MS 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.07. 11:13:00
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerettem mindig olvasni az írásait.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Milyen jo lenne, ha itt lenne es istenitene az Ubisoftot! Mi meg vitazhatnank vele rola! 😞
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem van 1 fölös szerintem ha csak simát tudtál...
Szomorú vége lesz a pronak!<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 08:23:04
Adversus solem ne loquitor
De....!
Személyes átvétel van, azaz én megyek érte és azt garantáltan tudom mondani, hogy nálam nem fog össze jönni!
Próbálkoztak páran már az évek során hasonló dolgokkal vesztükre!<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.07. 06:21:18
AC😮rigins nekem is kell!
Amúgy tavaly volt a Fifa 17 PS3-4-re pofátlanul olcsón, de valszeg PC külső raktárból, ha normál módon akarod megvenni.
Home-olással alakulhat úgy, hogy konzolon olcsóbb....
#171617.
Mire gondolsz, hogy óvatosan a drágával? a használt piac miatt? Most attól eltekintenék.
Sima Xbox-ot is vehetsz 40k-50k-ért használtan.
Aki nem szimulátorozik? Minden játék van PC-X-re, vagyis nincs eltérés játékokban (nagyságrendileg nincs, persze akad 2-3 cím azért) , ha AAA szinten nézem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 20:55:08
PS4 ami AAA kategóriában van otthon. PC-n 1-2 címet kivéve, ami ex, az jobbára indie fejlesztés inkább....Xbox meg egy nagyon jó alternatíva, arra, amit a ps4 nem tud, a pc meg drágán.....
Megérte ezt a 2 hetet box nélkül tölteni!!!Így most nagyon várom főleg AC O behúzva és ezt egyből ezen tolom!!!!
<#vigyor>#vigyor>
Fifa 18 legolcsóbban hol van?
Azt azonnal meg kell vennem😊
Itt meg semmit.
De ezt nem az új Xbox rovására írom mert evidens,hogy ha tehetik piacra dobják az új cuccost itt máshol van a probléma.
És teljesen mindegy milyen platform.
Pc-n meg minden Ex.Early acces.Hurrá😊)
Jön, TÖK PONT VÉLETLEN egér+bill támogatás....
És egy nagyon olcsó 4k pc-ről beszélünk (szerintem a MS is ebben gondolkodott) ....akit eddig pc-n is csak a játék érdekelte és szeretne optimalizáltabbakat, szerintem futni fog érte a boltba. Multiplatform címekből még mindig több van mint exclusive-okból bármilyen gépre, vagyis lesz mit játszani, közönsége is lesz.
Akkora problémát én most így nem látok ebben. 😊
Jók az exclusive dolgok, de valljuk be, abban igazság van, hogy a játékosok nagy része mindig a multiplatform címekben van jelen nagyobb számban illetve gyakrabban.
Ezt nem feltétlen butaság kihasználni, mert azt tuti nem fogja a MS már megoldani, hogy a 20 exclusive játékra válaszoljanak valamit, mert azt nem lehet csak úgy előrántani zsebből pikk-pakk, ebben viszont egyedül lépnek pályára....nincs rivális, a Sony-nak meg az exclusive-ok miatt van azon a téren előnyük, mert abban a ligában nem kell versenyezni....
Szerintem ez lesz, 2 külön utat járnak be, vagyis már 3-at, ha a 3 konzolt nézem, a Nintendo is már régóta megy egy úton, most meg a Sony és Microsoft "vált ketté", ami nem feltétlen egy rossz döntés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 20:41:38
Azt viszont elhiszem, hogy a pc-s max minőséget képviseli a gép, hiszen pont erre tervezték, ebben semmi meglepő nem lenne.
De kipróbálták!Ahha.Milyen ég és föld meg hasonlítgatják PC-hez.1-2 szimes meg VR-es PC-s ezt megnézné és körberöhög mindent.
Tudjuk már helyén kezelni a dolgokat..
Nyugodjon békében.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Úgyhogy kerül majd 80ezerbe X és használom elite joy-al😄
Na valahogy így.
Ja és köszi!!
1-2 év múlva ebből a 100k-ból ugyanúgy veheted majd az X-et.... <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 18:36:23
Tényleg úgy volt,hogy behúzom új X-et de mégse tettem.
Régi vágyam volt már egy Elite gép+kontroller ÉS 100ezer a zsebembe maradt😮
Nyugodj békében Totti! 😞
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Írj még kérlek a témában.
Szerdára szabit vettem ki!!!!!
Este szerintem már jönnek a valós felhasználó infók, meg kezdetét veszi a sötét oldal irigy gyógyegerek fikaáradata....Hogy jót lehessen rajtuk röhögni....<#nevetes1>#nevetes1>
Nyugodj békében Totti!
gamertag: kenobita
Egy összehasonlítás alapján ugyanezt a teljesítményt egy pc viszonylatban 1000 dollárból hozták ki. Ami alsó hangon a 2x-ese.
Biztos hogy a gyakorlatban nem annyit ér, mert az én gépemben is 40k-s gpu van és még az 1080p-vel is hadilábon áll sokszor. 😊