176776
banner
  • arty
    mennyibe kerül a pass, ha lejárt a próbahónap, amit a játékhoz kapsz?
    a gold ingyen van?
    naugye :P
    tehát ha CSAK a kalózosmultit nyomod, kissé drága a bónos f2p verza, hosszabb távon :P

szeretnéd, ha minden jobban futna X-en.... :) persze logukus lenne, de... az van, amit írtam: azért a 16db eladott XOX-ért nem fognak órákat se tökölni a portolással/paraméterezéssel.... ;) (ha van erőd, nézegess DF videókat. hint: az erő nem minden, a játékfejlesztőnek is van beleszólása :( ;) )

a sonytól is a hányinger kerülget a pró miatt. ámblokk a genközepi konzolápréd miatt. viszont ők a vr gépigényével eléggé tökönlőtték magukat, érthetőbb volt a lépés. MS simán csak elbarmolta a bónt a 2013-as induláskor, ergo a hibájukat te fizeted ki (ha akarod)

sztórban 20k a gold, szal nem 60at fizetsz valóban - jóval többet :D
  • arty
    én most h visszakompatibilis lett a splinter cell conviction, megvettem és újrajátszom one-on (pécén anno megvolt)
    megvan ennek is a hangulata, pláne h ez a cím látványilag is teljesen korrekt, a mai napig....
  • Harlekin
    De jelen helyzet hála istennek totál ellenkező azzal amiket te vagy ti prognosztizáltok 5 éve!!!
    Így én még vagy 5 évig kényelmesen nyugodtan hátradőlve mosolygok szokás szerint ezen.... Ha nem baj!
  • Harlekin
    60$ többszörösét? jóóóóvan

ergo te esetleg fosportot kapsz konkrétan x en jelenleg MINDEN jobban fut mint ps 4 pron!!!

viszont itt tőled ezért a gen "közepén" beszedtek száz rugót...

AHHA értem.... A sonynak a gen negyedénél ugyan ez tök normális volt!

pass és gold képében a normál 60$ többszörösét kifizeted majd

tehát akkor az egyszer 60 dolcsis játékér minden alkalommal 60 dolcsis goldot fizetek majd ki. Konkrétan ti ezt így értelmezitek mindig.....

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.02.17. 13:21:55
  • arty
    amíg vergődik és küzd a vásárlóért a konzolgyáros, az valóban jó és kényelmes neked, nekem!

viszont a rossz(abb) gépeladások gyengébb játékeladási volument is jelentenek, így fordulhat elő, hogy mondjuk péesre veszik a játékosok adott cím nagyrészét, ergo te esetleg fosportot kapsz (mert kit érdekel az elhanyagolható bevételt hozó xbox/pc verzió?)...

nyilván a XOX ezen részben segít (megoldja erőből), viszont itt tőled ezért a gen "közepén" beszedtek száz rugót... pláne ne is érvelj a game-as-service kreténség egyik csúcsaként ingyé' érkező multionly n. szemétért, amiért pass és gold képében a normál 60$ többszörösét kifizeted majd :)
  • Harlekin
    Ez a kacatokkal van tele dolog személyes...Mivel másnak meg más a véleménye... Jól működik a dolog hiszen használják az emberek! De első sorban ez egyről szól, hogy van létezik pont úgy mint EA acces! Itt így lehetőséged van arra, hogy használd ha akarod nem úgy mint a másik oldalon, mivel ott konkrétan SEMMI nincs!

Ez a vannak akik megengedhetik dolog... Én is megengedhetem magamnak, hogy akár 3 PS 4 itt álljon anélkül, hogy megélhetési gondjaim legyenek utána.... De nem kell....
    Miért? Mert MINDEN haverom Boxon van! 10 éve boxozok és akik napi szinten a 10 év alatt barát volt az most is itt van egy se ment át a ps re....Tehát az hogy kinek mi és hova kicsit se mérvadó....

Ez hogy a játékaim. hu halászni kell meg szintén semmi...
    Itt nagyon pörög a digit játék hiszen tökéletes a homeolás a mai napig amihez hasonló ugye ott a túloldalon haldoklik és tökéletesen működik a másik storban való vásárlás egy ugyan azon profilon és lehetne sorolni a további előnyöket...
    De lényegtelen is minden....

Hiszen most is mi történik?

Xbox topikba beírok valamit erre 3 hozzászólás érkezik ahol lehúzva van az xbox és méltatva van a ps...
    Na pontosan ezért kerüli mindenki az SG-t !
  • Harlekin
    Na akkor ezzel gyorsan meg is válaszoltad a dolgot! Mivel xbox részleg jövedelmező! Így továbbra se fenyegeti az a bizonyos roló!
  • rastaman
    nem haldoklik a topik, csak a semmiről minek beszélni?

fun fact:
    talán december óta (?) nálam ismét a 360 pörög elsődlegesen, a meglévő régi játékaimat akarom kimaxolni. most épp a mass effect 1 100%-ra gyúrok, utána jöhet majd a me2, me3, mafia 2, gta: san andreas, gta v, ...
  • Rage47
    láthattuk MS-nál, hogy szó nélkül lehúzzák a rolót, ha nem jövedelmező egy részleg - lásd Windows Phone
  • GOTY
    Senki nem mondta, hogy a végét járja. Nyilván nem járja egy cég se a végét, ha 20 millióan vesznek a termékéből.

A Game Pass okos húzás, de azért valljuk be, hogy nagyrészt kacatokkal van tele. Az is jó húzás, hogy a first party címeket beteszik ebbe. A gond ott kezdődik, hogy gyakorlatilag nincs first party címük. Egy se.

Ott a szép és erős konzol, de a felhasználók nagy része úgy érzi, hogy teljesen felesleges megvenni, mert nincs miért. Multiplatform címet lenyomja PS4-en, sokkal nagyobb a közösség ott, mint X-en, minden haverja PS4-en tolja, stb.

Vannak, akik megengedhetik, hogy két konzolt is fenntartsanak, szerencsére ezzel én is így vagyok. Amióta az X-et megvettem, GP-os címeket próbáltam ki, meg EA Accesst, és ezen kívül a LiS-t toltam végig. Egyetlen más játékot sem.

Felmegyek a jatekaim.hu-ra, a legtöbb multiplatform cím PS4-en van, Xbox-ra néha halászni kell őket. El vagyok maradva a PS4-es címekben, VR-ról ne is beszéljünk, egy hónapja nem vettem elő, mert a lemaradásom pótoltam be.

Twitch-en streamelni se lehet azon a szaron rendesen, mert a HUD-ot pont rábassza a feliratra a képernyő aljára, nem képesek úgy elrejteni, mint a PS4-en.

Nem járják a végét, csak kevés argumentumot tudnak felmutatni a játékosbázisuk növelésére/megtartására.
  • Harlekin
    Ezek az eladások meg az MS en kívül senkit nem kell, hogy érdekeljenek.... Miért kellene nekem azzal foglalkozni, hogy mekkora nyereséget könyvel majd el év végén! Sőt nekem és itt a NEKEM en van hangsúly!!! Csak kimondottan jó, ha fut a pénze után mivel próbálkozik mindig mindennel, hogy új userhez jusson és ez által kedvez nekem is...

Példa
    Tegnap vettem sea of thieves kontrollert és volt benne egy dlc valami cucc meg gold ,meg game pass! Ami ugye azért érdekes, mert egy majd megjelenő játékhoz kiadott eszközzel, konkrétan hozzá juttatnak a játék használatához!. Hiszen megjelenés napján bekerül a játék a game pass ba (ezt már most tudni lehet) és ugye egy masszív multis játékról beszélünk.... game pass+ gold minden adott plusz egy ajándék!
    Tehát engem mint felhasználót cseppet se érdekel mennyi és milyen gépet adnak el és a legtöbb felhasználót pontosan ugyan így nem érdekli....
    Van az a pár ember aki 5 éve temeti boxot meg ms-t! Minden MS mozdulásra jön, hogy na itt elásta magát, itt vége ennyi volt....és 5 éve nem úgy tűnik, hogy vége lenne hiszen kínt van a legerősebb konzol ami MS-é... És rendszerességgel jönnek a frissítések a játékokba az Enhanced X "faktorral" Pont úgy fest a helyzet mint aki a végét járná....
  • arty
    kétségtelen, hogy az esgés box topiknak "vége", de az is beszédes, hogy a one kezd a 360as korabeli eladások alá bukni .... ami nem tragédia, de eddig a one az ms legsikeresebb konzoljának számított! tehát a "régi idők" a one-al tuti nem jönnek már vissza...
  • Harlekin
    Ez sajnos inkább kiválóan mutatja, hogy mekkora népszerűségnem örvend az SG!

Csak érdekesség ként!
    Tegnap a 30000-es xbox one FB csoport 112 új taggal bővült és született cirka 250 poszt meg 4500 hsz!
    És van még számtalan másik fórum ahol napi szinten van élet ráadásul tele olyanokkal akik régen itt voltak!.....
  • faceattacker
    Hellló! Ebben tud valaki segíteni nekem?
    "Megvettem a gyerkőcnek a Just Sing játékot XBOX-ra, de a telepítés után csatlakozni szeretne a szerverhez ami 18%-on megáll. Többszöri újraindítás, hálózat ellenőrzése után sincs változás. Ennek mi lehet az oka? Szerverprobléma, csatlakozásprobléma vagy a konzollal, netalán a játékkal van gond? Egyenlőre így használhatatlan sajnos. Köszönöm az infókat előre is! "
  • GOTY
    Kiválóan mutatja, hogy az Xbox hol tart ebben a generációban...
  • gibson9
    Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
  • arty
    ugyan az a szürkebolt, mint a g2a. tehát lehet h letiltják a kulcsot, amit vettél. (hogy ez live esetén mit jelentene, franc tudja - pl steamen leveszik az accodról a játékot)
  • barmi
    Ezek mindegyikével tudsz játszani pc-n és boxon is : Lista

Más megoldás jelenleg nem nagyon van.
  • Gyuszopapa

A G2A-val sincs semmi baj.Ott veszem az előfizetést mindig.
  • rastaman
    3 éve onnan veszem az éves goldokat, eddig soha nem volt gondom.
  • darkSectorxxx #172533
    Csak a frendsájz. :D
  • darkSectorxxx #172532
    Én nem csalódtam eddig. :)
  • Rage47
    nekem minden játékom ment eddig, steames vagy xboxos is
  • gibson9
    A cdkeys mennyire megbízható oldal? Teljesen legális, vagy olyan mint a g2a és nem érdemes fő profilra beírni az onnan kapott kódot?
  • Zozo76
    mi a fasz van, leallt a forum?
  • faceattacker
    Sziasztok! Megvettem a gyerkőcnek a Just Sing játékot XBOX-ra, de a telepítés után csatlakozni szeretne a szerverhez ami 18%-on megáll. Többszöri újraindítás, hálózat ellenőrzése után sincs változás. Ennek mi lehet az oka? Szerverprobléma, csatlakozásprobléma vagy a konzollal, netalán a játékkal van gond? Egyenlőre így használhatatlan sajnos. Köszönöm az infókat előre is!
  • darkSectorxxx #172527
    :)
  • Zozo76
    darksectornak mindegy mekkora a felbontas, csak nyomhassa a gamekat latastol vakulasig... :)
  • darkSectorxxx #172525
    Ja látom elírtam. :D /fail
    Bocs a készülékeim nem kompatibillisek ezzel a technológiával.

Bocs Arty, nem figyeltem hogy én nekem maradt le egy "0". :D
    Azt hittem ONE ércelődés akart lenni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.03. 10:42:29
  • orichalcos
    1080p-ről vagy 108p-ről? :D
  • darkSectorxxx #172523
    Lövök neked képeket ha gondolod. :)
  • arty
    ... pedig a 108p a super nintendónál is homályosabb kép lehet :D
  • darkSectorxxx #172521
    Forza 7 demo-t megnéztem PC-n 108p-ben, hát kezdem sejteni milyen lehet kb xbox x-en...:D
    Nem rossz a 6. rész után. :DDDDD
  • Moby
    Dehát azt ígérted csomó lóvét lehet vele szakítani!
    Most akkor mégsem lehet? Elkezdtem már csinálni. Akkor ne folytassam?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.01. 19:34:16
  • Norbertboy
    Ott a pont!

Ti meg nagyon segítőkészek vagytok, köszönöm!
  • GOTY
    Kicsit igazat kell, hogy adjak neki, még akkor is, ha a kérdése valóban kicsit csacska volt.

No de ha eddig nem volt benne a témában, honnan a viharból kéne tudnia? Olyan ez, mintha nekem kéne tudnom, hogy hányas damillal a legjobb csukát fogni. Fingom sincs.
  • rastaman
    jól van, ne szívd ennyire mellre
  • Kongy
    Tényleg? Hát nekem se azzal telt a gyerekkorom, hogy az xbox előtt ültem, mert pénzünk sem volt rá. Én sem tegnap születtem, hogy már tablettel a kezemben pottyantam ki anyámból.
  • darkSectorxxx #172515
    Szívesen. :)
  • Rage47
    azért ne írd még le magad 41 évesen már :)