176776
banner
  • arty
    régi melóban mindenki csomagja bebukott tavaly, pl (20-30k-60k-s tételek, nem csak telefon!)
    az h neked folyamatosan mákod van, attól még más benyalhatja... sajna. a gift+5$ sz*rt nem ér, sajna. sőt, szerintem mostanra azok a gyanusak, de a kínaiakat nem lehet róla leszoktatni :(
  • n000rbi
  • Harlekin
    Másnak meg keményen MAX 2500 ft !

táp

Kábel

Egyéb szar mint zsugorcső meg a csatik MAX 500 pénz

És 15 perc az ember életéből........ Jah bocs igen meg 1 TORX 10 es csavarhúzó!!! Jah és pici kézügyesség...

Azt hiszem mindent leírtam!

Tehát bolti min 15000 vs 15 perc plusz MAX 2500 ft

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.12. 19:59:40
  • n000rbi
    Akkor ez azt jelenti, hogy másnak is nyúlsz a cégedtől alkatrészeket? Ha nem, akkor csak Neked 190Ft ;) :D
  • Harlekin
    Na a full homemade megoldást választottam!
    Így a teljes költség 190 ft volt! Cégemtől hoztam a kék USB 3 A/B kábelt is, mert sajnáltam 1000 ft-ot kiadni a feketére! A rendes csatikér fizettem 190 ft ot!

Holnap ezeket felrakom a gyakorló csati helyett!!

Ennyi!!!! 15 perc volt az egész! Mindenki nyugodtan neki állhat sima ügy!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.12. 15:44:50
  • Harlekin
    ~500 rendelés környékén vagyok ebay + Ali-n!
    Jött amcsiból is már KTM LC6 motorra fejegység 65000 ft-ér és az se ment be vámra. A kínai meg főleg nem fog.... Homlok rakodóval pakolják a Kínából érkező csomagokat! Szerinted a NAV-nak van erre kapacitása, hogy tételesen átnézze a csomagokat....
    Nem volt még olyan Kínából érkező csomagom amin a max 5 dolláros és gif kombó nál nagyobb összeg vagy konkrét megjelölés szerepelne! Függetlenül értéktől!

Ráadásul aki MOST vesz kinectet az jól jár hiszen azokban benne az adapter... Azoknak kell adapter akik a régi géphez kapot kinectet akarják az s/x hez!

Pl 39999 kinect + adapter! ITT
  • arty
    inkább 15-16k az a shippingel, plusz ez már vámhatár feletti, ergo +27% +2% .... -> ~22k környéke (a posta vámkezelési költségével együtt :D )

nem irigylem, aki mégis venne az S/X gépéhez MOST kinectet....
  • darkSectorxxx #172466
    A plug itt a meló részét takarja. :D
  • darkSectorxxx #172465
    Várom. :)
    Kinect csati a necces.
  • partizan182
    Igazi plug 'n play :P
  • Harlekin
    Beindult....
    Az enyémet hétvégén össze is rakom reményeim szerint!
    A cégemnél most vágtak ki 40 darab Benq monitort selejtbe. 12v 5A-t tud a tápja, így a 12 v os táp INGYÉ van. 900 ft ér vettem 2.5 méteres USB 3.0 ás kábelt!
    Most még rajta vagyok, hogy szerezzek anya kinect csatit aliról, de akkor így sajnos nem lesz kész hétvégén.
    Vagy másik lehetőség, hogy találtam hibás kinectet 2000 ér és akkor annak a kábelét meg csatiját faragom szét és az enyém érintetlen marad. A legrosszabb esetben is akkor 3000- ben megáll a dolog....
    Ha kész rakok ki képet meg videót is talán, hogy müxik!
  • darkSectorxxx #172462
    Na beindult a homemade? :)
    Most jól fogsz kereni ezzel. :D

22k, hogyne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 12:24:11
  • Harlekin
    JÉÉÉÉÉÉÉ újra van raktáron! Azonnal elérhető státuszban!!!! Ki hitte volna!!!
    Xbox one Kinect adapter!
  • Blake6
    Köszi!Szükségem lesz rá.
  • Ludowik
    Külön van sajna csak ha olyan csomagot találsz amiben van.
  • Blake6
    Amúgy most már alapból jár a One S-hez vertikális talapzat,vagy továbbra is külön kell megvenni?
  • darkSectorxxx #172457
    Ha nem akarsz sok játékot tárolni egyidőben akkor nem gond. Később mehet külső usb is rá.
  • Shan
    50-90 gigásak a One játékok. Elég az 500-as vinyó, ha van mellé minimum egy 1 TB-s mobil Hdd. 1 éve kezdem gyűjtögetni a gold játékokat rá, (még nem volt gépem hozzá, csak gold előfizu) plusz megvettem ami érdekelt akciósan. 2 hétig tartott mire letöltődött minden (20-as net), mire lett gép. Be is telt az 500 és az 1tb-s is.
    Pendrive-os butáskodás felesleges...Ha jól tudom mentéseid mennek felhőbe is.
  • Blake6
    Köszi a válasz,szerintem maradok az 500-nál,mivel nagyon kedvező gépcsomag van két üzletben is F.Horizon3-mal + Hot Wheels DLC+ajándék második kontrollerrel(ez érdekelne konkrétan,sajna 1 terrásból nincs olyan csomag ami érdekelne,plusz kontrollert meg nem adnak hozzá ).Ma már nem halmozom annyira a játékokat mint régen,amivel nem játszok vagy kitoltam azt már le szoktam törölni.Ráadásul kevesebb cím érdekel manapság,max. 5-6 ebben az évben.
  • Ludowik
    Szerintem nyugodtan vegyed én is vaciláltam de elég az 500as.androméda conan forza7 minecraft és ennyi. A gyerkőcök és mi is elvagyunk ennyivel.Nekem ott az asztali gép azon viszem az én játékaimat,de ott 1t a vinyó és pontegnap néztem ott is 200gb nál tartok.Nem kell több,szerintem.
  • Kongy
    Szerintem soha sem érte meg 500GB-os Xboxot vagy akár PS4-et venni, mikor 50-80-100 gigás játékok korában élünk. :)
  • Blake6
    Sziasztok!Még csak most állok Xbox One S vásárlás előtt,mivel most nagyon jó akciós gépcsomagokat dobálnak.A kérdésem az lenne,hogy érdemes-e még 500GB-os gépet venni,vagy most már illik legalább 1TB-ost beszerezni?Mert ma már nem halmoznám annyira a játékokat rajta,mint anno a 360-ra(bár ezen is nagyon jól tudtam gazdálkodni a tárhellyel).
    A másik naív kérdésem az lenne,hogy pendrive-ot(és mekkorát) lehet-e rádugni és arra menteni játékállásokat,mint ahogy tettem anno 360-ra?(bár ma már inkább felhőzök,de azért még ragaszkodok a "fizikai" tárhelyekhez is).
  • Harlekin
    Mit kell ezen elhinni vagy nem elhinni!
    Ez egy szimpla infó amit adtak ennyi....
    És függetlenül ettől a hinni vagy nem hinni infótól, aki használni akarja a meglévő kinectet Kinect csatlakozó nélküli boxon (slim, S, X) az tudja!
    Hiszen ott a megoldás lentebb és mind a 2 megoldás olcsóbb mint az eredeti MS féle adapteres megoldás....

Én eddig mindig pozitívan jöttem ki a dologból náluk.
    Speciel a 2 éves fekete kontrolleremet 2x cserélték gariba,
    Egyszer a box garanciára, másodszor a kinect garira! És ugyan így a Camo controlleremet...
    Ha szeretnéd berakom a hibajegyeket!
    JAAA és a 2. már Garanciai időn túl történt így is!!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.08. 10:25:02
  • n000rbi
    Te mindent elhiszel az MS supportnak? :D
  • Harlekin
    Mindentől függetlenül!

Amúgy beszéltem ma supportal!
    Ott kérdéseimre, hogy miért nem lehet adaptert kapni ezeket a válaszokat kaptam...

Tudnak róla, hogy készlet hiány van!
    Sajnos nem készültek fel, hogy ennyien lecserélik meglévő kinect eszközű gépeiket X-re ezért fogytak ki a készletek!

Kérdésem akkor már nem is lesz, ha már leálltak a gyártással?
    Nincs ilyen információ, hogy nem lesz a továbbiakban a partnereknél elérhető készlet! Azon vannak, hogy újra mindenhol elérhető legyen a termék!

Feladtam panaszra azért! Hátha megszán MS mint ahogy szokott és ad valami ajándékot!
  • Harlekin
    Kinect adapter eladó!
    Ha valaki nem akar otthon barkácsolni! 14000
    Ha valaki van olyan bátor min én, mert én homemade oldom meg akkor itt a segédlet!

Sima egyszerű usb 3 csatlakozás plusz 12 voltos táp támogatással!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.08. 09:59:44
  • arty
    jah, elsőre, amíg nem tudták milyen :)) (tippre)
    másodjára (one, kötelező kiegként) rühellte az emberek nagyrésze - igen, valszeg azért, mert 150k-t a hc adott ki a gépért, annak meg púp volt a hátára....

én is az utálkozók közt voltam, holott az már a 360as kinekt tesztemkor kiderült, hogy ígéretes a cucc (csak az akkori megvalósítás silány volt, még az akkor kiskölkömet is halálba frusztrálta, hogy lagos és nem jól "olvassa" a mozgását)
    one mellé vettem is egyet, az érzékelés minőségével teljesen elégedett vagyok, ellenben ezúttal a játékkínálat nem nőtt fel a hardverhez... mondhatni, a címek érdeklődés hiányában elmaradtak :D (-> rosszul fogyó one, kevés potenciális kinekt/vevő)

ez utóbbiról az ms tehet, tök sztenderd náluk sajna az elmult években, hogy simán hátbaszúrják a vásárlóikat, dobják az eladott termék hosszú távú támogatását :( számok nélkül nehéz ítélkezni, de pl a sony vr is szarul indult, mára ellenben alakul a kontent... pedig a japók is feladhatták volna 1 év után ... (miközben a konzol mellett vr kiegből jóval kevesebb lett 1 év után, mint kinektből anno...)
  • partizan182
    Tömegek imádták a Kinektet nem? Még 360-on, vitték mint a cukrot, rekorder volt.

Aki utálta from minute 0 az a HC gamer réteg.
  • arty
    jogos a két pont, kinect sports rivals van one-ra :)
    ... és mellé a két cím amit írtam, hogy még érdemes beszerezni!

11 évesnek már talán nem jó, de a 6 éves fiam a Squid Hero-val is elvolt.
    Én magam pedig a Blue Estate-el nyomtam kicsit - sajna ott kellett a kezembe egy műanyag, játékfegyver is, mert az ujjammal nem volt nagy feeling lőni :D
  • Hay #172444
    A kinect adventures sajna 360-as. Ha jól sejtem, csak ezek vannak one-ra (s-re): https://www.xbox.com/hu-HU/games/xbox-one?xr=shellnav
    Meg a táncosok.
    Utoljára szerkesztette: Hay, 2018.01.07. 19:07:53
  • arty
    ezeket még szerezd be:
    fruit ninja kinect
    kung-fu for kinect
    kinect adventures
    +
    évente az aktuális just dance... és sajna ennyi :(

ráadásul már az adaptert se gyártják, ami egyébként is száni áron ment (X és S modellekhez KELL!), szal ez óriási gameover és a kinektvevők megszopatása, de ezvan, a tömegnek nem kellett (teljesen érthetően)
  • arty
    tehát a forzának nem azért KELLETT jónak lennie, hogy a granturismot ellensúlyozza?
    a forza5 nem azért lett nyitócím, hogy a 1080/60at példázhassa az MS?

de, nagyonis a stratégia része sok exklu/1stparty cucc. persze a jelentőségük mára lehet h nem akkora, mint régen, de azért van (valamicske)
  • Ludowik
    Akkor egyértelműen a logitech bár van lehetőség még számos.Még ezt érzem maximum egy konzolhoz bevállalhatónakt300rs gt
  • Snexi
    nem nekem kell, én csak segíteni próbálok a legjobbat kiválasztani. Szerintem a 100 ezer forint körül van a plafon.
  • Ludowik
    LG G920
    Tm TMX
  • Ludowik
    Mennyi pénzed van rá? Egyik
    Másik
  • darkSectorxxx #172437
    Akkor átveretek. :D
  • darkSectorxxx #172436
    Te tudod erre a választ. :D
  • Harlekin
    Mi ebbe a lol???? A telefonom vezeték nélküli töltője is ennyi volt.Pedig az egy jóval gyakoribb eszköz mint a kinect!
    Ráadásul, ha már nem lehet kapni az eredetit akkor a Kínaiak akik eddig is gyártották az "eredeti" kinect adaptert majd átállnak a Kenect adapterre!Mint ahogy hasonlóan ezt teszik mindennel és 5. áron adják majd...
  • Harlekin
    Magyarázd el, hogy ennek a semmit nem mondó posztnak, mi az a legkisebb része ami bár mi érdemleges információt tartalmaz?

Mert ez itt konkrétan egy 7 ismeretlenes egyenletnek tűnik!!!
    Tehát
    ????? ez a huhuhu talán majd esetleg megjelenő konzolok(nincs is bejelentve) érinti majd????????? Ha az szinte talán vagy nem??????? Nagy rés????? van erre valahol infó???? Mint most mikor hol??? 2 hónapja van piacon a konzol!!!! ?????? És pont az X nél ki hitte volna más gépeknél nem csak a csúcskategóriás X nél!

Ebből egy épkézláb rész van, hogy a box vezérlőt csúcskategóriásnak méltatják....