176776
banner
  • arty
    "Starting today, four new Xbox 360 titles will be enhanced for Xbox One X, which includes The Witcher 2: Assassins of Kings, Forza Horizon, Fable Anniversary and Crackdown, the newest addition available now in the Xbox One Backward Compatibility library. We’re also excited to release a new graphics setting for enhanced Xbox 360 titles on Xbox One X to give you more control over your gaming experience.

Xbox 360 games that are enhanced for Xbox One X run at a higher resolution and 9X the original pixel count on Xbox One X. The power of Xbox One X enables the Xbox 360 emulator to showcase the very best version of the game possible with the existing assets—all without touching the game code. Today’s additions join the seven previously released Enhanced Xbox 360 titles like Halo 3, Skate 3, and Gears of War 3 for a total of 11 Xbox One X Enhanced Xbox 360 games.

Here is the full list of Xbox 360 games that are in the Xbox One X Enhanced catalog:

Assassin’s Creed
    Crackdown
    Fable Anniversary
    Fallout 3
    Forza Horizon
    Gears of War 3
    Halo 3
    Mirror’s Edge
    Oblivion
    Skate 3
    The Witcher 2: Assassins of Kings"

megnézném a horizont 4k-ban :)

(persze ha lenne értelmes kormánytámogatás one-on a 360as címekben... de nincs, ms elkúrta, használhatatlanul "bugos")
  • Zozo76
    valoszinu ha eleg sok gep kihullik, az ms valtoztat rajta. anno a fat 360-nal is jott mar jo szeria. azert mondom, hogy most igy mar nem vennek egy darabig xox-et. megvarnam mig valami ujabb szeria jonne, vagy elismerne a hibat az ms es tenyleg valtoztatna rajta. oke, a haverommal egyutt rendeltuk be az xox-et, mindketten a scorpio edition-t, es neki vigan megy, es az ove vagy 50x annyit ment mint az enyem, mert o minden nap nyomja, en meg csak hetvegenkent. mondom, ha egyedi lenne a hiba, nem zavarna annyira, de attol azert tobb.

csak az zavar hogy (en mint os xbox-os), arulo lettem. egy mocskos arulo. olyan mint darksector! harlekin kiter a hitebol ha megtudja... :)
  • Seth
    PS4 launch-kor hol volt még a Pro ? :D
  • darkSectorxxx #172591
    Sima vagy prő?
  • Moby
    A PS4 lauchkor a gépek elég komoly százaléka be sem kapcsolt. Nem egy ilyen volt a topikban is (Slické például). És csak azért nem több, mert az hazai rajtra már jó gépek jöttek.
  • darkSectorxxx #172589
    Ja hogy ekkora a zűr már? Hogy jellemzően van ilyen hiba már? Az nem túl jó dolog így fél évvel a megjelenés után!
    Holott még dicsekedtek is a fasza kialakítás miatt, hogy milyen fasza, kompakt a konzol.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 18:20:44
  • darkSectorxxx #172588
    Hát igen, vanna jó dolgok, a Gamepass talán a legjobb, mert elérhető ps-re is. :)
  • Zozo76
    gyerekek, nem sirok, ha esetleg ez jott volna le. elromlott, ez van, barmi elromolhat, es mint eddig is, az ms peldas a javitas teren. de! miutan beszart, felturom a netet, es mit ad isten, tomegevel jonnek le ugyanezzel a hibaval a forumok. koppra pontosan ugyanez a hiba. lehet hogy magyarorszagon en tettem fel videot elosszor ezzel a hibaval, de messze nem az elso mar az enyem. a redditrol az jott le hogy az ms "toketlenkedik" a hibaval kapcsolatban. gondolom betamadtak mar egy paran a supportot miatta. emlekezzetek vissza a hires 3 ledes hibara: az ms sokaig tagadott, elbagatelizalta a hibat, na de amikor a gepek majd 30% kihullott, mar nem volt mit tennie. emlekszem, volt olyan itt az sg-n anno aki 4x kuldte vissza, csak a 4. alkalommal kapott uj gepet. akkor sem biztam benne, be is jott. ahogy beszart a fat, mar meg is vettem a slim 360-at. most kb 3 honapos a gep, nem is csak nalam jelentkezik a hiba (szo szerint tele van a net a E105-os hibaval), en ne haragudjatok, nem bizom benne. ahogy megjavitjak adom el a francba. lehet majd ujra veszek xox-et, DE (!) nem a mostani szeriakbol.

na de amugyis last of us 1/2, az utalt No Man's Sky, meg ez-az ugyis erdekelt volna. hat most legalabb elerheto lesz.
  • gibson9
    360al nem volt nekem se gondom szerencsére, bár hozzáteszem a generáció közepén szálltam be a konzolosdiba. Az a 360asom azóta is hibatlanul működik immáron 8 éve. Persze a jelenlegi generációval nem megy már annyit, de 1-2 havonta előkerül és egy hétig intenzíven pörög (ennek oka hosszú lenne most, de jó munkahely :D)
    Ennek ellenére szeretem az X-et is, és nagyon tetszenek a kezdeményezések amik a jatékosok javát szolgálják (gamepass, ea access, back compatibility és ezen belül is az enhanced 360as játékok) de ezek ellenére valahogy nem áll össze a rendszer.
  • darkSectorxxx #172584
    Ez tény a japók ehhez értenek.
    Lekopogom, azt hittema sima ps4-em beszart, de mint kiderült, eddigiek alapján úgy tűnik inkább technikai problémák lehetttek, rossz hdmi kábel meg esetleg elkopott vinyó.

Bár lekopogom a X360 a 3led után is szép sokáig ment és a mésik gazdája sem panaszkodott eddig.
  • gibson9
    1 hónapja használom a one X-et és már most látom/érzem, hogy sokkal stabilabb és megbízhatóbb gép a ps4 pro. Fel sem sorolom mennyi nyűgje volt ebben a hónapban (prohardveren már megtettem). Ps4 pro-val 1 év alatt semmi gond nem volt, de előtte 2 évig a sima ps4-el sem. Persze biztos én is csak kifogtam a rossz gépet.
  • darkSectorxxx #172582
    Én is megjártam anni a 3led-el, meg elhiszem hogy szar érzés egy amúgy szerintem márkától hogy ilyen nagyon alap hibákat ejtsenek másodszorra is, jellemzően ezek szerint.

De nem feltétlen szabad megítélni ez alapján a konzolt.

persze vegyél pro--t, gratula hozzá, csak mondom, hogy még ne írd le azért a konzolt teljesen, ha amúgy érdekel a tartalom.
  • Zozo76
    meg sikerult elinditani, tobb ujrainditas, "kurvaanyad" jelszo skandalasaval, most azzal jatszom. jovo heten kuldom javitasra. egyebkent meg megrendeltem egy hofeher ps4pro-t, ha szerencsem van pentekre ideer, ha nem akkor sajnos csak hetfon. ez van. egyenlore elhagyom az xbox-os oldalt. az accountom termeszetesen megmarad, mert nem kizart hogy visszaterek, de egy biztos: tobbet nem rendelek elore gepet, rogton a launch-kor. masodszor szoptam be. anno a 3 ledes fat xbox 360-al, most meg az xox-el.
  • arty
    BÁRMI tönkremehet ... lutri. ezt most sajna kifogtad :(
  • mrmilan
    Mi a helyzet a géppel?
  • mrmilan
    Tudtam, hogy nem kell még megvennem, pedig nagyon rajta voltam...
  • Zozo76
    szia! udv a klubban... :)
  • Zozo76
    Tegnap ota nem kapcsoltam be, majd ebed utan meglatom elindul-e. Megcsinaltam a teljes formazast (reset console), ahogy az xbox.com irja, emiatt most a jatekok kulso vinyon vannak. De ahogy a reddit-en olvasom nagy a valoszinusege hogy hdd hiba. Valaki meg olyat is irt hogy o mar cselet par xox-ben vinyot, de azok is rendre meghaltak. Ugy irta hogy valahogy az elektronika nyirja ki. Most a heten nem kuldom vissza mert betegbe vagyok meg es azert elobb-utobb el tudom meg inditani, es akkor gond nelkul megy. Nem akarok gep nelkul maradni. Viszont nagyon elgondolkodtam hogy atmegyek ps4 pro-ra. Sajnos anno az elso 360-am (feher/fat) is 3 ledes lett, megcsinalta az ms, de kitalalhatjatok, utana ujra megdoglott. Akkor vettem egy slim-et, az ocsem ujra megcsinaltatta a gepet, hutes modot is kapott, majd eladtuk, de az uj tulajnal 2 het mulva ujra beszart. Szoval nem hiszek benne hogy jo lesz, mukodni fog, talan hdd csere lesz benne (ha az a baj tenyleg), de hogy tartos nem lesz az hetszentseg. Jovo heten visszakuldom, aztan majd meglatom. De mar 2x szivat meg az ms, kezdem unni. Plane egy 165000Ft-os gepnel...
  • darkSectorxxx #172575
    Részvétem, a jó öreg X360 meg piros ledes volt, fasza.

Ez a Microsoft valahogy mindig belefut ezekbe a dolgokba.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 11:08:22
  • QuippeR
    hasonló problémám van, szerintem a vinyónak annyi, de még nem vittem el szervizeltetni. egyszer újraraktam teljesen a rendszert pendrive-ról, akkor nagyjából egy hétig bírta, de a vége ugyanez lett. annyi, hogy neked még elég gyorsan bejött, nekem volt hogy tíz percig nem adott ki jelet HDMI-n, és azután jött be a zöld töltőképernyő.
  • n000rbi
    Nagyszerű, irány a support :(
  • gibson9
    Csodálatos eszköz
  • Zozo76
  • arty
    pár hete vettem meg a topspin4et ps3ra :D szal ráérek ... (amugy topspin már aligha lesz, de valami teniszjáték készül most)

a one-os kinekt SOKKAL-SOKKAL jobb! sajnos játékból viszont elég kevés van rá... (just dance, pár ügyességi/gyerekjáték, kinect sports, fruitninja2)
    szal csak akkor ajánlom, ha táncolnátok is/elsősorban... csak ott meg a mozgásérzékelés nem számít ANNYIRA :( ;)
  • Zoolee1976
    Szia!Meg Top Spin 5 ha kijön egyszer!:)Esetleg a PES 2018 at ha Xboxon nincs annyi csaló mint pc-n.Amúgy az asszony miatt lett a 360 is mivel Zumbázik itthon kinecttel.Utána kellene járnom hogy mennyivel jobb az One kinectje mint a 360 é és mindez megéri e azt a plusz pénzt!Üdv
  • darkSectorxxx #172568
    Van jó biznisz....ezek csak példák, lehet szemezgetni...:)

PC Xbox

Gears 4
    Forza 6
  • arty
    szebb lett, az biztos.... ;)

szerintem nézz meg 3-4 review-t a '18-as részről ... bár currgen konzolt nem csak az nhl miatt éri meg venni, van ott (itt) sok jóság mellé :)

(de komolyan csak nhl-t nyomsz/nyomnál rajta?)
  • darkSectorxxx #172566
    "Xbox Game Pass - többek között a Rise of the Tomb Raider is bekerül a listába"
  • Zozo76
    tele van a youtube meg a reddit ezzel a startup error hibaval. meg a tokom is... :D
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Xbox 360 ról váltanék sima Xbox onera! Kizárólag az NHL legújabb része miatt.Valakinek van esetleg tapasztalata mennyit javult a játék a 2015 ös legutolsó Xbox 360 kiadás óta?Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Zozo76
    na! szepen, lassan doglik be az alig futott, XBOX ONE X-em? ujabban elegge erdekesen tud neha indulni. az xbox.com szerint reset-eljem az egesz gepet, magyarul epitsem ujra a rendszert rajta. megtortent, kimasoltam kulso vinyora a jatekokat, appokat, aztan reset system. hat, nem lett jobb. a faszom sem fogja allandoan resetelgetni a konzolt... erdekes viszont ha elindul egyebkent akkor gond nelkul fut minden. ez az allapot azota all fent, mikor az utolso frissitest nem birta megcsinalni csak harmadszorra. allandoan leallt a frissites a vege elott. aztan harmadszorra mar sikerult frissiteni a konzolt. azota indul idonkent igy. sztem elobb utobb beszarik benne valami.

itt latszik hogy az also reszen sem egeszen stimmel valami. elmosodott akarmi lehet ott...

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.02.23. 10:53:08
  • gibson9
    Pörög a topic
  • gibson9
    Az miért van, hogy a ready to install menüben nincs benne minden játékom ami megvan és benne is van bc-ben? Magyar profilom van és mindig is az volt.
  • tothaattii
    lejárt a Gold-om, ha láttok valahol beakciózva szóljatok, KÖSZI :)
  • darkSectorxxx #172559
    Lemaradt hogy ZAVVI-n és csak ma
  • darkSectorxxx #172558
    Forza 7 - ~10600ft / 30
  • GOTY
    Kár ezen vitatkozni, a tények makacs dolgok.

Az Xbox jövedelmező. A PS meg négyszer annyira. A PS tele van exkluzívokkal, X-en van kb. kettő cím, a csőben meg van egy multi only fos. A PS-nek jóval nagyobb a játékosbázisa, de az X-nek is megvan a magáé. Kár ezt magyarázni, a hülye is látja, hogy a PS sokkal sikeresebb platform ebben a generációban, sokkal masszívabb játékeladásokkal. Konzolok esetén a siker fokmérője szerintem ez. Mi más is lenne?

Nem véletlen, hogy a Microsoft vagy 2 éve abbahagyta az eladási adatok nyilvánossá tételét.

Harlekin, szerinted, ha most az X vezetne annyira, mint a PS, a Microsoft nem habzó szájjal döngetné minden hónapban a mellkasát, és tenné közzé az eladási adatokat?

Én megértem, hogy nálad érzelmi kérdés az Xbox, van ilyen. De azért az értelmet nem kéne ennek felülírnia.
  • arty
    ezeket a multionly cuccokat évekig szokták játszogatni a fanok, szal a 7-8 hónap után nettó veszteség a pass - nem erre van, lássuk be :)

tudom, hogy boldogan fizettél vicces összeget a kötelezőkinektes retekért is (ami a one volt induláskor), sőt mentél volna te még ez alá is simán - hazsoltad volna a vásárlószopató always onlinet és társait :) te ilyen vagy, észnélkül, neki a falnak, kitérdekel.
    szerencsédre(!) a birkainvázió elmaradt, az ms a megérdemelt "bukót" kapta.

én 1x végignéztem a df analíziseket, biztosan nem megyek rajtuk ujra végig :) nem egy játéknál volt szar(abb) a frém a natív 4k-hoz ragaszkodás miatt - természetesen általánosságban az X-en fut minden a legjobban, legszebben a konzolok közül. ez nem kérdés!

(szerintem storebol max ilyen párhónaposokat vesznek eleinte a hozzánemértők, ép elmével évest, megújulót remélem senki - felháborító az árazás :( )
  • darkSectorxxx #172555
    Belefutottam egy ilyen hírbe:

"Hamarosan jön a 1440p támogatás Xbox One S-re és Xbox One X-re"

S-re minek is? :D
  • Harlekin
    Goldom 10 éve van.
    A game pass 2500 tehát, ha CSAk erre az egy játékra lebontom akkor is 8 HÓNAPIG játszhat vele valaki egy teljes játék áráért!!! És ugye nem egy játék van ott...

De megnyugtatásodra mondom már rég megvettem a játékot, hiszen ez sose volt kérdés hogy nekem kell !
    Tehát továbbra is marad, hogy ha valaki vesz egy kontrollert játszhat egy 20000 forintos játékkal és ha megtetszik neki megveheti...

"ergo a hibájukat te fizeted ki (ha akarod)"
    És boldogan kifizetem sőt remélem 2 év múlva jön egy újabb amit ha kell már ma előrendelek...És vagyunk még páran így!!!

"szeretnéd, ha minden jobban futna X-en.... :) persze logukus lenne, de... az van, amit írtam: azért a 16db eladott XOX-ért nem fognak órákat se tökölni a portolással/paraméterezéssel.... ;) (ha van erőd, nézegess DF videókat. hint: az erő nem minden, a játékfejlesztőnek is van beleszólása :( ;) )"

Rakj be párat! Majd utána lesz erőm berakni 10x annyit, ahol megcáfolom!!!

Nem tudom... Van itt olyan aki a storbol veszi, ráadásul a Magyarból a goldot, de ha igen akkor az meg is érdemli, hogy annyit fizet érte....Ehhez meg csak ennyit....