XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vettem egy slim 250gigás 360-at és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet ezt összekötni házimozival? Ha a composit AV kábelt bedugom az blokkolja a HDMI bemenetet. Most lehet hogy én vagyok a hülye de amikor elite-m volt akkor nem volt ilyen gondom..
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nem azért van benne az autó hogy a városba "csak úgy" kocsikázz hanem,hogy A-ból B-be eljuss.És erre tényleg tökéletesen megfelel.
Miért?
Mert a lényeg hogy gyorsan eljuss és igen ebbe ezt megteheted nyélen autózhatsz leszarva minden útpadkát minden táblát gyalogost másik 60 autót és minden úgymond fizikát amivel amúgy 3 méterenként tennéd tetõre pörögve a verdát és azt a 800 méteres szakaszt 20x több idõ alatt tennéd meg.
De lehet rajta fanyalogni...<#kacsint>#kacsint>
Csomot kell autozni minek hisz ott a taxi benne 310 ér oda visz ahova akarod 4.óra után szinte csak azt használtam.Autót meg csak ahol a küldetésekbe kellett.Kiváncsi lennék amikor éjszaka szakadt az esõ és kb 40 motorost kell az ablakból kihajolva lelõni akkor mennyire vennénk hasznát a z általatok igényelt autó viselkedésnek.<#kacsint>#kacsint>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a sandboxba, amiben csomot kell autozni? ne õrjíts már meg te is ... 😄
Forza.
Steel Battalionon már túl vagyok.Egész jó móka még a kinectes része is,bár ott volt némi anyázás néha.Aki kitalálta,hogy 1 ugyan azon a kezelõ panelon legyen a géptest füstmentesítési venti kapcsoló és az önmegsemmisítõ gomb az elmehetne a picsába.Bekapsz valami nagy találatot üvöltenek hogy füstvan,mert ugye "nemlátod" rendszerint a célzáson vagy azaz a periszkópon mire elhajolsz már 1 nagy fehér masza terjeng körülötted.Nyúlsz jobra magadra húzod a panelt.Namost ott jobb oldalon van a vent amit le kell húzni,de ha elbaszod akkor a megsemmisítõ gomb fedelét nyitja fel elkapod a kezed és újra nyúlnál a ventihez,de rendszerint rátenyerel a bummra!<#nevetes1>#nevetes1>
Rendszerint ugye a kapkodásba felrobbantottam magam,de nem csak Én" 3 an nyomtuk coopba és fetrengtünk a röhögéstõl,mert ez másnál is gyakran elõfordult.
Most tervezek venni xboxot (kinectel) a gyereknek.
De azért én is szórakoznék rajta. Ha tudnátok ajánlani rá must buy játékokat, azt megköszönném. Leginkább akció/rpg mûfajban keresgélnék, de nem FPS, és nem is olyan japán mangás. Az sem baj ha régebbi, mert az újak azért elég drágák.
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Steel Battalion most települt fel. Próbáltad már?
Más...
Hogy állsz a SD vel mert ahogy néztem nagyon csak belenéztél.
Nem tetszik vagy csak van valami jobb?Én már most sajnálom,hogy ennyire hamar kivégeztem,még el lettem volna vele pár napot,de már csak max kocsikázni tudok benne. 39 óra lett a vége!
Legnagyobb japó fail fejlesztés(portolás) PS3ra.
360on meg úgy megy mint az álom.
Szánalom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Ez meg csak úgy, a sokak szerint butaárkéd F1bõl. 1 hónap és itt az új rész!!!
Eközben az F1 AIjával meg ilyen csatákat vívok: ( ez is nagyon bugos amúgy, de legalább a pályán tud közelekdni😊 )
pláne most, h évente lesz forza 😮
Forza.
Végigtolása után szóljak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volt valami baszott nagy a játékba amit vagy fél órát ütlegelt mire sikerült kinyírnia!Én jól szórakoztam a szenvedésén,de a végére már kicsit untam.Óránként azért megkérdeztem tõle,hogy na milyen a játék?Hatás szünet után válasz....Ha jót akarsz magadnak bele nem kezdesz.<#nevetes1>#nevetes1>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Bár, még a Forza 4 is eléggé keveset ment nálam, szóval lesz idõ eldönteni, mire azt kipörgetem, hogy mit mutat a Horizon.
Na is látványos. 😄
(Néztem róla videót egész jóféle lesz)
Next PC upgrade: 2022
A Horizon nem egy belsõnézetes NFS lesz, mert akkor biztos nagy bajok lesznek.
Amelyiknek a motorolaj keni, abba mehet bármeddig. Turbós, nem turbós, nem számít.
Újabbakat hajtja valaki sütödei olajjal?
Meg amúgy is, illegális.
Persze ettõl tudom, van aki ilyennel (is) használja.
Na, úgy néz ki, a Dante's Inferno Death Edition már érkezik is, most már csak egy Enslaved: Odyssey to the West és egy Castlevania: Lords of Shadow hiányzik.
Akinek van, és eladná, írjon!
Szeptember WoW : moP
Oktokber: Forza Horizon
November: Halo 4
szerencse ezekben a honapokban már kezd hidegebb lenni igy nyugodtan kolthet az ember pia helyett jatek-ra .D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
SR 2 baromi jó játék volt! SR3-ból 1-2 dolgot még ki is vettek hozzá képest, persze graf. csúnyább picit, de nem vészes. 2k-t szerintem mosolyogva megér, nekem 1. végigjátszásra olyan 35-40 óra körül lehetett és végig jól szórakoztam.