XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na nem gond, ezeket keresném, ha van itt valaki, akinek megvan valamelyik és esetleg megválna tõle, az írjon.
Egyébként jó játék érdemes megvenni.
Dante's Inferno szerintem kihagyható. A vége felé sok az üresjárat. Unalomba fullad.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Más.
Tudom, hogy van a "Játékaim.hu", de itteniekben csak jobban megbízom, ha használt játékról van szó.
Gondolkodom pár játékon, ha esetleg lenne valakinek mondjuk egy jó állapotú Enslaved: Odyssey to the West, vagy egy Castlevania: Lords of Shadow, esetleg egy Dante's Inferno, írjon már rám egy privátot.
Esetleg más is érdekelne, meghallgatok bármit.
Akár hogy is nézzük warez ide vagy oda bement okoskodni!Ennek meg lett az eredménye!
Itt 1 másik példa,hogy ez másként is lehet!
A kérdés
Nem tud valaki 1 jó autószerelõt aki átalakítani a diesel verdám,hogy menyen étolajjal?
1 válasz!
Arra nem gondoltál,hogy a benzinkúton is tudsz gázolajat pénzér tankolni!
És már megy is az anyázás!!!!
És van még számtalan hasonló eset az életbe ami pont ugyan ezt eredményezi,mert a veszekedésekbe nem nagyon van határ.
Nincs bajom a warezosokkal de az milyen felháborító már, hogy valaki vesz játékot a saját pénzén amiért megdolgozott és még õ a faszkalap.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
4 GB-osnak semmi értelme.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerk.:
Szóval akkor érdemesebb venni egy 320 GB-os gépet?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Új gépet szeretnék venni.
Kinect mindenképp kell hozzá.
Csak azért kérdeztem a mediát,mert lehet,hogy ma csak késõ délután lesz lehetõségem vásárolni és akkor már nagyon nincs nyitva más.
Amúgy kukacoskodást félretéve!
Az alapgépbe nagy választék "mostmár" nincs a többi mint vinyo vagy kinect meg csak pénztárca függvénye!Használt gépet csak nagyon nagyon nagyon nagy elõvigyázatossággal szabad venni!MM vásárolni,meg ha csak nem te nyerted a lottó 5-t!
Szerintem baszott jó game eddig 31 óra van benne és ebbe a pillanatba lett vége a storynak!Mert ugye van benne nem is kicsi,de csak a végén teljesedik ki,hogy mi miért történt!Még kb 3-4 óra free rideba és összeszedtem megvettem mindent és 1000 G<#kacsint>#kacsint>Amúgy ruhák már mind megvannak "176" az össze srine,az összes lock box,az összes kamera végülis már csak pár autót kell megvennem meg pár mellék küldetés van.Jaaaah meg az awardsokból hiányzik még 4 na azokkal még elcsúszhat a dolog,mert ugye van a gambler nyerni 1000000-t összesen 570000-nél tartok,de ez a kakasviadal bazze kiszámíthatatlan a mahjong pókeren meg képtelenség ennyit nyerni!
1 missiont viszont legalább ujra kell nyomnom,mert a végére nem lett meg a 10 es szint a triadoknál"elbasztam,mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na bebaszom magam a medencébe hogy frissüljek azt go tovább!<#nevetes1>#nevetes1>
Konzol vásárlás elõtt (még soha nem volt) állok és az érdekelne,hogy mire érdemes odafigyelni.Értem ez alatt,a vinyó méret,media marktban szabad-e vásárolni?
( nem figyeltem )
Valaki nem tudja, hogy mért nem tudok vásárolni xboxon keresztül, vagy pcrõl termékeket? Otp-s vagyok és a kártyámat mindig elutasítja a konzol, ha pcrõl vásárolok akkor meg, azt írja, hogy most nem tudok vásárolni próbáljam késõbb. (a számlámon meg zárol valamennyi összeget).
Van vmi teendõ, hogy tudjak vásárolni az xbox live-on?
köszi elõre is!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az újakat nemtudom, mivel angol accal nem böngészem a kínálatot, minek fájdítsam a szívem, ha esetleg adott cím nem elérhetõ? 😞
Forza.
Max GOD vagy DLC.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sejtettem hogy Chuck Norris lesz a rejtett Ultimate Character...maga a GOD MOD
Harlekinnak nagyon tetszik, most is azt tolja😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Wow. Nem hittem volna, de tetszenek a zenék. Egyedül a Forward Unto Dawn megváltoztatását nem tudom hova tenni. Miért nem volt jó az eredeti? 😞
Az a pár új jelenet is tetszik.
My streams: https://beam.pro/oriic
A grafika ronda,a városban nagyon gyakan ismétlõdnek a járókelõk,autók.Nem él a város.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
namost, mivel ez valaha nem errõl szólt, a belefejlesztett lövöldözés iszonyat gáz, fos a célzás is. ahol lopakodni kellett, az nem volt itt se gagyi, csak ezt a lõdözést miért nem hagyták meg a codoknak?
jatudom miért! mert abból tizenmillió megy el és arra mindenki irigy a játékiparban... 😞(( és mostmár az égbõl, színek nélkül is irthatjuk az ellent! zseniális lesz a splinter of duty 123, alig várom!
Forza.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ez meg egy - conviction alapján - gagyi, 3rd person lövöldének ígérkezik 😞
Forza.
Nekem ez a 3.részt juttatja eszembe.
-tRs-Landor
-tRs-Landor

ja nem azért irtam nekem sincsenek illúzióim, mivel a sima Halo 4 is olcsó lenne ennyiért, ez egy vicc...ennyi erõvel a 12-14 ezret is odabiggyeztethették volna...
Az elõrendelhetõ termékek Magyarországon még nem kaphatóak, általában az új megjelenéseket jelöljük így.Fontos!Az elõrendelésnél feltüntetett árak változhatnak a külföldi devizák-magyar forint árfolyam- ingadozásához képest!Az árváltozás jogát fenttartjuk!
15 lesz az ára, mert annyi a legolcsóbb boltokban is. Ha felviszi az árat akkor term. kapják be, de mivel nem tudok mit tenni... ÜKból már nem vásárolok, amióta a fõvezér lelépett onnan.
My streams: https://beam.pro/oriic
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Hazahozom és menõ gyerekként a bejárat elõtt egy kamera láttán széttaposom a játékot. <#pias>#pias>
99% hogy ez az ár felmegy.