XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Megy p.ü. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

blackcalibra
Az pech.
Na nem gond, ezeket keresném, ha van itt valaki, akinek megvan valamelyik és esetleg megválna tõle, az írjon.
davidka003
Pár napja vitték el tõlem az Enslaved-et. 😄
Egyébként jó játék érdemes megvenni.
Dante's Inferno szerintem kihagyható. A vége felé sok az üresjárat. Unalomba fullad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

blackcalibra
Kár, hogy a dízelt nem kell átalakítani, hogy menjen "étolajjal". <#nevetes1>

Más.
Tudom, hogy van a "Játékaim.hu", de itteniekben csak jobban megbízom, ha használt játékról van szó.
Gondolkodom pár játékon, ha esetleg lenne valakinek mondjuk egy jó állapotú Enslaved: Odyssey to the West, vagy egy Castlevania: Lords of Shadow, esetleg egy Dante's Inferno, írjon már rám egy privátot.
Esetleg más is érdekelne, meghallgatok bármit.
Harlekin
De most õszintén mire számított!?
Akár hogy is nézzük warez ide vagy oda bement okoskodni!Ennek meg lett az eredménye!
Itt 1 másik példa,hogy ez másként is lehet!
A kérdés
Nem tud valaki 1 jó autószerelõt aki átalakítani a diesel verdám,hogy menyen étolajjal?
1 válasz!
Arra nem gondoltál,hogy a benzinkúton is tudsz gázolajat pénzér tankolni!
És már megy is az anyázás!!!!
És van még számtalan hasonló eset az életbe ami pont ugyan ezt eredményezi,mert a veszekedésekbe nem nagyon van határ.
davidka003
A kérdezõ utolsó kommentje enyhén bicskanyitogató
Nincs bajom a warezosokkal de az milyen felháborító már, hogy valaki vesz játékot a saját pénzén amiért megdolgozott és még õ a faszkalap.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Maximus4
Köszönöm szépen a segítséget!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

davidka003
250 GB-ost érdemes minimum venni de a 320 GB-os is megfelel. 😄
4 GB-osnak semmi értelme.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Xbox 360 250GB Slim + Kinect szenzor + Kinect Adventures játék

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Maximus4
Köszi,ezt megnézem,aztán lehet,hogy tényleg csak holnap lesz belõle😊

Szerk.:

Szóval akkor érdemesebb venni egy 320 GB-os gépet?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

davidka003
Muszáj ma megvenni? Lehet 10-15k-val olcsóbban megkapod mondjuk a gameshop.hu-n.

Maximus4
Gondoltam ha ebbe a topikba írok,akkor egyértelmû,hogy xboxot vennék😊
Új gépet szeretnék venni.
Kinect mindenképp kell hozzá.
Csak azért kérdeztem a mediát,mert lehet,hogy ma csak késõ délután lesz lehetõségem vásárolni és akkor már nagyon nincs nyitva más.

Harlekin
Mivel azt írtad,hogy konzol vásárlás elõtt állsz legelösször azt kell eldönteni,hogy milyet?! xbox 360,ps 3,wii stb!Így lehet hogy nem is jó topikba kérdezed!<#kacsint>
Amúgy kukacoskodást félretéve!
Az alapgépbe nagy választék "mostmár" nincs a többi mint vinyo vagy kinect meg csak pénztárca függvénye!Használt gépet csak nagyon nagyon nagyon nagy elõvigyázatossággal szabad venni!MM vásárolni,meg ha csak nem te nyerted a lottó 5-t!
Harlekin
minyá 1000 G!!!<#nevetes1>
Szerintem baszott jó game eddig 31 óra van benne és ebbe a pillanatba lett vége a storynak!Mert ugye van benne nem is kicsi,de csak a végén teljesedik ki,hogy mi miért történt!Még kb 3-4 óra free rideba és összeszedtem megvettem mindent és 1000 G<#kacsint>Amúgy ruhák már mind megvannak "176" az össze srine,az összes lock box,az összes kamera végülis már csak pár autót kell megvennem meg pár mellék küldetés van.Jaaaah meg az awardsokból hiányzik még 4 na azokkal még elcsúszhat a dolog,mert ugye van a gambler nyerni 1000000-t összesen 570000-nél tartok,de ez a kakasviadal bazze kiszámíthatatlan a mahjong pókeren meg képtelenség ennyit nyerni!
1 missiont viszont legalább ujra kell nyomnom,mert a végére nem lett meg a 10 es szint a triadoknál"elbasztam,mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rossz ruha volt rajtam és lassan nõtt az xp!
"
Na bebaszom magam a medencébe hogy frissüljek azt go tovább!<#nevetes1>
Maximus4
Egy kis segítséget kérnék!

Konzol vásárlás elõtt (még soha nem volt) állok és az érdekelne,hogy mire érdemes odafigyelni.Értem ez alatt,a vinyó méret,media marktban szabad-e vásárolni?

Totti5
Ismétlés a tudás... 😄

( nem figyeltem )

Sziasztok!

Valaki nem tudja, hogy mért nem tudok vásárolni xboxon keresztül, vagy pcrõl termékeket? Otp-s vagyok és a kártyámat mindig elutasítja a konzol, ha pcrõl vásárolok akkor meg, azt írja, hogy most nem tudok vásárolni próbáljam késõbb. (a számlámon meg zárol valamennyi összeget).
Van vmi teendõ, hogy tudjak vásárolni az xbox live-on?

köszi elõre is!
DarkSector
ja ismerem az esetet...de az új játékok nem ilyenek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Köszi. Csak 12hsz-el alattad linkeltem. 😊 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Mi durvák már a ingame villanások!

arty
igen, de nekem pont van egy nagy kedvencem, amibõl az angol accom korábol a trial még most is ott van a gépemen... és nem tudom se leszedni se megvásárolni a magyar accommal a teljest (sem a trialt ujra) 😞

az újakat nemtudom, mivel angol accal nem böngészem a kínálatot, minek fájdítsam a szívem, ha esetleg adott cím nem elérhetõ? 😞

Forza.

DarkSector
Már megoldódott, a régiek inkább...azokból van amit nem hoztak át, de az újakból még nem láttam ami magyarra ne jött volna.

Max GOD vagy DLC.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Pedig régiófüggõ az árkád kínálat is. Magyar vagy? Szopsz. Szokásos 😊

Forza.

DarkSector
csak Dolph Lungrend, Stallone, egy ismeretlen meg a néger van.

Sejtettem hogy Chuck Norris lesz a rejtett Ultimate Character...maga a GOD MOD

DarkSector
Bocs látom fent van magyaron is már...visszaszívtam az elõbbit!

DarkSector
No sir...nem gondoltam hogy Arcade az régiófüggõ lehetne.

Angol is fiókkal próbáltad?
DarkSector
Hát ha fent lenne a palettán talán nyomtuk volna, de az a kép tévesen jelzi hogy tölthetõ a demo...

The Expendables 2-t próbálta valaki? Lehet ketten nyomni?
Waczkor
Uborkaszezonra jó,de amúgy nem piszkáltam volna meg.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Annyira nem szar azért. Az igaz, hogy a verekedés tartja fent a játékot. Story is van azért.
Harlekinnak nagyon tetszik, most is azt tolja😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

orichalcos

Wow. Nem hittem volna, de tetszenek a zenék. Egyedül a Forward Unto Dawn megváltoztatását nem tudom hova tenni. Miért nem volt jó az eredeti? 😞

Az a pár új jelenet is tetszik.

Waczkor
Ez a sleeping dogs számomra mérhetetlenül unalmas,egyszerûen ha nem lenne benne a verekedés,már rég abbahagytam volna,bár lehet így is erre a sorsra jut.Jármûvek fizikája katasztrofális,storyt én nem nagyon vélek felfedezni,kicsit illúzióromboló hogy az utcán mindenki angolul beszél,de még a bandában is,nem nagyon függenek össze a küldetések.

A grafika ronda,a városban nagyon gyakan ismétlõdnek a járókelõk,autók.Nem él a város.

arty
én ott hagytam abba, amikor egy uton, tele autokkal kellett lövöldözni, majd be valami táborba(?), faluba(?) és ott megint joadag lövöldözés...

namost, mivel ez valaha nem errõl szólt, a belefejlesztett lövöldözés iszonyat gáz, fos a célzás is. ahol lopakodni kellett, az nem volt itt se gagyi, csak ezt a lõdözést miért nem hagyták meg a codoknak?

jatudom miért! mert abból tizenmillió megy el és arra mindenki irigy a játékiparban... 😞(( és mostmár az égbõl, színek nélkül is irthatjuk az ellent! zseniális lesz a splinter of duty 123, alig várom!

Forza.

Waczkor
Conviction nem volt gagyi,max neked nem jött be.Én minden splintert végigtoltam többször,mindegyiket élveztem,convictionbe is több pályát lehoztam úgy hogy minimálisan lõttem csak.

arty
az érdekes, mivel a harmadik még IGAZI SPLINTER CELL volt, falak közt, sötétben 😊)

ez meg egy - conviction alapján - gagyi, 3rd person lövöldének ígérkezik 😞

Forza.

DarkSector
Hát örülök azért a Conviction után hogy valami használhatóbb helyszínen játszódik és nem falakközt.

Nekem ez a 3.részt juttatja eszembe.

Waczkor

Állat lesz!

jaja.. kattintgatok én is a nagy semmire 😄

-tRs-Landor

DarkSector
Játszanék ha lenne mivel...😄

<#szeret>

-tRs-Landor

DarkSector
<#nemtudom>

orichalcos
Platinumshop-ban pont 14k az ára.

DarkSector
😛
ja nem azért irtam nekem sincsenek illúzióim, mivel a sima Halo 4 is olcsó lenne ennyiért, ez egy vicc...ennyi erõvel a 12-14 ezret is odabiggyeztethették volna...

Totti5
Most a Platinum a legjobb, ha nem vagy Budapesti, mert ingyenes a kiszállítás és ugyan jók az árak. Ha Pesti vagy akkor jatekaim.hu, mert azzal 1-2 ezrest lehet spórolni.

Totti5
Elõrendelhetõ
Az elõrendelhetõ termékek Magyarországon még nem kaphatóak, általában az új megjelenéseket jelöljük így.Fontos!Az elõrendelésnél feltüntetett árak változhatnak a külföldi devizák-magyar forint árfolyam- ingadozásához képest!Az árváltozás jogát fenttartjuk!

15 lesz az ára, mert annyi a legolcsóbb boltokban is. Ha felviszi az árat akkor term. kapják be, de mivel nem tudok mit tenni... ÜKból már nem vásárolok, amióta a fõvezér lelépett onnan.

orichalcos
Végül is elõrendelhetem itt is, nincs kötelezettségem. 😊 5 helyen elõ van rendelve, meglátjuk melyik lesz legolcsóbb. 😄

Renjike
ha iylen marad megjelenés elõtt 1-2 nappal benyomom 😄D lehet hogy valami iszonyat jól szerezték.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Szintúgy.

Hazahozom és menõ gyerekként a bejárat elõtt egy kamera láttán széttaposom a játékot. <#pias>

99% hogy ez az ár felmegy.

Totti5
Megrendelve.