XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
😄DD

erre szokták mondani: ha a pécések vágyai lovak lennének, térdig járnánk a lószarban 😄

Forza.

Totti5
Esõben! ( ami a legjobban kinézõ esõ! )

A Ferrari egy hulladék lett. Hulladék lesz PCn is, csak húzzák az idõt a konzolos pofáraesés miatt, vagy a PCs port a konzolosnál és rosszabb állapotban van. Persze szimes berkekben ( pl CARS topik ) már arról megy az elmélkedés hogy azért csúszik a PCs, mert nem a konzolos! érted a konzolos! fizika lesz alatta, hanem SZIMESEBB lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
mégjobb, az eszembe se jutott...

Forza.

Totti5
Codie F1 pedig 24.

arty
tipikus 😊

nekem a kedvencem a 8player (vagy 12?) multi volt asszem a ferrari játék fejlesztése elején. miszerint az a konzolok miatt van... (forza és gt is 16playeres, 60fps mellett, ugye...)

Forza.

Totti5
1bites emberek. Szimulátor topikban most a CARS kapcsán ami jelen pillanatban only PC és csak arra létezik, minden olyan dolog ami nem áll kézre és nem tetszik benne egyeseknek az a konzol miatt van, mondom úgy hogy a konzolos verzió még nem is létezik.

Totti5
Na erre kíváncsi leszek az én bénázásommal😄😄

Totti5
Transformers: Fall of Cybertron

Vége az autobot kampánynak, vagyis nem egészen, mert az álcák része direkt folytatása annak, így összemosódik az egész és nincs idõbeli ugrálás. Elvileg ez volt a rövidebb fele a játékbak és így kb 5 óra. Az utolsó szakasz jól el lett húzva, ami nem volt gond, mert egy percig sem volt unalmas, sõt!

Ezt látva, felmerül a kérdés bennem megint, hogy ha ennyire alázattal és hozzáértéssel képes egy csapat egy ilyen Transformersz játékot elõállítani ( minden idõk legjobbját term. ), ami még a filmeknél is szórakoztatóbb, akkor hogy a fenébe voltak képesek egy középszart a filmhez kihozni? mert azt is meg lehet rendesen csinálni...

Unalmas téma.
DarkSector
Most komolyan még mindig akár 1 sec idõt szenteltek ilyen idiótákra?
Csodálkozom...biztos a videókarinak köze van a játékmenethez meg játék nehézségéhez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Ezek szerint õ igen.<#nevetes1>
davidka003
Idézet a GTX 680 topicból:

"Hajra nekem 8 toljad a boxot, viszont a maganvelemenyem csak leirhatom ugyi?😉 kb annyiba nezem a konzolokat mint amit leirtam... Jelenleg csak fogjak grafikailag az ipart, plusz egyszerusitik a jatekokat, semmi kihivas, csak veszettul nyomd az A-t es nyersz... Tipikus agyzsibbaszto, arcade semmirevalo jatekmenet, de hat a sok begetonek ez a fasza ez kell😞 Na es ez az en velemenyem kifejtve..."

Érdekes én még nem találkoztam ilyen játékkal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Na ez az...vak sötétség lesz ha kilövöd az erõmûveket!
Beszarás...<#nevetes1>
Harlekin
Kár hogy nem elöbb és jöttél volna velünk,mert multiba igazán jó.Kb 30 szor nyomtuk újra az egész gamát.A végén már csak a baromkodás volt,de akkor is.Annyira belejöttünk,hogy már csak az okozott izgalmat,hogy sunyiba egymást osztottuk úgy hogy ne vegye észre a másik.
Lesz 1 éjszakai pálya na az odabasz.
Ott élbõl azt játszottam hogy szétlõttem az összes erõmûvet meg lámpát.Na ott a sötét az tényleg sötét volt és baszott nagy a pálya.Csak a night vision játszott"addig ameddig szét nem cseszték"<#nevetes1>
Harlekin
<#eljen>
Totti5
Belekezdtem az elsõ pályába. Jó kis SZIMULÁTOR, mert ez tényleg az. Mech buziagoknak maga a hevön, de ez majd a nexgenen lesz igazán jó, ahol HD felbontású kamera miliméter pontosan a kézfejet, ujjakat is lekövetve matathatunk a mûszerfalon. Remélem lesz következõ rész, de ha nem akkor ezt kiadják EXTRÉM HD kiadásban majd átírva az V2 kinectre.

kakaoskalacs
Kééérlek nee ezt nee ezektöl a falat kaparom az összes tesztjük rém rossz...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Harlekin
Nézzétek meg a 2 videón a 2 kinect képet bal felsõ sarok.
Az alsó videóba Nem véletlenül zöldül be minden kapcsoló anélkül,hogy a csávó megmozdulna.
1. szarul van a kinect beállítva hisz a lábát nem is látja rendesen.
2. mind 1 is lenne ha látná mert úgy is egybe olvadna a kanapéval.
3. fekszik szinte a kanapén ami megint csak azt eredményezi fogalma se lesz a kinectnek mit is akar."a végefelé már rájön és felül rendesen"<#kacsint>
Tehát ha valaki ez a videó alapján dönt úgy ,hogy nem játszik vele az meg is érdemli.<#kacsint>
Harlekin
Azért ez túlzás... Van baja mint ahogy írtam is.De mint ahogy õ is mondja nagyon össze van zsúfolva minden és itt jõn a nagy igazság.Ezzel se lenne baj és a kinect is kezelné rendesen.Az emberi tényezõ a gond,hogy képtelen megszokni a semmi markolászását mozgatását.
tettem 1 kísérletet valamire eddig nem akartam írni,mert úgy is csak a röhögés lett volna belõle.
Mégpedig
A kezdeti sok anyázás miatt kínomba vékony damilra sima gatya gombokat akasztottam és oda lógattam a lámpáról plafonról ahova nyúlnom kellet a bizonyos kapcsolok kezeléséhez.namost ezzel ugy 95% ra csökkent a tévesztés.
Plusz 1 sima székrõl kell irányítani sajna ahoz hogy mûködjön rendesen.
Mert 1 baszott nagy kanapé vagy bõrfotelba egybeolvadsz úgy mindennel és a kinectnek fogalma se lesz arról mi vagy te mettõl meddig.
Nevetséges a felállás? baromság...
Harc közbe "nem" kell felállni.Kivéve,ha azt hallod hogy valaki ráugrik a géptestre és gránátot akar bedobni.Na akkor fel kell állni és nyakon szúrni,de ha nem állsz fel akkor sincs semmi,mert bebassza a gránátot gurul a lábad alatt lenyúlsz magad mellé és kidobod a lenti búvónyíláson.
harc végén szoktunk körbeállni a mechecel és akkor szinte mindenki feláll,mert jópofa ahogy üldögél mindenki a géptesten forgolódva stb.
Ami valóban anyázósá teheti az maga a játék valós nehézsége mert az tényleg túlzó.

2 perc 1 pálya!?
Na ez a loál 2:30 nál ott a visszamaradt idõ ami 6 perc"bal felsõ sarok"valami 10 en x percrõl indul a dolog és ez csak a pálya bizonyos szakasza és a gyóóóógy a pálya felénél se tart ekkor.
Ennyít a korrekt tesztrõl!

Lehet ezt értelmesen és "átszellemülten" is játszani.Bár ilyenkor csúszik be a kinectes gixer.<#nevetes1>

davidka003
Melyik a legolcsóbb vezetékes kormány?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Korrekt teszt. trololo 😄

DarkSector
Ez már nem evilági játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
gtaV

arty
oh, tényleg véletlen könyékkel benyomhattam 😊)

Forza.

Totti5
13 chapter.

1-5 - autobot ( javarészt megatron )
6-11 - álcák
12-13 - ott valami nagy bánzáj lesz, a két ellenséges fõ karakterrel

Ez a rész sem lesz hosszú játék, ( max 7 óra? ) mert már csak 1 cahapter van az autobotokkal, de legalább eddig egy pillanatig sem untam!!! sõt nagyon élvezetes minden pillanata, egy felesleges mozzanat nem volt eddig.

Amikor a scar-t csinálod, akkor alulról közelítsd meg a térképen the charred pass-t... 😉
Amikor átmentem földre, az átvezetõ hangja elment... persze újra nem tudtam megnézni... az ilyen hangproblémákról beszéltek a gametrailers tesztjében is.
Totti5
Elsõ térkép alatt egyetlen buggal, fagyással sem találkoztam.

Seth
A 18 ora alatt amit eddig beleoltem, 1x fagyott ki fatal crash-el,hangproblémával nem találkoztam.Viszont már kezdem unni 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Vagyis nem csak PC-n bugos (fagyogat) ?

Elképesztõ, hogy mennyire bug-os Darksiders 2. Lefagy, ha lentrõl akarod megközelíteni The Charred pass-t(nem csak nekem), és állandóan hanggal is bajok vannak. Amúgy jó a játék, de ez nagyon gáz.
Harlekin
pont úgy mint elõtte<#kacsint>
Moby
writeonly->off 😊

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Igen.

DarkSector
Ugye mondtam neked...és erre írtátok hogy nem is szebb hanem ugyanaz mint a War of Cybertron. 😊

Seth
Ebben is két kampány van?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Egész kellemes meglepetés az új Transformers.

Burtális a tempó és hangulat! Szinte a lábad alatt esik szét minden, robban az arcodba, még a CODnál is nagyobb háborús feeling. Szerencsére olyan a tempó és olyan jelenetek vannak amik feledtetik a egyszerû mint a bot játékmenetet. Remélem kitart a végéig. Látvány terén meg újabb Unrealos gyöngyszem. Ott van a top 5ben.

arty
nem 1000/1000 ?????????????????????????
hogy tudsz ezekután élni?! nem félsz a sötét jövõtõl?

Forza.

arty
ha csak sztereo kell, azt a tévé line out vagy füles kimenetérõl kéne akkormár inkább leszedni ...

Forza.

TaRka0107
Hát közepe fele lehetek. Triados ruha? Nem is tudtam, hogy van ilyen😊
Kocsinál a damage pontot sem értem amit mondasz😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

teddymac
Hello
Fülhallgatót usb keresztül kötök a box-ra az nem halk?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Moby
Jaj...asszem értem mi a bajod: a csoffadtlófasz sztereo hangot akarod rákötni az av kimenetrõl? Ez esetben mi értelme azt "házimozira" kötni? Na mindegy is...
Hivatalosan a boxon az av kimenet és a hdmi egyszerre nem használható. Persze az av kimenetrõl a ház lefejthetõ, de nekem 2 boxom is e74-et kapott gyanúsan az után, hogy anno így használtam, tehát én ezt nem javaslom inkább senkinek, még akkor sem, ha itt az ok-okozati összefüggés nem bizonyosodott be egyértelmûen (bár az mindenképp elgondolkodtató, hogy miért tiltja ez fizikailag a ms). Ha mindenképp sztereót akarsz megetetni a hangcuccal, kösd le a tv sztereó kimenetérõl.

Moby
>hanem hogy a hang a házimoziból jöjjön. a kép jönne HDMI-rõl a kompozitot pedig a házimoziba dugnám

Ha a "házimozitól" hangot szeretnél, akkor miért egy képvivõ jelet dugsz bele? <#rolleyes> Bár a gyanúm az, valójában fogalmad sincs mi az a kompozit. Így aztán értelmezhetetlen az egész posztod, szóval valódi segítséget így nem fogsz kapni.
Házimoziba hangot toslink-en vigyél. Vagy opto-koax konverterrel, ha nincs opto csati a házimozin(bár ilyen nem szerintem nem létezik, vagy az rohadtul nem "házmiozi", péersze olyan lehet, hogy elfogynak az optocsatik, de van még koax szabadon).

Harlekin
Hogy állsz vele?

Spoiler,de anyit segítek,hogy ahogy csak lehet vedd fel a triados xp növelõ ruhát,ha meg akarod csinálni 10 es szintre.A rendõrös 10 es szint a game felénél már megvolt.a triádoshoz meg 9 küldetést nyomtam újra mire meglett még a ruhába is.
Plusz segítség autóknak 4 kereke van és mind +30 pont a kocsi mind a 4 oldala beszámolja az aktuális damage pontot.Ezekkel elég sokat össze lehet kalapálni pluszba.
Harlekin
Még jó hogy nekem nincs idõm a fanyalgásra.Szimplán elkezdem használom és ennyi.Mert vár a következõ<#nevetes1>
Amúgy néztétek a game listám az elmúlt 5-t!?

Na segítek...
jobbról balra...CSI,BF BC,sleeping dogs,-na és itt kezdõdik az érdekes...The darknes 2,és most a darksider 2...
Na szerintetek mi történt?<#nevetes1><#nevetes1>

Reggel 6...
PC bekapcs nézem az xbox game raktárat,hogy mivel is játszanék.
Közbe csinálok kávét... gondolkodom úúúúú van valami új valami dark...na az jó lesz!
rendelés beizzit teszek veszek elkészül
box bekapcs lemez be instal.
Game indul nézem nézem ez bazze nagyon ismerõs...Á mivel a második rész biztos ezért...
lemegy aminek le kell mennie és az elsõ opció a kezdõ képernyõn a CONTINUE..wtf
guide acsi list The darknes 2 855

óóóó azt a huj.-ztz.,.,zrt-.z,rzr.,.,

Mostmán van 2 is belölle.<#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
"blokkolja a bemenetet egy ilyen kiálló pöcök:/"
A kiálló pöckök mindig engednek a szelíd erõszaknak!<#nevetes1>
.
.
.
Nehogy letörd!<#kacsint>
Victor1103
nekem nem a képminõség miatt kell hanem hogy a hang a házimoziból jöjjön. a kép jönne HDMI-rõl a kompozitot pedig a házimoziba dugnám, de blokkolja a bemenetet egy ilyen kiálló pöcök:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

TaRka0107
Annyira engem sem zavar benne az autó irányítás. Bár jobb lett volna egy olyan mint GTA IV-be.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
kompozitot sehova ne köss, förtelmes képminõséget ad.

Forza.

arty
fanyalgunk is 😄

ha az autozás mellett a verekedés és a sztori is SZAR maradna, mi maradna a játékban?

Forza.