XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben Alan Wake CE-t megtartom olyan szép. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha szerencséd van akkor tényleg az miatt ilyen,mert 1 demonak nem a "vérprofikról" kell szólnia.Hisz ha pistike aki azt se tudja mi fán terem 1 F1 game,de karácsonykor kapott 1 boxot és a demo kipróbálása közbe csak a falon és a bukótérbe tud közlekedni akkor ziher,hogy nem veszi meg a gamát.
Azok akik esetleg ebben a mûfajban élnek biztos,hogy adnak majd a kész gamára még 1 esélyt!<#kacsint>#kacsint>
All assist off + MS Wireless Racing Wheel v2 ( F1 2011et singlibe és co opba is végigjátszottam, imádom annyira jó és az a fizika nekem tökéletesen megfelelõ és élvezetes )
FFB harmat gyenge, 100%on vannak az effektek és olyan a kerékvetõ mint a tavalyiban a 30%.
Irányítás sokkal könnyebb. 2esbe már nem pörög ki a kerék álló rajtnál. Csúsztatni nem lehet, ha mégis akkor nem lehet megfogni mert semmit nem érezni belõle. Ráadásul más is... érzékeny , nem lehet jól belõni, fura az egész. Nem fogom itt magyarázni, egy szóval szar.
Ha lemegyek a pályáról a poros bukótérre akkor ott a gép autómatikusan adagolja a gázt, és bármit csinálok meg se moccan az autó, amíg vissza nem megyek a pályára. WTF????? na menjnej a picsába. Kinek jutott ez az eszébe és miért? tegyék be a segítségek közé, de én nem 50el akarok visszajönni a bukótérbõl hanem 150el, ahogy illik. Csomó idõveszteség mire a GÉP visszagurít meg persze szánalom a köbön.
Tele van grafikai buggal, rosszabúl néz ki a tavalyihoz képest a textúrák + a hang is össze vissza van. Más van a képen mint ami hang megy pl a boxból kijövet...
Boxból kijövet... Abu Dhabi. Eddig megkaptuk az irányítást a tavalyiban a vonal után és az alagútban a kanyart mi tettük meg ami az életben is veszélyes, mert hideg gumikkal, ha gyorsan akar menni az ember könnyen a falba csúszhat. Na most hogy ez véletlen se történjen meg és ne legyen meg az érzés, a box a kijáratig autómata! Elhiszem hogy vannak lámák akik beszopták és képesek a fórumra írni hogy szar ez így, de bazdmeg... ott van hogy autómata pit vagy manual. Most már csak az a kérdés hogy mi a manual pit?😄D mert nekem mindent magától csinál, már a kijövetnél sem kell figyelni semmire.
Ha ez türközi a véglegest akkor köszönöm de nem kell, maradok a tavalyinál, max elbaszok rá egy verbát.
Egy szóval. Hulladék, vagy egy nagyon régi demó, ami kb semmiben nem hasonílt a véglegesre, de minek adnak ki ilyet akkor? kb semmi nincs benne, semmi értelme és minden kedvét elveszi az embernek tõle.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Részben ide is tartozik a kérdésem,részben nem.Van itt olyan, akinek digi nete van? Nálunk tegnap kötötték be.Adtak Huawei modemet, van rajta hátul 4 LAN csatlakozó is.Erre megörültem,mert korábban, amikor volt már kábel netem, azon a modemen is két csatlakozó volt.Akkor bejött az, hogy egyik Ethernet kábel a PC-be, a másik a boxba ment és volt net a boxon is.De most ez vmiért nem akar összejönni.Beírtam a felhasználónevet, jelszót, de nem akar csatlakozni.Lefuttattam egy ellenõrzést, de már a Network-nél Failed-et ír ki.Valakinek lenne vmi ötlete?Ha vhogy sikerülne, akkor nem kéne router.Van ez is, de olyan jó helyre elraktam,hogy nem találom...
Na most vettem egy slimet, csatlakoztam netre, beregisztráltam az emailem, erre ez a hülye folyamatosan azt mondja, hogy kölök vagyok, szûlõi acc kell 😄 Hogyan tudom megváltoztatni a születési dátumom? xbox.com on akármit akarok csinálni szülõi engedélyt kér, nem túlzáss ez egy kicsit?😄 help pls.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy bundle slimhez volt crysis 2 letöltõkód, letöltötte haver, de már le is törölte. ha fizet liveot újra letöltheti? konzolon semmi változtatás nem volt, se hardveres se szoftveres. úgy van ahogy ki lett hozva a boltból.
elõre is köszi
1:42-tõl 15 mp-ben hangzik el a lényeg
ha ez így lesz, akkor köszönjük szépen <#levele>#levele>
Just do it :)
az jó.
Alap story nincs még 20 óra sem ha nem gyûjtögetsz közbe, meg szöszmötölsz a fegyókkal.
Én nekiállok legnehezebben, de mire írták hogy nehéz?
Apocalypticen már nem fogom újra végigvinni, az tuti 😄
Bár az elsõ részt elsõre úgy vittem végig, de a guideokban írták, hogy itt qrva nehéz már elsõre megcsinálni, nem is szenvedtem vele.
Mondjuk kész lenne sztem 15 óra alatt kb a felturbózott karakterrel, de elég volt egyszer is.

This is a proof of concept, i submerged my XBOX 360 in mineral oil to see if it would help cool it down/Run better.
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
Megkaptál 1 infót tehát azt hogy a cell(cpu) miatt jobb erõsebb nevezzük annak aminek!De azért,mert lusta vagy rákeresni a lényegi info megszerzése után a dologra pedig a google a barátod és az elsõ kidobott 5 találatból lényegesen több infót szereztél volna mint amit Moby ide leírt -igaz szívesen teszi.De akkor is már nem is emlékeznénk erre az egészre.És folyhatna tovább a maga megszokott lassú medrébe a topik élete!Nem zavarna itt össze jó pár embert!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tehát hol a túlbonyolítás?
Kaptál infót,hogy jobb és akkor jobb ha azt ki is használják! Ezek tények amik megmásíthatatlanok.
Te meg belebonyolódtál a kérdezõsködésbe meg az értetlenkedésbe pedig ugyan ennyi ráfordított energiával tökéletesen releváns válaszokat kaptál volna a felesleges 5-6 hsz helyett!<#kacsint>#kacsint>
kellett volna jah.... itt a baj, neked meg pár embernek van háttérinfója és érti, de én nem tudtam hogy konkrétan a hardver mifán terem...szóval mégsem velem volt a baj...egyszerûen nem kell mindent túlbonyolítani. 😄
Csak értelmezni kellet volna a mondandót vagy szimplán csak olvasni a sorok között!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>