XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Én eladtam a Limitedet 4k-ért postával. Valahogy tudtam, hogy a sok kis szar ami volt benne, úgysem fogom végigolvasni.
Ellenben Alan Wake CE-t megtartom olyan szép. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Jah télleg akkor az. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Nem szánnál meg vele? 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Limited. Collectorsnak inkább a nagy dobozos legendary kiadást mondanám. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Nekem van a Halo Reach Collectors-ban csak éppenséggel nem bontottam még ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Valaki tudja hogy a Monster Hunter Frontier-es 48órás live kód szerzés mûködik még? Banánt lehet érte kapni?

arty
codemasters... pont ilyen lesz a végleges is.

Forza.

Harlekin
Ne húzd fel magad!
Ha szerencséd van akkor tényleg az miatt ilyen,mert 1 demonak nem a "vérprofikról" kell szólnia.Hisz ha pistike aki azt se tudja mi fán terem 1 F1 game,de karácsonykor kapott 1 boxot és a demo kipróbálása közbe csak a falon és a bukótérbe tud közlekedni akkor ziher,hogy nem veszi meg a gamát.
Azok akik esetleg ebben a mûfajban élnek biztos,hogy adnak majd a kész gamára még 1 esélyt!<#kacsint>
Totti5
Demó után csalódott vagyok.

All assist off + MS Wireless Racing Wheel v2 ( F1 2011et singlibe és co opba is végigjátszottam, imádom annyira jó és az a fizika nekem tökéletesen megfelelõ és élvezetes )

FFB harmat gyenge, 100%on vannak az effektek és olyan a kerékvetõ mint a tavalyiban a 30%.

Irányítás sokkal könnyebb. 2esbe már nem pörög ki a kerék álló rajtnál. Csúsztatni nem lehet, ha mégis akkor nem lehet megfogni mert semmit nem érezni belõle. Ráadásul más is... érzékeny , nem lehet jól belõni, fura az egész. Nem fogom itt magyarázni, egy szóval szar.

Ha lemegyek a pályáról a poros bukótérre akkor ott a gép autómatikusan adagolja a gázt, és bármit csinálok meg se moccan az autó, amíg vissza nem megyek a pályára. WTF????? na menjnej a picsába. Kinek jutott ez az eszébe és miért? tegyék be a segítségek közé, de én nem 50el akarok visszajönni a bukótérbõl hanem 150el, ahogy illik. Csomó idõveszteség mire a GÉP visszagurít meg persze szánalom a köbön.

Tele van grafikai buggal, rosszabúl néz ki a tavalyihoz képest a textúrák + a hang is össze vissza van. Más van a képen mint ami hang megy pl a boxból kijövet...

Boxból kijövet... Abu Dhabi. Eddig megkaptuk az irányítást a tavalyiban a vonal után és az alagútban a kanyart mi tettük meg ami az életben is veszélyes, mert hideg gumikkal, ha gyorsan akar menni az ember könnyen a falba csúszhat. Na most hogy ez véletlen se történjen meg és ne legyen meg az érzés, a box a kijáratig autómata! Elhiszem hogy vannak lámák akik beszopták és képesek a fórumra írni hogy szar ez így, de bazdmeg... ott van hogy autómata pit vagy manual. Most már csak az a kérdés hogy mi a manual pit?😄D mert nekem mindent magától csinál, már a kijövetnél sem kell figyelni semmire.

Ha ez türközi a véglegest akkor köszönöm de nem kell, maradok a tavalyinál, max elbaszok rá egy verbát.

Egy szóval. Hulladék, vagy egy nagyon régi demó, ami kb semmiben nem hasonílt a véglegesre, de minek adnak ki ilyet akkor? kb semmi nincs benne, semmi értelme és minden kedvét elveszi az embernek tõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Huawei Echolife HG8242
milyen modem/router az pontosan?
192.168.1.1 nem jön be semmi,miután beírtam a címsorba
Szerintem 192.168.1.1 /admin admin és ott állítsd be
SZiasztok!

Részben ide is tartozik a kérdésem,részben nem.Van itt olyan, akinek digi nete van? Nálunk tegnap kötötték be.Adtak Huawei modemet, van rajta hátul 4 LAN csatlakozó is.Erre megörültem,mert korábban, amikor volt már kábel netem, azon a modemen is két csatlakozó volt.Akkor bejött az, hogy egyik Ethernet kábel a PC-be, a másik a boxba ment és volt net a boxon is.De most ez vmiért nem akar összejönni.Beírtam a felhasználónevet, jelszót, de nem akar csatlakozni.Lefuttattam egy ellenõrzést, de már a Network-nél Failed-et ír ki.Valakinek lenne vmi ötlete?Ha vhogy sikerülne, akkor nem kéne router.Van ez is, de olyan jó helyre elraktam,hogy nem találom...
Shan
Meg kellett hogy adj egy szülõi profilt, amivel kordában lehet tartani a gyáreket..Azzal próbálkozz...
zaki
jöjjön már a fifa demo <#csodalk>

kastil
Hali!

Na most vettem egy slimet, csatlakoztam netre, beregisztráltam az emailem, erre ez a hülye folyamatosan azt mondja, hogy kölök vagyok, szûlõi acc kell 😄 Hogyan tudom megváltoztatni a születési dátumom? xbox.com on akármit akarok csinálni szülõi engedélyt kér, nem túlzáss ez egy kicsit?😄 help pls.

zaki
Számláló szerint kb annyi nekem is, "bruttóban" 40 óra.

Nem kell elõfizetni sem, akármikor letöltheti.
kastil
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy bundle slimhez volt crysis 2 letöltõkód, letöltötte haver, de már le is törölte. ha fizet liveot újra letöltheti? konzolon semmi változtatás nem volt, se hardveres se szoftveres. úgy van ahogy ki lett hozva a boltból.

elõre is köszi

kalózkikötõ pont se
Hali, nem tud valaki egy linket, ahonnan le tudnám tölteni az F1 2012 demo-ját??? Ncore beszart, Live-om nincs... ötlet???

Muttley

1:42-tõl 15 mp-ben hangzik el a lényeg
ha ez így lesz, akkor köszönjük szépen <#levele>

Just do it :)

orichalcos
Jaj te. XD

DarkSector
😄
az jó.
Alap story nincs még 20 óra sem ha nem gyûjtögetsz közbe, meg szöszmötölsz a fegyókkal.

Én nekiállok legnehezebben, de mire írták hogy nehéz?

Harlekin
Én tegnap végeztem ki 32 óra lett a vége.Igaz Én ahogy kipukkantak az acsik kiléptem dashboardra így ha nagyon akarom akkor tudom folytatni a gyûjtögetést.De nem pörget a dolog,mert 1000 re nem tudom megcsinálni mivel 3 acsihoz kell a pass és nem fogom csak ezért megvenni a passt.
zaki
Én ma értem a végére, 40 óra volt tokkal-vonóval-gyûjtögetéssel.
Apocalypticen már nem fogom újra végigvinni, az tuti 😄
Bár az elsõ részt elsõre úgy vittem végig, de a guideokban írták, hogy itt qrva nehéz már elsõre megcsinálni, nem is szenvedtem vele.
Mondjuk kész lenne sztem 15 óra alatt kb a felturbózott karakterrel, de elég volt egyszer is.

TaRka0107
YT-n értette.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Érdekes nálam az elsõ sorba ahogy Én néztem a keressen jól Floridán írás van!<#nevetes1>
davidka003
Elsõ sor:

This is a proof of concept, i submerged my XBOX 360 in mineral oil to see if it would help cool it down/Run better.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Én nem látom kiírva?<#kacsint>
davidka003
Mondjuk ki is van írva a videó alá...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Elhiszem csak a videót hang nélkül néztem mivel 1ik fülemen a box headsett van a másikon meg a teló headsett.Ne kérdezd miért mert csak.<#nevetes1>
orichalcos
Mondja is a videóban hogy "mineral oil"

DarkSector
Ha nem fps lenne akár hívhatnánk uncharted 4-nek is...😄

Totti5
Errõl van szó?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Ott lehet a pont...Tényleg trafó olaj,de ahoz meg túlságosan viszkózus.<#confused>
Moby
Egyébként nem butaság, használják szerverhûtésre is, csak nem túl kényelmes, ha cserélni kell valamit.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ez nem víz. Olaj.

Moby
És ez miért baj? Én pl, csinálnék ilyet ha lenne idõm ilyen faszságokra. a HDD-t kicsérlném ssd-re, odd kimaradhat, így mindent a folyadékban tarthatnék 😊

Harlekin
A tápcsatinál ha nem szigeteled és bemegy a víz azonnal megindul az elektrolizis.Ami oxidációval fog járni és áramveszteséggel és szerintem egyiknek se örül majd a box!<#nevetes1>
Harlekin
Bazz most nézem hogy a táp csati is benne van a vízbe!<#nevetes1>
Moby
Miért baszná szét magát?

Harlekin
1 ideig biztos hisz a lap ipregnáló lakréteget kap,de a csatlakozok már nem és Csak azért nem bassza szét magát azonnal,mert a hátsó betáp csati nincs a vízbe.
gduck
Ez a tuti megoldás 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Harlekin
Bonyolítani??? hisz te bonyolítod túl!
Megkaptál 1 infót tehát azt hogy a cell(cpu) miatt jobb erõsebb nevezzük annak aminek!De azért,mert lusta vagy rákeresni a lényegi info megszerzése után a dologra pedig a google a barátod és az elsõ kidobott 5 találatból lényegesen több infót szereztél volna mint amit Moby ide leírt -igaz szívesen teszi.De akkor is már nem is emlékeznénk erre az egészre.És folyhatna tovább a maga megszokott lassú medrébe a topik élete!Nem zavarna itt össze jó pár embert!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Tehát hol a túlbonyolítás?

Kaptál infót,hogy jobb és akkor jobb ha azt ki is használják! Ezek tények amik megmásíthatatlanok.
Te meg belebonyolódtál a kérdezõsködésbe meg az értetlenkedésbe pedig ugyan ennyi ráfordított energiával tökéletesen releváns válaszokat kaptál volna a felesleges 5-6 hsz helyett!<#kacsint>
DarkSector
"Csak értelmezni kellet volna"

kellett volna jah.... itt a baj, neked meg pár embernek van háttérinfója és érti, de én nem tudtam hogy konkrétan a hardver mifán terem...szóval mégsem velem volt a baj...egyszerûen nem kell mindent túlbonyolítani. 😄

Harlekin

Csak értelmezni kellet volna a mondandót vagy szimplán csak olvasni a sorok között!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Mutasd meg pls hol irtad le semennyiszer? 😄

Harlekin
Elsõre is leírta "tuk" érthetõen rendesen ellenben viszont te csak a szájbarágós verziót tudtad értelmezni.<#nevetes1>