176617
-
#134839 Nekem bejött, grafikailag eléggé középszerű, de nekem amúgy bejött, kellően hosszú, 20-30 óra , vagy több is ha mindent megcsinálsz.
Nehéz hasonlítgatnom mert van 1-2 hasonló cucc csak stílusban ez más, meg van 2-3 DLC hozzá.
Van benne fejlődős cucc, meg fegyver fejlesztgetés.
Ahoz hogy mondjuk elérd a max 30-as szintet 2 végigjátszás is kell.
Vannak extrák, meg olyan helyek ahol érdekes cuccokért nyomhatsz arénaharcokat.
Ha ez az Openworld jelleg érdekel, meg maga a játék stílusa, nyugodtan vedd meg. -
#134838 Ha szeretsz unatkozni, akkor igen, más különben én kerülném. Van több más jobb játék... -
#134837 Guys, a DARKSIDERS II megér 3.500 Forintocskát, vagyis 9.98 ₤ pénzt? Új, ZAVVIs ... -
#134836 Megvolt mindennek az oka,hogy mi miért lett. Ezvan,ezt kell szeretni.. Szokd meg ,vagy szökj meg. -
#134835 Szerintem is használd mind2-őt, mivel összekapcsolti kizárt hogy lehet, max e-mail-t meg nicket cserélgetni, de a statisztikák külön maradnak. -
#134834 Ez lesz:
"Hagyd a francba ezt az összekapcsolgatást. Ha jól gondolom az online profillal még nem játszottál, csak a megvett játékok vannak rajta ugye?
Akkor mind a kettőt letöltöd a gépre, és az eredeti offline profiloddal is fogsz tudni játszani, a másik profilon lévő játékokkal.
És ugye az offline profilodat is online-osítsd."
Csak ezért regelek mail címet, Microsoft meg szopjon le.
Eleve a boxon kéne olyan lehetőségnek lenni, hogy join live with existing account. És akkor az offline profilhoz hozzálenne kapcsolva a megvett játék meg a létező mail. De balfaszok dolgoznak ott is. -
#134833 Igen értem mire gondolsz, de sajna utólag nem engedi regelni, mivel nem tudná honnan cumikázni az addig elért eredményeket stb, mert ugye neki ez nincs az adatbázisába, sajna ez egy nagyon kellemetlen dolog, de bele kell nyugodni. :(
Én Offline profilokat használtam már, de nem is gyúrok ez végett acsikra mert felesleges.
Van 1 online rendes profil, amire meg az eredetiekkel játszom.
Mármint úgy eredetiekkel hogy a cd-kulcs trükkel amig engedi amiknél engedi annál beírtam egy cd-kulcsot. -
#134832 De offline account. A picsáért nem lehet hozzáadni a létező email címet.
Hogy létezhet ilyen? Szopjon le a Microsoft is.
Két Live profilt nem lehet egyesíteni oké. De ehhez még nem tartozik email cím meg semmi. FUUUUU -
#134831 Hát igen a PC-s e-mail-t nem adhatod meg, 2 account nem lehet 1 e-mail címen, én tudom mert régen én belefutottam egy ilyen hibába, és akkor mondták a mikrosoftnál hogy ez lehetetlen elméletben.
Gyakorlatilag csak 1 módja van ha méég nem létezik egy e-mail cím és úgy regelsz rá, majd később létrehozva regelsz egy másikat, vagy valami ilyen volt nálam.
De azóta nekem kijavították és megcsinálták hogy vissza kelljen igazolni e-mail-ről.
Sajnos a te esetedben csak 2 külön profil lesz.
Én nekem is régen dilemma volt hogy menjen egy helyre vagy legyen 1 xboxon és 1 pc-n.
Én mind2-re végül külön csináltam, azért mert a Gamerpontokban kavarodást okozna, ami látszatra hülyén nézne ki.
Vagyis ha kiakasztom a RE5-öt 1000G-re X360-on és PC-n az 2000G lesz.
Sajnos nem tudod egyesíteni a 2 Profilt ha erre céloztál, max névcserét tudsz. :( -
#134830 Ez meg a Live oldalán volt de már annyit szart olvastam, hogy azt se tudom mit kéne csinálni.
Switch gamertags between two Microsoft accounts
If you try to switch your Xbox LIVE gamertag to a Microsoft account that is already linked to another gamertag, you will receive a message that says “the Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account.”
Before you can switch your gamertag in this case, you must first remove the existing gamertag from that Microsoft account:
Create a new Microsoft account. You will only need this new account as a temporary means of moving your gamertags. After the gamertags have been switched, you will no longer need this Microsoft account.
Example:
Gamertag A is linked to Microsoft account 1.
Gamertag B is linked to Microsoft account 2.
To swap gamertags A and B between Microsoft accounts 1 and 2, first create a third temporary account: Microsoft account 3.
Switch the gamertag that is linked to the Microsoft account you want to use to the new temporary account you have just created.
Example:
Gamertag A remains linked to Microsoft account 1.
Switch gamertag B to Microsoft account 3.
Microsoft account 2 is now free.
Now switch your gamertag to the Microsoft account you want to use.
Example:
Switch gamertag A to Microsoft account 2.
Gamertag B remains linked to Microsoft account 3.
Microsoft account 1 is now free.
To complete the swap of gamertags between the two original Microsoft accounts, you must wait 30 days. (A gamertag can be switched only once every 30 days.)
Example:
Gamertag A remains linked to Microsoft account 2.
After 30 days, switch gamertag B to Microsoft account 1.
Microsoft account 3 is now free and no longer needed. -
#134829 Amim van: PC-n létrehozott account email-el meg jelszóval.
Meg van boxon az offline profil de ahhoz nincs semmi. De join Xbox Live-al lehetne belőle Live profilt csinálni. Másik email címet kell megadni.
De nem tudom, hogy ezzel mégjobban elbasznám-e a lehetőséget. -
#134828 Várj, ehez amid most van van e-mail+jelszó? -
#134827 Hát sajnos ha Local Profile-od van azzal nem sokat tudsz kezdeni, de ha van e-mail-jelszó hozzá akkor igen, akkor tudsz menni live-ra is. -
#134826 Jó de akkor most csináljak egy másik email címmel az offline profilból egy live fiókot.
És akkor kapcsoljam hozzá a másikhoz? De ez mit fog okozni? Nem értem mire van ez. -
#134825 Vagy ezt találtam még
Csak sok lépésből áll. Szerinted? -
#134824 Oksa de ez 2 darab beregelt fiók , a LOCAL PROFIL az csak egy névből áll, nincs e-mail meg jelszó, sem az adatbázisukban nincs benne...:S -
#134823 Mert más online (regisztrált profillal offline játszani, mint Offline , azaz nem offline hanem LOCAL PROFILE-al nyomulni, elvileg a feltételek elfogadásakor oda van írva sajna...:S) -
#134822 Ez is mire van?
Annyira felbasztak, hogy nem tudom értelmezni. -
#134821 De ez faszság. Melyik nyomorult találta ezt ki a Microsoft-nál?
Nagyon felbasznak. Miért kell elbuknom a tuti kis acsis offline profilt ha én használni akarom azt a profilt amivel játékokat vettem PC-n.
Ezt linkelték
De ez most mire van? -
#134820 Kb sehogy, mivel sajna az offline profil csak ideiglenesen létrehozza magát a gépeden, az online profil meg egy bejegyszés a micro rendszerében, és az a baj ha bejegyzeg azt a nick-et amit offline használsz mármint egy e-mail-hez regeled frankón a 0-ról fogod kezdeni hiszen te addig nem léteztél a rendszernek.
Vagyis ez a hátránya az offline-nak warezhoz kiváló, de ilyenkor sajna külön kell egy újat online.
Ja és ha nem mentegeted az offline profilt magadnak akkor nem tudod megszerezni vagy letölteni a live-ról. -
#134819 Segítsétek légyszi:
Amit szeretnék.
Létező offline profil Xbox-on, sose volt netre kötve.
Létező profil PC-n amivel már vásároltam Xbox 360 játékot PC-n.
Hogy lehet hozzákapcsolni a létező profilt az offline-hoz? Sok acsi van már rajta.
Most kötöttem netre először. -
#134818 "windows store = xbox marketplace / android play / appstore - de vindózra (8-asra)"
Mutasd meg pl hol találsz ilyet win8-on aminek Store a neve és minden egyben megvan benne, mert nekem marhára nem így van win8-on a marketplace nem érhető el rajta, az külön van. -
#134817 "A kényelem igénye, amit más platform nyújt? Ez kukacoskodás? Költői kérdés, nem kell válaszolni.
Úgyérted Te nem használod, téged nem érdekel (big screen, community, modok, acsik)."
Igen van 1-2 kivétel amiben nem pecsel magától, eddig 1 játékkal jártam így, ez mondjuk engem önnmagában nem tántorítana el, állítólag a PC a bütykölés miatt jobb mint egy konzol akkor miért kell a kényelem?
A sok extra szarság, meg magamutogatásra jó.
"Régiózár mindenhol van, régiós akciókból mindenhol kimaradsz."
Vásárláskor előfordul, de ha megveszed VPN-el nem kapsz érte bann-t, ez nagy eltérés!
Steam-en vették már el játékom, Originen meg Uplay-en még nem, ez is baromi nagy eltérés....
"Akció nélkül meg minden drága. Ha fizetnél rendesen áfát a boltban, ahol a dobozost vennéd, az se 8 ezer lenne."
Hogy lenne már minden drága, a boltban most a FC3 nem akciós, mégis 300ft-al kb olcsóbb mint Steam-en a 40% OFF mellett euro-s árban.
Nézd csak meg.
KB ennyit a steam-ről. :) -
#134816 Nem teszi meg az uplay/origin a pecselést. Nam minden játéknál. Van játék ami magát pecseli. Van aminek az origines verziójához egyáltalán nincs meg a dvdshez létező patch.
A kényelem igénye, amit más platform nyújt? Ez kukacoskodás? Költői kérdés, nem kell válaszolni.
Úgyérted Te nem használod, téged nem érdekel (big screen, community, modok, acsik).
Régiózár mindenhol van, régiós akciókból mindenhol kimaradsz.
Akció nélkül meg minden drága. Ha fizetnél rendesen áfát a boltban, ahol a dobozost vennéd, az se 8 ezer lenne.
De ez tényleg off, irj privit :)) -
#134815 windows store = xbox marketplace / android play / appstore - de vindózra (8-asra) -
#134814 Na, új nap virradt ... a Steam az ugye nem lesz általános itt ...?
Viszont mi ez a Windows Store akkor most? Valaki jólinformált nem vágja? Most tényleg keressek utána? Dehát melózok (pfff) ... -
#134813 Steam-en is a 75%-os feletti enggedmények inkább csak valami bug folytán fordulnak elő. -
#134812 Ha ha ha. :D
"Nem csinál semmit a steam? Lássuk akkor mit kapsz, amit SEHOL(!) máshol:
- összeszedett, konzekvensen/azonos elven töltődő/installálódó* játékok
- *még csak installálni sem kell őket, egyből "készen" jönnek le"
= Origin-Uplay ugyaníg magátol felteszi.
"- maxra pecselve jön minden, pecsel is mindent magától, ha kell"
= Nekem másik 2 nagy izén sem kell peccselgetni
"- a kliense gyakorlatilag portable: win reinstall után egyszer inditod, utána fut"
= ez annyira nem fontos dolog, inkább kukacoskodás
"- steam guard, hogy ne nyomják fel a fiókod"
= Ja védelem, de mondjuk nekem más profilomat sem törték fel még
"- big screen/kontroller támogatás már menüben"
= Ja amit senki nem használ
"- kapcsolódó forumok, groupok, communityk
- indie/greenlight szekció
- steamworks mod support
(- acsivmentek -> ezt nem tudom ad-e minden játékhoz)"
***steam sajnos vagy nem sajnos, döntse el mindenki maga de nem ad mindenhez acsit, bár engem hidegen hagy mivel még csak annyit sem csinál hogy összeadná és rendszerezné pontokban, csak megcsinálod azt ennyi, egy eldugodt helyen felvillan egy kis embléma és mehetsz a dolgodra.***
= Ezek mind olyan dolgok, amik kiegészítések, a közösségi funkciók, amik réteges dolgok, van egy réteg a magamutogatók, akik ráérnek postolgatni meg steam-en facebook-ozni, egy sima játékosnak ez maszlag.
= Acsik jó dolgok de megintcsak keménykedés, semmi egyébb értelmük nincs. Maradjunk abba hogy ebben a Marketplace jobb. Vagyis a Live.
Cserébe van régiózár meg sok baromság, amibe képesek belekötni és kibaszni eled, végső esetben bannolni, elvenni a játékaidat meg hasonló dolgok, valamint a legszebb mikor van egy akció de ugye neked nem elérhető, nem mintha megvennéd mikor dobozosan vagy oroszbó vagy amazonról 10.annyiba került.
Sima árszabás sajna megegyezik a többivel, Origin is ennyiből gáz, 40-50-60 euros árak szoktak lenni, de legalább ott voltak már akciók, volt hogy 1 euro-ért adtak játékot, a steam meg kedves mikor benyögi a 75%-os max engedményét. :D -
#134811 Ez mekkora csúsztatás :/
Nem csinál semmit a steam? Lássuk akkor mit kapsz, amit SEHOL(!) máshol:
- összeszedett, konzekvensen/azonos elven töltődő/installálódó* játékok
- *még csak installálni sem kell őket, egyből "készen" jönnek le
- maxra pecselve jön minden, pecsel is mindent magától, ha kell
- a kliense gyakorlatilag portable: win reinstall után egyszer inditod, utána fut
- steam guard, hogy ne nyomják fel a fiókod
- big screen/kontroller támogatás már menüben
- kapcsolódó forumok, groupok, communityk
- indie/greenlight szekció
- steamworks mod support
(- acsivmentek -> ezt nem tudom ad-e minden játékhoz)
+ olcsóbb, mint a többi (uplay, origin), ahol - nem irom le ezredszer - alapvető funkciók nem mennek, évekkel a bevezetés (és egy meglevő minta (steam) alapján se) után SE! baszus, sokszor fizetni nem tudok, ekkora amatőrök!!! :(
Úgyhogy ezt a baromságod gyorsan felejtsd el, mert felidegelsz :D -
#134810 Jahh végre itt a jó idő. Én is csak kicsit tudtam vele tolni. 1. 10 percet kb. -
#134809 Vagy lemaradtam valamiről? -
#134808 Álljon meg a menet a Store-t ne keverd a Márketplacával.
Nem ugyanaz.
Az a Win8-as lófasz olyan programokat meg arcade-fless játékokat kínál mint egy okostelefonon...
A Steam miért félne tőle? :)
A Márketplaca még mindig egy külön kliens/weboldal, ahol a Dark Souls-t veszed meg ilyeneket. -
#134807 Pont most vált linuxra a steam, mert win8-ban ott a store, és érzik, hogy hosszútávon azzal majd nem tudnak versenyezni. Szóval csak későn ébredt az ms, ennyiről van szó. -
#134806 Azért azt nem érdemes figyelmen kívül hagyni hogy pc-re is kiadnak játékokat, vagy támogatnak.
Ez is lóvé (feltételezem) , és azért az Origin is többekközt meglépte meg a többiek is hogy részben/egészben a multihoz kéne egy védelem, miért is ne legyen egy profil, amihez kötnek egy cd-kulcsot hogy multizhass, illetve ezen keresztül támogassák a játékokat, pl DLC-ket nézve, mert ha jól tudom a DLC-k azon kersztül tölthetőek.
Meg aztán nem véletlen egy az egybeolvasztás, ha jól emlékszem tavaly óta, hogy a régen csak sima Live/Marketplace-en ismer felületbe olvasztották a PC-s részleget.
Tudom utópia, de régen ezt mondtam mi a rákomnak a közös profil, ha nem tudom megtenni hogy megveszek egy játékot live-on és nem tudom mindenhol játszani, hanem vegyem meg egyszer a Windows változatát, meg az Xbox-os változatát...banyek. -
#134805 Ez kétségbeejtő. Boldog vagyok, hogy nem nézek tévét. -
#134804 Ezzel együtt totál evidens lett volna, hogy akár a kétezres évek közepêtől learassák a pécés eldásokat is. Valahogy mégsem tették, mintha szándékosan hagytak volna ki minden ziccert. Pedig senkinek nem volt akkora, mint nekik.
Nemtudom, simán lehet, hogy ez egy olyan cégen belüli stratégia, ami a win-t az office-al köti össze, és még házon belül sem enged belepiszkítqni a policy, mégha ez látszólag nem is várható. Találgatni lehet csak. -
#134803 Pedig érdemes.
-
#134802 Egyik digitális hely sem jó szerintem, amíg a bolti olcsóbb.
És ebben egyik sem kivétel, persze értem, az euro meg minden, de minden ft számít.
Boltba mondjuk egy játék 8-9 k, steam-en meg 50 euro.lol. -
#134801 Ja elnézést meg abból is megél hogy a GFWL-os játékokat felengedi steam-re és onnan is tuti kap. :)
és akkor igazából 2 helyre köt majd a Microsoft, a steam-hez, meg a saját klienséhez a cd-kulcsal...
Marha rafináltak. -
#134800 no. száz szónak is egy a vége, pécén a microsoft nem jó. mint game platformseller nem. hülyeség, de ez a valóság. most hogy ez mennyire tudatos stratégia nem tudom. sosem fogom tudni. ma win8 kontextusban semmilyen üzlet nem igérkezik nagy sikernek, pláne egy olyan világban, ahol apécé eladások épp készülnek elhalálozni végleg. ha valami elviszi a hátán a nextboxot, na az biztosan nem ez lesz.